Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin betegelen en gras aanleggen:

Tuin betegelen en gras aanleggen

Terras vergroten met basis uitvoering tegels, en gras aanleggen. Totale oppervlakte tuin: 5 meter breed en 10 meter diep
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin betegelen en gras aanleggen uit heel Nederland:

Tuin egaliseren en betegelen

Mijn tuin is een oerwoud en ik wil het graag betegelen. Het liefst zo goedkoop mogelijk omdat het een huurwoning is en ik een alleenstaande moeder. Mijn tuin is 90 m2

Tuin renovatie

Aarde afgraven en afvoeren. 2 stukken tuin betegelen. Planten bakken maken.

Tuindeel uit graven

Een deel van de tuin, zie foto, 15 cm diep uitgraven en grond en onkruid afvoeren ongeveer 8 a 9 m2 graag zo spoedig mogelijk 2e offerte: dit deel betegelen met 30x30 tegels per mail bereikbaar

Benedentuin aanleggen

Ik wil graag een tuin betegelen van ongeveer 50 m2 met een paar perken aan de zijkanten. De tuin is gebouwd op een terp dus de grenzen van de tuin moeten stevig afgebakend worden om het weglopen van de tuin in de toekomst te voorkomen. Daarnaast is de tuin behoorlijk verzakt en moet deze over de gehele oppervlakte met zo'n 30 centimeter verhoogd worden om aansluiting te vinden bij de schuifpui van het appartementencomplex.

Uitgraven, ophogen en betegelen

De tuin is gedeeltelijk betegeld met betontegels 40x60. In het midden ligt er zand. Er dient ongeveer 29 m2 uitgegraven, opgehoogd en betegeld te worden.

Tuin betegelen

Achtertuin. Oude tegels weghalen en afvoeren. Tuin ophogen. Bestraten met nieuwe grote keramische tegels. Kunstgras leggen. Circa 35m2 bestrating.

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil graag 45 m2 oude bestrating eruit halen en nieuwe plaatsen. Nieuwe tegels zijn 60 x 60 cm, moet dus ook ingezaagd worden. Daarnaast ben ik benieuwd naar de kosten voor het afvoeren van de oude materialen. Tuin is bereikbaar middels een poort.

Tuin bij een nieuwbouwhuis aanleggen

We hebben een ontwerp voor onze tuin en willen graag een offerte ontvangen voor de uitvoering. Het betreft afvoeren en aanvullen van grond, inbouwen trampoline, betegelen, gras aanleggen et cetera. De tuin is 170 m2. De woning is makkelijk te bereiken.

Oprit en tuin tegelen

We zoeken een partij die onze oprit en tuin kan betegelen. Het gaat om een totaal oppervlakte van 25 m2. De tuin moet eerst deels worden afgegraven, opgehoogd worden met zand en vervolgens worden betegeld. De tegels zijn al aanwezig en de tuin is goed bereikbaar.

Tuin betegelen en tuindeur plaatsen

Ik wil graag 40 m2 van de tuin betegelen en in de tuin openslaande deuren plaatsen. Tegels rond 40 x 60 cm. De tuin heeft een achterom.

Partners

Partners van Casius