Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor trampoline ingraven:

Trampoline ingraven

We willen graag de trampoline laten ingraven. Met een diameter van 3 meter en een diepte van 1 meter. De achtertuin is goed bereikbaar. De vakman dient de opgegraven grond mee te nemen.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trampoline ingraven uit heel Nederland:

Trampoline in laten graven

Ik wil graag een trampoline laten ingraven in onze achtertuin. Het is een ingraaf trampoline van 305 cm. Trampoline al in bezit. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het graven van het gat, het afvoeren van de grond en het plaatsen van de trampoline.

Trampoline in de tuin laten ingraven

Wij willen onze trampoline in laten graven. Diameter 2.70 meter (5.70 m3). De achtertuin is alleen door een poort bereikbaar.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil mijn tuin opnieuw inrichten. Het betreft een tuin van zo'n 40 a 50 m2 met een bestrating en begroeiing. Dit mag verwijderd en afgevoerd of hergebruikt worden. Vervolgens aanleggen van terras en gazon, eventueel een trampoline ingraven. Tuin is goed bereikbaar.

Trampoline van Airlife ingraven

Wij hebben een trampoline van Airlife van 3,70 gekocht. Deze willen wij graag ingraven, het liefst vlak met het gras. Ook willen wij deze op een lichte helling plaatsen, maar de trampoline moet natuurlijk wel waterpas. Ik ontvang graag een globale indicatie van de kosten. Wanneer u een graafmachientje heeft die een schuine helling aan kan, dan is het gat te bereiken met een graafmachientje via de (nu nog onbebouwde) buurkavel.

Trampoline ingraven

Graag willen wij een trampoline met een doorsnede van 244 cm doorsnede willen laten ingraven in onze achtertuin. De achtertuin is alleen te bereiken via het huis. Het gaat om een inground trampoline met een net. Op de plek waar het ingegraven moet is nu deels een plantenborder en deels bestrating.

Kunstgras leggen en trampoline ingraven

Graag wens ik kunstgras en een ingegraven trampoline. De grond bestaat uit aarde en klei. Ik zou de trampoline willen tussen de twee steunbalken (zie foto’s). Graag kunstgras geschikt voor spelende kinderen. Graag wens ik de boorden te behouden. Indien geen alternatief behoud ik graag de steunbalken voor de schutting. De betegeling, waterornament en verlichting verwijder is zelf. Mijn vraag of de aarde wel afgevoerd kan worden. Dit betreft zo'n 5 m3. Er is een achterom.

Trampoline ingraven

Wii willen graag een trampoline trampolinf maar willen ook dat deze wordt ingegraven. Wat zijn de mogelijkheden? Leveren jullie ook trampolines? Het zal een trampoline van ongeveer 3. 00 meter worden.

Trampoline laten ingraven

Ik wil graag een trampoline in laten graven in de tuin. De afmeting is 332 x 254 cm. De aarde hoeft niet afgevoerd te worden. Deze kan gebruikt worden om op te hogen. Op de plek waar de trampoline moet komen staat nu een vierkante heg van 1 m2, die op leeftijd is en mogelijk flinke wortels heeft. Het betreft een hoektuin. Er is een achterom maar ik weet niet of die breed genoeg is voor een graafmachine. Maar omheining is niet hoger dan een meter.

Trampoline in de tuin in laten graven

Wij hebben het plan om eind mei een trampoline te kopen. Het gaat om de Exit InTerra Ground Level 244 x 427 cm. Wij zouden een offerte willen hebben voor het ingraven van deze trampoline. De grond hoeft niet te worden afgevoerd in verband met het ophogen van een ander deel van de tuin. De tuin is met een graafmachine van 80 cm breedte bereikbaar.

Trampoline ingraven en zand afvoeren

Wij gaan verhuizen en nemen de ingegraven trampoline mee (425 x 250 cm), maar bij het nieuwe huis moet het zand uitgegraven worden.

Partners

Partners van Casius