Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Vleuten of directe omgeving.

628 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Vleuten:

Tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2)

Graag zou ik een offerte opvragen voor het afgraven (en weer ophogen) van grond. Het betreft het afgraven van tuinen bij een nieuwbouw project in Haarzicht te Vleuten. Onze straat, bestaande uit 5 twee-onder-eenkap woningen, wordt waarschijnlijk in april opgeleverd. Zoals het er nu naar uitziet willen allen eigenaren hun grond laten afgraven. Dit betreft een totale oppervlakte van ongeveer 2000 m2. Niet alle tuinen hebben exacte dezelfde oppervlakte, dus dit kan afwijken. Eén van de bewoners heeft met zijn hovenier gesproken en gaf dit als wens mee: Uitgraven van de voor- en achtertuin en naast garage +/- 150 m2, 20 cm diep onder kozijn uitgraven en 15 cm zand aanvullen. Oprit +/- 50 m2, 35 cm diep uitgraven en 10 cm gebroken puin aanvullen. Zou je ons voor ons een offerte willen opstellen met daarin een specificatie van de kosten en werkzaamheden. Daarnaast graag een indicatie hoeveel tijd het afgraven ongeveer in beslag zal nemen en of er nog bepaalde vereisten voor de werkzaamheden.

Tuin afgraven, grond afvoeren en tuin ophogen

Graag laat ik voor een nieuwbouwproject de achtertuin afgraven, de grond afvoeren en de tuin ophogen. Het gaat om +/- 230 m2. Evt ook de voortuin. Bij een goede prijs willen mogelijk meerdere buren meedoen.

Tuin afgraven

Ik wil 50 m2 grond uit mijn tuin graven en het weer terug storten. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Tuinaanleg beplanten

We hebben een nieuw huis met een tuin van ongeveer 4 bij 4 meter plus een smalle strook van ca 7 meter bij 60 centimeter. Wij willen het tuintje graag beplanten (lage struiken, bloemen, misschien een klein hoekje gras) en klimop langs het hek aan weerszijden

Afgraven tuin en aanbrengen afschot ter verbetering watermanagement tuin

Onze tuin is helaas bij aanleg van het huis nooit afgegraven, waardoor deze nog een toplaag bevat van klei/kleiige leem met een zeer lage waterdoorlatendheid. Daarnaast is in het verleden een vlonder op de tuin gelegd, waardoor de tuin niet meer af loopt richting de brandgang met waterput aan het einde van de tuin. Dit leidt regelmatig tot het blank staan van de tuin. Het betreft een tuin van ongeveer 50 m2, welke half betegeld is. De vraag is om de bovenste laag af te graven (ongeveer 30-50 cm), grindkoffers/sleuven te plaatsen ter verbetering infiltratie en de tuin vervolgens aan te vullen tot een goed aflopen egaal geheel met gedeeltelijk terras en gedeeltelijk grond borders. Wat zou het kosten om deze werkzaamheden uit te voeren, inclusief afvoeren grond, huidige tegels (ongeveer 30m2) en het houten vlonder? Indien we eenzelfde hoeveelheid tegels terug willen brengen in de tuin, wat zijn de kosten dan voor het aanleggen, uitgaande van tegels van ongeveer €40 per vierkante meter?

Boom verwijderen

Ik wil graag een boom in de tuin laten kappen en afvoeren. Foto in de bijlage.

Tuin afgraven en mogelijk bestraten

Ik wil graag onze tuin afgraven en eventueel bestraten. 50 m2 afgraven, deel bestraten en bedekken met grint voor een rij pad.

Lek in een vijver opsporen en repareren

Ik heb een lek in een vijver van circa 10 x 1 meter en zou deze graag opgespoord en gerepareerd willen hebben.

Voortuin afgraven en ophogen met zand

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan afgraven en ophogen met zand. De voortuin van ongeveer 80 m2 moet 15 cm afgegraven worden. De bestaande begroeiing moet grotendeels en de stenen moeten geheel afgevoerd worden. Na het afgraven moet er 15 cm zand worden aangebracht.

Schutting en poort vervangen

Graag zou ik een offerte willen vragen voor onderstaande aanvraag: -hout (grenen) schutting met antraciet betonnen palen -schutting 7 meter (recht stuk) -schutting 4 meter (recht stuk) -schutting tot de poortdeur stukje 2,5 meter -poortdeur 100X190 inclusief rvs schild en cilinderslot -verwijderen en afvoeren van oude schutting -plaatsen nieuwe schutting Indicatie voor plaatsen.

Afgraven en hekwerken

Wij willen de tuinen laten afgraven en hekwerken laten plaatsen. Zou u mij uw prijzen en mogelijkheden kunnen mailen zodat ik dit kan delen met de nieuwe bewoners. Misschien handig te weten is dat er in de tuinen niet dieper dan 50 cm gegraven worden in verband met leidingen voor een warmtepomp. Op de erfgrens kan wel dieper. Dus dat is geen probleem voor schuttingen. De tuinen zijn verschillend maar mijn tuin is ongeveer 50 m2.

