Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor aanleg spiegelvijver:

Aanleg spiegelvijver

Wij willen graag een spiegelvijver in onze tuin aanleggen in plaats van onze buxushaag. De maten zullen zijn 4,20 x 1,50 meter. Wij willen hem graag met natuursteen bekleed hebben of met een mooie overloop.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg spiegelvijver uit heel Nederland:

Aanleg van een vijver

Bestaande vijver vervangen door een spiegelvijver van 400 cm x 150 cm x 60 cm. Op maaiveldhoogte, fontein en eventueel filter tegen algen en eventueel verlichting. We hebben stenen platen die als rand kunnen fungeren, Moeten er wel een paar bijkopen en er zal wel gezaagd moeten worden. We dachten een een plastic bak?

Tuin aanleg

Nieuwbouwtuin. 185m2 Tekening aanwezig Afgraven van de grond en aanbrengen zand en puin voor de oprit. Bestrating van 100 m2 leggen, bestaande uit waaltjes voor de paden en terras en dikformat voor de oprit, 1 terras van natuursteen. Metselen van 2 plantenbakken 12 m2. Beplanting voortuin en plantenbakken en langs paden. Lange smalle waterloop (8 meter) met waterval eindigend in spiegelvijver(tje). Aanleggen hemelwaterafvoer en aansluiten op regenpijp. Grondkabel (deels aanwezig) aanleggen voor verlichting en vijverpomp. Achterin de tuin over de gehele breedte komt een tuinhuis met veranda welke door ons zelf wordt geplaatst. Dit neemt zo'n 27 m2 in beslag. Maten van tuin bijgevoegd in tekening

Geheel opnieuw aanleggen van de voortuin ...

Geheel opnieuw aanleggen van de voortuin ca. 50 m2, ophogen van de tuin en deze bestraten inclusief verlichting en de aanleg van een kleine spiegelvijver. Daarnaast dienen de paden van de achtertuin worden verbreed met klinkers en nieuwe palnten en een kleine vijver worden aangelegd.

Nieuwe aanleg van een tuin. Planten van ...

Nieuwe aanleg van een tuin. Planten van bomen ca. 10 stuks. Planten van Beukenhagen ca. 40 meter. Bouw van een strakke spiegelvijver rechthoekig ca 18 m2 maar < 50 cm diep (geen vissen geen planten). Aanleg van gazon met graszoden ca. 250 m2. Aanleg van ardennersplit <18mm paden ca. 200 meter incl oprit voortuin. Aanleg van terras schellevistegels 100x100 cm ca. 40 m. In de nieuwbouw is er teelaarde opgegaan ca. 60 cm. Verder zandbodem daaronder. Bemesten waar nodig. cunetten waar nodig. Leveren lavendel (echt blauw!) ca 10 m2. Indicatie is vooralsnog voldoende om een beeld te krijgen of ons budget voldoende is en of we een deel van de aanleg moeten verschuiven naar een later jaar. Daarom graag vijver apart ramen en ook graag goedkoper alternatief split (wel middengrijs!)