Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting- en straatwerk laten verrichten:

Schutting- en straatwerk laten verrichten

Ik wil mijn schutting laten opknappen en wat straatwerk laten verrichten in de tuin. Daarvoor zijn de volgende acties nodig: - verrot hout onderaan de schutting vervangen door 2 planken. - schoonmaken en met olie bewerken van de schutting. Oliën van de schutting. Enkele kleine reparaties van de schutting. De schutting is aan de linkerzijde 8 meter lang, dan een hoek om een poortdeur en een deel van 1.26 meter. - Aanleggen straatwerk van 1.5 m2. In dit stukje is nu aarde aanwezig en zal bestraat moeten worden. Daarbij zou ik ook graag wat advies willen ontvangen of deze reparaties verstandig zijn of dat de schutting toch vervangen zou moeten worden.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting- en straatwerk laten verrichten uit heel Nederland:

Voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil een straatwerk laten aanbrengen in de voor- en achtertuin. In de voortuin moet er 32 m2 bestraat worden en de planten in de border vervangen. De achtertuin is 45 m2, dat wordt een geheel alleen tegels. Daar moet het ook opgehoogd worden. Ook moet er een nieuwe schutting geplaatst worden. De schutting zal van beton moeten worden met een lengte van ruim 9 meter en een hoogte van 2 meter. De oude bestrating en beplanting dient te worden afgevoerd.

Bestrating van de carport ophogen

Het ophogen van de bestrating van de carport, breed 310 cm diep 490 cm, met bestaande tegels 50 x 50 cm met levering van enig ophoog zand. Rekening houdend met zaag werk langs de kant. Het afvoeren van circa 2,5 m2 oude tegels en eventuele overige tegels. Het straatwerk aansluiten aan de bestaande tegels en de betonband van de schutting.

Volledig renoveren van de achtertuin

Schuttingen/bestrating/bloembakken/pergola, 3x2 een schutting hedera ( 5m) andere schutting beton/douglas hout ( 9m) poortdeur in schutting van 3m totaal oppervlakte tuin 5x8 m geen beplanting, dit doen wij zelf. Straatwerk tegels 90x90

Achtertuin opnieuw inrichten

Wij willen graag onze achtertuin van 6 x 6 meter opnieuw inrichten met straatwerk, waaltjes, ongeveer 18 m2. Er dient een klein stukje gras voor onze kleine om te spelen, ongeveer 4 m2, geplaatst te worden en veel door het jaar heen bloeiende planten. We hebben een tafel met stoelen die aanwezig zal moeten zijn en 2 kliko's, de laatste helaas. Onze vuurschaal op sokkel (ongeveer 80 cm) zal een centrale plaats in moeten nemen. Daar deze ik ook onze BBQ is. De schutting willen we vernieuwen, maar weet niet of we dit door jullie willen laten doen, tenzij de prijs juist is, daar ik zelf best handig ben om dit te zetten. Het zou dan gaan om houten schuttingsdelen en houten palen. Beide zijde zijn dan 4.80 meter lang en 2 meter hoog. Naast een separate prijs voor de schutting zou ik ook graag een separate prijs ontvangen voor de muur van de schuur. Deze vinden we niet zo mooi en ontvangen graag een oplossing die een mooie uitkijk oplevert.

Straatwerk en schuttingen plaatsen

Ik wil graag twee nieuwe schuttingen plaatsen, waarvan een met 2 deuren (4.5 meter lengte met deuren circa 2 meter breed) en een poort. En een tweede schutting (7 meter, zonder deuren). Ook wil ik nieuwe tuintegels leggen (3 x 7 m2). Graag in overleg met vakman de opties bekijken.

Muur en schutting verplaatsen

Ik heb een muur van ongeveer 80 cm hoog en ongeveer 11 meter lang. Hierop is een hardhouten schutting geplaatst, met tuinverlichting. De vraag is wat het kost om deze constructie een enkele cm's te verplaatsen in verband met een afwijking van de erfgrens. Het gaat dus in elk geval om: Het afbreken van een schutting, het afbreken van een muur met fundering, het opbouwen van een muur, de opbouw van een schutting, het aanpassen van straatwerk en elektra verplaatsen/aanbrengen. Er mag in principe geen verschil te zien zijn na de verplaatsing. Zie de foto voor een indruk. Tuin is niet bereikbaar met machinerieën. Achterkant tuin staat een haag en een muur met poort van ongeveer 1 meter breed.

Straatwerk en schutting aanbrengen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn voor en achtertuin kan aanleggen. Voor wil ik alles volledig bestraat hebben naast het huis wil ik een plek hebben voor de kliko bakken die in een kast zitten en ik wil een lage overkapping waar 2 tiener fietsen onder kunnen staan. Om de voortuin wil ik een laag hek met een poort. De achtertuin wil ik ook bestraat hebben maar ook een stuk kunstgras. Aan 2 kanten schutting en de poort achter in de tuin wil ik schuin hebben omdat ze de schuur over de erfgrens hebben geplaatst tussen de schuren wil ik een schutting. De schutting wil ik hetzelfde hebben die ook op de foto staan. In de voor tuin wil ik standaard tegels 60-40 en in de achtertuin 40-40 standaard tegels. Mijn vraag is wat gaat dit globaal kosten.

Straatwerk in achtertuin leggen

Wij willen graag straatwerk laten legen in onze achtertuin. Geheel betegelen en een nieuwe schutting. De tuin is ongeveer 36 m2.

Composiet schutting plaatsen langs oprit

Composiet schutting plaatsen. Langs een oprit op afschot, tussen de oprit en de buren, mijn oprit loopt van -30 cm naar 0. Aan de zijkant moet er dus iets komen, bijvoorbeeld betonplaten. Is het mogelijk dat eerst betonbanden gesteld worden in verband met het straatwerk van de oprit. En daarboven compositie delen hoogte delen van 1500 mm hoog. De delen zijn 1500-900 mm hoog. De laatste vier meter moeten de schermen 90 cm hoog. De bovenkant van de schuttingdelen moeten op gelijke hoogte zijn.

Straatwerk aanbrengen in de achtertuin

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin met tegels van 60x60 cm. Mijn tuin is 8 meter lang en 5 meter breed met een schutting. De tuin bestaat voornamelijk uit aarde en onkruid. Dit moet worden afgegraven, vervolgens ophogen en egaliseren en de tegels plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius