Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeist of directe omgeving.

1025 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, tuin volledig laten vernieuwen, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie, hardhouten terras en kunstgras aanleggen, hout/beton schutting, tuindeur van composiet op maat maken, 80 meter plantenbakken renoveren/vernieuwen, vier voor- en achtertuinen afgraven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeist:

Bestraten terras (halfrond met waaltjes)

Aanleggen halfrond terras met waaltjes grote ca 3 x 1,5 m. Ondergrond nu aarde met kiezels kan door mij uitgegraven worden tot gewenste diepte. Stenen en zand kunnen ook vooraf besteld worden. Tuin vrij toegankelijk.

Sleuf graven voor kabel van omvormer naar meterkast

Sleuf maken van +/- 20-25 meter voor grondkabel van omvormer naar meterkast. De kabel zal hoofdzakelijk onder de bestaande bestrating moeten komen te liggen. Zal vanaf het tuinhuis door de tuin naar zijkant van ons huis moeten gaan om daar door de muur naar de meterkast heen te gaan.

Nieuwe (douglas) schutting plaatsen

Douglashouten schutting plaatsen met antracietkleurige betonpalen en platen van +/- 8m lang en 1.80m hoog

Vijver renovatie

Ik wil de vijverfolie (PVC) laten vervangen ivm lek. De vijver heeft geen strakke vorm. Vijver is 20 jaar oud. zwemmen koi's in. De vijver is omringd met stenen en tegen de schuur is een rotspartij met uitlopende waterval. Dus stenen moeten daar weg en vijver moet wat verder worden uitgegraven. De vijver is geheel over de breedte van de tuin ± 4.50 m lang en is ± 2 a 2.5 m breed. Mag ook wat dieper. Over het smalle gedeelte is een brug geplaats om bij de schuur te komen. Heb geen opvang bak voor de vissen dus daar moet ook voor gezorgd worden.. Water van de vijver kan daarvoor gebruikt worden en kan daarna ook weer herbruikt worden. ( goede kwaliteit water). Ook zand afvoeren e.d. Graag een prijs voor dit. Groet Wim

Waterbron slaan

Wij willen een waterput met installatie in onze tuin. Graag komen wij in contact voor een offerte

Waterput slaan in een particuliere tuin

Betreft een waterput voor drinkwater, als alternatief voor aansluiting op het waternet. De tuin hoort bij een oud huis uit 1890 en heeft daarom een "man-gat" met daarin onze water-hoofdkraan en water-meter. Het zou natuurlijk ideaal zijn als de punt op die plek geslagen kan worden. We denken dat (vanwege de benodigde diepte omdat we drinkwater willen) een hydrofoorpomp nodig zal zijn (maar we laten ons graag informeren). Wij willen ook graag ondersteuning bij het aanvragen van de vergunning, KLIC-meldingen en andere door overheden gestelde vereisten. Tevens moet er een voorziening komen waarmee zowel de pomp/put alsook het leidingnet water blijft aanvoeren aan onze woning. Laten we bespreken hoe dat zou moeten en kunnen werken. De (potentiële) opdracht is dus wel iets meer dan alleen maar het slaan van de put. We horen graag van u.

Voor en achtertuin laten tegelen

Ik zou graag me voor en achtertuin willen Tegelen en dan nog zand erbij laten leggen.

Puntstuk/bron slaan/pulsen tuin

Ik wil een waterbron laten boren in de tuin. Het gaat om 30 m2. De tuin is makkelijk te bereiken.

Tuin bestraten

Wij willen onze tuin herinrichten, hiervoor willen wij circa 43m2 betegelen met tegels van 60x60

Een achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van ongeveer 50 m2 die bereikbaar is per achterom. We zouden graag 40 m2 aan bestrating zien en aan de zijkant borders. Daarnaast moet 645 cm aan schutting vervangen worden. Naast het bestraten dient de tuin ook opgehoogd met zand en geëgaliseerd te worden.

Waterbron slaan of boren

Beste, kunt u een waterbron realiseer bij ons in de tuin? Tuin is vanaf de openbare weg goed bereikbaar. We hebben een bestaande (nieuwe) bronpomp welke een maximum opvoerhoogte heeft van 80m en een diameter van 75mm bedraagt. Grondwater staat statisch op 9m. Mijn voorkeur gaat uit naar een minimale diepte van 15m. De grondlaag is bosgrond/zand. Geen klei of stenen. Het gaat dus om aanleggen bron inclusief filter en druk buisen. Ik hoop dat u mij kunt helpen, mocht u vragen hebben mag u uiteraard bellen.

Houten bielzen in de tuin vervangen

Ik wil 20 bielzen met verschillende formaten laten vervangen in de tuin. Ze zijn namelijk flink verouderd. De tuin is zeer toegankelijk. Ik verzoek de vakman vriendelijk om langs te komen en de situatie te bekijken en vandaar uit een prijsopgave kan maken. Hartelijk dank alvast.

Dennenboom van ongeveer 16 meter kappen

Een dennenboom is geschat op 15-17 meter en staat in onze voortuin. We willen 'm graag gekapt hebben tot ongeveer 2 meter boven de grond. We vallen buiten de groene zone van Zeist en hoeven voor deze boom geen vergunning aan te vragen. Er staat een boom naast, maar die is van onze buurvrouw.

Tuin ontwerpen en inrichten

Het ontwerpen en inrichten van voor- en achtertuin van respectievelijk 50 en 120 m2. Het idee is een veranda, stukje gras, terras(sen) en verhoogde borders in de achtertuin. In de voortuin een zitje, parkeerplaats en ook wat beplanting.

Verzakte schutting rechtzetten

Ik heb een schutting staan als afscheiding voor de oprit. Ongeveer 3 tot 4 meter lang en 1 a 1.5 meter hoog. De schutting is scheef gezakt en moet weer netjes stevig rechtop komen te staan. Graag ontvang ik een offerte voor herstel (optie 1) en verwijderen (optie 2). Nadere infomatie op verzoek beschikbaar.

Tuin leeghalen

Bestaande beplanting en begroeiing zoveel mogelijk uit de tuin verwijderen. Geschatte oppervlakte 120 tot 150 m2.

Spiegelvijver aanleggen

Wij willen een moderne strakke spiegelvijver aan laten leggen. Vergunning vragen we zelf aan. Vijver wordt ongeveer 150 cm bij 4 meter met kiezels en een filter.

Bomen rooien

Graag laat ik een grote Dennenboom van ongeveer 12 meter en een Hulstboom van 6 meter kappen en de stronk verwijderen en alle materialen afvoeren. Achtertuin is slechts door een poort van 1 meter breed bereikbaar. Er is geen vergunning nodig.

Oppervlakte van 130 m2 gereedmaken voor een buurt moestuin

Wij willen een buurt moestuin (130 m2)maken. Hiervoor dient er eerst alle onkruid te worden verwijderd en afgevoerd. Een kleine graafmachine kan hiervoor worden ingezet. Daarna kan het geëgaliseerd worden.

Waterput slaan

Ik wil een waterput laten slaan. Goed bereikbare tuin.

Kappen en uitfrezen ceder

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een ceder van 8 meter hoog. Dit alles inclusief hout afvoeren. Alles zo spoedig mogelijk omdat boom probleem veroorzaakt met naalden. (ik heb al twee keer in het verleden een vergunning verkregen van de gemeente). Ook wortels verwijderen. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil graag 60 m2 50 cm afgraven en grond afvoeren + 100 m2 tuin 10 cm grond afvoeren. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Tuin aanleggen en afgraven inclusief aanleg terras

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van 12 m2. De tuin moet ongeveer 40 cm worden afgegraven. Daarna moet de tuin worden opgehoogd. Het gaat om 4 m2 aan zand en de rest moet worden opgehoogd met aarde. Op het zand dient een terras te worden geplaatst (4 m2). Graag een rechthoekig terras met kleine gekleurde klinkers (2,5 x 1,5 m). Daarnaast moet de tuin verder ingericht worden. Haag van portugese laurier 80 tot 100 cm hoog. Ook wil ik een speelhuisje van hout (van 1,2 x1,2), invulling met vlinder/bij vriendelijke planten en een pad naar voordeur van grind.

Waterbron slaan

Graag wil ik mijn tuin in Zeist met grondwater sproeien. Daarvoor moet een waterbron of iets dergelijks komen. Graag na bezoek een volledige offerte. De oppervlakte bedraagt ongeveer 20x5 meter. De locatie is redelijk toegankelijk (toegang is ongeveer een breedte van een deur.)

Tuin afgraven en afvoeren kosten

Ik zoek een hovenier die onze border van 4,5 bij 5,5 met kan afgraven en de grond kan afvoeren? Totale diepte is 28cm (border 13cm hoog en wordt verwijderd zodra leeg) en er komt gras in op tegelniveau. We zorgen zelf dat beplanting weg is. Achtertuin is bereikbaar per achterom.