Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin opknappen:

Tuin opknappen

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen die onderhoudsvrij is De tuin is 28m2
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin opknappen uit heel Nederland:

Achtertuin opknappen

wij willen graag de hele achtertuin 5.5 meter breed bij 7.5 meter min 6m2 schuur. Leeg laten halen. Daarna weer helemaal opnieuw bestraten de poort verplaatsen naar tegen de schuur aan. Daarnaast onze bestaande schutting verlengen tot het helemaal rondom dicht is. Er staat nu nog een gedeelte coniferen. Verder willen we vanaf de schuur naar de andere kant van de tuin dat is ongeveer 3 bij 4 meter overkapt hebben. Verder het hele vloer oppervlak bestraten met wat planten bakken.

Voortuin bestraten, borders maken en hek plaatsen

Opknappen voortuin, bestrating, borders maken en voorkant afsluiten hek Eventueel stuk achter tuin ophogen voor overdekking

Voor- en achtertuin opknappen

Achtertuin ca. 34m2, voortuin ca. 23m2. Huidige bestrating verwijderen, tuin ophogen vanwege verzakkingen, nieuwe bestrating plaatsen. Voorkeur gaat uit naar grijze tegels 60x60. Antislip en geïmpregneerd is een plus.

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil graag de achtertuin opknappen. Momenteel groeit er heel veel onkruid langs de tegels heen. De tuin bestaat voor een groot deel uit kleine tegeltjes. Ik wil daarvan graag grote tegels maken, en ik het midden een stuk gras links en rechts en een pad in het midden. Ik heb een foto erbij gedaan om ongeveer aan te geven wat ik wil. De tuin is ongeveer 50m2

Houten schuur opknappen

Schuur in de tuin is een houten schuur. een soort gedeelde schuur met de buren. de houten balken rotten weg en zijn toe aan vervanging. gewoon een laagje verf gaat niet meer helpen. Ik wil graag een idee van wat de kosten van deze klus kunnen worden.

Tuinonderhoud

Graag de tuin weer opknappen door planten , onkruid weg te halen. Het gaat om een tuin van ongeveer 15/20 m2. Ik hoor graag wat de prijs hiervoor is. Dank

De voortuin opknappen

Wij willen onze huidige voortuin (6 x 7,5mtr) laten renoveren en onderhoudsvrij maken door het grootste gedeelte te laten vullen met (wit) grind (met grindplaten met worteldoek) waar een auto op kan staan, ook willen we bij de muur een tegelpad van over de breedte van 6 meter, maar tussen elke tegel wel een randje grind. verder in de voorhoek aan de straatkant een bloembak van circa 150 x 150 cm van patioblokken om daarin beplanting aan te brengen. Verder kan de scheiding van onze tuin met die van de buren voorzien worden van een strookje aarde waarop ook beplanting kan komen ca. 80cm breed. en die komt dan bij de bloembak van patioblokken. In de huidige tuin staan een 4 tal struiken en een boomstronk en daarbij nog wat lossen beplanting. er liggen wel een stuk of 30 betonranden in de tuin, deze kunnen gedeeltelijk hergebruikt worden indien nodig.

Tuinonderhoud

Ik wil mijn tuin laten opknappen. Graag onkruid verwijderen, struiken snoeien (betreft geen hoge struiken) en borders opruimen. Het betreft een tuin voor 60 m2.

Tuin renovatie

Ik woon in Amsterdam en heb een tuin van ongeveer 37m2, die ik wil opknappen door: Verwijderen oude tegels (koppelstones) en vervangen door nieuwe (60x60) Hekwerk verwijderen en vervangen, liefst door betonhout schutting (+/- 12,5m). Tuin is iets verzakt, dus ophogen Verwijderen oude wasconstructie.

Voortuin opknappen

Ik wil mijn voortuin opknappen (+/- 45 m2: - huidige tuin leegmaken: boomstronk/stobbe verwijderen, grond + onkruid afgraven en afvoeren - Opknappen: oprit auto en pad (tegels egaliseren) - nieuw aanleg: wit zand plaatsen en egaliseren, grind/split, plantenbak van blokken maken De nieuwe tegels leveren we zelf aan. De locatie is toegankelijk.

Partners

Partners van Casius