Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeeland.

258 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen, tuin laten renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeeland:

donderdag 14 juni 2018

Schutting vervangen inclusief poort

Ik wil de schutting, inclusief poort laten vervangen. De schutting is ongeveer 10 meter lang.
dinsdag 12 juni 2018

Tuin renoveren en grind vervangen door grasmatten

Grind weg uit voortuin en voorzien van grasmatten en struikjes voorkant om de tuin af te sluiten. Onkruid weg oprit palmboom inplanten voortuin en een struik verwijderen. Achtertuin onkruid weg halen klimop snoeien en aantal tegels weg halen ca 12 stuks
maandag 28 mei 2018

Schuttingdeel en poort vervangen

Ik zou een stukje (2 meter bij elkaar) schutting en een poort willen laten leveren en plaatsen. In totaal gaat het om een lengte van 2 meter. Het huidige stukje schutting en poort moeten worden verwijderd en afgevoerd. (zie bijgaande foto). Het doel is het uit te voeren zoals bij de achterburen.
zondag 27 mei 2018

Voortuin en terras aanleggen

Ik wil mijn voortuin graag deels betegelen en een aantal borders aan laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Op dit moment heb ik een paar stukjes grond waar ik bloemen in kan zetten, een strook onder het raam en van trottoir naar voordeur met klinkers en verder en stukje gras/onkruid. In overleg kunnen de tegels en materialen voor de borders uitgezocht worden.
zaterdag 26 mei 2018

Vlonders plaatsen in de achtertuin

Ik wil graag vlonders geplaatst hebben in mijn achtertuin, voorwerk hoeft niet gedaan te worden want het is bestraat en daar wil ik het op hebben. Ik wil graag weten of dat ook mogelijk is? En wat het in totaal zou kunnen gaan kosten als ik bijv de vlonder van €19,99 neem
vrijdag 18 mei 2018

Bomen kappen

Het betreft het wegkappen en afvoeren van een Apenverdriet en Dennenboom, vooraan in de tuin. De wortels hoeven niet geheel uitgegraven te worden, als er maar gras gelegd kan worden (zonder over de wortels te struikelen).
woensdag 16 mei 2018

Bomen en boomstronken verwijderen

Stronken van kleine bomen en struiken verwijderen. Oppervlakte ong. 50 m2
dinsdag 15 mei 2018

Vijver renoveren en opknappen

Onze zelf aangelegde vijver is ondertussen een jaar of 10-12 oud en aan een renovatie toe. De folie is her en der stuk waardoor het waterpeil te laag is, de lelie woekert en het riet aan de waterkant is te massaal geworden. De natuurlijk gevormde vijver is ongeveer 5 bij 6 meter en in het midden ongeveer 1,70 meter diep. De rots omheining gaan we zelf verwijderen. De nieuwe vijver zien we graag zonder omheining zodat het waterniveau bijkans gelijk is aan het gazon. Er zitten geen vissen in maar na de nieuwe aanleg zouden we dat wel graag willen. Wat zou een renovatie ons gaan kosten?
dinsdag 15 mei 2018

Gepotdekselde schutting laten plaatsen

Graag wil ik een schutting laten plaatsen van potdeksel planken kleur zwart (2 keer gespoten). De lengte van de schutting moet zijn: 19 meter lang en 2 meter hoog. Tevens 2 tuindeuren plaatsen aan voor en achterkant van de schutting. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Ik heb een achterom.
dinsdag 15 mei 2018

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Graag hadden we onze vrij bereikbare achtertuin +-120/130m2 laten uitgraven 30cm diep. Om vervolgens na plaatsen van worteldoek te laten ophogen. (Het idee is om 1 terras van +- 30m2 terug te plaatsen en versverschillende looppaden te plaatsen. ) Offerte is dus niet voor het plaatsen van de bestrating.
maandag 14 mei 2018

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin graag egaliseren, 1 stukje groen en bestraten.
donderdag 10 mei 2018

Tuinschutting met poort plaatsen

- schutting voor achterzijde tuin, met een poort - totale breedte inclusief poort circa 6 meter - hoogte schutting circa 1.80 meter - houten schutting, planken verticaal - graag ook een opgave voor een alternatieve schutting (6 m) zonder poort Tuin heeft een achterom met de breedte van een auto.
zaterdag 5 mei 2018

Schutting plaatsen

Ik zou graag 7 tuinschermen van 180 x 180 cm willen laten plaatsen, 5 palen van 240 cm in laten graven. Ik heb een achterom.
zondag 29 april 2018

