Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven:

Tuin afgraven

Ik wil 50 m2 grond uit mijn tuin graven en het weer terug storten. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven uit heel Nederland:

Kunstgras aanleggen

Wij willen in een deel van onze tuin, waar oorspronkelijk gras lag, maar nu alleen nog mos/onkruid, kunstgras aanleggen. Het gaat om een stuk van +/- 12 m2. Graag een offerte voor de aanleg inclusief en exclusief afgraven/afvoer grond+onkruid.

Voortuin afgraven, boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen

Ik wil de voortuin laten afgraven, de boomstronken verwijderen en nieuwe grond aanbrengen. Er is makkelijk bij de stronken te komen. Er moet ongeveer 10-15 cm worden afgegraven vanwege de wortels. Er moeten ook een aantal tegels verwijdert worden. De tuin is ongeveer 8 x 3 meter. Alles mag afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin afgraven en vullen met ophoogzand

Ik wil de achtertuin van onze nieuwbouwwoning laten afgraven en voorzien van ophoogzand. Het betreft een tuin van ongeveer 46 m2. Achter de woningen is een pad van ongeveer 1 meter breed, waarover de grond afgevoerd en het zand aangevoerd kan worden.

Tuin afgraven op +-15 cm en aanvullen met geel zand 10 cm

Graag willen wij onze tuin gaan bestraten. Nu is het zo dat we deze dus met geen zand willen hebben aangezien er een auto op moet komen. Graag willen wij de tuin afgraven hebben tot +- 15 cm. En aangevuld tot +-10 cm. Het is de bedoeling dat het groen ook verwijdert wordt door de vakman.

Afgraven en opvullen met zand

Onze tuin graag afgraven en opvullen met zand ter voorbereiding van straatwerk. Het gaat om 35 m2 achtertuin en 10 m2 voortuin wat dient af gegraven te worden en opgevuld met zand. Het zou gaan om bouwnummer 48 in de tekening.

Nieuwbouw tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Ik wil een nieuwbouw tuin 10-15 cm laten afgraven, dit vervolgens egaliseren en bestraten. 10-15 cm afgraven= 38 m2 aanvullen met (breker/straat)zand = 38 m2 egaliseren & bestraten= 24 m2 (Overige vierkante meters worden afgedekt met kunstgras. Tegels worden door mij aangeleverd, betreft 60 cm x 60 cm tegels.

Afgraven en afvoeren grond

Wij willen op korte termijn onze tuin laten afgraven. Momenteel ligt er nog bouwgrond in. Het betreft een oppervlak van 135 m2. Het betreft een hoekwoning waarbij het makkelijk begaanbaar is met een kleine machine.

Tuin afgraven en bestraten

Wat kost het om 22 m2 oud gras te laten verwijderen en op te laten vullen met wit zand en bestraten. Tegels 60x40, in overleg wie dat levert.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

De tuin is 16.5 meter diep en 6.5 meter breed. Het is voor ongeveer 70% bestraat. Het is bereikbaar via brandpoort van 130 cm breed. Graag een prijs voor afgraven inclusief bestrating, het afvoeren en ophogen met 15 cm. van de tuin. Graag ook een prijs voor alleen afgraven, afvoeren en ophogen zonder de bestrating.

5 nieuwbouwtuinen afgraven en zand storten

Betreft nieuwbouw huizen. 5 huizen van ongv tussen de 70 en 80 M2. Moet gebeuren voor week 51. Onze schuttingen worden die week namelijk geplaatst. Alleen tuin afgraven + zand storten.

Partners

Partners van Casius