Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor douglas hout/betonschutting plaatsen:

Douglas hout/betonschutting plaatsen

Wij willen 3 antraciet beton schuttingen laten plaatsen. 1x 19,5 meter met schermen van 180 cm, verticaal 19 planks. 1x 15,5 meter beide kanten Zweeds rabat. 1x 15,5 meter 1 kant Zweeds rabat met een poort van 100 cm waarvan het binnenframe zwart is. Aan de bovenkant van de schutting een afdeklat.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douglas hout/betonschutting plaatsen uit heel Nederland:

Houten dakterras realiseren

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? : tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Graag willen wij een dakterras laten realiseren in Rotterdam. Situatie: - platdak (Bitumen, vervangen 2017)met bestaande daktoetreding (koepel 100x180 ) via vaste trap. -2e etage Wensen: Douglas hout - regels, vlonderplanken en ballustrade 40m2 vlonder (5x8) 28m1 balustrade Graag een offerte op basis van deze wensen en specificaties.

Schutting plaatsen

17 meter luxe hout/beton Douglas schutting circa 180 cm hoog bestaande uit: - Schermen met 21 planken waarvan 2 horizontale. - Douglas schuttingplanken van 17 x 145 mm. - Planken zijn onbehandeld, geschaafd en afgerond. - Afdekkappen Douglas 40 x 95 mm, recht afgewerkt. - Combi-betonpalen 100 x 100 x 2700 mm met bolle kop. - Dubbele rots motief betonplaat 1840 x 360 mm, 2 zijdes motief. - Afdekkappen van beton op de betonplaten. - Alle montage materialen geel verzinkt. - Inclusief het plaatsen van de schutting. - Inclusief laatste scherm op maat maken. Wij zullen zelf het voorwerk verrichten.

Gevel voorzien van zwart geverfd hout en een kantelraam vervangen

Wij willen de achterzijde van ons woonhuis met hout laten bekleden. Moet houtsoort zijn die we zwart kunnen schilderen. Ik dacht zelf aan Douglas. In deze gevel zitten 6 ramen van verschillende maten. Oppervlakte van de gevel inclusief het laangebouwde gedeelte is circa 50 m2 (3 ramen en een deur). En de achterzijde is 24 m2 (met een groot en een klein raam). Tevens willen we een kozijn laten vervangen door een draai/kiep raam. Maten zijn B 86 cm X H 100 cm.

Dakterras aanleggen van Douglas hout

Wij willen een dakterras aanleggen van Douglas hout. De dak bestaat uit twee gedeelte de punt een de platte gedeelte. De afmetingen van de dakterras 7,5 x 6,6 meter. 1.80 x 1.80 meter. Daarnaast moeten er schutting delen geplaatst worden. 2 stuks (2 x 1.80 cm) aan de ene zijde en en 3 stuks (3 x 1.80 cm) aan de andere zijde. Het dak is nu vrij van kiezels. Materialen kunnen van binnenuit het dakterras op gebracht worden.

Schutting laten plaatsen

Wij zijn samen met onze buren opzoek naar een nieuwe schutting. Nu las ik dat als je schutting op beton neemt het plaatsen gratis is. Onze afmetingen zijn 8,5 meter diep andere kant 7 meter diep, en het verbindingsstuk is 4 meter en daar moet ook een poort bij geplaatst worden van 1 meter breed. Nu wilde wij graag een offerte voor hout beton schutting 611809 houtsoort douglas. Alleen dan het juiste aantal meters plus een poort. Voor vragen ben ik telefonisch of via de mail bereikbaar, graag zie ik u offerte tegemoet. met vriendelijke groet, Sjoerd Visser

Schutting plaatsen met klimop

Graag wensen we een definitieve offerte wat betreft plaatsing van een schutting De lengte vd schutting in totaal is 1120 cm, opgebouwd als volgt: - 5x Scherm 180x180 douglas hout horizontale planken - 3x trelisscherm omrand met hardhout (zie bijlage) - klimop aan beide zijde, al flink hoog - hardhouten tussenpalen - ivm hoogteverschil in tuin een betonnen band als onderrand (grijs) - verwijderen van beukenhaag incl afvoer Plaatsing zo spoedig mogelijk. Geen doorkijk in de schutting

Schutting van glad beton antraciet met Douglas schermen

Het betreft het leveren en plaatsen van 29 meter hout-beton schutting met glad antraciet beton en Douglas schermen. De hoogte zal 2 meter worden. Daarnaast moet er een poortdeur geplaatst worden met RVS beslag en een slot. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin bij de hoek woning is goed bereikbaar. Er zijn 3 hoeken die niet haaks lopen, hier kunnen wellicht geen sleufpalen gebruikt worden.

Douglas overkapping plaatsen aan woning

Ik wil een overkapping aan de achterzijde /gevel van mijn woning van 4,5 x 3,5 meter. Het materiaal is Douglas hout. Ik wil aan de voorzijde van de overkapping 3 staanders om de zijde bij houten schutting dicht maken.

Vlonder plaatsen

De tuin is niet beplant, er ligt al wel basalt. Graag wil ik een vlonder - bedoeld als zitje, tevens voor wat sfeer in de tuin. De afmeting van de vlonder moet 2.40 meter bij 2.70 meter zijn. Goed toegankelijke achtertuin. Graag Douglas hout.

Schutting met Douglas of hardhout plaatsen

Graag zouden mijn buren en ik een globale offerte willen ontvangen voor een hout/beton schutting van 6 meter lang. Met verticale latten liefst Douglas- of hardhout. Met betonnen palen en onderplaten. Graag met een leisteen reliëf. Met een hoogte tussen 150-180 cm met een half scherm met metalen vlecht over de gehele hoogte.Materialen zijn niet in ons bezit en zouden we dus via jullie willen aanschaffen.

Partners

Partners van Casius