Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeeland.

262 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinafscherming nieuwbouw, tuin aanleggen, voor- en achtertuin aanleg nieuwbouw, afgraven en afvoeren bouwgrond, hout/beton schutting plaatsen, tuin renoveren / vernieuwen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, aanleg voor- en achtertuin, totale tuinaanleg, tuin opnieuw inrichten, egaliseren tuin en aangrenzend stukje gemeentegrond, achtertuin renoveren, terras, pergola, verhoogde (gestucte) border en tuinbank maken, complete tuin aanleggen, kunstgras en vlonder aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeeland:

woensdag 12 september 2018

Nieuwe pergola plaatsen

Oude driehoekige pergola verwijderen en een nieuwe (20m2) plaatsen. De tussenruimte is 1.80 meter. Graag een offerte voor de aanschaf en het plaatsen.
zondag 2 september 2018

Vijver herstellen

Onze vijver van 4 bij 4 meter is bovenin lek en kan waarschijnlijk nog gedicht worden. Maar ikzelf heb daar geen ervaring mee en wil graag alles weer pico bello maken. Het is een vrijstaande woning, goed toegankelijk dus.
zaterdag 18 augustus 2018

Restanten van een kastanjeboom verwijderen

We hebben restanten en wortels van een boom. Ik wil deze laten verwijderen. Dit mag ook worden afgevoerd.
donderdag 16 augustus 2018

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

Ik wil graag een put laten boren in mijn tuin. Een pomp heb ik nieuw gekregen van mijn vader. Het gaat dus alleen om de arbeid voor het maken van een put. De tuin is ca. 40 meter diep vanuit de straat. Ik weet niet of er een machine door het hekje past. Hekje is ongeveer 130 cm breed en machine moet dan over het gras en een bestraat gedeelte.
dinsdag 14 augustus 2018

Waterput laten slaan voor particulier gebruik

We willen een waterput slaan om onze akker te voorzien van water. Eventueel willen we het ook gebruiken om het gras te sproeien en de vijver op peil te houden bij droogte. Installeren jullie ook sproei installatie's? Hier zouden we namelijk ook meer informatie over willen hebben. We vroegen ons af wat er bij jullie mogelijk is. Neem aan dat u nog wel de nodige vragen heeft, deze beantwoord ik graag. Ik hoor graag van u.
vrijdag 27 juli 2018

Bron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan. Ik wil een bronpomp erin hebben van 110 cm diameter. Het oppervlak is 1700 m2. Diepte van het grondwater weet ik niet.
woensdag 25 juli 2018

Waterbron slaan voor tuinbewatering

Graag ontvang ik informatie of het mogelijk is een zoetwaterbron te slaan door u.
dinsdag 24 juli 2018

Waterbron slaan

Wij willen in Terneuzen een waterbron van circa 7 meter diep, 2" met voetklep aan laten leggen. Ondergrond is grotendeels klei.
zondag 22 juli 2018

Storing grondwaterput verhelpen

Toen wij ons huis, twee jaar geleden, kochten, was er reeds een grondwaterput voorzien. Nu we hem echt nodig hebben met deze droogte, laat hij het afweten. Na ongeveer een kwartiertje sproeien is hij alle druk kwijt en draait de pomp zo goed als droog. Wij willen graag advies voor een reparatie aan ons systeem of een offerte om een nieuwe put te slaan.
dinsdag 17 juli 2018

Tuin Uitgraven en aanleggen

Nieuwbouwwoning, tuin uitgraven en weer ophogen. Daarna aanleggen van betontegels waaltjes een gras. Tuin is 39m2
maandag 16 juli 2018

Waterbron boren

Mijn tuin is ongeveer 800 vierkante meter, vrijwel onbestraat. Het land bestaat uit gras en een paar borders.
vrijdag 13 juli 2018

Tuin afgraven, egaliseren en aanleggen

De afmeting van de tuin is ongeveer 10 bij 12 meter en moet ongeveer 2 0cm worden afgegraven. Een deel van 3 bij 10 zal terug graszoden worden, de rest zal worden bestraat. Afgraven en afvoeren van ongeveer 20m3 grond. Eventueel opvoeren van plaatzand +- 10m3.
maandag 2 juli 2018

Waterbron slaan voor tuinbewatering

We zoeken een partij voor het slaan van een waterbron voor sproeien van de tuin (1500 m2) inclusief waterpomp en. Er is elektriciteit aanwezig in de tuin. De tuin is goed bereikbaar.
zaterdag 30 juni 2018

