Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht of directe omgeving.

8139 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete aanleg voor- en achtertuin nieuwbouwwoning, zwemvijver aanleggen, achtertuin met terras aanleggen, twaalf tuinen afgraven, tuin vernieuwen, tuin renoveren, tuinaanleg bij nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen, zwemvijver aanleggen, keerwand plaatsen en terras leggen, voor- en achtertuin renoveren, grasveld aanleggen, tuin renoveren, achtertuin aanpassen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

Tuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele tuin kan renoveren. Het betreft een tuin van 7 bij 7 meter en is goed bereikbaar. In mijn tuin zou ik graag een stukje gras, twee kleine terrasjes en een soort van overkapping terug zien. Ik ben dus ook opzoek naar advies.

Veranda bouwen en tuin betegelen

Het gaat om een nieuwbouwwoning waar ik grenzend aan de woning een veranda wil laten bouwen en de tuin wil voorzien van terrastegels. In de tuin dient de wildgroei aan planten verwijderd te worden. De tuin moet circa 20 cm worden opgehoogd, voorzien van een zandcement laag en natuursteen tegels (deze ook graag afvoeren) die worden afgevoegd. De veranda wil ik graag aan de voorzijde open hebben, zonder kolom in het midden, met een schuin aflopend en zonwerend dak, voorzien van verlichting. De afmeting moet ongeveer 5.40 x 2 meter worden. Het terras van de veranda moet evenals de tuin worden opgehoogd, met een zandcementlaag. Van de veranda naar de tuin ligt een betonnen trap, die ik graag wil laten afdekken met dezelfde natuurstenen tegels.

Afgraven en opvullen van de tuin

Ik wil van een 18 m2 tuin ongeveer 15 cm afgraven en afvoeren. Het gaat om zwarte grond. Opvullen met ophoogzand, waarvan we nog circa 1m3 ophoogzand hebben liggen. Circa 8 m2 waarvan 10 cm afgraven en afvoeren van zwarte grond. Daarnaast nog circa 3 m3 afgegraven zwarte grond afvoeren. Wij zien uw offerte graag spoedig tegemoet. Zand moet geleverd worden en zwarte grond afvoeren.

Zes tuinen afgraven en ophogen

Samen met onze buren willen wij graag onze tuinen laten afgraven (bouwgrond) en vervolgens laten vullen met zand en op sommige plekken wat aarde. Het betreft zes naast elkaar gelegen nieuwbouwhuizen, schuttingen zijn nog niet geplaatst. Het binnen terrein is moeilijk bereikbaar omdat de doorrijhoogte van de ingang 2.85 m hoog is, de tuinen zijn ook via een steeg vanaf de voorkant te bereiken. Zie ook de bijlage voor een situatieschets. Op de foto in de bijlage vind u de afmetingen van de tuinen, bij een diepte van 20c m zal het ongeveer gaan om 8 m3 en bij een diepte van 30 cm ongeveer 11 m3. Graag ontvangen we een offerte voor het afgraven en vullen van de zes tuinen. Het betreft dus 6 tuinen, welke elk ongeveer 40 m2 betreft.

Remove tree stumps and soil

I am requesting a quote for the removal of 21 tree stumps and 38 m2 soil from my garden. I am requesting that they both be taken away. Quality of the soil: there are roots within of various sizes, there are tiny roots from vines and medium roots from slightly medium to small trees. There is one to two larger tree stumps. All trees have been cut already. I am requesting a quote and your earliest time possible and the time frame it will take. The garden is 8 meters away from the front door, the front door is easily accessible since the home is empty. There are two long patches of soil that need to be removed: Right side: 22 meters squared Left side: 16. 5 meters squared The sizes of the tree trumps ranges between 5cm to 25cm.

Tuin ophogen

Het diepere gedeelte van de tuin ophogen (circa 50 a 60 cm) en gereed maken voor betegeling. Het gaat om ongeveer 4 x 4 m waarbij een deel vol ligt met puin (dat blijft liggen). Zie foto voor een indicatie. Bereikbaar middels een achterom.

