Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeeland.

257 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, volledige aanleg tuin, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeeland:

woensdag 19 juni 2019

Kunstgras aan laten leggen

Ik zou graag kunstgras laten aanleggen op mijn tuin. Die is ongeveer 30 vierkant meter. Wat zou de prijs hiervan zijn?
woensdag 22 mei 2019

Tuin uitgraven en opvullen

Ik ontvang graag een offerte voor het volgende: tuin 10 cm uitgraven (38 m2) en vullen met 5 cm zand. Poortbreedte 100 cm.
woensdag 15 mei 2019

Houten terras vernieuwen

15 m2 houten terras vernieuwen met hardhout, het liefst bankirai. Ik denk dat er 32 planken nodig zijn van 3,30 meter. Graag een offerte,
vrijdag 3 mei 2019

Composiet terras aanleggen

ik wil een composiet terras laten aanleggen bij een stacaravan. Het terras moet verhoogd worden met ongeveer 25 cm, dus ook graag randafwerking naar beneden toe opnemen. De afmeting van het terras zelf is 3.20 bij 6 meter en de ondergrond op dit moment is gras/klei. Graag ontvangen wij een offerte waarbij separaat vermeld staat wat de kosten zijn voor de materialen en voor de arbeid. Er is hulp aanwezig om materialen aan te dragen, te positioneren.
vrijdag 26 april 2019

Oude gazon verwijderen tuin egaliseren en graszoden leggen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn oude gazon kan verwijderen, de tuin kan egaliseren en graszoden kan leggen. Totaal oppervlak 48 m2.
zaterdag 20 april 2019

Terras en overkapping realiseren

Ik zou graag bij de stacaravan een terras willen laten aanleggen van 3 meter diep bij 6 meter lang. Er zal hier voor eerst opgehoogd moeten worden. Tevens willen wij ook een overkapping realiseren aan de stacaravan van 3 meter lang en 1.50 meter diep.
vrijdag 12 april 2019

Kunststof vlonders maken

Wij hebben een nieuwe sta caraven laten plaatsen in Hengstdijk. Wij zoeken een vakman die kunststof vlonders kan leveren om een terras te realiseren en plaatsen aan de voorkant en zijkant, op hoogte van de deur. De caravan is 3,7 x 11,5.
donderdag 11 april 2019

Tuin renovatie met gras en bestrating na afgraven

Ik wil graag 75 m2 gras en grond afgraven weet alleen niet hoe diep, zal ter plaatse bepaald moeten worden dmv laser. Ongeveer 40 m2 gras leggen. 120 m2 nieuw bestraten, waarschijnlijk zullen het betontegels worden maar we weten het nog niet zeker dus gaarne advies en prijzen aanbieden als het mogelijk is. Ik hoor graag van u.
zaterdag 6 april 2019

Achtertuin opknappen met bestrating, schutting en poort

Ik wil mij achtertuin renoveren .Bestrating 63m2 ,schutting 8x6x5 plus poort. Ik zoek offertes voor dit werkzaamheden. Kan zelf ook mee helpen.
donderdag 4 april 2019

Terras bestrating eruit laten halen, opruimen en afvoeren

Terras klinkers er uit halen en een deel uitgraven 80 m2. En alles afvoeren.
woensdag 3 april 2019

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. 24 meter lang zonder hoek. Antracieten betonpalen met onderbord antraciet. Schutting hoog i.v.m. privacy Ik zorg ervoor dat de huidige schutting wordt verwijderd. Toegankelijke toegang tot de zijtuin.
zondag 31 maart 2019

Afgraven tuin en vullen met ophoogzand

Op een camping, niet heel goed bereikbaar, dient een tuin van ongeveer 80 m2 10 cm afgegraven te worden en de grond afgevoerd. Hierna zal deze opgevuld moeten worden met zand. De tuin is met een kleine graafmachine te bereiken.
vrijdag 29 maart 2019

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting in de achtertuin van 10 schermen van 1.80 m en 11 betonpalen. Kan iemand dit voor mij plaatsen?
maandag 25 maart 2019

