Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeeland.

259 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: renoveren van 2 tuinen, tegelwerk, schutting, berging en buitenkraan realiseren, waterput slaan in een particuliere tuin + graszoden leggen, recreatie zwemplas uitbaggeren, tuinrenovatie aan het water, ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren, meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen, tuin renoveren, tuin renovatie, complete renovatie van een stadstuin, tuin aanleg nieuwbouw, tuin en oprit compleet renoveren, renovatie voortuin, schutting en bestrating plaatsen, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeeland:

vrijdag 12 april 2019

Kunststof vlonders maken

Wij hebben een nieuwe sta caraven laten plaatsen in Hengstdijk. Wij zoeken een vakman die kunststof vlonders kan leveren om een terras te realiseren en plaatsen aan de voorkant en zijkant, op hoogte van de deur. De caravan is 3,7 x 11,5.
donderdag 11 april 2019

Tuin renovatie met gras en bestrating na afgraven

Ik wil graag 75 m2 gras en grond afgraven weet alleen niet hoe diep, zal ter plaatse bepaald moeten worden dmv laser. Ongeveer 40 m2 gras leggen. 120 m2 nieuw bestraten, waarschijnlijk zullen het betontegels worden maar we weten het nog niet zeker dus gaarne advies en prijzen aanbieden als het mogelijk is. Ik hoor graag van u.
zaterdag 6 april 2019

Achtertuin opknappen met bestrating, schutting en poort

Ik wil mij achtertuin renoveren .Bestrating 63m2 ,schutting 8x6x5 plus poort. Ik zoek offertes voor dit werkzaamheden. Kan zelf ook mee helpen.
donderdag 4 april 2019

Terras bestrating eruit laten halen, opruimen en afvoeren

Terras klinkers er uit halen en een deel uitgraven 80 m2. En alles afvoeren.
woensdag 3 april 2019

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. 24 meter lang zonder hoek. Antracieten betonpalen met onderbord antraciet. Schutting hoog i.v.m. privacy Ik zorg ervoor dat de huidige schutting wordt verwijderd. Toegankelijke toegang tot de zijtuin.
zondag 31 maart 2019

Afgraven tuin en vullen met ophoogzand

Op een camping, niet heel goed bereikbaar, dient een tuin van ongeveer 80 m2 10 cm afgegraven te worden en de grond afgevoerd. Hierna zal deze opgevuld moeten worden met zand. De tuin is met een kleine graafmachine te bereiken.
vrijdag 29 maart 2019

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting in de achtertuin van 10 schermen van 1.80 m en 11 betonpalen. Kan iemand dit voor mij plaatsen?
maandag 25 maart 2019

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk van rond 40 cm laten verwijderen in mijn achtertuin. De doorgang naar de tuin is zo'n 90 cm.
maandag 25 maart 2019

Schutting met Hederarekken en houten delen plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een 50 meter lange schutting, 1,80 meter hoog, met betonnen palen en om de zoveel meter een Hedera-rek tussen de houten elementen. Ik heb een voorbeeld van zo'n schutting.
zondag 24 maart 2019

Tuin egaliseren en gedeeltelijk bestraten

Mijn tuin zou geëgaliseerd moeten worden en er zou een terras gelegd moeten worden op een gedeelte ervan. Ong 30 vierkante meter. De andere helft komt normaal gezien gras. Ik denk aan composiet of een mooie tegel. Het moet onderhoudsvriendelijk zijn. Er liggen nu betontegels als terras.
dinsdag 12 maart 2019

Repareren houten schutting na stormschade

De verticale palen zijn vlakbij de grond afgebroken, 4 stuks. De houten segmenten tussen de palen zijn waarschijnlijk te hergebruiken.
dinsdag 5 maart 2019

Houten terras plaatsen

Ik heb een terras liggen met stenen tegels van 30 bij 30 cm die niet egaal liggen. Ik wil dat deze egaal gelegd worden om vervolgens planken te leggen zodat er een houten terras komt. Het gaat om ongeveer 100 m2.
maandag 4 maart 2019