Grond bij een nieuwbouwhuis ontgraven en aanvullen

Het gaat om het ontgraven van de bovenste 20 cm van 50 m2 tuinoppervlak (nieuwbouwhuis) te Utrecht, waarna het oppervlak moet worden aangevuld met 20 cm kwalitatief goed zand om naderhand tegels te plaatsen en gras en planten te laten groeien. De afgegraven grond moet worden afgevoerd. Goed toegankelijk wel, klein kraantje kan wel.

Tuin afgraven en deels bestraten

Wij hebben een nieuwbouwtuin van 5,40 meter bij ca 4 meter plus nog ca. 4m2. Wij willen graag ca. 19m2 afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd en bestraat hebben. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Tuin afgraven, gras leggen en schuttingen plaatsen

Onze tuin is 5,2 meter breed en 14,4 meter lang. Graag wil ik het laatste deel van de tuin aan de achterkant laten afgraven. Het gaat om ongeveer 4 meter bij 2 meter. En daarnaast graag schuttingen laten zetten met hout op een betonlaag en afgewisseld met betonpalen. En een stuk met gras aanleggen. Dit zijn de maten voor de schuttingen: Rechterkant: 8 keer houtschutting (op beton en met betonpalen) van 1. 80 bij 1. 80 hoog of om de maat 1. 80 bij 2. 00 meter hoog. Linkerkant: 3 keer houtschutting (op beton en met betonpalen) van 1. 80 bij 1. 80 en 2 keer gaasschutting van 1. 80 bij 1. 80. Achterkant: 3 keer houtschutting (op beton en met betonpalen) van 1. 80 bij 1. 80 en een deur met slot. Onze buren aan de linkerkant willen ook graag mee in de offerte: voor een deel ook afgraven van de grond aan de achterkant van hun tuin, voor de schuttingen aan hun en onze kant, en voor het plaatsen van hekken om de achterkant van de tuin te kunnen afsluiten. Omdat we al hebben overlegd wat we zoeken, weten we nu ook al wat het voor materiaal is. Materialen in overleg aanleveren (we hebben tot nu toe naar materialen gekeken die door een bedrijf kunnen worden aangeschaft, niet door particulieren). We horen graag wat uw offerte is.

Twee nieuwbouw tuinen aanleggen

Totaal circa 10 m3 afgraven en afvoeren (15cm), circa 10 m3 zand storten en ongeveer 40m2 bestraten verdeeld over 2 woningen (22a en 22b) met aangrenzende tuin maar met schuttingen en poorten. Planten borders vullen met tuinaarde circa 4m3. Los zand kan worden gestort in parkeerplaats achter a 8m tot tuinpoort. Tuinpoorten zijn 1 meter breed, aangrenzende steeg is circa 1. 5m breed. Graag offerte voor de totale werkzaamheden en indicatie voor startwerkzaamheden inclusief btw. Alvast bedankt,

Voortuin afgraven en opvullen

Afgraven voortuin 15 cm diep (70 m2) en opvullen met wit zand en tuinaarde voor borders. Zit nogal haast achter deze klus dus graag zsm indien mogelijk. Tuin is goed te bereiken met graafmachine (aan doorgaande weg, vrijstaande woning). Grond bevat puin.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik wil graag bamboe in de achtertuin, zonder achterom, laten verwijderen. Ik zoek een partij die dit voor mij kan regelen.

Schutting met rabat, betonijzer en boomschors plaatsen

Ik wil een schutting laten aanleggen met een lengte van 6.50 meter. Om elke meter dient er een hardhouten paal geplaatst worden. Aan 1 zijde komen er rabbatdelen en aan de andere zijde betonijzer met boomschors. De achtertuin heeft geen achterom alles moet via de woning.

Tuin bij nieuwbouwwoning aanleggen

Voor periode juli of augustus. Tuin eventueel afgraven, schutting plaatsen, links 6 meter en rechts 12 meter, deel achter in de tuin dient als parkeerplaats. En voorin grote tegels voor terras en een deel gras tussen terras en parkeerplaats.

Grond afvoeren

Ik heb grond dat afgevoerd moet worden, gaat om een tuin van 15-20 m2. Niet al het zand maar de eerst 10 cm. Tuin is al afgegraven gaat om nieuwbouw woning. Is grond gemixt met zand.

