Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Veenendaal of directe omgeving.

501 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Veenendaal:

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag een offerte voor het laten egaliseren van mijn tuin. Deze bestaat uit 2 niveaus. De tuin is ongeveer 50 m2 groot. Er zal een stenen terras van ongeveer 20 m2, een houten terras van ongeveer 8 m2 en nog een gedeeld van 10 m2 betegeld moeten worden. Kunt u alle onderdelen separaat offreren?

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De stronk is 50 cm in diameter. De wortels lopen breder uit en moeten ook verwijderd worden.

Schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een hardhouten schutting. Het gaat om 11 panelen en een poort, die in rechthoek vorm geplaatst moeten worden zodat het aansluit bij huis en tuinschuurtje. De palen willen wij van hout. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin heeft een achterom.

Boom verwijderen

In de tuin van mij nieuwe woning (per 16 december) staat een 15 meter hoge boom 60 cm doorsnede. deze wil ik graag laten in geheel laten verwijderen. Het is niet enorm goed bereikbaar. soort brandgang naar de achterom.

Nieuwbouw tuin afgraven en wit zand storten

Graag zou ik een offerte krijgen om de tuin af te graven. Het gaat om ongeveer 140 m2. Onder de oprit wil ik het verstevigd hebben. Het gaat om de voor- en achterzijde van de woning. Het bestraten laat ik door een ander doen.

Buxus struiken verwijderen

Ik zoek iemand om onze buxusstruiken te verwijderen uit de tuin en af te voeren. Het gaat om een deel tuin van 3 meter breed en 2 meter diep waar meerdere struiken in staan. De tuin is goed te bereiken.

Kunstgras aan laten leggen

Ik wil een stuk kunstgras in mijn tuin laten leggen. De totale oppervlakte is 20 vierkante meter en er moet ook nog een deel worden afgegraven.

Vijver herbekleden

Onze vijver is sinds januari lek, wij zouden graag de makkelijkste en goedkoopste oplossing willen en denken hierbij aan het opnieuw bekleden van de vijver omdat we het lek niet kunnen vinden. Graag uw expertise met kosten en opties, bijvoorbeeld voor PVC bekleding. De vijver is 320 x 180cm en 230x370cm incl 2x 70 cm extra ivm diepte vijver.

Schutting plaatsen

Wij willen een schutting met douglas hout en onderaan beton (zie foto). Onze tuin is 6,1 meter diep aan de ene kant en aan de andere kant hebben wij een garage waardoor die kant 4,25 meter diep is. Liefst een schutting van 2 meter hoog en inclusief bezorgen en plaatsen. Wij hebben een tuin aan het water, zijn er nog dingen waar we rekening mee moeten houden?

Terras leggen en tuin snoeien/netjes maken

Terras van ongeveer 8 x 3,5 meter met betontegels leggen. De tuin snoeien en wat nieuwe planten. achtertuin oude tegels zelf verwijderen en nieuwe tegels

Denneboom kappen

In de achtertuin wil ik een denneboom laten kappen, tot net boven de grond. De boom is 8 a 10 meter hoog en de stamdikte 200 mm. Het groen dient te worden afgevoerd en de tuin heeft een achterom.

Pergola monteren

Ik heb een pergola van 4 bij 2 meter en ik zoek iemand om deze te monteren.

Vijveronderhoud en -renovatie

Wij wonen in Veenendaal en hebben een vijver in onze tuin, bestaande uit twee bakken. De bovenste bak is 240 cm lang, 120 cm breed en zo’n 95 cm diep. De onderste bak is 420 cm lang, 180 cm breed en ook zo’n 95 cm diep. In de bovenste bak zit een lekkage, waardoor er nog een klein laagje water in zit. Alleen in deze bak zitten nog een aantal stenen en verder zijn er ook geen zuurstofplanten meer aanwezig. Ik zou graag een offerte willen aanvragen om te bezien wat de (on)mogelijkheden zijn voor reparatie en vijveronderhoud. Op dit moment zitten er alleen in de onderste bak een aantal (vijver)goudvissen. Mocht er meer informatie benodigd zijn, hoor ik het graag.

Voortuin afgraven en egaliseren

Onze voortuin afgraven, ongeveer 45 m2.

Schutting laten plaatsen

Graag wil ik weten wat de kosten zijn alleen voor het laten plaatsen van een schutting met beton palen. Het betreft 6 tuinschermen van 180 bij 180 cm. De oude schutting kunnen wij eventueel zelf.

Schutting van vlechtschermen plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om een schutting te laten plaatsen. Het gaat om 5 schermen waarvan er 1 op maat gemaakt moet worden. 6 vierkante palen, 6 paalpunthouders 40 vlechtschermsteunen.

Schutting plaatsen

Ik wil 5 tuinschermen plaatsen van 180 bij 180 cm. De oude schutting dient eventueel verwijderd te worden. Er is een achterom. Er moeten ook nog palen in de grond geplaatst worden. Ik wil graag geadviseerd worden over de verschillende schuttingen.

Schutting leveren en plaatsen

De klant wil 6 schermen laten plaatsen waarvan er 1 moet worden ingekort. Daarbij moeten er 8 palen worden geslagen om de schermen overeind te houden. De klant wil dat dat de vakman hem informeert over de materiaalkeuze. De klant prefereert schermen met een ronding aan de bovenkant. Het gaat om ongeveer 12 meter.

Hardhouten palen en schuttingdeel plaatsen

Het plaatsen van 1 schuttingdeel met hardhouten palen en de oude schutting verwijderen.

Aanleggen van een terras

Wij hebben een overkapping waar we graag een terras onder willen hebben. De oppervlakte is: 3 meter bij 3.60 meter. De grond moet worden geëgaliseerd en daarna moeten daarop tegels worden gelegd. De tegels zijn ongeveer 30 centimeter bij 40 centimeter. De klant schaft zelf de tegels aan.

Tuinaanleg aan de voorkant en achterkant

De tuinen aanleggen met herbruikbare en nieuw materiaal voorzijde woning 5 x 4 meter en achterzijde woning 10 x 4 meter. De tegels (beide tuinen) die er nu liggen eruit halen. Hergebruik tegels en grind. Nieuw: graszodes zowel voor- als achterzijde. Borders + beplanting voor- en achterzijde. Een tuinhuis met vloer aan de achterzijde. Materialen in overleg. Uitvoering in april 2018.

Douglas hout/betonschutting plaatsen

Wij willen 3 antraciet beton schuttingen laten plaatsen. 1x 19,5 meter met schermen van 180 cm, verticaal 19 planks. 1x 15,5 meter beide kanten Zweeds rabat. 1x 15,5 meter 1 kant Zweeds rabat met een poort van 100 cm waarvan het binnenframe zwart is. Aan de bovenkant van de schutting een afdeklat.

Voortuin vernieuwen

Ik wil mijn huidige voortuin leegmaken en opnieuw aanleggen. Inclusief parkeerplaats voor de garage. Afhankelijk van de kosten doen we delen zelf. Zie bijgevoegde schetsen (ik kon maar 1 bestand toevoegen). Ongeveer 42 m2 bestrating. Een deel is de oprit voor de auto als parkeerplaats en de rest gewoon tuin.

Schutting plaatsen

Voor 2 zijden schuttingen met betonplaten onder en betonpalen. Dit zal ongeveer 23 meter zijn in totaal

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil een bron laten slaan in mijn achtertuin (10 a 11 meter diep). Exclusief pomp. Capaciteit moet voldoende zijn voor het beregenen van 250 m2 tuin met behulp van een aanwezig zijnde beregeningssysteem. Tuin is goed bereikbaar.