Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht of directe omgeving.

7821 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinaanleg bij een nieuw huis, schutting plaatsen, uitgraven en zand aanbrengen, tuin opnieuw inrichten, complete tuin laten aanleggen, tuin aanleggen met gazon en groot terras, grote achtertuin aanleggen, plaatsen van schuttingen, hardhouten Bankirai schutting plaatsen, tuin geheel opnieuw aanleggen met twee terrassen, betongaas schutting inclusief plaatsen, vervuilde grond afgraven en afvoeren, tuin voor achter verbouwen, inrit bestraten, achtertuin bestraten en beplanten, composiet schutting leveren en plaatsen, betonschutting met rotsmotief plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

Tuin betegelen en gras aanleggen

Terras vergroten met basis uitvoering tegels, en gras aanleggen. Totale oppervlakte tuin: 5 meter breed en 10 meter diep

Schutting plaatsen, uitgraven en zand aanbrengen

Samen met onze buren zijn we van plan om schuttingen collectief laten doen. Daarom schrijf ik deze brief om een offerte te aanvragen. Daarnaast, ik wil graag weten of jullie kan ook zorgen voor uitgraven van de tuin en zand leggen? Wij zijn in totaal 14 woningen. De lengte van de huizen is tussen 5 en 8 meter (sommige woningen hebben uitbouw gedaan) en de breedte is 5,20 meter. Ik wil graag een vrijblijvende offerte hiervoor. Wij willen waarschijnlijk allemaal houten schuttingen. De schutting moet 180 cm hoog worden.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik wil graag het restant bamboescheuten en alle wortels laten verwijderen in mijn achtertuin. Misschien ook een kleine blik op en actie in de tuin van 1 buur, omdat daar ook bamboescheuten opkomen. Ik heb geen achterom. Graag zo spoedig mogelijk, maar uiteraard in overleg en afhankelijk van de kosten.

Schuttingdelen plaatsen

Ik ben op zoek naar en voordelige houten schutting met horizontale planken. Deze dient geleverd en geplaatst te worden. De lengte zal ongeveer 5.35 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. Er is geen oude schutting aanwezig.

Plaatsen van een schutting

Graag wil ik een offerte (van verschillende materialen) van een gepotdekselde schutting van 7 bij 2.

Tuin opnieuw aanleggen

De achtertuin bij mij rijtjeswoning is ongeveer 5 meter breed en 6 meter lang. In het midden van de tuin staat een schuurtje. Op dit moment is de tuin volledig bestraat maar verzakt. De tegels moeten eruit, dan opgehoogd en terug geplaatst. Graag zou ik ook een border willen laten aanleggen en advies ontvangen voor de beplanting.

Plaatsen van schuttingen

Wij willen in de tuin van ons nieuwbouwhuis aan 2 zijden schuttingen / draadschermen plaatsen. Beide kanten zijn circa 6 meter lang. Aan 1 zijde is het de bedoeling dat het eerste deel (van 1,80 meter lang) 1,80 meter hoog wordt. Het tweede stuk van 1,80 meter lang wordt 1,65 meter hoog en het derde deel van 2,40 meter wordt 1,30 meter hoog. De eerste 2 delen bestaan uit composiet materiaal en het 3e deel uit draadhek. Aan de andere zijde worden de schuttingen 1,80 hoog. De eerste 1,80 meter composiet, vervolgens 2,40 meter draadhek en de laatste 1,80 meter weer composiet schutting. We willen de palen in beton gestort hebben. Zou u antwoord kunnen geven op onderstaande vragen? Hoeveel palen hebben we nodig en van welke lengte? Kunt u een prijsopgaaf per zijde afgeven (in verband met verrekening met 2 verschillende buren). Kunt u een prijs afgeven inclusief materiaal en deze kosten apart specificeren?

Schutting plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen 5 grenen tuinschermen van 180 x 180 cm en 3 Trellisschermen, 180 x 180 cm. De oude schutting zal moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast dienen er stenen geplaatst te worden om muurtjes te maken om op te zitten. Hier willen wij graag wat advies over.

Schuttingen plaatsen bij nieuwbouwwoningen

Wij willen graag voor 5 tuinen, schuttingen laten plaatsen van composiet. Inclusief 5 poortdeuren. Het gaat om totaal ongeveer 85 meter schutting. Graag zien wij een offerte tegemoet. Met vriendelijke groet, Sabina van Rossum

Boom snoeien

Wij hebben een boom van ongeveer 11 meter hoog in onze achtertuin die flink gesnoeid moet worden. Ik weet niet wat voor soort het is. Ik laat de boom graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw offerte. Voor het maken van een afspraak graag even mailen, ik reageer dan snel. In verband met mijn werk mag ik niet gebeld worden.