Uitfrezen van struikstronkjes

In onze tuin struikstronkjes uitfrezen. Gaat om ongeveer 30 stronkjes van een Taxushaag. De tuin heeft een achterom, er is een brede oprijlaan maar u moet wel duidelijk aangeven met wat voor materiaal u aankomt. Afvoeren kunnen we zelf.
vrijdag 27 april 2018

Kunstgras laten leggen

In de achtertuin zullen wij zelf de graszoden verwijderen. Hierna dient de vakman de tuin verder uit te graven en klaar te maken voor het leggen van het kunstgras. De oppervlakte is 9 bij 6.40 bij 10 bij 3.40 meter.
zaterdag 21 april 2018

Tuin afgraven en afvoeren

De achtertuin is 60 m2 groot. Hier dient er ongeveer 15 cm afgegraven te worden en afgevoerd. De tuin heeft een achterom en is verder goed bereikbaar.
donderdag 19 april 2018

Tuin opknappen en deels opnieuw aanleggen

In de tuin staat een fontein wat afgewerkt moet worden, gras opnieuw aanleggen of tips voor om het weer mooi te krijgen, alle onkruid moet weg, snoeiwerk
woensdag 11 april 2018

Tuin uitgraven

De voortuin van 100 m2 groot dient ongeveer 20 cm afgegraven te worden en de grond afgevoerd. De voortuin is goed te bereiken.
maandag 9 april 2018

Kunststof tuinhuisje in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van een kunststof tuinhuisje van Grosfillex (wat ik nog moet aanschaffen) met de volgende eigenschappen: Grosfillex Garden Home Utility 4. 9, nummer 22805138, 2,42 meter breed en 2,02 meter diep.
maandag 9 april 2018

Coniferen snoeien en afvoeren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het terugsnoeien van mijn coniferen en het afvoeren van het materiaal. Ze zijn ongeveer 5 meter hoog en 2 meter breed (strook van 5 meter). Goed bereikbaar.
zondag 8 april 2018

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Ik wil een houten schutting van 6.5 meter breed en 1.8 meter hoog laten verwijderen en een nieuwe houten met beton ondergrond 6. 5 meter breed, 2 meter hoog laten plaatsen.
zaterdag 7 april 2018

Koivijver aanleggen

Vijver 6m op 3m diep 2. 40 m waarvan meter boven de grond
maandag 2 april 2018

Bomen en boomstronken verwijderen

Ik wil een boomstronk van circa 80 cm uit mijn voortuin weg laten frezen.
maandag 2 april 2018

Bestaande tuin laten afgraven

Ik heb een tuin van ongeveer 120 m2. Het is een bestaande tuin aan een 2 onder 1 kap woning, met vrije doorgang naar de tuin, langs de garage. De doorgang is 150 cm. Vrij. Deze tuin moet afgegraven worden 100 m2 ter behoeve van het plaatsen van een tuinhuis met hoekoverkapping en terrassen. De tuin wordt tot niveau maaiveld door mijzelf leeggemaakt (bomen, planten, borders, vlonders). In de tuin bevinden zich verschillende grindpaden en -terrassen. De ze zijn aangelegd zonder worteldoek wat inhoudt dat de af te graven grond deels grint zal bevatten. Het grint wat vrij weggehaald kan worden, doe ik zelf. Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor: 1. Het afgraven van de tuin (totaal circa 15 m3) en afvoeren en verwerken van de grond, ( inclusief gras, inclusief grint) 2. Het aanbrengen van een zandbed (circa 100 m2, 10-15 cm), inclusief de levering van zand 3. Het weghalen van een coniferenhaag circa 11 meter lang, 3 meter hoog, (optioneel) De mogelijkheid tot een vervolgopdracht is aanwezig. Deze zou dan bestaan uit. 1. Het plaatsen van schutting circa 16 meter, hout/beton combinatie. 2 Het bestraten van tuin volgens plan. circa 90 m2 3. Het aanpassen van de erfscheiding bij de woning. Gunning van het werk vindt plaats na definitieve offerte, een bezoek aan huis is hiervoor noodzakelijk. Dan kan tevens ook het werk in detail worden opgenomen.
donderdag 29 maart 2018

Complete tuin laten afgraven

Ik wil mijn achtertuin en voortuin laten uitgraven en ophogen met zand. In totaal is het rond de 50 m2. Het is voor looppaden.

Partners

Partners van Casius