Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht of directe omgeving.

8056 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: nieuwe tuin aanleggen, tuin op een perceel aanleggen, bomen van perceel verwijderen en egaliseren, beschoeiing of damwand laten plaatsen, tuin afgraven en aanleggen, bestaande walbeschoeiing door hardhout vervangen, schuttingen met de buren laten plaatsen, tuin ontwerp en renovatie, tuinontwerp en aanleg met tuinhuis, bestaande tuin renoveren tot nieuwe tuin, tuinontwerp en -renovatie, beschoeiing en terrasvlonder aanleggen, complete tuinaanleg, stadstuin bij nieuwbouwwoning aanleggen, ophogen en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

Stadstuin bij nieuwbouwwoning aanleggen

Er dient een stadstuin bij een nieuwbouwwoning aangelegd te worden. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 24 m2. Er dient bestraat te worden, eventueel lichtpunten aangelegd en een verhoogde border geplaatst. De tuin is te bereiken via een achterom. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Achtertuin renoveren

De achtertuin die zeer goed te bereiken is moeten worden opgehoogd. De tegels moeten worden verwijderd, dan opgehoogd en opnieuw geplaatst. Het gaat om 3 delen van 4.80 bij 1.80 meter, 1.80 bij 5 meter en 2.50 bij 1 meter. Er liggen overal tegels van 60 bij 60 cm. Verder zijn er 2 delen gras van 6.50 bij 2 meter wat opgehoogd moet worden en opnieuw aangelegd. Daarnaast moet er in 1 van die delen gras een trampoline van 2.15 bij 1.60 meter ingegraven worden.

Voortuin en achtertuin aanpakken

Wij zoeken iemand die de bestrating vlak/ egaal kan maken. Wij zoeken iemand die met ons mee kan denken over het ontwerp van onze voortuin. Na overleg willen wij graag een totaalprijs, u kunt ook een indicatie aangeven naar aanleiding van de foto's. De voortuin is 15-20 en de achtertuin is 30 m2. Doel 1: drie kliko's naast elkaar Doel 2: ruimte om te zitten creëren Doel 3: licht creëren Doel 4: de bordes in de achtertuin weghalen Doel 5: schutting plaatsen in de achtertuin.

Tuin achter de woning aanleggen

De achtertuin is 69 m2 groot. Er zal een deel afgegraven moeten worden, klei grond, en afgevoerd. Hierna zal er een zandbed aangelegd moeten worden en tuinaarde gestort. Er zal ongeveer 35 m2 betegeld moeten worden en de overige 35 m2 moet klaar gemaakt worden voor beplanting. Het plaatsen van de planten ga ik zelf doen. De tuin is via een portiek te bereiken.

Tuin egaliseren en aanleggen

Tuin van 29 m2 van een nieuwbouw woning: - Uitgraven - Egaliseren - 20 m2 tegels aanleggen van 60 x 60 cm - 9 m2 kunstgras - 12 meter schutting met smalle horizontale latten van hardhout

Scheve schutting repareren

1 van de palen van onze schutting hangt scheef. We denken dat hij ondergronds is afgebroken. We weten niet zeker of de palen ondergronds in beton zijn gegoten, de schutting staat op een erg stevige kleigrond dus we dachten dat de palen daar in zijn geslagen.

Tuin afgraven, zand en tuinaarde storten

Wij zouden graag een offerte krijgen voor het afgraven van 15 cm aarde om vervolgens conform een tuinplan zand en liefst ook direct grond voor planten te storten. Als alleen zand mogelijk is, dan graag daarvoor een offerte. Het gaat om een nieuwbouwtuin die vooralsnog nog kaal is van 40 m2, zie foto. Het is verplicht een telefoonnummer in te vullen, maar ik ben overdag niet goed bereiken. Een e-mail heeft de voorkeur. De tuin is goed toegankelijk.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. 8 meter lengte, van losse schuttingplanken die verspringend aan houten palen zijn bevestigd. Geïmpregneerde tuinplanken.

Tuin opnieuw aanleggen

Ik heb een klein tuintje op het zuiden en wil deze opnieuw aanleggen. Verder zijn mijn wensen: - stukje kunstgras - grote strakke tegels met bijv. Wat spaanse tegeltjes - bloemen/planten - evt. vervangen van de borders (heggen), afhankelijk van prijsopgave - evt. een klein vijvertje met stroompje, afhankelijk van prijsopgave - weinig onderhoud - kleine kast voor tuinmaterialen en tuinstoelen Ik zou graag overleggen wat de mogelijkheden zijn voor mijn tuin en wat de kosten hiervan zijn.

Schutting van composiet plaatsen en fietsoverkapping

Wij willen voor ons hoekhuis een nieuwe composiet schutting laten plaatsen, de oude schutting/beplanting moet eruit en we willen gelijk een fietsoverkapping aan 1 kant. Wij willen dit graag zo snel mogelijk realiseren.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Tuin ongeveer 36 m2 (totaal 55 m2) - bouwzand afgraven en wegvoeren - Nieuwe zand storten - afwatering (drainage) maken - tegels leggen - poortje maken Tuinhuisje met schroeffundering (reeds aanwezig) 5x2,5 m - afvoer van dakwater maken - fundering met wediplaten maken - vloertegels leggen

Tuinonderhoud middels snoeien

Ik zoek iemand die in mijn tuin het een en ander kan snoeien. Het gaat om een aantal rozenboompjes, 4 bomen en ongeveer 25 meter aan klimop. Inclusief afvoeren van de materialen. Tuin is bereikbaar.

