Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronk verwijderen:

Boomstronk verwijderen

Ik heb een boomstronk van een flinke conifeer in mijn voortuin staan die ik compleet wil laten verwijderen en afvoeren. Tuin is goed bereikbaar (zie foto).
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronk verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronk en wortels verwijderen

In onze tuin ligt nog een grote boomstronk (ongeveer 180 cm diameter) die we graag willen laten verwijderen.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De doorsnede van de stam is 35 cm. Smalle toegang naar werkplek van 70 cm breed. Toegang vanaf de weg 7 meter. Met kraan met lange arm muurtje te overbruggen om frees op werkplek te brengen.

Boomstronk met frees verwijderen

Uit mijn voortuintje een boomstronk van een dennenboom weg freesen. Tuin is goed bereikbaar. Graag laten uitvoeren op een maandag.

Boomstronk verwijderen

In verband met het plaatsen van een nieuwe schutting wil ik de boomstronk die op de erfgrens staat laten verwijderen. De stronk heeft een doorsnede van 65 cm. Goed toegankelijk dankzij de stukke schutting.

Boomstronk met een stobbefrees verwijderen

Het gaat om één stobbe in de achtertuin. Soort boom: dennenboom. Diameter ca. 80 cm. Goed bereikbaar. Eén stobbe in de voortuin. Soort boom: conifeer. Diameter ca. 60 cm ook hier goed bereikbaar. In de buurt van de stobben staan geen obstakels. Maximale breedte freesmachine ca. 1 mtr. Freesdiepte: 50 cm.

Boomstronk met een stobbefrees verwijderen

Ik wil een oude stronk laten verwijderen in onze tuin. Doorsnede ca. 50-60 cm. Plaats is goed bereikbaar over verharde grond. Schutting en obstakels worden verwijderd. Zie foto's.

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Verwijderen van een grote conifeer en het verwijderen van een flinke boomstronk van een eerder gekapte boom.

Boomstronk verwijderen

In de voor en achtertuin staat een oude boomstronk die verwijderd moet worden

Boomwortels verwijderen van een kleine boom

Mijn boom is 1 x al omgevallen, vervolgens heb ik hem gezaagd. Nu is het opnieuw gegroeid tot een kleine boom, omdat de wortels er niet uit waren. Ik wil de boomstronk verwijderen.

Boomstronk uitfrezen

Graag de noten boomstronk verwijderen. Boom is al weg. Diameter boven de grond is 45 cm. Staat in de achtertuin. Achterom pad van 1,50 meter en de poort is 90 cm breed.

Partners

Partners van Casius