Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht of directe omgeving.

8075 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

Onderhoudsvrije tuin aan laten leggen

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 58,1 vierkante meter die onderhoudsvrij is, modern en toch met wat groen

Onderhoudsvrije achtertuin aanleggen

Ik zoek een vakman die mijn achtertuin kan voorzien van bestrating. Het gaat om 30 m2. De achtertuin moet deels worden afgegraven (afval etc afvoeren), opgehoogd, geëgaliseerd en bestraat worden. De tuin is bereikbaar per achterom. Er zijn nog geen tegels aanwezig.

Tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen

Wij willen graag onze tuin betegelen. Aangezien wij een schuifpui laten plaatsen vragen wij ons dus of of het mogelijk is om de huidige tegels te laten staan en dan op de oude tegels de nieuwe tegels te plaatsen, dit omdat we willen dat ze schuifpui recht met de tuintegels loopt. Het gaat dus om ophogen en nieuwe tegels plaatsen. Ik bespreek graag de maten et cetera met de vakman.

Schutting plaatsen

Wij willen samen met onze buren een nieuwe gezamenlijke schutting laten plaatsen, in deze schutting moet 1 stuk komen waarbij het bovenste gedeelte open is. En beide een stuk schutting met poort aan de kant van de brandgang. De afmetingen staan op bijgevoegde situatie schets. Op verzoek kunnen we een aantal foto’s sturen van de situatie.

Een voor- en achtertuin renoveren

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij, samen met onze 2 jonge kinderen, graag onze tuin laten aanleggen. We hebben een voortuin (~15 m²) en achtertuin (~50 m²). De grond dient daarnaast nog te worden afgegraven. Qua ontwerp en inrichting hebben we een globaal idee, maar zoeken nog naar enige input. Het gaat in ieder geval om grotendeels ophogen zand, deels aarde, bestrating, gazon en eventuele beplanting. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Schutting plaatsen

zie foto's in de bijlage. Gaat om een dergelijk soort schutting. Combinatie van betonnen palen, betonnen onderzijde en verticale schuttingdelen van douglas / hadhout. Met 2 smalle delen Trellis (hekwerkje) als dat kan. Lengte tuinhek 11 mter hoogte 2 mtr. Ook in de bijlage een bewerkte foto van onze tuin, zoals wij wensen. Wij zijn dus opzoek naar een partij die de schutting kan leveren en plaatsen, de tuin is alleen via de woning bereikbaar, maar de deuren zijn 2.30 breed dus dat is geen probleem. De oude schutting halen wij zelf weg.

Pavement replacement

I want to replace the pavement in my garden of approx. 28 m2. The old bricks need to be replaced by garden tiles + new garden gate (2m high). The bricks can be removed by you, if this is in my budget. I am looking for someone who can do this job for a reasonable price, because my budget is not high.

Trampoline plaatsen/ingraven

Ingraven en Plaatsen van een ground level trampoline. Grondafvoer is noodzakelijk, eventueel dmv afhaalzakken. Trampoline moet rechthoekig zijn en afmeting is max 4 meter lang bij Max 2,5 meter breed. Trampoline moet van hoogwaardige kwaliteit zijn, alles roestvrij, conische veren, goed luchtdoorlatendheid, bij voorkeur kleuren grijs en of zwart. Het gaat om de voortuin en die is zeer goed toegankelijk vanaf de weg. We gaan ervan uit dat er met water afvoer rekening wordt gehouden.

Tuinaanleg

Wij willen tuinaanleg doen icm groen en tegels. Het moet zoveel mogelijk onderhoudsvrij zijn. Ook waarschijnlijk een schutting. De tuin is ongeveer 55 m2. Op dit moment alleen bouwgrond dus helemaal leeg. Wij hebben zelf een schets gemaakt en wat fotos van hoe wij de tuin zouden willen hebben, dit delen wij graag met de vakman, om te zien of dit allemaal ook mogelijk is. Materialen mogen allemaal geregeld worden door de vakman

Schutting plaatsen en tegels leggen

Het gaat om een binnentuintje die moet worden afgraven en worteldoeken plaatsen . Waar wij nog niet over uit zijn is of dit grind wordt, of tegels leggen. De materialen hiervan schaf ik zelf aan. Het moet wel door u gelegd worden. Daarnaast willen wij twee schuttingen realiserne. De schutting 1 is 2.90 x 1.80 schutting 4.25 x 2.25 worden, als u hier een aantal opties kan voorleggen.

Een tuin renoveren en trampoline ingraven

Trampoline in laten graven (inground) plus verwijderen alle beplanting (bamboe en 3 grote coniveren) plus 2 keer een heg van coniveren. Dit vervangen door een nieuwe heg/hekwerk. aanleggen terras met bestrating of grasveld. De tuin is 920 cm lang en 600 cm breed en ligt op het zuiden.

Snoeien 5 leilindes en 2 catalpa’s

Goedemiddag, Doordat zowel mijn vriendin als ik Corona hebben gehad lopen we achter met ons snoeiwerk. Kunt u ons laten weten wat het kost om 5 leilindes en 2 Catalpa’s te snoeien? Alle bomen zijn van een normaal formaat.

Tuinhek en opnieuw tegelen

Een nieuw tuinhek plaatsen en opnieuw tegelen. De tuin is 25m2 groot. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren. Gaat mogelijk om een verzekeringskwestie.

