Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht of directe omgeving.

8117 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien, twee nieuwbouw tuinen aanleggen, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, kunstgras leveren en aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

Twee nieuwbouw tuinen aanleggen

Totaal circa 10m3 afgraven en afvoeren (15cm), circa 10m3 zand storten en ongeveer 40m2 bestraten verdeeld over 2 woningen (22a en 22b) met aangrenzende tuin maar met schuttingen en poorten. Planten borders vullen met tuinaarde circa 4m3. Los zand kan worden gestort in parkeerplaats achter a 8m tot tuinpoort. Tuinpoorten zijn 1 meter breed, aangrenzende steeg is circa 1. 5m breed. Graag offerte voor de totale werkzaamheden en indicatie voor startwerkzaamheden inclusief btw. Alvast bedankt,

Voortuin afgraven en opvullen

Afgraven voortuin 15 cm diep (70 m2) en opvullen met wit zand en tuinaarde voor borders. Zit nogal haast achter deze klus dus graag zsm indien mogelijk. Tuin is goed te bereiken met graafmachine (aan doorgaande weg, vrijstaande woning). Grond bevat puin.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik wil graag bamboe in de achtertuin, zonder achterom, laten verwijderen. Ik zoek een partij die dit voor mij kan regelen.

Schutting met rabat, betonijzer en boomschors plaatsen

Ik wil een schutting laten aanleggen met een lengte van 6.50 meter. Om elke meter dient er een hardhouten paal geplaatst worden. Aan 1 zijde komen er rabbatdelen en aan de andere zijde betonijzer met boomschors. De achtertuin heeft geen achterom alles moet via de woning.

Tuin bij nieuwbouwwoning aanleggen

Voor periode juli of augustus. Tuin eventueel afgraven, schutting plaatsen, links 6 meter en rechts 12 meter, deel achter in de tuin dient als parkeerplaats. En voorin grote tegels voor terras en een deel gras tussen terras en parkeerplaats.

Grond afvoeren

Ik heb grond dat afgevoerd moet worden, gaat om een tuin van 15-20 m2. Niet al het zand maar de eerst 10 cm. Tuin is al afgegraven gaat om nieuwbouw woning. Is grond gemixt met zand.

Vlonder laten plaatsen

Wij zouden graag de kosten willen weten voor het plaatsen van een houten vlonder in onze achtertuin. We hebben een tuin gelegen aan het water en willen graag een vlonder aan het water. De tuin is ongeveer 6 meter breed en 10 meter diep. Graag een prijsindicatie.

Tuin leeghalen en afgraven

De tuin dient leeggehaald te worden zodat er een nieuwe aangelegd kan worden. Voor de nieuwe tuin is al een ontwerp. Ik sta er open voor om een korte inspectie van de tuin te organiseren voor het uitbrengen van een offerte.

Tuin afgraven en egaliseren

Wij hebben een nieuwbouwwoning waarbij en in de achtertuin gras gelegd gaat worden. Hiervoor dient de tuin afgegraven en geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is 24 m2 en er is een achterom.

Schuttingdeur vervangen

Ik wil mijn schuttingdeur laten vervangen (81cm breed x 186. 5cm hoog, +/- 4. 7 cm dik), deze is helemaal rot aan de onderkant. Het gaat enkel om de rechter deur, de linker is nog in prima conditie. Het gaat dus om een tweedeurs poort. De poort grenst aan straat en is dus goed bereikbaar. De huidige deur mag afgevoerd worden.

Complete tuin aanleggen bij de nieuwbouwwoning

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht. Deze moet echter nog gebouwd worden en oplevering zal ongeveer januari zijn - als bouw goed verloopt. Nu ben ik wel alvast aan het kijken naar partijen die mij kunnen helpen na sleuteloverdracht mijn huis ' af te maken' en dus ook mijn tuin. Tuin zal ongeveer 7 x 5 meter breed zijn waarin ook nog een schuur staat en een achterom/poort. Vanwege de kleine afmetingen zoek ik een echte strakke, onderhoudsarme maar wel groene stadstuin. Genoeg voorbeelden op Pinterest verzameld voor een idee. Geen kinderen aanwezig dus geen kind vriendelijke tuin. Ik heb een achterom.

Nieuwbouwtuin afgraven en vullen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het afgraven van de tuin en het opvullen van de tuin met goede grond (en zand waar het pad komt). Tuin zal ongeveer 10 meter diep zijn en 5 meter breed. We denken aan een terras van 5 meter breed, 3 meter diep. Ook hebben we de vraag: hoe diep moet er afgegraven worden? Het huis wordt gebouwd in een gebied waar nu weiland is. Het zal dus ook nog ongeveer 30 centimeter verzakken binnen 5 jaar (Vianen).

Tuin ophogen en egaliseren

Onze tuin is 15,5 meter x 6 meter en op plekken rond de 15 cm verzakt. Vermoeden is 9 kuub. Zijn erg benieuwd welke prijs jullie bieden voor ophogen en egaliseren. Eventueel gedeeltelijk tegelen mag ook meegenomen worden,2 x 12 m2.

Onderhoud, gras zaaien en schutting plaatsen

Ik heb een tuin van 40 m2 die enigszins verwaarloosd is en wat onderhoud nodig heeft. Daarnaast overwegen we gras in te zaaien en een schutting te laten plaatsen. Het liefst heb ik dat er iemand komt om te kijken wat het beste is dat gedaan kan worden. Ik heb een achterom die een beetje geblokkeerd is.

