Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Veenendaal of directe omgeving.

509 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg nieuwbouw woning, permanent onderhoud aan daktuinen, afgraven en zand storten bij meerdere huizen, tuin opnieuw aanleggen, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin laten renoveren, tuin afgraven, gras leggen en schuttingen plaatsen, voor- en achtertuin aanpakken, vlonder en schutting aanleggen, tuin renoveren, tuinontwerp maken, tuin renovatie, beschoeiing en een vissteiger plaatsen, tuin aanleg, nieuwbouw tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Veenendaal:

Terras leggen en tuin snoeien/netjes maken

Terras van ongeveer 8 x 3,5 meter met betontegels leggen. De tuin snoeien en wat nieuwe planten. achtertuin oude tegels zelf verwijderen en nieuwe tegels

Denneboom kappen

In de achtertuin wil ik een denneboom laten kappen, tot net boven de grond. De boom is 8 a 10 meter hoog en de stamdikte 200 mm. Het groen dient te worden afgevoerd en de tuin heeft een achterom.

Pergola monteren

Ik heb een pergola van 4 bij 2 meter en ik zoek iemand om deze te monteren.

Vijveronderhoud en -renovatie

Wij wonen in Veenendaal en hebben een vijver in onze tuin, bestaande uit twee bakken. De bovenste bak is 240 cm lang, 120 cm breed en zo’n 95 cm diep. De onderste bak is 420 cm lang, 180 cm breed en ook zo’n 95 cm diep. In de bovenste bak zit een lekkage, waardoor er nog een klein laagje water in zit. Alleen in deze bak zitten nog een aantal stenen en verder zijn er ook geen zuurstofplanten meer aanwezig. Ik zou graag een offerte willen aanvragen om te bezien wat de (on)mogelijkheden zijn voor reparatie en vijveronderhoud. Op dit moment zitten er alleen in de onderste bak een aantal (vijver)goudvissen. Mocht er meer informatie benodigd zijn, hoor ik het graag.

Voortuin afgraven en egaliseren

Onze voortuin afgraven, ongeveer 45 m2.

Schutting laten plaatsen

Graag wil ik weten wat de kosten zijn alleen voor het laten plaatsen van een schutting met beton palen. Het betreft 6 tuinschermen van 180 bij 180 cm. De oude schutting kunnen wij eventueel zelf.

Schutting van vlechtschermen plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om een schutting te laten plaatsen. Het gaat om 5 schermen waarvan er 1 op maat gemaakt moet worden. 6 vierkante palen, 6 paalpunthouders 40 vlechtschermsteunen.

Schutting plaatsen

Ik wil 5 tuinschermen plaatsen van 180 bij 180 cm. De oude schutting dient eventueel verwijderd te worden. Er is een achterom. Er moeten ook nog palen in de grond geplaatst worden. Ik wil graag geadviseerd worden over de verschillende schuttingen.

Schutting leveren en plaatsen

De klant wil 6 schermen laten plaatsen waarvan er 1 moet worden ingekort. Daarbij moeten er 8 palen worden geslagen om de schermen overeind te houden. De klant wil dat dat de vakman hem informeert over de materiaalkeuze. De klant prefereert schermen met een ronding aan de bovenkant. Het gaat om ongeveer 12 meter.

Hardhouten palen en schuttingdeel plaatsen

Het plaatsen van 1 schuttingdeel met hardhouten palen en de oude schutting verwijderen.

Aanleggen van een terras

Wij hebben een overkapping waar we graag een terras onder willen hebben. De oppervlakte is: 3 meter bij 3.60 meter. De grond moet worden geëgaliseerd en daarna moeten daarop tegels worden gelegd. De tegels zijn ongeveer 30 centimeter bij 40 centimeter. De klant schaft zelf de tegels aan.

Tuinaanleg aan de voorkant en achterkant

De tuinen aanleggen met herbruikbare en nieuw materiaal voorzijde woning 5 x 4 meter en achterzijde woning 10 x 4 meter. De tegels (beide tuinen) die er nu liggen eruit halen. Hergebruik tegels en grind. Nieuw: graszodes zowel voor- als achterzijde. Borders + beplanting voor- en achterzijde. Een tuinhuis met vloer aan de achterzijde. Materialen in overleg. Uitvoering in april 2018.

