Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom kappen:

Boom kappen

Ik wil een beuk kappen van 20 meter hoog met een diameter van 140 cm. De boom moet alleen gekapt worden. De vergunning heb ik al. De boom is vanaf de weg te bereiken.
Onze klant uit Woerden (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom kappen uit heel Nederland:

Boom kappen

Graag zou ik een boom willen laten kappen tot aan het maaiveld. De boom is ruim 5 meter hoog en staat vlakbij de schuur en een heg. De takken dienen te worden afgevoerd, de stammen mogen in stukken van 40 cm.

Het kappen en uitfrezen van een oude kastanjeboom

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een grote, oude kastanjeboom. De boom is goed bereikbaar. Na het kappen dient alles te worden afgevoerd.

Wilg kappen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die een wilg kan kappen en afvoeren uit mijn achtertuin. De wilg is ongeveer 10 meter hoog. 250 cm van de stam mag blijven staan, de boom hoeft dus niet uitgefreesd te worden. De achtertuin is bereikbaar via de garage.

Kappen en uitfrezen ceder

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een ceder van 8 meter hoog. Dit alles inclusief hout afvoeren. Alles zo spoedig mogelijk omdat boom probleem veroorzaakt met naalden. (ik heb al twee keer in het verleden een vergunning verkregen van de gemeente). Ook wortels verwijderen. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar.

Boom laten kappen en afvoeren

Ik heb een verwilderde tuin en wil hier een eik van ongeveer 12 meter laten weghalen en wat struiken en verwilderde klimplanten. Ik zou hier graag offertes voor ontvangen.

Een boom kappen en wegfrezen

Ik zoek een hovenier die een flinke boom met veel takken uit mijn achtertuin kan verwijderen. De wortels/stam dienen weggefreesd te worden. De boom is zeer goed bereikbaar.

Berk kappen in tuin

Vlak achter het huis staat een grote berk van 15 meter die gekapt moet worden. De stronk moet er ook uit en het afval moet afgevoerd worden. De tuin is alleen via het huis bereikbaar, er is geen achterom. In de bijlage een foto van de boom en het huis.

Boom van 12 meter hoog kappen

In onze achtertuin hebben wij een boom van circa 3 woonverdiepingen hoog (12 meter). De boom splitst zich na 50 centimeter vanaf de grond op in 4 stammen met ieder een mindere doorsnee dan 30 centimeter. Ik wil deze boom laten kappen. Achtertuin is bereikbaar via een smalle brandgang waar waarschijnlijk geen hoogwerker doorheen past.

Boom kappen

Boom in achter tuin kappen (12 m). Heel grote boom met 3 grote vertakkingen. Boom is begroeid met klimop. Kan momenteel niet zo'n goede foto maken vanwege dekzeil die ervoor staat. Ik heb ook nog een half afgezaagde boomstronk die verwijderd moet worden

Boom kappen

Wij willen graag een offerte aanvragen voor het kappen van onze boom, een metasequoia van ongeveer 16 meter hoog.

Partners

Partners van Casius