Tuin bestraten en schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Hoekmaat ongeveer 4 bij 6 meter. Afgeronde bovenkant en stevig hout. Ook de tuin herbestraten circa 25 vierkante meter. Voorkeur grindtegels met licht gekleurd grind. Opsluitband lengte aarde circa 14 meter. Eventueel plaatsen klein tuinhuis circa 4-5 vierkante meter in overleg. Vakman verzorgt al het materiaal inclusief tegels en schutting.
zaterdag 2 maart 2019

Schutting met dubbele schuifdeur maken

Graag wil ik een houten schutting van ongeveer 5 meter inclusief een dubbele schuifdeur. Het is één lengte aan de brandgang. Dubbele schuifdeur omdat ik met de motor een haakse bocht moet maken de tuin in. De oude schutting verwijder ik zelf. Alles moet via de brandgang van iets meer dan een meter breed aan en afgevoerd worden.
donderdag 28 februari 2019

Weghalen van boomstronk

In mijn achtertuin heb ik een boomstronk zitten die ik graag verwijderd zou willen hebben achtertuin is goed bereikbaar door middel van poort van 2 meter breed. Graag zou ik hier voor een prijs willen ontvangen de diameter van de stronk is ongeveer 50 cm.
donderdag 14 februari 2019

Aanleggen bankirai vlonderterras rond zwembad

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een bankirai vlonderterras (duurzaamheidsklasse 1) rond het zwembad. Het rechthoekig deel van het terras is 75 m2 en het looppad rondom het zwembad 17 m2. Het betreft hier een nieuwbouw woning dus ondergrond moet nog volledig geëgaliseerd worden.
zondag 10 februari 2019

Afgraven van kleigrond en ophogen met zand

Ik wil graag 25 m2 grond afvoeren en zand retour. Ik heb alleen een poort ter beschikking van 1 meter breed en 1,90 hoog als uit en toegang tot de tuin. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
woensdag 6 februari 2019

Vijver heraanleggen

Bestaande koi vijver opnieuw aanleggen met ander ontwerp. Oppervlakte is nu 5 m3. Ik overleg graag met de vakman over een toekomstig ontwerp.
dinsdag 15 januari 2019

Tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon)

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een nieuwbouwwoning (2020). De voortuin is circa 15 m2. De achtertuin circa 65 m2. Er zal alleen grond liggen, de tuinen zullen kaal aangeleverd worden. Ik zou graag willen weten hoeveel het ongeveer gaat kosten om er fatsoenlijke tuinen in te krijgen, dus met name grond recht zetten, betegelen en bijvoorbeeld een gazon in de achtertuin en planten in de voortuin.
vrijdag 11 januari 2019

Tuin draineren en ophogen

Wij willen graag weten wat het draineren en ophogen van een tuin van 400 m2 zou gaan kosten, met zand en met tuinaarde. De hoogte van het maaiveld is nog niet bekend maar wij gaan daar nog onderzoek voor doen. De tuin is prima te bereiken.
zaterdag 5 januari 2019

Tuin leeghalen en afvoeren

We willen van wat er nu is een echte tuin maken, maar daarvoor moet eerst de tuin leeg en afgevoerd worden en eventueel een tuinontwerp worden gemaakt. De tuin zal ongeveer 30 m2 worden. Het gaat dus vooral om het leeghalen en de omheining van de hond.
woensdag 2 januari 2019

Esdoorn met wortels verwijderen

Ik heb een Esdoorn in de tuin waarvan de wortels de tuintegels omhoog drukken. Ik zou graag de boom en wortels laten verwijderen.
maandag 10 december 2018

Boomstronken weghalen

In januari wordt ik eigenaar van een huis in Koewacht. Momenteel staan er op de rand van het perceel +/-50 afgezaagde populieren. Ik wil deze laten wegvrezen (diameter 0.6 tot 1.2m op maaiveld gemeten). Momenteel zijn de bomen afgedaan 60cm boven maaiveld.
maandag 26 november 2018

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten spuiten of slaan in mijn tuin voor beregening in de buurt va Hengstdijk zegt men dat op ong 7. 5 a 8 meter diepte prima water te trekken is , graag prijsopgave
vrijdag 23 november 2018

Boomstronk verwijderen

45 jaar oude berk gerooid, stronk dient verwijderd te worden om straatje en heg te kunnen herstellen en hortensia's te kunnen planten.

Partners

Partners van Casius