Douglas hout/betonschutting plaatsen

Wij willen 3 antraciet beton schuttingen laten plaatsen. 1x 19,5 meter met schermen van 180 cm, verticaal 19 planks. 1x 15,5 meter beide kanten Zweeds rabat. 1x 15,5 meter 1 kant Zweeds rabat met een poort van 100 cm waarvan het binnenframe zwart is. Aan de bovenkant van de schutting een afdeklat.

Voortuin vernieuwen

Ik wil mijn huidige voortuin leegmaken en opnieuw aanleggen. Inclusief parkeerplaats voor de garage. Afhankelijk van de kosten doen we delen zelf. Zie bijgevoegde schetsen (ik kon maar 1 bestand toevoegen). Ongeveer 42 m2 bestrating. Een deel is de oprit voor de auto als parkeerplaats en de rest gewoon tuin.

Schutting plaatsen

Voor 2 zijden schuttingen met betonplaten onder en betonpalen. Dit zal ongeveer 23 meter zijn in totaal

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil een bron laten slaan in mijn achtertuin (10 a 11 meter diep). Exclusief pomp. Capaciteit moet voldoende zijn voor het beregenen van 250 m2 tuin met behulp van een aanwezig zijnde beregeningssysteem. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin voor bestrating afgraven

Wij willen gaan bestraten maar daarvoor moet er eerst ongeveer 6 tot 7 m3 aan grond weg. Wat zou dat kosten?

Tuin laten afgraven

Tuin voor 15 cm afgraven dit ivm aanleggen nieuwe tuin. Ligt heel veel bouwafval en puin in veel stenen. Ook daarna ophogen aan de voorzijde. Gaat om een stuk van 5.70 bij 2.70 meter ongeveer. Laten we zeggen a 20 m2

Boom kappen en stronk weghalen

In de voortuin staat een beukenboom van ongeveer 15 meter hoog. Deze boom dient te worden gerooid en het hout zal meegenomen moeten worden dor de vakman. Op de plek waar nu de boom staat komt een oprit. Graag zou ik de werkzaamheden op vrijdag 2 juni willen laten uitvoeren.

Monteren van 4 schuttingdelen in een tuinmuur

Wij willen graag 4 schuttingdelen laten plaatsen tussen stenen muurtjes. We horen graag wat de kosten daarvoor zijn. We willen deze klus graag eind mei of begin juni laten verzorgen.

Tuin leegruimen en egaliseren

We willen onze achtertuin van 10 x 7 meter gaan veranderen en er wordt over enkele weken daar ook een veranda gebouwd. Nu willen we graag vooraf de hele tuin leeg laten ruimen en laten egaliseren. Er is een toegangspoort en we mogen gebruik maken van de oprit van de buren. We laten de tuin graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Het is onze wens om dit nog in april te laten verzorgen.

Douglas hout-/betonschutting plaatsen

Wij willen onze schutting gaan vervangen door een hout/betonschutting. Het gaat om 9,97 meter lengte en 180 cm hoogte. We willen antracietkleurige betonpalen, onderplaten en afdeklatten aan de bovenzijde. We willen de palen laten aanstorten met snelbeton. Verder willen we houten schuttingdelen van Douglashout. In de offerte mag een aparte post worden opgenomen voor het verwijderen van de oude schutting en beplanting en het afvoeren daarvan. We maken graag een afspraak om de klus hier even te bespreken en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Boom kappen en stronk weghalen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 juni de sleutel. Aan de voorzijde van de woning staat tegen de rand van het trottoir een grote boom. Wij willen die laten verwijderen inclusief de stronk. Wij hebben nog geen kapvergunning. We ontvangen graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting in mijn achtertuin plaatsen. 11 meter aan schutting. Schutting moet 1. 80 meter hoog zijn. Graag ook met een poort erbij. Kunt u daarvoor een offerte opmaken?

Grote naaldboom kappen en afvoeren

Wij hebben in onze voortuin, direct aan de openbare weg, een naaldboom staan van ongeveer 8 meter hoog en een stamomtrek van 65 cm. We willen de boom laten kappen, de wortelstronk laten rooien en alles laten afvoeren. We ontvangen hiervoor graag een offerte.