Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeist of directe omgeving.

1042 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen, pergola met lamellen plaatsen, afgraven en aanvullen, tuin ophogen (1400 m2), poel aanleggen in een weiland, renovatie tuinen, uitgraven en afvoeren 6 tuinen nieuwbouw, jeu de boule baan aanleggen van 286 m2, tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen, tuinaanleg, tuin aanleggen, complete tuinrenovatie in het voorjaar, nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen, totale aanpassing tuin, voortuin leeghalen en compleet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeist:

Tuin leeghalen

Bestaande beplanting en begroeiing zoveel mogelijk uit de tuin verwijderen. Geschatte oppervlakte 120 tot 150 m2.

Spiegelvijver aanleggen

Wij willen een moderne strakke spiegelvijver aan laten leggen. Vergunning vragen we zelf aan. Vijver wordt ongeveer 150 cm bij 4 meter met kiezels en een filter.

Bomen rooien

Graag laat ik een grote Dennenboom van ongeveer 12 meter en een Hulstboom van 6 meter kappen en de stronk verwijderen en alle materialen afvoeren. Achtertuin is slechts door een poort van 1 meter breed bereikbaar. Er is geen vergunning nodig.

Oppervlakte van 130 m2 gereedmaken voor een buurt moestuin

Wij willen een buurt moestuin (130 m2)maken. Hiervoor dient er eerst alle onkruid te worden verwijderd en afgevoerd. Een kleine graafmachine kan hiervoor worden ingezet. Daarna kan het geëgaliseerd worden.

Waterput slaan

Ik wil een waterput laten slaan. Goed bereikbare tuin.

Kappen en uitfrezen ceder

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een ceder van 8 meter hoog. Dit alles inclusief hout afvoeren. Alles zo spoedig mogelijk omdat boom probleem veroorzaakt met naalden. (ik heb al twee keer in het verleden een vergunning verkregen van de gemeente). Ook wortels verwijderen. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil graag 60 m2 50 cm afgraven en grond afvoeren + 100 m2 tuin 10 cm grond afvoeren. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Tuin aanleggen en afgraven inclusief aanleg terras

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 12 m2. De tuin moet ongeveer 40 cm worden afgegraven. Daarna moet de tuin worden opgehoogd. Het gaat om 4 m2 aan zand en de rest moet worden opgehoogd met aarde. Op het zand dient een terras te worden geplaatst (4 m2). Graag een rechthoekig terras met kleine gekleurde klinkers (2,5 x 1,5 m). Daarnaast moet de tuin verder ingericht worden. Haag van portugese laurier 80 tot 100 cm hoog. Ook wil ik een speelhuisje van hout (van 1,2 x1,2), invulling met vlinder/bij vriendelijke planten en een pad naar voordeur van grind.

Waterbron slaan

Graag wil ik mijn tuin in Zeist met grondwater sproeien. Daarvoor moet een waterbron of iets dergelijks komen. Graag na bezoek een volledige offerte. De oppervlakte bedraagt ongeveer 20x5 meter. De locatie is redelijk toegankelijk (toegang is ongeveer een breedte van een deur.)

Tuin afgraven en afvoeren kosten

Ik zoek een hovenier die onze border van 4,5 bij 5,5 met kan afgraven en de grond kan afvoeren? Totale diepte is 28cm (border 13cm hoog en wordt verwijderd zodra leeg) en er komt gras in op tegelniveau. We zorgen zelf dat beplanting weg is. Achtertuin is bereikbaar per achterom.

Boom kappen

We hebben een boom in de tuin staan die gekapt moet worden (de stronk hoeft er niet uit). Volgens mij is het een tulpenboom die een meter of 10 hoog is. De boom is dood. Kunt u zo een prijs uitbrengen voor deze boom of moet u een keer langs komen? Graag een offerte.

Tuinhek reparatie en opnieuw schilderen

Losse planken tuinhek vastzetten. Opnieuw schilderen of beitsen. 15 planken 185 x 15 cm Tuinhekdeur sluit niet meer goed. Weer gangbaar maken. Tuinhekdeur opnieuw schilderen of beitsen. Eventueel nieuw hang en sluitwerk.

Waterbron slaan of boren

Voor onze bestaande tuin willen we graag een eigen waterbron laten aanleggen. Ik heb me laten vertellen dat op ons adres het grondwater circa 30 meter diep zit (Driebergseweg in Zeist) maar weet niet of dit waar is. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden en de prijzen zijn voor een waterput, voor een automatische pomp waarop diverse sproeiers aangesloten zijn (exacte aantal nog te bepalen) en wat de mogelijkheden zijn om via deze pomp ook mijn gieter nog te vullen. De tuin heeft een oppervlakte van circa 5.000 m2. We zijn op dit moment zelf bezig om te kijken hoe we de tuin eventueel opnieuw kunnen indelen. Graag hoor ik van u mogelijkheden en prijzen.

Voortuin uitgraven en aarde of turf aanbrengen

De voortuin is 30 m2 groot. Er dient 20 cm uitgegraven te worden en afgevoerd. Hierna dient er aarde/turf gestort te worden. Verder willen wij 3 grotere planten herplanten: Wilg, viburnum, prunus. De tuin is goed te bereiken.

Voortuin laten afgraven

Ik wil graag mijn voortuin voor ongeveer 10-15cm laten afgraven en stenen laten afvoeren. Op dit moment is er een bestraat gedeelte van ongeveer 14 m2 en gedeelte met grond van ongeveer 12m2. De planten heb ik zelf al verwijderd. De steentje zijn denk ik 10cm3. Het gaat alleen om afvoeren er hoeft niks nieuws de tuin in. De tuin is goed bereikbaar, het is de parkeerplaats van onze auto. Ik hoor graag van u wat de kosten ongeveer zullen zijn

Waterput boren in de achtertuin

Mijn tuin is ongeveer 700 m2. Er zijn vooral heide en boompjes aanwezig en ongeveer 30 m2 gras. De afgelopen maand heb ik veel moeten sproeien en ik zou graag de mogelijkheid willen weten wat de kosten zijn voor het slaan van een put. In de droge maanden gebruik in ongeveer 100 m3 water per maand in de tuin. Mogelijk wil ik de put delen met de buren die een tuin heeft van ongeveer 400 m2.

Tuinschutting met een deur zetten

Ik wil een tuinschuting plaatsen inclusief deur.

Oude boomstronk laten verwijderen

Wij willen een oude boomstronk laten verwijderen en willen weten wat dat gaat kosten.

Schutting laten installeren

Ik wil een schutting laten plaatsen van 3 panelen van 1.80 x 1.80 meter. Ik heb al een offerte laten maken voor de materialen, maar wil nu voor de verzekering ook graag een offerte voor het plaatsen van de schutting.

Grote boom verwijderen en afvoeren

Graag een grote boom uit onze tuin verwijderen

Achtertuin afgraven

Kosten afgraven en afvoeren /kosten met opvullen met opvulzand, en kosten zonder opvullen met opvulzand.

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor het besproeien van de achtertuin van circa 5000 m2. Wij zijn al bezig met de vergunning.

Boomstronk verwijderen

Ik heb een boomstronk van een flinke conifeer in mijn voortuin staan die ik compleet wil laten verwijderen en afvoeren. Tuin is goed bereikbaar (zie foto).

Trampoline ingraven

We willen graag de trampoline laten ingraven. Met een diameter van 3 meter en een diepte van 1 meter. De achtertuin is goed bereikbaar. De vakman dient de opgegraven grond mee te nemen.

Schutting vervangen

5 betonnepalen + 4 schutting delen en betonnen platen i.v. m rotten.