Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Vinkeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Vinkeveen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Vinkeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Vinkeveen of directe omgeving.

147 klanten uit Vinkeveen bevelen een bij Casius in Vinkeveen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Vinkeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin, fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen, waterbron slaan voor tuinberegening, nieuw tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Vinkeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Vinkeveen:

Waterbron slaan voor spoelsysteem van een vijver

Ik wil een waterbron slaan ten behoeve van watervoorziening voor het spoelsysteem van mijn Koi Karper vijver. Mijn tuin is 6000 m2, maar dit hoeft niet beregent te worden. Hoe diep het moet komen weet ik niet. Vergunning nodig is, weet ik ook niet. Het is makkelijk te bereiken.

Waterbron slaan en een pomp hierop aansluiten

Ik wil een waterbron voor mijn vijver laten slaan. Inclusief pomp. De put/pomp kan in de voortuin, maar de achtertuin is waarschijnlijk logischer. Hier voor zoek ik iemand met ervaring met het slaan van een waterbron voor de vijver. Hoe diep de put moet is mij onbekend.

Aanleggen van voor- en achtertuin

Voor onze nieuwbouw woning zouden wij graag een offerte willen ontvangen. De woning wordt verwacht opgeleverd in januari 2019. De geschatte m2 achter is 65 en voor 25 m2. Het hekwerk is al geplaatst door de gemeente in verband met een uniforme aanzicht. De tuin dient wel te worden afgegraven, opgevuld en daarna volledig bestraat met grote grijze tegels.

Vijf kleine boomstronkjes verwijderen

Ik zoek een partij die 5 boomstonkjes kan verwijderen uit mijn tuin. De stam heeft een doorsnede van ongeveer 15 centimeter. De stronken dienen afgevoerd te worden.

Houten tuinpoort plaatsen

Wij willen onze huidige poort vervangen hebben voor een houten tuinpoort van hout. De poort moet 102 cm breed zijn en 200 cm hoog. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin egaliseren, bestraten en van grind voorzien

Egaliseren tuin, ophogen Deel bestrating Deel grind

Houten terras plaatsen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 7,5 x 4 meter. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Plaatsen op bestaande onderheide houten palenframe (heeft oud Bankirae op gelegen).

Afgraven, afvoeren en ophogen van de tuin

Graag wil ik een prijsopgave voor het afgraven en afvoeren van de bestaande klei/zand laag, en vervolgens alles weer aanvullen met zand. Het gaat om het afgraven van zo een 20 cm diep. De tuin heeft een totale oppervlakte van 26 m2. De tuin poort is 95 cm breed en kan eruit gehaald worden, dus er kan met een minigraver naar de tuin worden gereden.

Tuin aanleggen bij nieuw gebouw

Het betreft een tuin op het Noorden van 60 m2. Hier zou ik graag een terras en een pad naar de schuur willen laten aanleggen. Verder zal er gras gelegd moeten worden. Het zal gaan om ongeveer 30 m2 gras en 30 m2 bestrating.

Nieuwe tuin bij nieuwe woning

Wij zijn net ons nieuwe hoekhuis ingetrokken en willen de tuin laten aanleggen maar hebben geen gigantisch budget. We willen ook een redelijk simpele tuin met terras, gras en wat plantenperken/plantenbakken. Graag een indicatie wat het ongeveer zou gaan kosten.

Coniferen verwijderen

Wij hebben aan de zijkant van onze woning een rijtje van 12 coniferen staan van ongeveer 4 tot 5 meter hoog. Ze staan aan de straatkant, aan de buitenkant van het hek. We willen de coniferen graag met wortel en al laten verwijderen en laten afvoeren. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Tuin ontwerpen en houten terras aanleggen

Kunt u mij een aangeven wat het kost om een terras op te hogen en te voorzien van hardhouten planken, inclusief het leveren van de planken. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Graag zou ik willen dat er iemand komt kijken om samen met mij een ontwerp te maken voor de gehele tuin. Het perceel zelf is 250 m2. Ik hou erg van minimalistische strakke tuinen. Wellicht wat muurtjes (wit), een waterpartij, voor de rest gewoon strak.

Gardening by a new house

I have purchased a new house in Vinkeveen. I would like to make the garden weed free, tree pruning, removing old pushes and replacing with nice plants/flowers and grass. Also the house has a wall with fence (entrance), and I would like to have "leiboom" behind the fence to give privacy. I dont know what type of leiboom. I get the key to the house in June 15. So the work can start June 16th.

Schutting van Douglas zetten

Graag een offerte voor een schutting zonder tuinschermen, maar hardhouten palen met daarop douglas hout. Tweezijdig. Lengte schutting: 2x 11 meter

Terras van hardhout vervangen

De hardhouten planken van het terras van ongeveer 3 bij 3 meter dienen te worden vervangen. Daarnaast zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het leggen van een tweede terras van 4 bij 5 meter achter in de tuin. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van de planken.

Coniferenhaag verwijderen

Verwijderen en afvoeren van coniferenhaag van 65 meter lang en de hoogte van de coniferen is ongeveer 5 meter. De ruimte is makkelijk toegankelijk.

Tuin egaliseren bij een tuinhuis

Bij tuinhuis egaliseren van 150 m2 tuin. Ligt nu gras/mos op en veel molshopen. Alles eruit halen en egaliseren. Het moet daarna een groot terras worden. Het is met een klein kraantje te bereiken.

Beschoeiing en steiger laten vervangen

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het: - Vervangen van beschoeiing – 25m. - Vervangen van steiger – 25m. - Baggeren van eerste 5 meter water in directe omgeving van steiger. Bij eventuele vragen/ opmerkingen ik hoor ze graag.

Beschoeiing plaatsen

Wij hebben een stacaravan in Vinkeveen en willen de tuin vernieuwen. Afmeting perceel, totaal 10x12 meter waarbij de caravan 3 x 7 meter is, met bestaande steiger van 10 meter. Er is geen beschoeiing dus dat willen we laten aanbrengen. Het gaat om 2x 10 meter. Drassige grond, veengrond, moet verstevigd worden. Mogelijk willen we daarna straatwerk aanbrengen i.p.v. het gras dat er nu ligt.

Afscheiding van betonvlechtwerk plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van een hekwerk als afscheiding tussen 2 tuinen. Afmeting is 18 m. Het hekwerk moet simpel zijn en de voorkeur gaat uit naar 10 m betonvlechtwerk o.i.d. en 8 m groen gaas. Tevens moet er een deel van de huidige heg, bestaande uit coniferen, weggehaald worden.

Tuinschermen en een deur plaatsen

In mijn tuin dienen aan de achterkant ter afscheiding 2,5 tuinschermen met deur te worden geplaatst. Het materiaal schaf ik bij de Karwei aan.

Tuinschermen plaatsen

In de achtertuin moet een afscheiding geplaatst worden. Ik heb 2 tuinschermen van Karwei plus een restscherm van ongeveer 50 cm, een deur en 6 palen. Kunt u voor mij een offerte opstellen voor het plaatsen hiervan.

Leveren en plaatsen blokhut in tuin

Plaatsen van de blokhut in de tuin. Op dit moment staat er een blokhut op dezelfde locatie in de tuin, deze zal door ons worden afgebroken. Het is een blokhut van 30 jaar oud. Fundering is nog goed, voor zover zichtbaar, en in de blokhut is het altijd droog geweest. Afmeting is 3,2 x 2,6 meter en 28 mm dik. Voorbeeld Blokhut Tjeerd van Van Kooten blokhutten. Nog niets aangeschaft, u mag mij ook een blokhut inclusief plaatsing aanbieden. Impregneren + schilderen wordt door ons zelf gedaan.

Vervangen beschoeiing

15 meter beschoeiing vervangen in Vinkeveen met palen van 8 meter. Tevens constructie voor steiger maken van 150 m2, eveneens met palen van 8 meter. Voor de steiger gaat het dus alleen om de constructie. Betreft ook het leveren van de materialen.

Bestaande beschoeiing vervangen

Bij mijn huis in Vinkeveen moet de beschoeiing vervangen worden. De totale lengte is ongeveer 35 meter. Er zit nu metalen beschoeiing en die is niet goed meer. Materiaal nieuwe beschoeiing in overleg met de vakman, kan van hout, maar metaal zou ook weer kunnen, of wellicht wat anders. Moet wel betaalbaar zijn.