Waterbron of waterput laten slaan

Graag opgave kosten waterbron slaan in achtertuin in Hulst in Zeeuws Vlaanderen Tuingrootte ca 500 m2 Offerte per mail aub
vrijdag 29 juni 2018

Haag weghalen en schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen van in totaal zo'n 21 meter met een poort van 1.20 meter. Er staat echter een enorme haag die eerst weg moet van zo'n 8 meter lang, 3 meter hoog en 2 meter breed. Die zou ik ook graag weg laten halen en de oude schutting ook. Wat gaat me dit inclusief het plaatsen kosten? Ook het afvoeren van de puin in de offerte zetten.
donderdag 28 juni 2018

Waterbron slaan

Ik wil een nieuwe waterbron laten slaan. Het oude filter is verstopt geraakt doordat het niet gebruikt is door vorige bewoners. Diepte ongeveer 6,5 meter. Potentieel te beregenen oppervlakte 500 m2. Makkelijk bereikbare plaats.
donderdag 14 juni 2018

Schutting vervangen inclusief poort

Ik wil de schutting, inclusief poort laten vervangen. De schutting is ongeveer 10 meter lang.
dinsdag 12 juni 2018

Tuin renoveren en grind vervangen door grasmatten

Grind weg uit voortuin en voorzien van grasmatten en struikjes voorkant om de tuin af te sluiten. Onkruid weg oprit palmboom inplanten voortuin en een struik verwijderen. Achtertuin onkruid weg halen klimop snoeien en aantal tegels weg halen ca 12 stuks
maandag 28 mei 2018

Schuttingdeel en poort vervangen

Ik zou een stukje (2 meter bij elkaar) schutting en een poort willen laten leveren en plaatsen. In totaal gaat het om een lengte van 2 meter. Het huidige stukje schutting en poort moeten worden verwijderd en afgevoerd. (zie bijgaande foto). Het doel is het uit te voeren zoals bij de achterburen.
zondag 27 mei 2018

Voortuin en terras aanleggen

Ik wil mijn voortuin graag deels betegelen en een aantal borders aan laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Op dit moment heb ik een paar stukjes grond waar ik bloemen in kan zetten, een strook onder het raam en van trottoir naar voordeur met klinkers en verder en stukje gras/onkruid. In overleg kunnen de tegels en materialen voor de borders uitgezocht worden.
zaterdag 26 mei 2018

Vlonders plaatsen in de achtertuin

Ik wil graag vlonders geplaatst hebben in mijn achtertuin, voorwerk hoeft niet gedaan te worden want het is bestraat en daar wil ik het op hebben. Ik wil graag weten of dat ook mogelijk is? En wat het in totaal zou kunnen gaan kosten als ik bijv de vlonder van €19,99 neem
vrijdag 18 mei 2018

Bomen kappen

Het betreft het wegkappen en afvoeren van een Apenverdriet en Dennenboom, vooraan in de tuin. De wortels hoeven niet geheel uitgegraven te worden, als er maar gras gelegd kan worden (zonder over de wortels te struikelen).
woensdag 16 mei 2018

Bomen en boomstronken verwijderen

Stronken van kleine bomen en struiken verwijderen. Oppervlakte ong. 50 m2
dinsdag 15 mei 2018

Vijver renoveren en opknappen

Onze zelf aangelegde vijver is ondertussen een jaar of 10-12 oud en aan een renovatie toe. De folie is her en der stuk waardoor het waterpeil te laag is, de lelie woekert en het riet aan de waterkant is te massaal geworden. De natuurlijk gevormde vijver is ongeveer 5 bij 6 meter en in het midden ongeveer 1,70 meter diep. De rots omheining gaan we zelf verwijderen. De nieuwe vijver zien we graag zonder omheining zodat het waterniveau bijkans gelijk is aan het gazon. Er zitten geen vissen in maar na de nieuwe aanleg zouden we dat wel graag willen. Wat zou een renovatie ons gaan kosten?
dinsdag 15 mei 2018

Gepotdekselde schutting laten plaatsen

Graag wil ik een schutting laten plaatsen van potdeksel planken kleur zwart (2 keer gespoten). De lengte van de schutting moet zijn: 19 meter lang en 2 meter hoog. Tevens 2 tuindeuren plaatsen aan voor en achterkant van de schutting. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden. Ik heb een achterom.

Partners

Partners van Casius