Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeeland.

270 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeeland:

maandag 24 februari 2020

Kleigrond afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin 15 cm af laten graven en de tuin is 9 x 5 meter. Je kan er goed komen en de grond kan naast het huis gedumpt worden. Geen parkeer probleem en het huis is op een hoek.
woensdag 19 februari 2020

Nieuwe schutting laten plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen, de oude is zwaar beschadigd geraakt na een recente storm. Wij willen een grenenhouten schutting, of een hout-betonschutting met grenenhouten tussenpanelen en antraciete betonpalen. De lengte waarover deze geplaatst wordt is zonder hoeken, en is rond de 18 m2. Huidige schutting mag weggehaald worden door de vakman en afgevoerd worden. Ook zouden we graag willen dat de vakman voor het bovenstaande materiaal zorgt.
woensdag 12 februari 2020

Terras aanleg nieuwbouwwoning

Wij zijn opzoek naar iemand om bestrating voor een nieuwbouwhuis aan te leggen. Het gaat de achterkant (ongeveer 20 m2), de zijkant (ongeveer 15 m2) en de voorkant (ongeveer 20 m2).
zondag 9 februari 2020

Schutting plaatsen

Onze schutting is kapot door de wind en hebben een offerte nodig voor een nieuwe. Zie de foto voor indicatie, graag per m2 prijs.
donderdag 6 februari 2020

Tuinaanleg, terrasontwerp en uitvoering

Ons terras is aan renovatie toe. Het plaatje hiernaast spreekt ons erg aan. We hebben een vijver, maar die is te groot voor het terras. Graag contact met ons opnemen voor het uitwerken van de aanvraag. Het terras dat wij wensen zal ongeveer 40-50 m2, wij zijn echt op zoek naar een hovenier die hiervoor een tuinontwerp kan opstellen en uitvoeren.
maandag 27 januari 2020

Uitgraven, afvoeren en zand erin

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om mijn tuin (nieuwbouw) Ongeveer 15 cm uit te graven en +- 10 cm tegelzand er terug in te doen. Mijn tuin is volledig leeg er staan alleen schuttingen aan weerszijde. Tuin is 9 meter lang en 5 meter breed. Bereikbaar via een normale poort vanaf de parkeerplaats. Zou graag een richtprijs hebben voor de kosten en wanneer het evt mogelijk is. Het is een rijtje nieuwe huizen en als het interessant is kan ik mijn toekomstige buren ook inlicbten over u tarief.
maandag 20 januari 2020

Tuin aanleggen van 7 bij 9

Wij moeten ons tuintje van 7 x 9 meter nog aanleggen en wij willen dat met 3x3 terrras en looppad langs de caravan van 100 of 120 cm breed en een looppad van schelpen en stapstenen een stuk kunstgras van 2 x 4 meter, dan nog een tuinhuisje erop van ongeveer 2 x 250cm. geen zware machines op camping, kleine wel.
donderdag 2 januari 2020

Schutting plaatsen

Schutting van 10 meter met betonnen palen plaatsen. Oude schutting vlecht schermen verwijderen en afvoeren.
woensdag 27 november 2019

Voortuin vernieuwen en elektra in achtertuin

Hallo, ik zou graag in mijn voortuin de aanwezige stronken willen weghalen, hiervoor een onderhoudsvrije tuin terugzetten en in de achtertuin de verlichting opnieuw willen laten aanleggen. De voortuin is ongeveer 15 m2. De wens is om een hier betontegels terug te krijgen nadat dit deel geëgaliseerd is.
dinsdag 26 november 2019

Tuin opknappen

Onze tuin grWe willen onze tuin graag opknappen, onkruid verwijderen etc. En de oude tegels verwijderen, afvoeren en vervangen door nieuwe. De nieuwe tegels verzorg ik zelf. De tuin is 45 m2.
vrijdag 8 november 2019

Tuin afgraven en egaliseren

Tuin afgraven en egaliseren. Het is een oppervlakte van 60 vierkante meter. Hierna willen we tegels gaan leggen.
zaterdag 26 oktober 2019

