Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht of directe omgeving.

8095 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, tuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, nieuwbouw tuin inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

Tuin renoveren en tevens vervanging schuur

Graag zou ik een offerte willen voor een renovatie van onze achtertuin. Het gaat om ongeveer 55m2. Zie foto. Er staat een houten blokhut op die aan vervanging toe is. Deze willen wij vervangen voor een houten schuur 240 x 240 cm met plat dak. Tevens betekend dit dat deze schuur kleiner is dan de huidige en hierdoor ontstaat er ruimte achterin de tuin. Om het gat te dichten komt er een schutting Deur op de plek waar er ruimte ontstaat. De huidige bestrating willen wij graag opnieuw aangelegd hebben en een strook kunstgras aan de linkerzijde van de tuin. De huidige beplanting her positioneren.

Kluiten verwijderen en haag plaatsen

Ik wil een haag laten plaatsen op de scheiding met de tuin met de buren. Er stonden daar een paar bomen, daarvan moeten de kluiten eerst nog verwijderd. Dat was 1 naaldboom die wat groter was, en 2 kleinere vlierbomen. Ik wil vervolgens graag een liguster haag over een lengte van ca 6 meter.

Tuin afgraven, ophogen en aantrillen

Ik zoek een hovenier voor het afgraven, ophogen en aantrillen van delen van mijn tuin. De oprit moet worden afgegraven en opgehoogd worden met zand en puin (25 m2), klein stukje met tuinturf. In de achtertuin is het een kwestie van afgraven en ophogen met deel zand en deel tuinturf (68 m2). De tuin is prima bereikbaar. Eventueel moeten er her en der tegels verwijderd worden.

Tuin opknappen

Wij zijn een vve en hebben voor de flat een stuk grond waar nu rozen struiken in zitten maar de strook willen we laten Opknappen, de bedoeling is dat de oude planten eruit gaan en nieuwe erin gaan. Er wel bij vermelden dat wij op 25 februari onze vergadering hebben en dan het besluit nemen wie de opdracht krijgt, er zijn meerdere offertes aangevraagd bij andere bedrijven. Bijgevoegd twee foto's van de strook. hij is ongeveer 20 meter bij 2 meter.

Beschoeiing plaatsen + laurierhaag

Ik wil graag een beschoeiing van 25 meter lang en 60 cm hoog laten plaatsen. Deze kan direct geplaatst worden, zonder dat er eerst iets verwijderd dient te worden. Geen voorkeur voor een materiaal aangezien het niet zichtbaar is. De laurierhaag is ook 25 meter lang 175 cm hoog en komt langs de beschoeiing te staan. De slootkant bevindt zich naast de oprit dus is makkelijk te bereiken met een kraan. Foto's kan ik per mail sturen.

Schuifpoort plaatsen

Voor onze tuin zijn we opzoek naar een stevige dichte schuif poort. Deze moet privacy bieden als hij dicht is met een goed slot en makkelijk open te schuiven zijn. Maken jullie ook schuifpoorten op maat? Ik hoor het graag.

Onderhoud binnentuin

Het gaat om het onderhoud van onze binnentuin. Deze bestaat uit ongeveer 150 m2 verdeeld over 4 bakken. Er zit een soort hydro aarde in plus heggen ter afscheiding van de appartementen. Het is niet helemaal naar tevredenheid onderhouden, wij zijn opzoek naar een partij die dit kan fatsoeneren en dit vervolgens periodiek kan onderhouden.

Keramische tegels 60x60cm plaatsen

Ik wil graag keramische tegels laten plaatsen onder een overkapping. (16 m2). Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Tuinrenovatie

Het betreft een tuin van 16 meter diep en 6 meter breed. Het bestaat nu uit voornamelijk grasland en aan beide zijden een enkel struikgewas. Dit dient verwijderd te worden voordat men aan de slag kan. Graag zouden wij het voorste deel en achterste deel willen laten betegelen, 4 meter diep (zie tekening) met tussen in een looppad aan de rechterzijde. Aan de linkerzijde zouden we graag enkele bomen willen. De vakman mag de tegels aanleveren. Bij voorkeur 60 x 60 met gladde afwerking.

