Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeeland.

273 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeeland:

vrijdag 13 september 2019

Verwijderen, aanplanten en afvoeren oude coniferen

Graag een offerte vandaag voor het verwijderen van 20 vernielde coniferen van 2,5 meter hoog en het aanplanten 20 nieuwe coniferen van 2,5 meter. Er is bij de coniferen bij te komen, ze staan in de achtertuin. Graag de oude coniferen afvoeren.
dinsdag 10 september 2019

Complete tuinrenovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor de renovatie van de achtertuin van circa 13 m2. De tegels moeten eruit en de vlonder erin, stenen plantenbakken eruit en stenen afscheidingsmuurtje eruit en vervangen door houten schutting. De schutting moet ongeveer 6 meter worden. Afvoeren ook graag vermelden op de offerte. Er is geen tuinpoort aanwezig, er moet via het huis binnen gekomen worden. Wij hebben een rechte gang dat direct van voordeur naar achterdeur verbonden is.
zondag 1 september 2019

Hoge conifeer in achtertuin verwijderen en afvoeren

Het betreft een conifeer van 16 meter , met een dubbele stam. Deze wil ik laten rooien en afvoeren.
zaterdag 24 augustus 2019

Bestaande vijver laten renoveren

Wij willen onze vijver van 13 op 3 reduceren tot de helft of volledig dicht leggen. Graag hiervoor een offerte.
donderdag 22 augustus 2019

Opnieuw aanleggen voor en achtertuin

Voortuin grind met staptegels. Stenen palisades erom heen. Achtertuin bestraten met palisaden en grind aan beide kanten. De achtertuin is 6 bij 10 meter en de voortuin is 3 bij 6 meter.
zondag 18 augustus 2019

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan/ boren.
donderdag 15 augustus 2019

Schutting en poortdeur plaatsen

Ik wil graag 12 meter schutting (hout op betonnen onderplaat met betonpalen) aan het eind van deze schutting haaks een stukje schutting en een poortdeur van 1 meter met ijzeren frame. Alle schroeven en ophangmaterialen e.d. RVS roestvrij. Vakman hoeft niks te verwijderen en kan straks meteen beginnen.
donderdag 8 augustus 2019

Leveren 200 m2 kunststof grasmatten

Ik ben opzoek naar een partij die voor mij 200 m2 aan kunststof grasmatten kan leveren.
woensdag 31 juli 2019

Nieuwe tuin aanleggen, bestraten en beschutten

Ik wil graag mijn tuin egaliseren, bestrating, schutting plaatsen en eventueel verlichten. Tuin is ongeveer 47 m² met een schuur erin. Daarnaast zal er wat oud grond en tegels moeten worden verwijderd en afgevoerd.
zaterdag 27 juli 2019

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik zoek een hovenier die er voor kan zorgen dat ik gebruik kan maken van grondwater om mijn moestuin van 23 m² te kunnen voorzien van water. Eveneens zou ik indien mogelijk het wasmachine en toilet ook willen voorzien van grondwater. Graag een offerte voor het slaan of boren van een waterput (inclusief pomp en aansluiting) en eveneens voorzien van water voor toilet en wasmachine.
donderdag 18 juli 2019

Waterbron slaan

Waterput slaan voor het sproeien van onze tuin van 600 m2. Inclusief pomp. Volgens Waterschap Scheldestromen: Volgens onze informatie ligt de zoetzoutscheiding op de locatie circa 9,80 meter onder maaiveld. Het onttrekken van grondwater voor het besproeien van tuinen zijn in de regel dermate klein dat deze vrij zijn van registratie- en/of vergunningplicht.
zondag 14 juli 2019

Ontwerp en renoveren van een tuin (400 m2)

Ik ontvang graag de kosten van een ontwerp en renovatie van onze tuin van ca 400 m2. Momenteel ligt er grotendeels oud gras dat vervangen moet worden en het huidige terras opnieuw betegelen. Het betreft één oppervlakte maar wel met glooien.
zaterdag 13 juli 2019

