Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeeland.

272 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeeland:

donderdag 28 mei 2020

Waterput slaan

In onze tuin in Renesse willen wij graag een waterput laten slaan en een waterpomp laten plaatsen.
dinsdag 26 mei 2020

Voortuin leeg halen: boom, struiken, tegels en afvoeren van tuinafval

Graag laat ik mijn voortuin leeghalen: een boom, struiken, tegels en het afvoeren van tuinafval.
zondag 24 mei 2020

Boom rooien

Taxis is dood aan het gaan. Om verdere problemen te verkomen graag rooien. Omvang stam 80cm hoogte 8m. Staat in achtertuin deze is makkelijk benaarderbaar. Uitvoering rooien in onderling overleg.
zaterdag 23 mei 2020

Waterput of bron

Put of bron voor tuin beregening
vrijdag 22 mei 2020

Aanleg jeu des boules baan

Een baan aanleggen van 3 x 13 meter
dinsdag 19 mei 2020

Onderhoud tuin

Voortuin 40 m2 achtertuin ongeveer 20 m2. Het gaat puur om het schoonmaken van de tuinen, onkruid verwijderen, gras netjes maken. de tuin moet er weer verzorgd uitzien.
maandag 18 mei 2020

Boom rooien

Atlasceder rooien. omtrek stam = 170cm hoogte ongeveer 15meter
zondag 17 mei 2020

Waterbron slaan

Ik wil bij onze woning graag een waterbron laten slaan. Onze tuin is ca. 650 m2.
woensdag 13 mei 2020

Nieuwe schutting plaatsen + verwijderen oude

Ik wil een schutting laten zetten en de oude weg laten halen, gaat om 4.31 m. Graag de nieuwe schutting van hout. Poort is aanwezig, deze hoeft niet vervangen te worden. We zouden het met de buren doen, dus daarmee moeten wij overleggen.
zondag 10 mei 2020

Schutting plaatsen

Wij zijn opzoek naar de goedkoopste mogelijke oplossing om een schutting te plaatsen van ongeveer 11 meter.
zaterdag 2 mei 2020

Spuitboring grondwater voor tuin

bestaande leiding zit verstopt ( terugslagventiel opend niet meer waardoor er geen grondwater meer kan worden opgepompt ) Nieuwe leiding + terugslagventiel plaatsen middels spuitboring ( diepte +- 7 meter) Kloosterzande bij hulst
woensdag 29 april 2020

Eenmalig onderhoud tuin in Vlissingen

Door uitval van degene die mijn tuin onderhield is die het afgelopen jaar wat verwaarloosd. Ik ben nu op zoek naar iemand die voor een redelijk bedrag het onkruid wil verwijderen en de overwoekerde planten en klimop op de schutting wil aanpakken, en eventueel niets aan de tegels kan doen, mochten die erg zijn weggezakt. Het betreft een tuin van zo'n 10 bij 5 meter, voornamelijk tegels met enkele plantenbakken. Eerste contact gelieve alleen via e-mail.
woensdag 29 april 2020

Waterput slaan in tuin en eventueel aansluiten op w.c. + wasmachine

Ik wil graag een waterput laten slaan en installeren in mijn tuin. Deze tuin is 35 m2. Ik wil graag leidingen laten leggen vanuit de waterput naar wc, wasmachine. De tuin is te bereiken via een achterom.
dinsdag 28 april 2020

Uitbaggeren vijver

Ik wil een vijver laten uitbaggeren, afmeting 50x120 m= 6000m2 Huidige diepte 100cm
zondag 26 april 2020

Waterbron slaan en pomp aansluiten

Ik wil waterbron laten slaan voor tuinplanten water te kunnen geven. Tuin is 1800m2. Dit moet inclusief het leveren en aansluiten van de pomp.
zaterdag 25 april 2020

Coniferen snoeien zijtuin

Graag laat ik mijn coniferenhaag snoeien in de zijtuin. Hier is via een poort bij te komen. Graag snoeiafval afvoeren.
vrijdag 24 april 2020

Buitenkraan aanleggen voor- en achter tuin

Ik wil in de voortuin en in de achtertuin een buitenkraan aan laten leggen. De voortuin is dicht bij de wc, achter de muur zit de aansluiting. De aansluiting voor de achtertuin zou via de kruipruimte moeten lopen (de keuken zit namelijk aan de voorzijde van de woning). En dus aan de achterkant van onder de grond naar boven op de buitenmuur worden geplaatst. Wat kost dit?
woensdag 22 april 2020

Put slaan ter beregening

Ik zoek een specialist die in mijn tuin een put kan slaan ter beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 400 m2. Er is een vijverpomp aanwezig, ben niet bekend of dit kan werken in combinatie met de put. Volgens mij zit het grondwater tussen de 6 en 8 meter.
dinsdag 14 april 2020

Waterbron slaan

graag willen wij een waterbron in onze achtertuin hebben .incl de benodigde pomp. de bedoeling is dat we de beplanting gaan beregenen en de eenden vijvers voorzien van vers water
dinsdag 14 april 2020

De voor- en achtertuin renoveren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van de voor- en achtertuin. In de voortuin mogelijk iets van een waterspiegel gras en bestrating en in de achtertuin bestrating, vernieuwen grasmat en renovatie vijver met aanleg van borders. De voortuin en achtertuin zijn beide ongeveer 10 meter diep en breed zal ongeveer 4,5 meter zijn. Ik bespreek graag met de hovenier hoe we de tuin het best kunnen inrichten.
maandag 13 april 2020

Vijver uitbaggeren

Onze vijver van 200 m2 maakt onderdeel uit van een veel grotere waterpartij en is een vergaarbak voor blad en takken uit de omgeving. In de loop der jaren heeft zich een dichte laag slib met takken afgezet, met name onder de aanwezige steigers. We willen het slib uit ons deel van de waterpartij af laten voeren. Het water en slib zijn zilt.
zondag 12 april 2020

Bron laten slaan

Ik wil een bron laten slaan. Grondwater zit op 10-13 m. Moet een tuin van 1500 m2 besproeien. Graag advies en offerte voor pomp boring en besproeien. Zie powerpont in bijlage voor t hele tuinontwerp
zondag 12 april 2020

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen graag een waterput laten slaan, hoe diep weet ik nog niet precies, het zou fijn zijn als er een vakman langs kan komen om de situatie te bekijken
zaterdag 11 april 2020

Kleine tuin herinrichten

Wij willen ons achterplaats 35 m2 graag deels met kunstgras en de bestaande bestrating opnieuw laten inrichten. Kunstgras max 25 m2. Schuttingen staan al. Het betreft uitsluitend aanleg van kunstgras en goede ideeën met betrekking tot de inrichting.
dinsdag 7 april 2020

Waterput slaan

Wij willen weten wat het kost om een waterput / bron te slaan om de tuin te kunnen beregenen met grondwater.

Partners

Partners van Casius