Herbestrating tuin

Ben mijn tuin zat heb teveel steen in de tuin kost teveel onderhoud. Ik wil er graag wat kunstgras en planten in. Oppervlakte van mijn tuin weet ik niet. Ik laat mij graag adviseren.

Poel aanleggen in een weiland

ik wil graag een prijsindicatie voor het mogelijk aanleggen van een poel in 2020. Het gaat om een perceel wat nog aangekocht moet worden. De offerte is voor een investeringsbegroting. Het is niet duidelijk of het werk ook daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden helaas. Ik hoop dat u mij desondanks van informatie wilt voorzien. Graag per e-mail.

Totale aanpassing tuin

Ik wil mijn achtertuin aanpassen (er moet een trampoline in, en daardoor veranderd er wel meer). Ik wil graag een offerte of een goede indicatie van de kosten voor het veranderen van de achter tuin. Het bijgeleverde plaatje is de gewenste nieuwe situatie. De tuin is ongeveer 10 m x 5,5 m. Wat moet er gebeuren: - huidige bestrating weghalen - evt weghalen van een vaste openhaard (aan de aanbouw van de buren), in goed overleg met de buren en door een aannemer die ook het dak van de buren dan in orde kan maken) - evt in overleg (indien nodig) weghalen van 1 kleine boom als de wortels op de plek van de trampoline zitten - afvoeren oude stenen en oude toplaag grond - aanleggen pad naar achteren en terras (grotere tegels dan er nu liggen) - ingraven en plaatsen trampoline - aanleggen kunstgras of echt gras (in overleg) - aanleg border (in overleg wat er in moet komen, waaronder een kleine olijfboom die verplaatst moet worden). Ik hoor graag of je zo een indicatie kunt geven of dat je op kort termijn een keer kunt langs komen.

Herinrichting voortuin en fietsberging plaatsen

We zijn op zoek naar een erkende hovenier om ons verzakte voortuintje opnieuw in te richten. Er moet opnieuw bestraat worden, met de huidige tegels. Grind moet verwijderd worden en bestraat want daar willen we een fietsberging voor 2 a 3 fietsen plaatsen van blokhut.nl. Dat stuk zou ook betegelt moeten worden, met nieuwe stenen. De blokhut is ongeveer 2 x 1,30 hoog x 1 meter. De tuin is ongeveer 2,5 x 5 meter. Kunt u 2 offertes maken? Een met en een zonder de montage van de blokhut?

Groene beuk planten

Naast een muur in de tuin moet een groene beukenhaag (Fagus salvatica) worden aangebracht. lengte 11 meter, hoogte planten tussen 200-250 cm. Graag offerte inclusief aankoop planten en aanleg. Daarnaast kunnen er in de grond nog wat stompjes zitten, die graag ook verwijderen op een andere offerte.

Schutting plaatsen

Voor een nieuwe tuin is ongeveer 41 m schutting nodig, dat is incl hardhouten palen met betonverankering. We aarzelen tussen geïmpregneerd hout voor de schutting en bankirai, daarom graag voor beide een prijsopgave. Tegen een deel van de schutting, ongeveer 18 m, willen we klimplanten gaan leiden, waarvoor we aan de palen draad of dun gaas oid willen hebben (graag jullie advies hiervoor en een prijsopgave). Als de prijs er goed uitziet gaan we verder overleggen over grondbewerking, terrasaanleg en opritbestrating.

Tuin terras en pad aanleggen en grasveld, schutting en tuinontwerp

We willen onze tuin (8 bij 15 meter) in ons nieuwe huis opnieuw aanleggen. Het merendeel hebben we reeds gesaneerd. Er moet een boomstronk verwijderd worden en nog een laurier. Vervolgens zouden we graag een terras en pad willen hebben en een grasveld. Als het tot de mogelijkheden behoort, hoop ik dat jullie ook ideeën hebben voor een schutting

Offerte schuttingen met rotsmotief

Graag wil ik een offerte opvragen voor de levering en plaatsing van een schutting met rotsmotief. Van bovenaf gezien dient de schutting in een T-vorm geplaatst te worden met twee poorten aan de korte kant. Eén poort voor mij en de andere voor mijn buurman voor toegang tot de tuin. De afmetingen zijn ongeveer: Lengte: 9 meter (hier dienen 5 schuttingen van 1,80 met een rotsmotief geplaatst te worden) breedte: 5 meter (waarbij aan ieder uiteinde een poort van een meter geplaatst dient te worden). Verder willen wij graag de volgende samenstelling: Houtsoort: grenen Kleur rotsmotief: antraciet Kleur betonnen palen: antraciet Daarnaast hoor ik graag van u of de prijs per meter schutting daalt indien er wordt gekozen voor houtsoort vuren, douglas of hardhout in plaats van grenen. Indien ja, hoeveel bedraagt dit verschil per soort? Ik zie graag uw offerte tegemoet.

