Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in een particuliere tuin:

Waterput slaan in een particuliere tuin

Betreft een waterput voor drinkwater, als alternatief voor aansluiting op het waternet. De tuin hoort bij een oud huis uit 1890 en heeft daarom een "man-gat" met daarin onze water-hoofdkraan en water-meter. Het zou natuurlijk ideaal zijn als de punt op die plek geslagen kan worden. We denken dat (vanwege de benodigde diepte omdat we drinkwater willen) een hydrofoorpomp nodig zal zijn (maar we laten ons graag informeren). Wij willen ook graag ondersteuning bij het aanvragen van de vergunning, KLIC-meldingen en andere door overheden gestelde vereisten. Tevens moet er een voorziening komen waarmee zowel de pomp/put alsook het leidingnet water blijft aanvoeren aan onze woning. Laten we bespreken hoe dat zou moeten en kunnen werken. De (potentiële) opdracht is dus wel iets meer dan alleen maar het slaan van de put. We horen graag van u.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in een particuliere tuin uit heel Nederland:

Waterput boren of pulsen

Ik zou graag een water bron willen laten slaan of pulzen, dit ten behoeve van het bewateren van mijn voortuin. Het is zo ontzettend droog dat het gesleep met een slang vervelend word. Heb niet zo'n grote tuin ca 70 m2. Ik woon aan de kust en is een zanderige bodem en het water zit op circa 6 tot 8 meter.

Waterput in de tuin laten slaan

Waterput slaan in Emst. Ongeveer 11 meter diep. Geschikt voor bewateren tuin, vullen zwembad.

Waterput slaan

In onze tuin in Renesse willen wij graag een waterput laten slaan en een waterpomp laten plaatsen.

Waterput slaan in particuliere tuin

We hebben een druppelslang systeem dat automatisch 1x of 2x per 24u water doorlaat. Dat willen we graag aansluiten op een dergelijke geslagen put. Daarnaast willen we, ook via de bestaande computer, regelmatig andere planten besproeien, ook bij afwezigheid.

Waterput slaan

Waterput slaan tbv beregening tuin.

Waterput of waterbron in de tuin slaan

Waterput slaan in achtertuin zodat grondwater voor de beregening gebruikt kan worden.

Waterput Pulsen

Voor de beregening van onze tuin wil ik een waterput laten pulsen slaan. De maximale boordiepte is 30 meter.

Waterput slaan in Roosendaal

Ik wil graag dat er een waterput wordt geslagen voor de beregening van onze tuin van circa 250 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Waterput slaan

Ik wil een waterput slaan in mijn achtertuin ten bate van besproeing. Ik weet niet hoe diep er geboord moet worden.

Waterbron of waterput laten slaan

Graag zou ik in mijn tuin van ongeveer 300 m2 een waterput laten aanleggen met pomp. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik heb een zijpoort. Het hangt ervan af wat voor voertuig erdoorheen moet of dit past of niet. Mijn idee is het om de put in de voortuin plaatsen en het doortrekken naar achteren, ik wil namelijk voor voor en achteren gebruiken. Het gaat om het plaatsen van de waterput en pomp eraan vast maken. Irrigatie doen wij zelf.

Partners

Partners van Casius