Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron slaan of boren:

Waterbron slaan of boren

Voor onze bestaande tuin willen we graag een eigen waterbron laten aanleggen. Ik heb me laten vertellen dat op ons adres het grondwater circa 30 meter diep zit (Driebergseweg in Zeist) maar weet niet of dit waar is. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden en de prijzen zijn voor een waterput, voor een automatische pomp waarop diverse sproeiers aangesloten zijn (exacte aantal nog te bepalen) en wat de mogelijkheden zijn om via deze pomp ook mijn gieter nog te vullen. De tuin heeft een oppervlakte van circa 5.000 m2. We zijn op dit moment zelf bezig om te kijken hoe we de tuin eventueel opnieuw kunnen indelen. Graag hoor ik van u mogelijkheden en prijzen.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron slaan of boren uit heel Nederland:

Waterbron slaan en een pomp hierop aansluiten

Ik wil een waterbron voor mijn vijver laten slaan. Inclusief pomp. De put/pomp kan in de voortuin, maar de achtertuin is waarschijnlijk logischer. Hier voor zoek ik iemand met ervaring met het slaan van een waterbron voor de vijver. Hoe diep de put moet is mij onbekend.

Waterbron slaan of pulsen

Er zitten 2 waterbronnen in ons weiland, maar niet genoeg toevoer van water. Ze zijn 12 jaar geleden geboord. Wij willen het nu gaan gebruiken om weiland en tuin te besproeien. Het gaat om een oppervlakte van 1 hectare. Ik denk dat het 24 meter diep moet worden.

Bron laten slaan in de tuin

Ik zoek een hovenier die een waterbron kan slaan in mijn tuin. De tuin is 4000 m2. Het is niet duidelijk hoe diep de put geslagen moet worden.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een waterbron om de tuin te besproeien. Het gaat om 400 m2. Ik weet niet hoe diep het moet worden.

Waterbron slaan in de tuin

Graag willen wij een waterbron slaan in de tuin voor het sproeien. De totale oppervlakte van de tuin is 1500 m2.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Graag een prijs voor het aanleggen van een puls mijn tuin. Prijs mag zonder pomp. Ik heb geen idee op welke diepte het water zit. Plaats is goed bereikbaar.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Graag zou ik van u een aanbieding ontvangen voor een puls (diameter) slaan in mijn tuin. Graag verneem ik ook hoe dicht dat jullie bij de puls moeten zijn met jullie equipment (tractor of dergelijke). Tuin is 300 m2 gras met wat bomen.

Waterbron slaan en een daarbijhorende pomp installeren

Ik zoek een hovenier voor het realiseren van een waterbron/put voor het beregen van de tuin. De tuin is 70 m2 groot en zeer goed bereikbaar langs de woning heen. Naast het realiseren van de put moet er ook een pomp op worden aangesloten. Hoe diep het grondwater zit is niet bekend.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een offerte dan wel advies voor het boren/slaan van een grondwaterput ten behoeve van de beregening van de tuin.

Waterbron slaan in de tuin

Ik ben op zoek naar iemand die een waterbron voor mij kan slaan. Het moet ongeveer 15 meter diep worden en het is voor een tuin van 600 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius