Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor douglas hout/betonschutting plaatsen:

Douglas hout/betonschutting plaatsen

Wij willen 3 antraciet beton schuttingen laten plaatsen. 1x 19,5 meter met schermen van 180 cm, verticaal 19 planks. 1x 15,5 meter beide kanten Zweeds rabat. 1x 15,5 meter 1 kant Zweeds rabat met een poort van 100 cm waarvan het binnenframe zwart is. Aan de bovenkant van de schutting een afdeklat.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douglas hout/betonschutting plaatsen uit heel Nederland:

Complete tuinschutting plaatsen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een schutting. Samen met onze buren hebben we gekeken naar de verschillende mogelijkheden. Graag zouden we een offerte ontvangen voor onderstaande afmetingen: - 1 kant 8,74 meter - 1 kant 10 meter, exclusief deur + kozijn - 1 kant 3,28 meter - 1 x deur met kozijn 1 meter We vinden de betonnen palen tussen de schuttingen erg mooi. Liefst met beton een klein deel zichtbaar vanuit de grond. Voorkeur hout: Douglas Zichtdicht. Aan de 2 langste kanten zouden we graag 1 x een gaaspaneel in houten kader willen hebben van beneden tot boven van 60 cm breed. Kunnen jullie de huidige schuttingen en beplanting ook verwijderen en afvoeren?

Veranda aan huis bouwen

Ik wil graag een houten veranda aan mijn woning laten plaatsen met een klassieke warme uitstraling. Hij zal een plat dak krijgen met 2 lichtkoepels of raam. De lengte zal 7.5 meter zijn en de diepte 3 meter. Aan 1 zijde dient hij dichtgemaakt te worden bij de schutting en aan de andere zijde tegen de muur van de garage. De voorkeur gaat uit naar Douglas hout.

Houten dakterras laten maken

We willen het dakterras graag laten bekleden met Douglas hout. Het is ongeveer 50 vierkante meter groot. Alternatief duurzaam hout is ook mogelijk in overleg. Het dakterras ligt op 12 meter hoogte, dus voor de materialen is een hoogwerker nodig. Keramische tegels mogen overigens ook.

Schuttingen plaatsen aan beide tuinkanten

Wij willen onze tuin gaan renoveren in de eerste/tweede week van november. Wij willen onder andere een nieuwe schutting plaatsen, omdat onze huidige houten schutting aan vervanging toe is. Het betreft 2 kanten (zij- en achterkant) van een hoekhuis. De schutting gedeeld met de buren is nog prima. De zijkant is 9,45m lang, en de achterkant is 1,95m lang. In de huidige situatie zit de deur naar onze tuin aan de lange zijwand (in het midden). Deze deur willen wij naar de achterkant verplaatsen (naast de schuur), de foto's verduidelijken de situatie. We willen graag de schutting bestaande uit de 20cm basis van beton, en daarop de schutting van geïmpregneerd hout (2 meter totale hoogte). Wij zijn gebonden aan de volgende data: 8-12 november. Nu gaat onze voorkeur uit om de schutting te plaatsen op 8 of 9 november. Daarom de volgende vragen: - Is het voor U mogelijk deze data te hanteren? - Kunt U ons een offerte sturen voor een schutting van hardhout en daarnaast ook voor een Lariks-Douglas hout schutting. - Kunt U bevestigen dat dit de prijs zal zijn voor de schutting met deur die op slot kan (met sleutel), en plaatsen inclusief. - Is het mogelijk om arbeidskracht te huren, wanneer wij zelf de schutting aanleveren? Hoeveel zou dat per uur zijn?

Overkapping met deels tuinhuis maken

Zoek bedrijf dat een overkapping met tuinhuisdeel en een tuinhuis wil bouwen van douglas hout.

Betonpalen met Douglas schutting plaatsen

Beschrijving Hout/beton schuttingsysteem: 1. Scherm Douglas hout 2. Betonpalen antraciet 12 x 12 systeem 3. Betonplaten antraciet glad 4. 2x Poort b x h = 100 x 190 cm incl. Cilinderslot met sleutels Situatiebeschrijving 1; tussenscheiding huisnummer 6 en 8 Hout/beton schutting systeem van totaal 11,00 meter met 2 delen schanskorf inclusief vulling. Situatiebeschrijving 2; achterkant huisnummer 6 Hout/beton schutting systeem van totaal 2,25 meter met daarin een poort van 100 cm breed Situatiebeschrijving 3; achterkant huisnummer 8 Hout/beton schutting systeem van totaal 2,25 meter met daarin een poort van 100 cm breed Situatiebeschrijving 4; tussenscheiding huisnummer 8 en 10 Antraciet Rabbat schutting van totaal 11,00 met antraciet palen Plaatsen jullie ook schanskorven? In dat geval graag een 2e offerte/meerprijs willen ontvangen indien in situatiebeschrijving 1 2 gevulde schanskorven geplaatst worden. Tevens graag een foto hoe de schutting eruit zou komen te zien.

Schutting met poortdeur plaatsen

Wij willen onze schutting gaan vervangen en zullen de oude schutting zelf verwijderen en afvoeren. We willen er daarna een schutting van 4 en 17 meter en een poortdeur laten plaatsen. We willen hardhouten palen en een gepotdekselde schutting van Zweeds rabat (Douglas hout). De betimmering moet aan 1 zijde worden geplaatst. We ontvangen hiervoor graag een offerte van bedrijven die hiervoor op korte termijn tijd hebben. We hebben een voorkeur voor het plaatsen van de schutting op dinsdag 19 september. De materialen mogen ook geleverd worden.

Plaatsen van 4x 8,5 meter beton/houtschutting

Lezer, Ik stuur namens een compleet rijtje van nieuwbouwwoningen om een aanvraag te doen van een offerte. Het gaat om beton/hout schutting zie bijlage voor hoe het moet worden. Het zijn antraciet betonpalen en Douglas hout schermen 19 planks en afdeklat bovenop. Graag zouden wij willen weten wat dit inclusief plaatsen gaat kosten en in welk tijdsbestek dit gerealiseerd kan worden. Het gaat om 4 x 8,5 meter. Graag zien wij u offerte via de email tegemoet zodat we kunnen bespreken onderling. Alvast bedankt voor reactie. Met vriendelijke groet,

Schutting vervangen

4 beschutting delen plaatsen, Douglas hout (15-16 mm) met hardhouten palen. Incl. Afvoeren van de oude schutting.

Vier schuttingdelen plaatsen.

Het plaatsen van 4 schuttingdelen (Douglas hout) dikte 15-16 mm met Hardhouten palen. Incl. Afvoeren. Graag een reactie per mail. Alvast bedankt.

Partners

Partners van Casius