Schutting plaatsen

Beste, Binnenkort wordt ons nieuwbouwhuis in Hazerswoude-Dorp opgeleverd. Zijn jullie bereid om daar 1 of 2 schuttingen te plaatsen? We zijn op zoek naar 1 of 2 schuttingen (afhankelijk van buren) van ieder +- 9M lang, zonder hoeken of poorten. De schutting zoals in de bijlage bevalt ons erg goed. We zijn op zoek naar een houtsoort die erg lang meegaat, zodat we onderhoud en vervanging zo lang mogelijk kunnen uitstellen. Ik zou graag een prijsindicatie krijgen voor - een schutting zoals op de afbeelding, - 9m lang - antraciet gekleurde betonnen palen - hout dat het langste meegaat. - horizontale planken. - De ietwat roodbruine uitstraling van het hout op de afbeelding willen we graag behouden. - inclusief plaatsen We laten ons graag adviseren in de te gebruiken materialen. Graag hoor ik ook hoeveel het kost om twee schuttingen te plaatsen met dezelfde kenmerken, zodat we weten waar we aan toe zijn mochten we twee schuttingen nodig hebben. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Sven Julicher

Vervangen omgewaaide schutting achtertuin

De schutting in de achtertuin is deels omgewaaid en de resterende palen zijn wankel. Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de huidige schutting, inclusief het afvoeren van de oude palen/panelen. Afmetingen: 7.15 meter x 1.8 meter Vervangen door een schutting met betonpalen.

Tuin zomerklaar maken

Ik zou graag mijn tuin zomerklaar willen laten maken. De heg moet gesnoeid worden en het onkruid tussen de tegels moet verwijderd worden. Ook de tegels hebben een schoonmaakbeurt nodig met een hogedruk reiniger. Ik schat de tuin zo"n 20 m2.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik zou graag de bamboe uit de achtertuin willen verwijderen. Het betreft een struik van 160x50 cm. De tuin is alleen via de woning te bereiken. Voor vragen bel gerust.

Tuinpoort, klein stuk schutting en pergola

Wij zouden graag in onze stadstuin een houten tuinpoort vervangen. De breedte van de poort + houtwerk ernaast is totaal 255 cm. De breedte van de poort (incl rvs cilinderslot en extra schuif/grendel) die we willen is 90 (of 100 cm). En 200 cm hoog. Daarnaast willen we graag een smalle pergola van 3 meter lengte en ongeveer 2 m hoog.

Betongaas schutting

- betongaasschutting plaatsen incl. palen op erfgrens van ong. 12 mtr - afvoeren van oude planten en tuinaarde aan eigen kant

Tuin inrichten en aanleggen

Hoi, wij hebben een kleine tuin van zo'n 25m2. We willen meer schaduw creëren, bv door een pergola, andere planten/boompje. Ook bestrating aanpassen zodat er meer plek komt voor planten. Ben benieuwd of jullie hiermee kunnen helpen en wat de kosten ongeveer zijn.

Nieuwe dakterras aanleggen: opmaat gemaakte plantenbakken, vlonders leggen en dakconstructie checken

Wij zouden graag een nieuw dakterras willen laten aanleggen inclusief op maat gemaakte plantenbakken. Het gaat om 60 m2. Wij willen nieuwe hardhout vlonders en plantenbakken waarin een beetje water blijft staan, maar dat het overtollige water afloopt. Is dat mogelijk? Zie foto's van huidige staat. Momenteel staan de plantenbaken nu op rand van het dak, maar wij willen de nieuwe plantenbakken iets kleiner en smaller hebben en op het dak zelf plaatsen. Daarvoor vragen wij ons af of het dak sterk genoeg is om op andere plekken plantenbakken te plaatsen. Zou u de kosten voor het verwijderen apart willen benoemen op de offerte? Mochten wij door u het huidige dakterras laten verwijderen, zou daarna eerst een dakdekker moeten langskomen om de dakbedekking te vernieuwen, waarna het nieuwe dakterras gelegd kan worden.

Schuttingen ven elke 9m lang

Wij willen graag twee schuttingen plaatsen van elk 9m lang. De uitstraling zoals de eerste afbeelding op de jullie pagina over schuttingen (beton onder en hout er boven) vinden we mooi. Misschien zijn er meerdere buren die dezelfde schutting willen. Hoeveel kost het per extra schutting van 9m?

Tuin renoveren en tevens vervanging schuur

Graag zou ik een offerte willen voor een renovatie van onze achtertuin. Het gaat om ongeveer 55m2. Zie foto. Er staat een houten blokhut op die aan vervanging toe is. Deze willen wij vervangen voor een houten schuur 240 x 240 cm met plat dak. Tevens betekend dit dat deze schuur kleiner is dan de huidige en hierdoor ontstaat er ruimte achterin de tuin. Om het gat te dichten komt er een schutting Deur op de plek waar er ruimte ontstaat. De huidige bestrating willen wij graag opnieuw aangelegd hebben en een strook kunstgras aan de linkerzijde van de tuin. De huidige beplanting her positioneren.

Kluiten verwijderen en haag plaatsen

Ik wil een haag laten plaatsen op de scheiding met de tuin met de buren. Er stonden daar een paar bomen, daarvan moeten de kluiten eerst nog verwijderd. Dat was 1 naaldboom die wat groter was, en 2 kleinere vlierbomen. Ik wil vervolgens graag een liguster haag over een lengte van ca 6 meter.

Tuin afgraven, ophogen en aantrillen

Ik zoek een hovenier voor het afgraven, ophogen en aantrillen van delen van mijn tuin. De oprit moet worden afgegraven en opgehoogd worden met zand en puin (25 m2), klein stukje met tuinturf. In de achtertuin is het een kwestie van afgraven en ophogen met deel zand en deel tuinturf (68 m2). De tuin is prima bereikbaar. Eventueel moeten er her en der tegels verwijderd worden.