Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kunstgras leggen en tegels leggen:

Kunstgras leggen en tegels leggen

Kunstgras leggen 3.6 bij 4 m en eventueel tuintegels leggen van 6.5 bij 1.2 meter.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunstgras leggen en tegels leggen uit heel Nederland:

Kunstgras leggen

Graag willen wij kunstgras laten leggen. Het gaat om ongeveer een stuk van 10 m bij 8 m. Er ligt oud gras, wat wij zelf kunnen verwijderen. De hele tuin is ongeveer 10 m bij 10 m. Een schuur staat in het midden van de tuin, daaromheen moet het kunstgras komen. In maart willen wij beginnen.

Tuin egaliseren en kunstgras aanbrengen

We willen onze tuin kindvriendelijk maken door er kunstgras in te leggen. Het kunstgras moet gelegd worden in de borders. U hoeft er alleen zand in te brengen, af te trillen en kunstgras in te brengen. De afmetingen van de borders zijn 1.5 breed en 7.5 m lengte. De andere border is 4 m breed 3 m lengte, en nog een stuk van 1.30 breed en 2.27 lengte.

Kunstgras leggen

Het oppervlak waar het om gaat is 13 vierkante meter 6,5 bij 2 meter met 40 cm over aan de lange kant. (Eventueel tegel opvulling) , het boomschors wat er nu ligt verwijder ik zelf, zodat er gelijk begonnen kan worden.

Kunstgras leveren en leggen

Kunstgras leveren en leggen. Wij halen zelf het oude gras weg. Het is de bedoeling dat u ook het legmateriaal levert. Een indicatie van de afmetingen zijn ongeveer 200 meter. Graag ook de types gras die daarvoor beschikbaar zijn overleggen.

Kunstgras leggen en vervangen tuinhuisje en stenen + afvoeren daarvan

Graag ontvangen we een scherpe offerte voor ons tuintje in Amsterdam. We willen de oude graszoden laten vervangen door kunstgras. De grond is al vrij egaal, omdat de graszoden vorige jaar zomer zijn gelegd. De afmeting van het tuintje is 6,5 m breed x 4,0 m diep. Er staat een houten tuinhuis van 1,5 x 1,5 m in de hoek van de tuin. Dit tuinhuis willen we laten vervangen door een nieuw exemplaar van dezelfde afmeting. De oude tegels in de tuin en het oude tuinhuisje willen we laten afvoeren. De werkzaamheden kunnen alleen tussen 26 maart en 5 april worden uitgevoerd.

Complete tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De werkzaamheden zullen bestaan uit verwijderen van het huidige gazon, bestrating en andere planten. Daarna willen wij een tuin met kunstgras gecombineerd met bestrating. In de bijlage vind u een offerte van een concurrent. De prijzen zijn zwart gemaakt maar ik geloof dat u uit de offerte een beter idee krijgt van hetgeen er gedaan moet worden. Het totaal oppervlakte is te vinden in de bijlage. 1. Verwijderen en afvoeren grond 2. Leveren en plaatsen betonbanden 3. Leveren en aanbrengen menggranulaat 4. Leveren en leggen 60 x 60 tegels antraciet 5. Aantrillen/verdichten van de ondergrond 6. Egaliseren van de ondergrond 7. Druk verdelend doek leveren en plaatsen 8. Kunstgras leveren en plaatsen 9. Indien nodig verlijmen of plakken van de naden 10. Kwarts zand leveren en invegen 11. Schoon opleveren van de werkplek 12. Opleveren van de werkzaamheden met de klant 13. Juiste onderhoud tips voor jarenlang plezier 14. Overhandigen garantiecertificaat voor 10 jaar garantie op kleurechtheid en het niet loslaten van de vezels

Kunstgras leggen

Ik ben op zoek naar iemand voor het egaliseren van de grond en kunstgras leggen op 15 vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte.

Egaliseren en kunstgras leggen

Voor bij onze sta caravan in zijn wij opzoek naar iemand die kunstgras kan leggen. Om dit voor elkaar te krijgen moet er 2.5m 3 zand opgebracht worden, en nog 6 meter opsluitband geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 30m2 gras.

Tuin ontwerp en aanleg

Verzoek tot offerte. - Betreft nieuwbouwwoning. - Achtertuin 8,8 x 5,4 meter (minus tuinhuis van ca. 5 m2). - Voortuin van 5,4 * 2,6m. - Voortuin willen we graag laten betegelen. Graag daarvoor een offerte. - Voor de achtertuin geldt dat wij graag een offerte ontvangen voor het ontwerp/de aanleg van de tuin. De wensen zijn als volgt: 50% bestraten, 50% aarde t.b.v. planten/kunstgras. De ondergrond betreft veengrond. Graag willen we templexplaten/piepschuim laten leggen onder de tuin tegen verzakking. Om de tuin willen we een houten schutting laten plaatsen met verticale planken (3 zijden, 8.8m, 8.8m en 5.4m). Ook willen wij een kabel laten leggen door de tuin voor elektriciteit op 4 punten t.b.v. lantaars. Deze kabel kan worden aangesloten op het elektrapunt in het tuinhuis. De lantaarns leveren wij zelf, de overige materialen niet. Alvast dank. Gaat om een huis in de regio Woerden wat nog geen adres heeft.

Kunstgras opnieuw leggen

Wij hebben sinds half 2016 kunstgras liggen waar mollen onder geweest zijn. Kan het opnieuw gevlakt en gelegd worden? Het gaat om ong. 250 m2.

Partners

Partners van Casius