Kunstgras aanleggen

Onze tuin heeft nu zwarte/ grijze aarde met plukken gras. Wij willen graag kunstgras. Gaat om ongeveer 16 m2. De tegels op de foto zijn 1 meter breed, links van de trampoline is ook een strook oud gras.

Boomstronk verwijderen

Wij hebben een boomstronk staan van ongeveer 50 cm hoog met een diameter van 40 cm. Deze dient zo laag mogelijk afgezaagd te worden en daarna komt er grond en grind overheen.

Stonken verwijderen

In mijn tuin zouden 8 boomstronken verwijderd moeten worden voor het plaatsen van schuttingen en het bestraten. Het gaat om diverse diktes en 2 hele kleintjes. Op bijgaande foto's ziet u ook de boompjes waar het omgaat. Deze worden nog tot vlak boven de grond afgezaagd van te voren Graag zou ik van u een prijsopgave ontvangen. De ruimte voor de schrobbenfrees om er te komen achterom is meer dan voldoende omdat de andere kant van mijn tuin al gedaan is, hier stonden ook veel stronken, helaas is deze man ziek geworden waardoor hij het voorlopig niet meer kan doen.

Bestrating, schuttingen en overkapping plaatsen

Ik wil mijn achtertuin van 32 m² graag laten renoveren. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de huidige tegels en schutting, plaatsen van nieuwe tegels en bestellen/plaatsen van een hout/beton schutting. Misschien ook wat extra klusjes zoals een lichtbron buiten plaatsen. Ik wil graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Via de binnenkant van de woning is de tuin te betreden.

Stadstuin nieuwbouw ontwerpen en aanleggen

Ik wil een volledig nieuwe achtertuin van circa 36 m2 (exclusief schuur: 32 m2) van de nieuwbouw woning ontwerpen en aanleggen. Wensen: praktisch (fietsen, kliko's), geschikt voor kleine kinderen, mogelijkheid om buiten te zitten/eten. Momenteel alleen zandpakket erop. Een schutting is optioneel. Afhankelijk van het ontwerp wil ik het betegeld, met kunstgras belegd of beide. Ik heb alleen contact met een andere schutting legger.

Douglas- en gaaspanelen plaatsen

Graag wil ik een offerte voor een schutting aanvragen: In overleg met de buren hebben we ongeveer het volgende bedacht: - 4x betonpanel (Douglas, grijs, laag) - 2x gaaspanel (90cm, exclusieve vuren) - 2x gaaspanel (180cm, exclusieve vuren) - 1x deur Douglas - 1. 40m douglaspanel Nu komen we op deze manier 15 en 20 cm te kort tussen de tuinen, maar we weten niet zeker of er bv nog palen tussen moeten en dat het dan wel past.. In de bijlage is een foto indicatie en een schematische tekening. Is het mogelijk om voor deze bestelling nog wel gebruik te maken van de 25% korting regeling? Alvast hartelijk

Schutting bestellen en plaatsen

Graag willen wij een houtbetonschutting bestellen. (Betonkleur: Grijs, Houtsoort: Douglas) Daarbij willen we ook graag een poort deur. In de bijlage heb ik een schema gemaakt met het idee wat wij en de buren hebben: - 4 x Betonkleur: Grijs (laag), Houtsoort: Douglas panel - 4 x Gaasscherm (verschillende lengte? ) exclusive vuren - 1x Poort voor Houtbetonschutting douglas - 1.40 meter Douglas paneel achterkant/bij poort. Het is mij helaas niet helemaal duidelijk wat de lengte van 1 panel + palen precies is en daarom ook niet welke lengte gaasscherm we precies nodig hebben. Daarnaast is een foto te zien van het voorbeeld. Kunt u hier op korte termijn een offerte voor maken? Want we willen graag gebruik maken van de 25% actie. Alvast hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet,

Grasmat vervangen en tegels leggen

De bestaande (natuurlijke) grasmat weghalen en afvoeren, een nieuwe leggen en een rijtje stoeptegels, 20 stuks van 30 x 30 cm aanleggen bij een bestaande stoep en egaliseren. De grasmat is ongeveer 80 m2.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Graag willen wij een offerte voor composiet schutting incusiefl plaatsing 2 zijdes elke 8,2 meter en 1 poort met deur

Tuin afgraven en zand afvoeren

Wij hebben tegels en willen een deel weghalen om gras/beplanting aan te leggen. Het witte zand afgraven en afvoeren. Zwarte grond erin. Ongeveer 30-35 m2. De achtertuin heeft een achterom met een deur van 1,30 meter breed.

Houten terras aanleggen

We zouden graag een houten terras van circa 18 vierkante meter laten aanleggen (rechthoekig), zwevend. Er ligt nu een goed gefundeerd stenen terras (onkruidvrij). Zou u een offerte kunnen opmaken van de kosten, die hiermee gepaard gaan (materiaal inclusief plaatsing). Het zou om thermowood/Europees hout moeten gaan.

Tuin uitgraven en materiaal afvoeren

De tuin heeft een oppervlak van 50 m2 en moet 10 cm uitgegraven worden en vervolgens de grond moet afgevoerd worden.

Schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen van ca. 6,20 meter. Bestaande uit 3 toogschermen 1. 80m breed en 1. 80m hoog en een poortdeurtje ca. 50 cm breed. Het geheel moet vastgezet worden met 3 schutting palen. Graag een gespecificeerde offerte sturen voor de verzekering, het betreft hier een stormschade. De tuin is goed toegankelijk.