Bamboe uitgraven, grint + kunstgras weghalen en tuin betegelen

Graag zou ik mijn gehele tuin van +/- 20 m2 laten betegelen en voorzien van worteldoek. Momenteel is +/- 5 m2 al betegeld, maar deze wil ik ook opnieuw laten doen. Graag laat ik door de vakman de tegels weghalen. De huidige tegels kunnen waarschijnlijk niet hergebruikt worden, dus deze zouden afgevoerd moeten worden. De rest van de tuin is kunstgras en steentjes. Ong +/- 4 vierkante meter zit bamboe. Deze moet weg. Graag het oude materiaal afvoeren.
maandag 21 oktober 2019

Ringdrainage aanleggen

In verband met optrekkend vocht en natte kleigrond onder het huis denken wij eraan om een ringdrainage aan te laten leggen. Het betreft een vrijstaande woning. Omtrek van de woning is circa 50 meter. Hoe diep het moet zouden we graag advies over krijgen. Voorbereidingen treffen we zelf. Er zou wel rekening gehouden moeten worden met kabels en leidingen in de grond. Graag ontvangen we een offerte.
vrijdag 18 oktober 2019

Veranda plaatsen

Ik wil een veranda bijzetten die moet dienen als verlengstuk van de woning 11 m2 2,20 m diep 5 m breed hoogte 2 m 50 ongeveer. Van PVC of aluminium.
zondag 13 oktober 2019

Haag rooien

Een haag aan de straatkant van ca 40 meter moet worden gerooid. De helft is conifeer van ca 2,5 m. De andere helft bestaat uit laurierkersen. Ook graag afvoeren.
zaterdag 5 oktober 2019

Schutting tuin en overkapping in de hoek van de tuin

Ik wil graag de helft van de schuur laten wegslopen (deze is leeg) 10 m2. Hier zou een open overkapping moeten komen. En aan de rechterkant van de tuin een houten schutting met beton van ongeveer 14 meter en de oude schutting eventueel weghalen. De overkapping krijgt een diepte 2,5 m en breedte 4 meter.
woensdag 2 oktober 2019

Grond verwijderen en tuin egaliseren

Grond weghalen 15 cm, eventueel 10 cm bijvullen met goede grond en egaliseren. De oppervlakte is 3.70 m2.
zaterdag 28 september 2019

Veranda realiseren

Ik wil graag een L-vormige veranda met gedeeltelijk dicht dak en gedeeltelijk met zonnecellen. Het is ongeveer 20 m2 In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout In welke stijl heb je interesse? Landelijk, klassiek Is er een vergunning nodig? Nee, er is geen bouwvergunning nodig
donderdag 26 september 2019

Veranda aanleggen

We willen graag een vrijstaande veranda voor ca 12-15 personen met glazen schuifwand liefst pvc en een houtkachel.
vrijdag 13 september 2019

Verwijderen, aanplanten en afvoeren oude coniferen

Graag een offerte vandaag voor het verwijderen van 20 vernielde coniferen van 2,5 meter hoog en het aanplanten 20 nieuwe coniferen van 2,5 meter. Er is bij de coniferen bij te komen, ze staan in de achtertuin. Graag de oude coniferen afvoeren.
dinsdag 10 september 2019

Complete tuinrenovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor de renovatie van de achtertuin van circa 13 m2. De tegels moeten eruit en de vlonder erin, stenen plantenbakken eruit en stenen afscheidingsmuurtje eruit en vervangen door houten schutting. De schutting moet ongeveer 6 meter worden. Afvoeren ook graag vermelden op de offerte. Er is geen tuinpoort aanwezig, er moet via het huis binnen gekomen worden. Wij hebben een rechte gang dat direct van voordeur naar achterdeur verbonden is.
zondag 1 september 2019

Hoge conifeer in achtertuin verwijderen en afvoeren

Het betreft een conifeer van 16 meter , met een dubbele stam. Deze wil ik laten rooien en afvoeren.
zaterdag 24 augustus 2019

Bestaande vijver laten renoveren

Wij willen onze vijver van 13 op 3 reduceren tot de helft of volledig dicht leggen. Graag hiervoor een offerte.
donderdag 22 augustus 2019

Opnieuw aanleggen voor en achtertuin

Voortuin grind met staptegels. Stenen palisades erom heen. Achtertuin bestraten met palisaden en grind aan beide kanten. De achtertuin is 6 bij 10 meter en de voortuin is 3 bij 6 meter.
zondag 18 augustus 2019

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan/ boren.

Partners

Partners van Casius