Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Woerden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Woerden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Woerden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Woerden of directe omgeving.

772 klanten uit Woerden bevelen een bij Casius in Woerden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Woerden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Woerden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Woerden:

Tuin gedeeltelijk afgraven

Onze tuin moet gedeeltelijk afgegraven + afgevoerd worden i.v.m. zevenblad en daarna weer met schone grond worden aangevuld. Bepaalde beplanting moet gehandhaafd blijven. Het gaat voor het eerste gedeelte om ongeveer 50 m2. Het is bereikbaar via de oprit en de grasmat (die moet wel beschermd worden)

Terras realiseren

Ik wil graag een terras laten maken van 6 x 3 meter, hoogte 15 cm en rondom afgewerkt, dus geen inkijk. Graag ontvang ik een prijs in betaalbaar hardhout en composiet, inclusief gewichtsopgave. Je moet er met enkele tientallen mensen op kunnen tijdens feestjes. De werkzaamheden willen wij graag rond 5 weken uitgevoerd zien.

Boom kappen

Ik wil een beuk kappen van 20 meter hoog met een diameter van 140 cm. De boom moet alleen gekapt worden. De vergunning heb ik al. De boom is vanaf de weg te bereiken.

Riet verwijderen uit de vijver

Sinds 3 jaar groeit er riet in onze vijver die meer en meer gaat uitbreiden. Wie kan dit verwijderen? Het is niet vanaf de kant te doen omdat de vijver best groot is. Daarom is er een bootje nodig.

Composiet schutting plaatsen

Ik wil een composiet schutting in de kleur antraciet of groen met palen en kopstukken. De tuin is 10 meter lang en 1,5 meter hoog. De tuin is via de achterzijde te bereiken, maar er hoeft geen poort in.

Voortuin renoveren

We willen graag onze voortuin herinrichten, inclusief nieuwe bestrating. De voortuin is ongeveer 40-45 m2 in omvang. We willen graag een relatief brede strook aan de kant van het huis bestraten en een pad laten aanleggen richting van de straatzijde. Daarvoor zal eerst de bestaande begroeiing en bestrating verwijderd moeten worden en afgevoerd. Hierna moet er opgehoogd worden en nieuwe bestrating gelegd. Het zal gaan om ongeveer 25 m2. De beplanting zal ik zelf verzorgen.

Acer boom uit de tuin halen

De Acer heeft schimmel en hij gaat steeds schever staan , dat ik het niet vertrouw dat hij zal bezwijken onder de droogte . De stam is 42 cm . Hij staat nu 12 jaar in de tuin , het is een stadstuintje . Dus hij mag weg .

Hout-/betonschutting neer laten zetten

Opdracht betreft het plaatsen van ongeveer 14 meter schutting en 2 deuren. 1 deur bij ons achter in de tuin en dezelfde poort/deur bij de buurman. Beton palen 10 x 10 cm plus betonschotten hebben we al liggen. Douglas 180 x 180cm schermen e.d. hebben we ook al liggen.

Tuin opnieuw aanleggen

Onze tuin van ongeveer 45 m2 willen we graag opnieuw aan laten leggen. Daarvoor moet het volgende gebeuren: Tuin ontruimen: - ongeveer 40 m2 betontegels verwijderen - 5-6 strekkende meter gemetseld muurtje verwijderen + inhoud wegbrengen Tuin aanleggen: - Leggen van ongeveer 32 m2 kunstnatuurstenen tegels - Leggen van grasmat van ongeveer 4 m2 - Metselen van bak van oneveer 4 meter lang, 30 cm breed en 20 cm hoog - Beplanten van de bak met o.a. hortensia's - Plaatsen van 2 leibomen achter in de tuin die hele jaar begroeid zijn - Maken van afdakje, bitumen, 5 meter lang, 1 meter breed, schuin aflopend. Daarnaast willen we nog een houten schutting met betonnen palen plaatsen van ongeveer 14 strekkende meter + 5 strekkende meter, maar dit moeten we nog met de buren overleggen. Daarom graag als stelpost opnemen.

Tuin netjes maken

Tuin ophogen, stenen bak verwijderen, opnieuw tegelen eventueel nieuwe tegels.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting laten plaatsen. De oude verwijder ik mogelijk zelf. Ik denk aan een schutting met hardhout (Douglas) wat zeker een jaar of 15 mee kan gaan. Geen betonschutting. Tuin heeft twee zijdes, van punt A tot hoek= 8,96 meter, van de hoek tot punt B =6,4 meter. Op de langste zijde staat nu een poort van circa 90 cm, welke ik wil behouden tussen de nieuwe schutting delen. Hoogte van de schutting op circa meter. Schutting mag een stukje van de grond afkomen (lijkt mij tevens beter voor behoud). Graag hoor ik wat de kosten zijn voor materialen en plaatsen van deze complete schutting. Uitvoering zou begin / half juli zijn. De tuin heeft een achterom.

Renovatie van de achtertuin

In de achtertuin hebben wij diverse bomen waarvan 2 aardig aan de maat zijn, deze willen wij verwijderd hebben. Daarnaast willen we nieuwe bestrating en een nieuwe indeling. Tevens willen we direct ingebouwde plantenbakken hebben met bijvoorbeeld Leibomen en ook een nieuwe schutting. De tuin is ongeveer 11 x 9 meter en kan goed bereikbaar worden als de zijkant van de schutting weggehaald wordt. Graag zouden we in contact komen om te kijken wat dit zou kosten en wat de duur ervan is als we deze renovatie laten doen.

Tuinschermen en tuindeur plaatsen

Ik wil een zijde van de schutting laten herstellen. Het gaat om 3 schermen van 180 bij 180 cm inclusief een deur.