Tuindeur en schutting vervangen zodat het past bij de rest

Onze tuindeur en hek zijn kleiner dan de rest van de schuttingen etc in onze taar. Ik wil graag dat dit door u wordt aangepast. Het gaat om een breedte van 2,35 waar de deur en schutting moet komen, het moet ongeveer 2 meter hoog worden zodat het overeenkomt met de schutting van de buren. Our garden door and the fence next to it are shorter then the rest of the fences in the garden. I want you to change this door and the fence next to it to taller ones (just like the other fences). Width of the fence and the door together is 235cm. I would like to have the same height with the neighbors' fences which is around 200cm. I want them to be installed by you. And, I have not bought the door or the fence yet. So, if you sell or have a recommendation about where and what to buy, I would appreciate it. Can you give me an indication about the procedure and the estimated cost as soon as possible?

Kunstgras leggen en tegels leggen

Kunstgras leggen 3.6 bij 4 m en eventueel tuintegels leggen van 6.5 bij 1.2 meter.

Zuilbeuken snoeien

In de tuin hebben wij naast elkaar drie in 2013 geplante sprietige zuilbeuken van ongeveer acht meter hoog. Het onderhoud (snoeiwerk van overhangende takken naar de buren, en beperken van de hoogte) is tot nu toe nogal amateuristisch verlopen. Dat willen wij veranderen. Graag willen wij een prijsopgave voor het rondom in zuilvorm snoeien van de drie bomen en de hoogte inkorten tot ongeveer 5 meter. Verder van belang: De boompjes zijn niet stevig genoeg om er een ladder tegenaan te zetten. Er is geen achterom of zo, dus alles - gereedschap en dergelijke - en afvoer van het snoeiafval moet dóór het huis gebeuren. Het is in de binnenstad van Utrecht. Parkeren voor de deur kan alleen met een vergunning van de Gemeente.

Boomstronk verwijderen uit de achtertuin

Ik wil graag de boomstronk op de foto laten verwijderen en laten afvoeren. Op die plaats wil ik het later bestraten. Er is een achterom aanwezig.

Bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en eventueel afgraven van een heuvel

Graag zou ik een parkeerplaats aanleggen. Er zijn 2 mogelijkheden, uiteindelijk wordt het 1 optie. (zie bijlage) Voor optie 1 gaat het om het aanleggen extra haakse parkeerplaatsen. Hier moet het gras worden verwijderd, en de grasstenen worden geplaatst. Dit is een stuk van 6x5 meter. De andere optie zou zijn om een deel van een heuvel af te graven om de bestaande parkeerplek uit te breiden. Hier moeten ook weer grasstenen worden geplaatst. Dit zou gaan om een stuk van 10 bij 15 meter. Graag ook het gras of de grond afvoeren. Stenen kan ik zelf regelen, maar mag in de offerte worden meegenomen. Kan er iemand langskomen om de situatie even te bekijken?

Tuin uitgraven en zand afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuin af kan graven en het zand af kan voren. Het stuk wat uitgegraven moet worden is 7 bij 2 meter. Zie bijlage onder zit grond dat verwijderd moet worden

Steiger verwijderen en opnieuw aanleggen

Wij willen onze houten steiger graag renoveren. De huidige afmetingen zijn ca 90 x 450 en 97 x 230 cm (haakse opstelling). Graag ontvangen we een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.

Aanbrengen vijverfolie

Graag ontvang ik van u een offerte voor het aanleggen van EPDM folie in mijn vijverbak in mijn tuin in Utrecht. De bak heeft een bodem van verhard zand, verticale wanden van betonmultiplex en een beschermdoek is reeds aangebracht. In de bijlage staan alle maten en details dan kunt u mij mailen op info@nesto.nl