Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin aanleggen:

Tuin aanleggen

Graag willen wij onze tuin aanleggen met modern grijze vierkante tegels met eventueel vierkante plantenbakken wit. De tegels moeten 60 bij 60 centimeter worden. Tuin is reeds uitgegraven en er ligt zand. Ik wil ook dat de tuin geëgaliseerd wordt. De tuin is driehoekig en 63 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin aanleggen uit heel Nederland:

Voor- en achtertuin bestraten

Wij hebben een voortuin van ongeveer 8 vierkante meter en een achtertuin van ongeveer 24 vierkante meter. Beide tuinen zit zand en onkruid in. We zijn pas verhuisd. Wij hebben twee kleine kinderen en willen een kindvriendelijk tuin aanleggen. Graag met tegels of rubberen tegels en wat gras. Ons budget is helaas niet groot. Indien mogelijk als 't kan zouden wel heel graag in 3 of 4 termijnen kunnen afbetalen mocht dit kunnen heel graag. Voor de achtertuin zie foto.

Klimop schuttingen laten plaatsen

Wij hebben per vandaag onze nieuwbouw hoekwoning laten opleveren en wij zoeken een leverancier of specialist die voor ons klimop schuttingen kan adviseren, (eventueel) bestellen voor ons en aanleggen, inclusief palen. Het gaat om de zijkant van onze tuin waar je dus 12-14 meter klimop schuttingen dient aan te leggen. De schuttingen moeten tussen 1 meter en 130 cm. Zijn. Als je hier ervaringen mee hebt, dan nodigen wij jou graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging en beoordeling van de opdracht on-site.

Voortuin vernieuwen

Ik wil mijn huidige voortuin leegmaken en opnieuw aanleggen. Inclusief parkeerplaats voor de garage. Afhankelijk van de kosten doen we delen zelf. Zie bijgevoegde schetsen (ik kon maar 1 bestand toevoegen). Ongeveer 42 m2 bestrating. Een deel is de oprit voor de auto als parkeerplaats en de rest gewoon tuin.

Achtertuin aanleggen met bestrating

Ik wil bestrating aanleggen in mijn achtertuin. De achtertuin is 6m10 en 7m53. Ik wil een gedeelte graszoden en de rest van de tuin tegels van 60x60. Er moeten nog twee bomenstronken en oude bestrating verwijderd worden. Dit moet vervolgens opgehoogd en geëgaliseerd worden.

Terras uitbreiden op betonpoeren

Ik woon in een jaren '30 benedenwoning met aan de achterzijde een betonnen veranda met daarop een terras. Die veranda ligt 130 cm boven het niveau van de achtertuin en meet grofweg 580 cm breed x 225 cm diep. Ik wil over het bestaande terras een nieuw terras laten aanleggen van hout of composiet/kunststof. Ik wil het terras daarbij ook laten vergroten tot ongeveer 670 cm breed en 300 cm diep. Het heeft mijn voorkeur om de delen die uitsteken buiten het bestaande terras aan het einde van deze delen te laten rusten op verticale houten palen. Deze verticale houten palen dienen te rusten op in hoogte verstelbare betonpoeren. Daarnaast wil ik onder de delen die uitsteken opbergkasten maken. Ook moet er een trap van het terras naar mijn tuin komen en een eenvoudig hek langs de rand van het terras. Optioneel is een terrasoverkapping. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de klus hier te bespreken en mij te adviseren over de uitvoering. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Tuinbestrating laten aanleggen

Er ligt momenteel al zand in, het moet alleen aangevuld worden en geëgaliseerd. De tuin is 150 m2 en moet deels betegeld worden. Ik heb 60 x 60 cm tegels in gedachten. Het is een u-vorm tuin. Wellicht kunt u meteen de hele tuin aanpakken. Ik neem graag mijn ideeën met u door. Zou u kunnen langskomen?

Voor- en achteruin aanleggen

Zowel de voor als achtertuin is uitgegraven en volgestort met zand. Dit dient echter nog wel te worden opgehoogd en geëgaliseerd. Het gaat om circa 15 m2 voortuin en circa 35 m2 achter tuin. Voor beide tuinen gebruiken we dezelfde tegels ( keramische van 60 x 60 cm) die we zelf aankopen.

Tuin opnieuw aanleggen

Circa 8 m2 terras (goedkope grijze betontegels) en een 14 meter lang pad (liefste goedkope houttegels) aanleggen.

Tuin volgens een tuinontwerp laten aanleggen

Wij willen een nieuw ontwerp voor onze binnenplaats maken. Wij willen het wat gezelliger en mooier maken voor het oog. Kunt u een berekening maken tegen rendabele kosten?

Tuin aanleggen

Mijn tuin moet eerst afgegraven worden, ongeveer 15cm. Er liggen namelijk bamboewortels. Vervolgens moet er zand en grond gestort worden. Dan moeten er tegels en een stukje gras gelegd worden. Als laatst moet er schutting geplaatst worden (hout/beton) + deur. Tuin is makkelijk bereikbaar en is 6m x 9m. Graag wilde ik weten hoeveel uitvoering van bovenstaande gaat kosten. Bij voorbaat

Partners

Partners van Casius