Wortel van een boom weghalen

Binnenkort gaat een boom weg van mijn tuin maar de wortel moet ik zelf verwijderen. Wil ik graag weten wat zijn de kosten?

Voortuin uitgraven en zand aanbrengen

Wij willen binnenkort onze voortuin van ongeveer 3,5 x 5 meter laten uitgraven. Wij zullen zelf vooraf de bestrating verwijderen en afvoeren. Er zitten ook wat wortels van klimop en wat stronken in die er uit moeten. Na het uitgraven willen we er zand laten plaatsen. We horen graag wanneer u hiervoor tijd hebt en wat de kosten zijn.

Oude schutting vervangen

Graag wil ik een nieuw schutting laten plaatsen en de oude schutting laten verwijderen en afvoeren. Het gaat om 6 meter lange schutting, van hout (palen en delen). De oude schutting is ook van hout, deze zit aan de woning gemonteerd. De nieuwe schutting mag op dezelfde manier gemonteerd worden: aan de woning, zonder poort en geen beton. De achtertuin is goed bereikbaar van buitenom. Het betreft een hoekwoning.

Schutting vervangen

Graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude schutting en het plaatsen van de nieuwe schutting. Een schutting bestaande uit 8 schermen van 1.80 x 1.80 meter (alle in elkaars verlengde op 1 rij staand) en inclusief plaatsen van alle palen met bij elke paal aan te brengen metalen beschermkap. Optioneel de palen in beton zetten. Alles van hout. De schermen, eigen merk van Praxis, schaf ik zelf aan.

Schuttingen plaatsen

Wij hebben aan 2 zijden van onze achtertuin een oude schutting staan die wij delen met onze buren. Wij willen die gaan vervangen door hout-met-beton schuttingen. We willen voor de houten schuttingdelen graag het prijsverschil weten van hardhout en geïmpregneerd grenen. Het gaat om een schutting aan de linkerzijde van 740 cm, aan de rechterzijde van 510 cm. Er zijn 2 poorten van 140 cm. We laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten. We zullen zelf de oude schuttingen verwijderen en afvoeren. We ontvangen graag per kant van de tuin een offerte, omdat we de kosten delen met onze buren. We willen deze klus graag begin april laten uitvoeren. Wij zijn telefonisch moeilijk bereikbaar. Bij voorkeur maken wij per email een afspraak of wij bellen u.

Tuinschutting plaatsen

Tijdens de zondag-storm een aantal weken geleden is onze schutting omgewaaid. De schuttingpanelen, 8 stuks, kunnen worden hergebruikt. Nieuw materiaal betreft 10 nieuwe hardhouten palen, 80 mm bij 80 mm, en montagemateriaal.

Hardhouten schutting op maat maken

Graag laten wij een hardhouten schutting, planken en palen, leveren en plaatsen. De lengte van de schutting is 8.50 meter en de hoogte 1.80 meter. Er dienen aan beide zijde verticale planken geplaatst te worden waardoor de palen niet zichtbaar zijn. De planken dienen een opening van ongeveer 1 cm te krijgen.

Beschoeiïng vervangen

Ik heb aan de achterzijde van mijn tuin langs de sloot een beschoeiing van ongeveer 40 meter lengte en 50 tot 60 cm hoogte. Helaas is hier door de vorige eigenaar geen hardhout voor gebruikt en is de beschoeiing nu aan vervanging toe. Ik ontvang graag offertes voor zowel hardhout als kunststof. Een deel van de beschoeiing bevindt zich bij een onderheid terras. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw aanbod.

Bestaande beschoeiing restaureren

Wij hebben een tuin die grenst aan het water, oude Rijn, voor ongeveer 50 meter. Langs de waterkant is een beschoeiing die deels slecht is. Met name op de waterlijn ontstaan hier en daar wat gaten, nog niet door de planken heen, en de koppen van de planken zijn slecht. De afstand van de kop tot de waterlijn is ongeveer 75 cm en van de waterlijn tot de bodem is het ongeveer 2 meter. De twijfel is of de beschoeiing geheel vervangen moet worden of dat er ook gerepareerd kan worden. We zijn dus met name op zoek naar een partij die ervaring heeft met het restaureren van beschoeiingen en niet per definitie uitgaan van geheel vervangen. Als er onverhoopt toch uit komt dat de beschoeiing vervangen moet worden dan is de vraag of dit weer met hout moet gebeuren of dat er een andere, goedkopere, mogelijkheid is. De beschoeiing is niet verzakt en staat keurig recht.

Schutting plaatsen

Ik wil graag 4 massieve schuttingdelen laten plaatsen. Ik heb ook 5 tussenpalen van beton en 4 betonplaten glad. Ik heb de materialen al aangeschaft. Er hoeft geen schutting verwijderd te worden.

Tuinschermen en rietmatten vernieuwen

Ik wil graag mijn tuinschermen, inclusief rietmatten verwijderen en nieuwe laten plaatsen. Graag ook de oude materialen meenemen. Het gaat om 4 tuinschermen van 180 bij 180 cm. Materialen zijn al gekocht. Tevens het slot van de tuindeur vervangen.

Tuin laten egaliseren en bestraten

Ik wil mijn tuin laten veranderen. De huidige bestrating verwijderen en de tuin volledig laten egaliseren en bestraten. Aan de zijkanten wil ik graag een planten border met opsluitbanden. Ook wil ik graag een fonteintje laten plaatsen, deze heb ik al aangeschaft. De tuin is 6 x 11 meter. Ook moet de deur van het tuinhek worden nagekeken, deze sluit niet goed in de wintermaanden en hangt wat scheef.