Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin ophogen bij nieuwbouw:

Tuin ophogen bij nieuwbouw

Onze tuin van onze nieuwbouwwoning met ongeveer 5 cm ophogen (met zand) voor het aanleggen van een terras van ongeveer 30 m2. Het gaat dus alleen om het storten en egaliseren van de tuin.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin ophogen bij nieuwbouw uit heel Nederland:

Tuin ophogen en bestraten

Wij willen onze tuin opnieuw bestraten echter is er de afgelopen jaren (16) flink wat verzakt. Het gaat om ongeveer 50 m2 en wellicht de voortuin van 15m2 onze achterom of tuin zou met een verrijker bereikbaar kunnen zijn. Tevens ligt er nog een looppad. Kan hier overheen getegeld worden. De tegels bestellen we zelf. Ik ben vooral benieuwd naar de kosten voor zand en ophogen. Ik hoor graag van u. Mvg Stephan

Tuin gedeeltelijk afgraven en ophogen

Gedeeltelijk de tuin uitgraven 24m2 / 20cm en aanvullen met gele zand.

Voortuin bestraten

Wij willen onze achtetuin opnieuw laten bestraten,de stenen zijn abbystones toscaans. Ze liggen nu al in onze tuin maar we willen ze opnieuw laten leggen. Wij halen zelf de stenen uit de tuin dus het zou gaan om het leggen en evt ophogen/egaliseren. De tuin is ongeveer 8 bij 7 meter.

Tuin afgraven, keerwanden plaatsen en ophogen

Het gaat om 2 percelen. De eerste dient afgegraven te worden (60 m2). Leeg halen van de tuin met gemeente beplanting en daarna egaliseren en ophogen, 25 m keerwanden plaatsen om hoogte verschil op te vangen. En het tweede perceel (40 m2) dient enkel leeg gehaald te worden. Graag advies voor de oplossingen/ toepassingen voor het verhelpen van het hoogte verschil en of er een afwateringssysteem nodig is.

Tuin afgraven en weer ophogen

Bamboewortels door de hele achter en voortuin, afgraven en eventueel ophogen. Achtertuin is 6 x 13 meter. Voortuin is ongeveer 2 x 4 meter. Eventueel samen met de buren, deze tuin is ongeveer even groot maar hier staat wel iets minder bamboe. De schutting kan eruit voor de toegankelijkheid. Het is allemaal niet heel groot maar het moet lukken.

Tuin ophogen en herbestraten

De tuin in de polder met 5 tot 10 cm verzakking moet worden opgehoogd. Verschillende borders met boomschors, stukken moestuin, stuk gras en verder bestrating/terras met daaronder zand. Tuin wordt zelf leeggehaald. Vervolgens wil ik het volgende gedaan hebben: +/- 10 m2 tuinaarde (10 cm) +/- 50 m2 zand (10 cm) Daarna: Nieuw worteldoek in borders +/- 15 m2 boomschors (5 cm) +/- 15 m2 coconut snippers Tenslotte bestrating (trommel) van 30 m2 terugleggen.

Tuin egaliseren

Wil ik graag offerte ontvangen voor mijn tuin rond 25 m2 er moet oude tegels verwijderen en weggooien naar afvalcontainer en egaliseren en ophogen met zand. Ik wil graag weten twee prijzen prijs puur voor arbeid en totaal met container en zand.

Tuin ophogen en bestraten

Onze tuin moet opgehoogd en opnieuw bestraat worden (de oude grindtegels moeten er uit) . Daarnaast willen we een aanleg voor de afwatering. Het gaat om circa 40 m2. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte.

Tuin bij een nieuwbouwhuis afgraven en ophogen

Wij zouden graag de tuin van ons nieuwbouwhuis 15 cm willen laten afgraven en vervolgens willen laten ophogen met zand. Er ligt momenteel kleigrond in (zie foto). De totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Bij één van de buren is geprobeerd met een karretje met rupsbanden te gaan afgraven maar die zakte weg. Graag zouden wij een prijsindicatie willen ontvangen en willen weten hoe snel het gedaan zou kunnen worden. De tuin heeft een achterom.

Achtertuin ophogen en omspitten

De achtertuin is op dit moment leeg en dient te worden omgespit en opgehoogd. De tuin is ongeveer 10 meter breed en 13 meter diep. Er zal een pad van 1.80 meter breed en een terras van 3 meter diep en 5 meter breed betegeld te worden met gebakken klinkers. Er dienen borders aangelegd te worden die wij zelf zullen invullen. Verder zal er nog gras gelegd moeten worden.

Partners

Partners van Casius