Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin aanleggen:

Tuin aanleggen

Graag willen wij onze tuin aanleggen met modern grijze vierkante tegels met eventueel vierkante plantenbakken wit. De tegels moeten 60 bij 60 centimeter worden. Tuin is reeds uitgegraven en er ligt zand. Ik wil ook dat de tuin geëgaliseerd wordt. De tuin is driehoekig en 63 m2.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin aanleggen uit heel Nederland:

Tuin uitgraven en opnieuw aanleggen

Wij willen ons tuin 10 bij 6 meter opnieuwe aanleggen ivm oneffenheden in de hele tuin en hij moet worden verlaagd ivm afwatering naar de straatkant.

Tuinschermen met houtopslag maken

Nieuwe tuinschermen plaatsen met een afmeting van 6 meter. Dit dient vanuit onze tuin als schutting aan de andere kant is de parkeerplaats waar over de volle breedte een houtopslag moet komen van 6 meter breed. Bevestiging kan op betonnen ondergrond en aan een zijde aan de gevel. Daarnaast wil ik graag een waterdicht afdakje voor een houtopslag laten aanleggen (185 x 62 x 180 cm). Deze komt tegen de schutting aan de parkeerzijde. Materialen die nodig zijn: 3x Elephant tuinscherm grenen 200 x 200 cm en hardhouten benodigde palen inclusief bevestigingsmateriaal offreren. Graag een offerte wat het kost om te laten monteren op betonnen ondergrond.

Drainage onder het gazon aanleggen

Ons gazon in de achtertuin (ongeveer 35 x 12 meter) is te nat en er blijft zoveel water op staan dat grasmaaien probleem is en het gazon kapot gaat. De achtertuin (zie overzichtsfoto tuin) bevat kleigrond met daaronder vermoedelijk een leemlaag. Dit veroorzaakt het probleem. De borders om het gazon heen liggen hoger dus dat blijft droog. We opteren voor een duurzame oplossing en komen graag in contact met een hovenier die ervaring heeft met de aanleg van drainage. Ook besteden we het graafwerk graag uit.

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin opnieuw aanleggen, met behulp van een tuinarchitect. De tuin is circa 6 x 12 meter. Er liggen nu tegels. We willen gaan voor een combi van gras en terras.

Schuttingdelen en grondpalen plaatsen inclusief poort

Het plaatsen van 12 schuttingdelen en 1 poort. Graag betonnen grondpalen van antraciet plaatsen. Betonnen onderrand antraciet. En een poort met stalen frame en slot. De tuin word door ons zelf gestript dus het gaat echt alleen om het aanleggen. De 12 schuttingdelen zijn 180 bij 180 en de onderrand is ongeveer 20 cm. De poort moet 1 meter lang zijn.

Tuin aanleggen

Wij willen onze tuin laten aanleggen. De tuin is ongeveer 5,20 meter breed en 14 meter lang. Hier hebben wij in gedachte eerst een 4 meter lange vlonder, klein afstapje in de vorm van een trap, en vervolgens de rest betegeld. Daarnaast hebben wij nog een absolute droomtuin (zie bijlage), maar dit zal wellicht ver boven budget zijn. Als mogelijk ontvangen we ook hiervoor een offerte.

Boomstronk laten verwijderen

Het gaat om boomstronk van ± 1m doorsnee. Boom is paar jaar geleden gekapt maar wortel zit in riool nu. En we willen tuin verder aanleggen. Graag met frees wortel weghalen. Is al weggegraven

Tuinverlichting aanleggen en aansluiten

Onze achtertuin in Hedel moet na 3 jaar nog steeds voorzien worden van verlichting. We hebben bij de aanleg al een basis gelegd door kabels onder het terras door te trekken en een stopcontact in de tuin te plaatsen. We hebben wel al wat verlichting aangeschaft; een staande lamp en 3 spots.

Koivijver aanleggen

Ik zou graag in de achtertuin een koivijver laten aanleggen. De vijver zal maximaal 3.60 bij 2.50 meter moeten worden en het wordt een combinatievijver met een gedeelte planten. De vijver wil ik het liefste van beton laten maken. Onze 2 onder 1 kap woning heeft geen achterom, de tuin is via de zijkant bereikbaar.

Drainage om de woning aanleggen

Wij zouden graag drainage om onze woning willen aanleggen ivm vocht onder de woning. De woning heeft een oppervlakte van 200m2. Er staat achter in de tuin een oude monumentale beuk, waarvoor het aanleggen van drainage met vakkennis gedaan dient te worden.

Partners

Partners van Casius