Ontwerpen + realiseren tuin

In onze tuin liggen vooral tegels en bevat 2 pergola's. Oppervlakte is 12. 5 x 5. 25. Graag wil ik een offerte voor een herindeling van de tuin en e.v.t. eigen tegels behouden. Tevens willen we een stuk gras in de tuin.

Nieuwbouwtuin omspitten

Ik wil de grond naast mijn twee terrassen omspitten, zodat ik zelf de planten kan plaatsen. Tuin is nu leeg (nieuwbouw) en de oppervlakte is ongeveer 25m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Haag door een schutting vervangen

Ik wil graag een hedrahaag laten verwijderen, die er 10 jaar staat, met daar tussen een stalen hekwerk. Hiervoor in de plaats wil ik graag een houten schutting plaatsen. Het gaat om 9,5 x 1,80 meter schutting.

Maken van een tuinontwerp

Onze tuin moet een metamorfose ondergaan. 1e kind is op komst dus daar zal ook rekening mee gehouden moeten worden. Achtertuin is 10 bij 6 meter met een schuurtje. Voortuin is 3 bij 6 meter.

Tuin afgraven en zand erin

Ik zoek een partij die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de huidige stenen, afgraven en ophogen met zand. De oppervlakte betreft ongeveer 48 m2. Daarnaast moet tuin na het ophogen ook geëgaliseerd worden. De tuin is goed bereikbaar via een achterom.

Plaatsen van een schutting

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting in de achtertuin. Lengte: 9 meter. Vooraf dienen er ongeveer 10 stonken/boomwortels verwijderd te worden. Ik heb een achterom.

Composiet vlonder laten leggen

Mijn huidige vlonder (hardhout) is toe aan vervanging. Ik wil deze vervangen door composiet. Afmeting vlonder: 4,66 x 4,32 meter.

Tuintegels en een stukje kunstgras leggen

Het laten leggen van tuintegels 60 x 60 cm en een stukje kunstgras van 3 x 3 meter. Het gaat om de achtertuin, er ligt nu een stuk gazon en betontegels van 30 x 30 cm. De tuin is 4,5 x 9 m. Er staat een schuur van 2,20 x 3,10 meter in. Ik kom dan uit op 33,5 m2 Het bestraten is 24,50 m2 Het kunstgras 9 m2 achterom

Verzakte tuintegels ophogen

Wij willen graag de tegels van de tuin laten ophogen naar de oorsponkelijke hoogte. Deze zijn in de loop der jaren wat naar beneden gezakt. Ze moeten gelijk gebracht worden met de houten vlonder (deze is namelijk niet verzakt). Daarnaast willen wij graag de 4 inbouw LED lampen laten vervangen. Deze zijn van het type Inlite flh-led010. Graag vervangen voor een vergelijkbaar type. De transformator en bekabeling kan hergebruikt worden. Transformator is van het type Inlite CB-056/M, zie https://in-lite. Nl/sites/default/files/manuals/CB-056_M_2017. Pdf Zie ook tekening in de bijlage. Wij ontvangen graag een offerte.

Schutting vervangen dan wel herstellen

6 van de 10 planken van 1,80 bij 1,80 van de schutting moeten vervangen worden en 7 palen moeten vervangen worden. De schutting zit vol klimop en moet ook weggehaald worden. Poortje (deur) is van de muur en door geschoten naar de andere kant. Ik vraag om 2 offertes: het herstellen van de beschreven situatie en één met het vervangen van alle delen. Bij elkaar 13 delen + 2 poorten en 2 rasters.

Tuin afgraven, aanvullen en afvoeren

Kunnen jullie een prijs opgeven voor het afgraven van de tuin en het aanvullen met zand (inclusief afvoeren van de vrijkomende klei). Achtertuin is vanaf de openbare straat te bereiken via een doorgang langs de garage. Breedte doorgang 80 cm Achtertuin: Vrijkomend volume: circa 20 m3 (klei) Voortuin: vrijkomend volume: circa 8 m3 (klei)

Nieuwbouw tuin aanleggen

Tuin van 130m2 - verschillende hoogtes - terras voor bij het huis - terras achter in de tuin (1 van de terrassen evt. Overdekt) - combinatie tussen gras/grind/tegels

Onderhoud voor- en achtertuin

Voortuin circa 50 m2 Achtertuin circa 200 m2 Onkruid verwijderen, snoeien, onkruid tussen tegels, 200 m2, verwijderen

Perenboom verplaatsen

Ik vroeg me af wat het zou kosten om een perenboom uit te graven en te verhuizen. En ook of het praktisch mogelijk is. De boom staat namelijk vlak naast een ligusterhaag welke niet beschadigd mag worden omdat het erfafscheiding is. De boom staat ca. 6 jaar in de tuin maar de boom is al zeker 10 jaar oud. In eerste instantie stond het boompje in een pot. Later toen we hier zijn gaan wonen hebben we hem in de volle grond gezet. Daarna is de boom goed gaan groeien. Op een hoogte van ongeveer 1m 50/60 is de stamdikte ca. 33-34 cm (omtrek). De boom is ongeveer 5 meter hoog. De kroon is vrij smal. Uiteindelijk willen we de boom naar Wilnis verhuizen (3648 LH). Ik heb een foto toegevoegd uit 2012 en uit 2017 om de ontwikkeling van de boom weer te geven.