Dubbele tuin bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van 2 tuinen, buren van een deur verderop, dus een tuin er tussenin. Voor tuin 1 gaat het om tegels van 30 x 60 cm en klinkers voor het pad. Voor tuin 2 gaat het tegels van 40 x 80 cm en 20 x 30 cm, geschikt voor auto's. De afmetingen van de tuin zijn gelijk voor beide: 5,25 bij 11,80 meter. We hebben een andere partij gevonden die 30 cm afgraaft en nieuw zand stort en egaliseert. Maar als er een complete offerte opgesteld kan worden, gaat onze voorkeur uit naar een partij die beide tuinen aanlegt.

Schutting in achtertuin zetten

Ik zou graag een schutting willen laten zetten achter in mijn tuin, wij hebben hem gemeten op 6 meter en 55 cm. We zouden graag willen weten, als we dit door jullie laten doen, hoeveel ons dat gaat kosten? De tuin heeft een achterom.

Plaatsen van tuinschermen

Ik wil een tuinscherm laten plaatsen op 2 cm afstand van de schutting van de buren. Dit is in overleg geweest met Portaal,omdat de buren zonder toestemming de bestaande coniferen eruit hebben gehaald en een kunststof schutting hebben geplaatst, waartegen ik geen planten mag laten groeien. Afspraak is nu, dat ik op 2 cm afstand van hun schutting een eigen scherm mag plaatsen waartegen planten mogen groeien. Het gaat om een schuttinglengte van 4 x 1.80 meter: dus 7.20 meter totaal. Ik heb gekozen voor 4 bamboe rolschermen van 1.80 x 1.80 meter (bij Gamma besteld). Voorstel om deze te bevestigen op 6 tuinpalen met 3 dwarslatten erop bevestigd: boven , midden en beneden. Het zijn 6 tuinpalen, omdat de buurman de schutting zijn palen in beton heeft vastgemaakt, zodat ik de palen er tussenin moet plaatsen. Dus het verspringt met begin en eind een halve scherm. Ik heb 6 verzinkte paalhouderpunten voor de tuinpalen. Ook moet er zand uitgegraven worden aan de rand van de schutting en daar moet tuinaarde in gedaan worden. (7.20 m lengte en 30 cm breedte). Mijn zoon ( 26 jaar) kan helpen en eventueel vooraf werkzaamheden doen. De materialen zijn aanwezig. Graag zie ik een offerte tegemoet, Met vriendelijke groeten.

Tuin uitgraven en egaliseren

Uitgraven, ophogen 55 m2 nieuwbouw tuin en bestraten 60 x 60 betontegels (55 m2).

Schutting slopen, afvoeren en nieuwe plaatsen

Wij hebben 5 schuttingen nodig van 180 x 180 cm houten schutting nodig en 5 palen om deze aan te sluiten. Ik heb een achterom.

Stadstuin bij nieuwbouwwoning aanleggen

Er dient een stadstuin bij een nieuwbouwwoning aangelegd te worden. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 24 m2. Er dient bestraat te worden, eventueel lichtpunten aangelegd en een verhoogde border geplaatst. De tuin is te bereiken via een achterom. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Achtertuin renoveren

De achtertuin die zeer goed te bereiken is moeten worden opgehoogd. De tegels moeten worden verwijderd, dan opgehoogd en opnieuw geplaatst. Het gaat om 3 delen van 4.80 bij 1.80 meter, 1.80 bij 5 meter en 2.50 bij 1 meter. Er liggen overal tegels van 60 bij 60 cm. Verder zijn er 2 delen gras van 6.50 bij 2 meter wat opgehoogd moet worden en opnieuw aangelegd. Daarnaast moet er in 1 van die delen gras een trampoline van 2.15 bij 1.60 meter ingegraven worden.

Voortuin en achtertuin aanpakken

Wij zoeken iemand die de bestrating vlak/ egaal kan maken. Wij zoeken iemand die met ons mee kan denken over het ontwerp van onze voortuin. Na overleg willen wij graag een totaalprijs, u kunt ook een indicatie aangeven naar aanleiding van de foto's. De voortuin is 15-20 en de achtertuin is 30 m2. Doel 1: drie kliko's naast elkaar Doel 2: ruimte om te zitten creëren Doel 3: licht creëren Doel 4: de bordes in de achtertuin weghalen Doel 5: schutting plaatsen in de achtertuin.

Tuin achter de woning aanleggen

De achtertuin is 69 m2 groot. Er zal een deel afgegraven moeten worden, klei grond, en afgevoerd. Hierna zal er een zandbed aangelegd moeten worden en tuinaarde gestort. Er zal ongeveer 35 m2 betegeld moeten worden en de overige 35 m2 moet klaar gemaakt worden voor beplanting. Het plaatsen van de planten ga ik zelf doen. De tuin is via een portiek te bereiken.

Tuin egaliseren en aanleggen

Tuin van 29 m² van een nieuwbouw woning: - Uitgraven - Egaliseren - 20 m² tegels aanleggen van 60 x 60 cm - 9 m² kunstgras - 12 meter schutting met smalle horizontale latten van hardhout. Tuin is makkelijk bereikbaar.

Scheve schutting repareren

1 van de palen van onze schutting hangt scheef. We denken dat hij ondergronds is afgebroken. We weten niet zeker of de palen ondergronds in beton zijn gegoten, de schutting staat op een erg stevige kleigrond dus we dachten dat de palen daar in zijn geslagen.