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk van rond 40 cm laten verwijderen in mijn achtertuin. De doorgang naar de tuin is zo'n 90 cm.
maandag 25 maart 2019

Schutting met Hederarekken en houten delen plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een 50 meter lange schutting, 1,80 meter hoog, met betonnen palen en om de zoveel meter een Hedera-rek tussen de houten elementen. Ik heb een voorbeeld van zo'n schutting.
zondag 24 maart 2019

Tuin egaliseren en gedeeltelijk bestraten

Mijn tuin zou geëgaliseerd moeten worden en er zou een terras gelegd moeten worden op een gedeelte ervan. Ong 30 vierkante meter. De andere helft komt normaal gezien gras. Ik denk aan composiet of een mooie tegel. Het moet onderhoudsvriendelijk zijn. Er liggen nu betontegels als terras.
dinsdag 12 maart 2019

Repareren houten schutting na stormschade

De verticale palen zijn vlakbij de grond afgebroken, 4 stuks. De houten segmenten tussen de palen zijn waarschijnlijk te hergebruiken.
dinsdag 5 maart 2019

Houten terras plaatsen

Ik heb een terras liggen met stenen tegels van 30 bij 30 cm die niet egaal liggen. Ik wil dat deze egaal gelegd worden om vervolgens planken te leggen zodat er een houten terras komt. Het gaat om ongeveer 100 m2.
maandag 4 maart 2019

Tuin bestraten en schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Hoekmaat ongeveer 4 bij 6 meter. Afgeronde bovenkant en stevig hout. Ook de tuin herbestraten circa 25 vierkante meter. Voorkeur grindtegels met licht gekleurd grind. Opsluitband lengte aarde circa 14 meter. Eventueel plaatsen klein tuinhuis circa 4-5 vierkante meter in overleg. Vakman verzorgt al het materiaal inclusief tegels en schutting.
zaterdag 2 maart 2019

Schutting met dubbele schuifdeur maken

Graag wil ik een houten schutting van ongeveer 5 meter inclusief een dubbele schuifdeur. Het is één lengte aan de brandgang. Dubbele schuifdeur omdat ik met de motor een haakse bocht moet maken de tuin in. De oude schutting verwijder ik zelf. Alles moet via de brandgang van iets meer dan een meter breed aan en afgevoerd worden.
donderdag 28 februari 2019

Weghalen van boomstronk

In mijn achtertuin heb ik een boomstronk zitten die ik graag verwijderd zou willen hebben achtertuin is goed bereikbaar door middel van poort van 2 meter breed. Graag zou ik hier voor een prijs willen ontvangen de diameter van de stronk is ongeveer 50 cm.
donderdag 14 februari 2019

Aanleggen bankirai vlonderterras rond zwembad

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een bankirai vlonderterras (duurzaamheidsklasse 1) rond het zwembad. Het rechthoekig deel van het terras is 75 m2 en het looppad rondom het zwembad 17 m2. Het betreft hier een nieuwbouw woning dus ondergrond moet nog volledig geëgaliseerd worden.
zondag 10 februari 2019

Afgraven van kleigrond en ophogen met zand

Ik wil graag 25 m2 grond afvoeren en zand retour. Ik heb alleen een poort ter beschikking van 1 meter breed en 1,90 hoog als uit en toegang tot de tuin. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
woensdag 6 februari 2019

Vijver heraanleggen

Bestaande koi vijver opnieuw aanleggen met ander ontwerp. Oppervlakte is nu 5 m3. Ik overleg graag met de vakman over een toekomstig ontwerp.
dinsdag 15 januari 2019

Tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon)

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een nieuwbouwwoning (2020). De voortuin is circa 15 m2. De achtertuin circa 65 m2. Er zal alleen grond liggen, de tuinen zullen kaal aangeleverd worden. Ik zou graag willen weten hoeveel het ongeveer gaat kosten om er fatsoenlijke tuinen in te krijgen, dus met name grond recht zetten, betegelen en bijvoorbeeld een gazon in de achtertuin en planten in de voortuin.

Partners

Partners van Casius