Vlonder laten plaatsen

Wij zouden graag de kosten willen weten voor het plaatsen van een houten vlonder in onze achtertuin. We hebben een tuin gelegen aan het water en willen graag een vlonder aan het water. De tuin is ongeveer 6 meter breed en 10 meter diep. Graag een prijsindicatie.

Tuin leeghalen en afgraven

De tuin dient leeggehaald te worden zodat er een nieuwe aangelegd kan worden. Voor de nieuwe tuin is al een ontwerp. Ik sta er open voor om een korte inspectie van de tuin te organiseren voor het uitbrengen van een offerte.

Tuin afgraven en egaliseren

Wij hebben een nieuwbouwwoning waarbij en in de achtertuin gras gelegd gaat worden. Hiervoor dient de tuin afgegraven en geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is 24 m2 en er is een achterom.

Schuttingdeur vervangen

Ik wil mijn schuttingdeur laten vervangen (81cm breed x 186. 5cm hoog, +/- 4. 7 cm dik), deze is helemaal rot aan de onderkant. Het gaat enkel om de rechter deur, de linker is nog in prima conditie. Het gaat dus om een tweedeurs poort. De poort grenst aan straat en is dus goed bereikbaar. De huidige deur mag afgevoerd worden.

Complete tuin aanleggen bij de nieuwbouwwoning

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht. Deze moet echter nog gebouwd worden en oplevering zal ongeveer januari zijn - als bouw goed verloopt. Nu ben ik wel alvast aan het kijken naar partijen die mij kunnen helpen na sleuteloverdracht mijn huis ' af te maken' en dus ook mijn tuin. Tuin zal ongeveer 7 x 5 meter breed zijn waarin ook nog een schuur staat en een achterom/poort. Vanwege de kleine afmetingen zoek ik een echte strakke, onderhoudsarme maar wel groene stadstuin. Genoeg voorbeelden op Pinterest verzameld voor een idee. Geen kinderen aanwezig dus geen kind vriendelijke tuin. Ik heb een achterom.

Nieuwbouwtuin afgraven en vullen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het afgraven van de tuin en het opvullen van de tuin met goede grond (en zand waar het pad komt). Tuin zal ongeveer 10 meter diep zijn en 5 meter breed. We denken aan een terras van 5 meter breed, 3 meter diep. Ook hebben we de vraag: hoe diep moet er afgegraven worden? Het huis wordt gebouwd in een gebied waar nu weiland is. Het zal dus ook nog ongeveer 30 centimeter verzakken binnen 5 jaar (Vianen).

Tuin ophogen en egaliseren

Onze tuin is 15,5 meter x 6 meter en op plekken rond de 15 cm verzakt. Vermoeden is 9 kuub. Zijn erg benieuwd welke prijs jullie bieden voor ophogen en egaliseren. Eventueel gedeeltelijk tegelen mag ook meegenomen worden,2 x 12 m2.

Onderhoud, gras zaaien en schutting plaatsen

Ik heb een tuin van 40 m2 die enigszins verwaarloosd is en wat onderhoud nodig heeft. Daarnaast overwegen we gras in te zaaien en een schutting te laten plaatsen. Het liefst heb ik dat er iemand komt om te kijken wat het beste is dat gedaan kan worden. Ik heb een achterom die een beetje geblokkeerd is.

Dubbele tuin bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van 2 tuinen, buren van een deur verderop, dus een tuin er tussenin. Voor tuin 1 gaat het om tegels van 30 x 60 cm en klinkers voor het pad. Voor tuin 2 gaat het tegels van 40 x 80 cm en 20 x 30 cm, geschikt voor auto's. De afmetingen van de tuin zijn gelijk voor beide: 5,25 bij 11,80 meter. We hebben een andere partij gevonden die 30 cm afgraaft en nieuw zand stort en egaliseert. Maar als er een complete offerte opgesteld kan worden, gaat onze voorkeur uit naar een partij die beide tuinen aanlegt.

Schutting in achtertuin zetten

Ik zou graag een schutting willen laten zetten achter in mijn tuin, wij hebben hem gemeten op 6 meter en 55 cm. We zouden graag willen weten, als we dit door jullie laten doen, hoeveel ons dat gaat kosten? De tuin heeft een achterom.