Gedeelte tuin egaliseren

Ik wil graag een gedeelte tuin egaliseren. Gaat om ongeveer 18 a 20 m2 grond . Zal moeten worden afgegraven en worden gevlakt.
vrijdag 12 juli 2019

Vijvers legen

3 vijvers moeten geleegd worden en gevuld met aarde welke reeds beschikbaar is in de tuin. Vijver 1 en 2 zijn 1,10 bij 2 meter en de derde is 1 bij 1,5 meter. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 9 juli 2019

Waterbron slaan

Graag wil ik een waterbron laten slaan voor het besproeien van onze tuin van 600 m2. Het grondwaterpaal staat hier hoog. We zitten pal aan de Noordzeekust. Maar geen idee hoe diep je hier moet gaan voor goed water. De pomp zal ik zelf aanschaffen en monteren.
vrijdag 5 juli 2019

Prijsopgave boom rooien

Prijsopgave voor het rooien van een boom van ongeveer 12 meter en het afvoeren. De achtertuin is bereikbaar via het huis. Onduidelijk of er een kapvergunning nodig is.
woensdag 3 juli 2019

Waterbron inclusief pomp realiseren in achtertuin

Graag wil ik een waterput laten slaan en ook de pomp laten aansluiten. Er is een poort van ongeveer 1 meter breed. De te besproeien oppervlakte is ongeveer 700 m2.
woensdag 19 juni 2019

Kunstgras aan laten leggen

Ik zou graag kunstgras laten aanleggen op mijn tuin. Die is ongeveer 30 vierkant meter. Wat zou de prijs hiervan zijn?
woensdag 22 mei 2019

Tuin uitgraven en opvullen

Ik ontvang graag een offerte voor het volgende: tuin 10 cm uitgraven (38 m2) en vullen met 5 cm zand. Poortbreedte 100 cm.
woensdag 15 mei 2019

Houten terras vernieuwen

15 m2 houten terras vernieuwen met hardhout, het liefst bankirai. Ik denk dat er 32 planken nodig zijn van 3,30 meter. Graag een offerte,
vrijdag 3 mei 2019

Composiet terras aanleggen

ik wil een composiet terras laten aanleggen bij een stacaravan. Het terras moet verhoogd worden met ongeveer 25 cm, dus ook graag randafwerking naar beneden toe opnemen. De afmeting van het terras zelf is 3.20 bij 6 meter en de ondergrond op dit moment is gras/klei. Graag ontvangen wij een offerte waarbij separaat vermeld staat wat de kosten zijn voor de materialen en voor de arbeid. Er is hulp aanwezig om materialen aan te dragen, te positioneren.
vrijdag 26 april 2019

Oude gazon verwijderen tuin egaliseren en graszoden leggen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn oude gazon kan verwijderen, de tuin kan egaliseren en graszoden kan leggen. Totaal oppervlak 48 m2.
zaterdag 20 april 2019

Terras en overkapping realiseren

Ik zou graag bij de stacaravan een terras willen laten aanleggen van 3 meter diep bij 6 meter lang. Er zal hier voor eerst opgehoogd moeten worden. Tevens willen wij ook een overkapping realiseren aan de stacaravan van 3 meter lang en 1.50 meter diep.
vrijdag 12 april 2019

Kunststof vlonders maken

Wij hebben een nieuwe sta caraven laten plaatsen in Hengstdijk. Wij zoeken een vakman die kunststof vlonders kan leveren om een terras te realiseren en plaatsen aan de voorkant en zijkant, op hoogte van de deur. De caravan is 3,7 x 11,5.
donderdag 11 april 2019

Tuin renovatie met gras en bestrating na afgraven

Ik wil graag 75 m2 gras en grond afgraven weet alleen niet hoe diep, zal ter plaatse bepaald moeten worden dmv laser. Ongeveer 40 m2 gras leggen. 120 m2 nieuw bestraten, waarschijnlijk zullen het betontegels worden maar we weten het nog niet zeker dus gaarne advies en prijzen aanbieden als het mogelijk is. Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius