Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Zeist of directe omgeving.

1054 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk, tuin aanleggen (grond, tegelwerk en gazon), complete tuinaanleg, aanleg nieuwe tuin, nieuwe tuinaanleg, voor- en achtertuin renovatie, nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en schutting plaatsen, tuinaanleg aan ecologische zone, tuin en bestrating aanleggen, grote tuin aanleggen, tuin opnieuw bestraten, nieuwe tuin maken en ontwerpen, tuin egaliseren en renoveren, tuin bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Zeist:

Waterbron slaan of boren

Voor onze bestaande tuin willen we graag een eigen waterbron laten aanleggen. Ik heb me laten vertellen dat op ons adres het grondwater circa 30 meter diep zit (Driebergseweg in Zeist) maar weet niet of dit waar is. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden en de prijzen zijn voor een waterput, voor een automatische pomp waarop diverse sproeiers aangesloten zijn (exacte aantal nog te bepalen) en wat de mogelijkheden zijn om via deze pomp ook mijn gieter nog te vullen. De tuin heeft een oppervlakte van circa 5.000 m2. We zijn op dit moment zelf bezig om te kijken hoe we de tuin eventueel opnieuw kunnen indelen. Graag hoor ik van u mogelijkheden en prijzen.

Voortuin uitgraven en aarde of turf aanbrengen

De voortuin is 30 m2 groot. Er dient 20 cm uitgegraven te worden en afgevoerd. Hierna dient er aarde/turf gestort te worden. Verder willen wij 3 grotere planten herplanten: Wilg, viburnum, prunus. De tuin is goed te bereiken.

Voortuin laten afgraven

Ik wil graag mijn voortuin voor ongeveer 10-15cm laten afgraven en stenen laten afvoeren. Op dit moment is er een bestraat gedeelte van ongeveer 14 m2 en gedeelte met grond van ongeveer 12m2. De planten heb ik zelf al verwijderd. De steentje zijn denk ik 10cm3. Het gaat alleen om afvoeren er hoeft niks nieuws de tuin in. De tuin is goed bereikbaar, het is de parkeerplaats van onze auto. Ik hoor graag van u wat de kosten ongeveer zullen zijn

Waterput boren in de achtertuin

Mijn tuin is ongeveer 700 m2. Er zijn vooral heide en boompjes aanwezig en ongeveer 30 m2 gras. De afgelopen maand heb ik veel moeten sproeien en ik zou graag de mogelijkheid willen weten wat de kosten zijn voor het slaan van een put. In de droge maanden gebruik in ongeveer 100 m3 water per maand in de tuin. Mogelijk wil ik de put delen met de buren die een tuin heeft van ongeveer 400 m2.

Tuinschutting met een deur zetten

Ik wil een tuinschuting plaatsen inclusief deur.

Oude boomstronk laten verwijderen

Wij willen een oude boomstronk laten verwijderen en willen weten wat dat gaat kosten.

Schutting laten installeren

Ik wil een schutting laten plaatsen van 3 panelen van 1.80 x 1.80 meter. Ik heb al een offerte laten maken voor de materialen, maar wil nu voor de verzekering ook graag een offerte voor het plaatsen van de schutting.

Grote boom verwijderen en afvoeren

Graag een grote boom uit onze tuin verwijderen

Achtertuin afgraven

Kosten afgraven en afvoeren /kosten met opvullen met opvulzand, en kosten zonder opvullen met opvulzand.

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron laten slaan voor het besproeien van de achtertuin van circa 5000 m2. Wij zijn al bezig met de vergunning.

Boomstronk verwijderen

Ik heb een boomstronk van een flinke conifeer in mijn voortuin staan die ik compleet wil laten verwijderen en afvoeren. Tuin is goed bereikbaar (zie foto).

Trampoline ingraven

We willen graag de trampoline laten ingraven. Met een diameter van 3 meter en een diepte van 1 meter. De achtertuin is goed bereikbaar. De vakman dient de opgegraven grond mee te nemen.

Schutting vervangen

5 betonnepalen + 4 schutting delen en betonnen platen i.v. m rotten.

Schuttingdelen plaatsen

De oude schuttingsdelen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er 4 houten schuttingsdelen geplaatst worden met of houten palen of betonnen palen. De achtertuin is goed bereikbaar.

Boomstronken verwijderen en tuin egaliseren

5 boomstronken willen laten verwijderen (zijn zwaar verrot) en zou me grond geëgaliseerd willen hebben. Het gaat om 40 m2.

Tuinwerkzaamheden rondom de woning

Wij zijn op dit moment een woning aan het verbouwen. Half februari/maart willen we graag de verharding erin hebben omdat we eind maart verhuizen. De tegels die wij willen gebruiken zijn 20 x 20 cm. Er zal een terras van 8 bij 4 meter gelegd moeten worden, dan een looppad naar achteren van 25 meter lang en 1 meter breed en dan weer aan de achterzijde een terras van 5 bij 3 meter. Aan de voorzijde van de woning met de oprit willen wij graag grind. De oprit is 6 bij 4 meter en aan de voorzijde zal het 2.50 bij 8 meter moeten worden. Voordat er bestraat wordt zal de gehele achter tuin geëgaliseerd moeten worden. De tuin is totaal 8.50 meter breed en 25 meter lang. Er zal ook aan 1 zijde een schutting geplaatst moeten worden van 21 meter lang. Er staat al een gemetselde muur van 4 met lang. Hier zoude de houten schutting afwisselend met gaas tegenaan geplaatst kunnen worden.

Eik en Lijsterbes laten snoeien

Wij willen graag onze eik en lijsterbes laten snoeien. Hiervoor zal de vakmannen binnendoor moeten om deze te kunnen bereiken. Inclusief afvoeren van de gesnoeide onderdelen.

Eikenbomen verwijderen

Wij willen graag een eik uit onze tuin laten halen. Ook onze buren willen een eik uit de tuin laten halen inclusief de wortels. Beide tuinen zijn omsloten waardoor een graafmachine waarschijnlijk niet ter plekke kan komen. De eik in onze tuin heeft een doorsnee van 25 cm en is ongeveer 13 meter hoog, die van de buren is circa. 45 cm en circa 15 meter hoog. Beide bomen zouden we graag tot haardhout laten zagen. U kunt me natuurlijk altijd nog even bellen als u meer informatie nodig heeft om tot een offerte te komen. Ik hoor het graag.

Boom kappen

Vergunning nodig? Kost?

Gat graven voor trampoline

Ik ben benieuwd of jullie ook een gat kunnen uitgraven ten behoeve van een trampoline. Het zou gaan om een oppervlakte van 125 cm x 180 cm en dan 60 cm diep.

Trampoline in de tuin laten ingraven

Graaft u ook trampolines in? Zo ja, wat zijn de kosten voor een ronde trampoline met een doorsnede van 270 cm (Berg Champion). En op welke termijn? We wonen in Zeist. Het gaat om het plaatsen in een achtertuin zonder achterom. Het afvoeren van zand zal plaats moeten vinden door de bijkeuken en garage. De deuren hebben een standaard breedte. Ik verneem heel graag.

Trampoline in laten graven

Wij willen een trampoline in onze voortuin laten ingraven. Afmeting is 380 m rond. We wonen in Zeist, dus zoeken een hoveniersbedrijf in de buurt! We horen graag of dit lukt, het liefst op korte termijn!

Plaatsen van schutting en tuindeur met slot

Er moet 1 schuttingdeel (180 bij 180 cm) en 1 tuindeur (195 bij 100 cm, inclusief slot) worden geplaatst. Zowel de schutting als de deur heb ik vorige maand bij Gamma Zeist gekocht en al thuis staan (merk; Garden Elements). Ik kan de deur en het stukje heg wat er nu staat zelf weghalen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten van plaatsing.

Garden Elements tuinschutting en tuindeur plaatsen

Ik wil 1 tuinschutting en 1 tuindeur laten plaatsen, merk van beide; Garden Elements. Deze moeten aan elkaar gemonteerd worden. De schutting en deur heb ik hier al staan. Het slot moet nog in de deur gezet worden. Ik zal er zelf voor zorgen dat het stukje heg wat er nu staat en de oude tuindeur verwijderd zijn.

Boomstronk met spoed verwijderen

In de achtertuin staat een boomstronk van ongeveer 1 meter hoog met een omtrek van 30 cm. Deze wil ik graag laten verwijderen. De tuin heeft een achterom.