Tuin afgraven en egaliseren met bestratingszand

De voortuin van 15 m2 en de achtertuin van 24 m2 dient 15 cm afgegraven te worden. Hierna zal er op het grootste gedeelte tegelzand gestort moeten worden en geëgaliseerd. De voortuin is goed bereikbaar en de achtertuin via een poort, 1 meter breed

Tuintje afgraven, afvoeren en ophogen

We willen ons tuintje af laten graven en ophogen. Misschien ook laten bestraten met zelfde stenen die er al liggen

Bremstruiken weghalen

Er moeten 2 bremstruiken voor het huis weggehaald worden, inclusief wortels. De struiken zij ongeveer 1.50 en 2.50 meter hoog. Het werk is direct bereikbaar vanaf de straat.

Tuinrenovatie

Opnieuw bestraten van tuin 59m2 met betontegels. Afvoeren oude grond/tegels/klimop/afval/onkruid en ophogen tuin. Heraanleg electra onder tuin, herstel waterkraan.

Tuin opnieuw aanleggen

Kleine stadstuin (5 x 5), met aan de achterkant aangrenzend een schuur en parkeerplaats voor auto. Aan beide zijkanten van de tuin een schutting, uitgangspunt is dat deze blijven staan. Tuin moet onderhouds- en kindvriendelijk zijn (we zijn geen tuiniers), aan de achterkant privacy bieden en tegelijkertijd zo ruimtelijk en gezellig mogelijk zijn. Veilig voor kinderen, geen vijver.

Schutting plaatsen

Het plaatsen van een vurenhout schutting. - 1. 9m hoog - twee delen, in totaal 14m lang - geen hoeken of poort

Ophoogzand uit de voortuin afvoeren

Ik wil ongeveer 10 m³ ophoogzand laten verwijderen uit onze voortuin. De container kan voor de deur staan. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Schutting van vurenhout plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een vurenhout schutting. - 1.90 meter hoog, - twee delen, in totaal 14 meter lang, - geen hoeken of poort.

Tuin ontwerpen en aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning de tuin van 45 m² al laten afgraven door een bedrijf dat bij de buren aan de slag was. We willen nu zand laten aanbrengen en aarde en een tuinontwerp laten maken. We willen een afspraak maken om de sfeer hier even te bekijken en onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte voor zowel het maken van het ontwerp als de aanleg van de tuin.

Nieuwe schuttingschermen plaatsen

Wij hebben in totaal 17 meter en 88 centimeter (verdeeld over 2 kanten) aan nieuwe schutting nodig. Wij willen graag schermen met geen tot weinig doorkijk en rond/boog aan de boven kant. Met betonnen palen. Tuin is 90 m².

Schutting plaatsen

Strekkende meter is 10,5 m, oude schutting verwijderen en plaatsen nieuwe schutting. Tenminste 180 cm hoog. Optioneel is afvoeren van de oude schutting, dit ligt aan de meerprijs. Verschillende opties: -Bamboe (donker van kleur, iets dikker formaat) Of -Douglas/lariks met betonpalen

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tuin egaliseren en deel van de tuin tegelen andere deel gras. In totaal is de tuin 30 m2 waarvan 15 m2 betegeld moet worden en 15m2 gras. Het betreft een nieuwbouwwoning dus tuin is op dit moment leeg. Voor het egaliseren moet er ook zand gestort worden.

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij wonen sinds enige tijd in onze nieuwbouwwoning en willen nu de tuin van ongeveer 50 m² laten aanleggen. We willen de klus voor de winter af hebben. Er staat al een schutting, maar de tuin is nu alleen een grote berg onkruid. We hebben al wel een ruw idee voor de aanleg en willen dat graag met u bespreken. Er moet in elk geval geel zand in en een stuk worden betegeld. We willen een afspraak maken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Conifeer snoeien

We hebben in totaal 150 meter conifeer in de tuin. Wat kost het om dat te laten snoeien. Deze zijn ongeveer 2 meter hoog. Daarbij wil ik ook dat de vakman het puin afvoert.

Tuin achterzijde renoveren

Ik wil mijn achtertuin graag renoveren. Op dit moment zijn er klinkers en beplanting aanwezig en moeten worden verwijderd. De appelboom zal wel moeten blijven staan. Er zullen grote tegels en een deel kunstgras gelegd moeten worden. Het gaat om een moderne tuin die makkelijk te onderhouden is. Uiteraard sta ik open voor suggesties en ideeën. De tuin is 50 m2 groot en goed bereikbaar.