Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen:

Tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen

Wij willen graag onze tuin betegelen. Aangezien wij een schuifpui laten plaatsen vragen wij ons dus of of het mogelijk is om de huidige tegels te laten staan en dan op de oude tegels de nieuwe tegels te plaatsen, dit omdat we willen dat ze schuifpui recht met de tuintegels loopt. Het gaat dus om ophogen en nieuwe tegels plaatsen. Ik bespreek graag de maten et cetera met de vakman.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen uit heel Nederland:

90 m2 keramische tuintegels leggen

Wij willen graag rondom het vakantiehuisje tuintegels leggen, keramische van 47x47x2. Er moet dus eerst een laagje cement onder. Zand ligt er al, kwestie van egaliseren en aanbrengen.

Terras aanleggen

Ik wil graag mijn terras opnieuw laten bestraten. De oppervlakte is ongeveer 20m2. De oude bestrating is er al uit. Er komt een stuk fundering onder de schuur vandaan. Hier ga ik iets anders overheen leggen (vlonder, grasmat o.i.d.) Aan de hand van de foto’s en wensen zou ik graag een offerte ontvangen. Ik wil er graag tuintegels van 50x50 of 60x60 in antraciet/donker grijs in hebben. Om het snijwerk aan de zijkanten te beperken is een randje grind geen probleem. Het stenen randje om de ‘’plantenbak’’ waar de boom staat, wil ik netjes afgewerkt hebben. Daarnaast dient het terras opgehoogd te worden. Ik laat me adviseren of het aanbrengen van een worteldoek aan te raden is. Het liefst zou ik de klus zo snel mogelijk laten uitvoeren. Ik woon in Amsterdam oud west. Betaald parkeren voor de deur. De tuin is toegankelijk via de woning. Ik kijk uit naar een passende offerte. Zie de bijlagen voor foto’s en een plattegrond.

Tuin opnieuw bestraten en omrasteren

Oppervlakte tuin 45,6m2. Het verwijderen van de oude tuintegels en omrastering, het afvoeren van alle oude materialen, het ophogen van de tuin met 3m3 opvulzand, het leggen van kera 3.0 tegels 60x60x3, het opnieuw omrasteren van de tuin met een schutting van beton en hout, poort van 2 tuindeuren, het plaatsen van 5 stuks 230 volt grondspots incl. aanleggen bekabeling.

Tuintegels plaatsen

Het laten leggen van tegels in d tuin, Er ligt zand maar moet een stuk opgehoogd worden. Ongeveer 45m2. Huidige tegels verwijderen wij zelf. Aan d voorkant bij de voordeur graag een trapje/opstap maken.

60x60 tegels aanleggen

Het gaat om het leggen van 60x60x4cm tuintegels, recht toe, recht aan. Totaal 50m2 Stenen zijn al in tuin aanwezig (de oude verwijderd), evenals zand, dus hoeft niet zelf te worden vervoerd.

Tuintegels leggen

Graag laat ik nieuwe tuintegels aanleggen. Het gaat om 45 m2. Huidige klinkers moeten weggehaald worden, deze kan ik losmaken. Is het mogelijk dat u deze meeneemt? Graag zou ik 60 bij 60 cm tegels willen hebben. Wanneer het voor u uitkomt zou er gestart kunnen worden, er zit geen druk achter.

Het laten leggen van tuintegels

De voortuin is ongeveer 15 m2. Moet nog wat zand erbij

Tuintegels leggen

Wij willen graag onze achtertuin laten leggen met nieuwe tegels. De grote van onze tuin is ongeveer 54,31 m2. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn en wat de totale kosten zijn voor tegels inclusief het leggen van de tegels. Oude tegels liggen er op dit moment en moeten weggehaald worden.

Zandbed verdichten en tuintegels leggen

Wij willen graag tuintegels laten leggen volgens de bijgevoegde tekening. De buitenmaten van het gehele tuinperceel bedragen: L x B = 7,11 m. x 5,3 m.

Opnieuw leggen tuintegels

We willen graag tuintegels (natuursteen) opnieuw laten leggen, dit na verwijderen van bomen, gaat om circa 20 vierkante meter, tegels zijn 60x60

Partners

Partners van Casius