Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin leeghalen:

Tuin leeghalen

Bestaande beplanting en begroeiing zoveel mogelijk uit de tuin verwijderen. Geschatte oppervlakte 120 tot 150 m2.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin leeghalen uit heel Nederland:

Tuin leeghalen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van flinke struiken (incl. wortels) in mijn achtertuin tussen mijn buurman links en achterin mijn tuin. Aantal struiken:plus minus 10. Hoogte variërend 3-6 meter. Stamdikte variërend tussen 4 en 10 cm. Zie bijgevoegd foto's. Tuin is 6 m breed en 9,50 m diep. Bestrating blijft liggen.

tuin leeghalen en afvoeren

Alle planten, struiken en heg verwijderen en afvoeren. Zie foto

Zijtuin leeghalen en bestraten met gebruikte tegels

Ik heb een zijtuin van ongeveer 25 m2. Ik zoek naar een niet te dure oplossing om dit te bestraten, en er mogen wat mij betreft gebruikte tegels of klinkers in. De tuin zal eerst leeggehaald en nog wel een klein beetje uitgegraven moeten worden. Afvoeren van oud materiaal in overleg.

Leeghalen en bestraten voortuin

Wij willen graag onze voortuin leeg laten halen en opnieuw aanleggen. Er liggen nu stenen en planten, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en we willen er nieuwe stenen in planten in hebben. De tuin is 160 m2. Graag een offerte.

Boom verwijderen en bamboe + tuin ophogen. Bestraten + kunstgras leggen, schutting plaatsen

Grag laat ik 67 m2 aan tuin/bestrating leeghalen. Er zitten een paar kleine boompjes in, er is een stukje met kiezelsteentjes, een grote boom en wat bamboe. De boom en bamboe weghalen is ongeveer 6 m2. Er is geen vergunning nodig hiervoor. Graag willen we dan alles egaliseren en ophogen. We willen ongeveer 50 m2 aan gecoate betontegels aanleggen en ongeveer 20 m2 aan kunstgras aanleggen. Verder 12 meter aan schutting plaatsen en een tuindeur. De huidige schutting graag weghalen en direct afvoeren. Graag al het oude materiaal direct afvoeren.

Tuin leeghalen + opvullen

We hebben een tuin die geheel leeg moet, inclusief wat planten/struiken. Er staat 1 boom die ook weg moet. Gaat om 60 m2, ook graag afvoeren.

Begroeiing uit gehele tuin verwijderen en afvoeren

Groot gedeelte (40 m2 ongeveer) van onze tuin leeghalen. Staat nu vol met groen/begroeiing. Het zou afgevoerd moeten worden. Er is een achterom aanwezig, maar wel een vrij lange steeg. Ik denk dat de steeg wel breed genoeg moet zijn voor een kleine graag machine. De steeg is ongeveer 1,20 - 1,30 meter breed. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin leeghalen, egaliseren en betegelen

Ik ben opzoek naar iemand die de achtertuin volledig kan leegmaken en egaliseren. De bestrating zou eruit moeten en afgevoerd worden. Er is een achterom aanwezig en het gaat om een hoekwoning. De achtertuin is 55 m2. Dan willen we de achtertuin voorzien van hardstenen tegels antraciet. De tuin loopt taps toe, van 6 meter breed, naar 4 meter. De tegels zouden dan gezaagd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin leeghalen, afvoeren en nieuw zand erin

Graag laat ik de tuin geheel leeghalen, alles afvoeren en nieuw zand erin storten. Dit graag egaliseren. Er liggen 2 terrassen en nog een betegelde vierkant. Ook ligt er een grasmat en 2 boomstronken. Dit graag allemaal weghalen. De tuin is 80 m2 en is te bereiken via een brandgang.

Tuin leeghalen en bestraten/aanleggen

Graag willen we onze tuin leeg laten halen alles laten ophogen en opnieuw bestraten. Wel willen op een aantal plekken stroom punten en licht aanleggen . Verder nog een gedeelte in de tuin waar 4 palen in de grond komen om doek tussen te maken . De afmetingen van de tuin zijn 6 x 11 meter, de voorkeur gaat uit naar grote beton tegels. Wij willen ook dat de vakman de afvoer van de leeg te halen tuin regelt.

Partners

Partners van Casius