Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht of directe omgeving.

7760 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: composiet schutting neer laten zetten, ondergrond afgraven, afvoeren en zand storten bij een nieuwbouwproject, hardhouten schuttingen plaatsen, achtertuin volledig renoveren, afgraven, afvoeren en ophogen tuin(en), houten vlonderterras aanleggen, tuin volgens een tuinontwerp laten aanleggen, botensteiger vervangen, schuttingen plaatsen in een nieuwbouwwijk, tuin ophogen en bestraten, tuinen voorzien van hardhouten schuttingen, volledige tuinaanleg, complete tuinrenovatie van de voor- en achtertuin, natuurtuin aanleggen bij een kinderdagverblijf, complete tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

Magnolia terug laten snoeien

Ik heb in mijn achtertuin een Magnolia staan die veel te groot en vooral hoog (ongeveer 6 meter) is geworden. Deze wil ik graag flink terug laten snoeien. Graag ontvang ik informatie over de prijs (inclusief afvoeren van het gesnoeide hout). Uitvoermoment is wanneer het uitkomt en voor de boom het beste is.

Tuin aanleggen

Graag willen wij onze tuin aanleggen met modern grijze vierkante tegels met eventueel vierkante plantenbakken wit. De tegels moeten 60 bij 60 centimeter worden. Tuin is reeds uitgegraven en er ligt zand. Ik wil ook dat de tuin geëgaliseerd wordt. De tuin is driehoekig en 63 m2.

Schutting plaatsen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een schutting te plaatsen. We hebben de schuttingdelen wel al gekocht. Alleen de betonpalen en betonplaten moeten we nog kopen (kunnen we eventueel ook zelf online). Dus vroegen we ons af hoeveel de plaatsingskosten zijn. De schutting is 7,7 + 3,25 + 3,25 = 14,2 meter lang. Ongeveer 10 palen moeten de grond in. De grond is zand / klei. Alvast bedankt voor uw offerte. Als het bevalt heb ik nog een hele tuin die aangelegd moet worden (is nu alleen maar zand). De buren hun tuin is al aangelegd. Groeten,

Schutting plaatsen

Hoeveel kost het aanleggen van een schutting? De houten schuttingdelen hebben we al, maar hij moet nog geplaatst worden. De betonpalen en betonplaten voor aan de onderkant kunnen we van tevoren kopen. De schutting is 7,70 meter + 2 keer 3,25 = 14,20 meter totaal. Er moeten ongeveer 10 palen moeten de grond in. Het is zand grond. Alvast bedankt voor uw offerte.

Tuin volgens eigen ontwerp opnieuw aanleggen

Tuin opnieuw aanleggen, ontwerp heb ik zelf al in mijn hoofd, wel graag overleg over enkele kleine dingen. De tuin is ongeveer 40 m2.

Schutting, pergola en klinkers aanbrengen

Graag willen wij voor onze nieuw aan te leggen tuin 3 zaken laten uitvoeren: een schutting plaatsen, een eenvoudige pergola laten plaatsen en klinkers en gras aanbrengen. In de bijlage staan de tekeningen voor extra uitleg. (1) Plaatsen van schutting • Plaatsen palen: Hardhouten palen (deze schutting staat tegen die van de buren aan) • Plaatsen van planken: duurzaam zwart gespoten Zweeds rabat (niet gedompeld). Horizontaal gelegd. Bij voorkeur 19 cm brede planken (14,5 is alternatief) (2) Plaatsen van pergola • Eenvoudige pergola in 2 delen (zie tekening) • 1) Tussen hek deur en schuur: balken, palen en tussenliggers/verticale latjes • 2) Boven een zitje tegen de schutting: balken, palen en tussenliggers/verticale latjes • Een van de balken moet geschikt zijn voor een kinderschommel (tot 6 jaar), eventueel inclusief schommelhaken (3) Leggen van Klinkers en gras • Egaliseren van zand en grond (Er ligt reeds zwarte grond en wit zand op de juiste locaties. Zie bijlage) • Leggen van klinkers volgens ons ontwerp (zie bijlage): circa 20 m2 • Plaatsen van gras

Tuin aanleggen

Mijn tuin (31 m2) wil ik graag laten bestraten. Wat ongeveer het werk inhoud is: - afgraven van oude grond (Ongeveer 3 kubieke meter) - storten van nieuwe grond (Iets meer dan 3 kubieke meter, graag overleg) - egaliseren - de tuin bestraten met tegels van 60 x 60 x 1,8 cm, in mortel of op zand leggen (beide offreren) Qua materiaal heb ik alleen de tegels al. Voor andere benodigde materialen graag in overleg. De tuin is makkelijk rechtstreeks te bereiken met auto of afvalcontainer. Er is een eigen binnenterrein aanwezig met eigen parkeerplaats. Goed om te weten is wel dat de tuin ongeveer 90 cm hoger dan de straat ligt en dat bij gebruik van een graafmachine deze er denk ik ingehezen moet worden. Er is een betonnen trap naar de tuin toe. Mochten er verder nog vragen zijn laat het mij weten.

Plaatsen van schutting en eenvoudige pergola

Graag willen wij voor onze nieuw aan te leggen tuin een schutting en een eenvoudige pergola laten plaatsen. In de bijlage staan de tekeningen voor extra uitleg. Plaatsen van schutting: • Plaatsen palen: Hardhouten palen, zodat onze buren er aan de andere zijde andere planken tegen kunnen zetten • Plaatsen van planken: duurzaam zwart gespoten Zweeds rabat (niet gedompeld). Horizontaal gelegd. Bij voorkeur 19 cm brede planken (14,5 is alternatief). Plaatsen van pergola: • Eenvoudige pergola in 2 delen (zie tekening) • 1) Tussen hekdeur en schuur: balken, palen en tussenliggers/verticale latjes • 2) Boven een zitje tegen de schutting: balken, palen en tussenliggers/verticale latjes • Een van de balken moet geschikt zijn voor een kinderschommel (tot 6 jaar), evt incl schommelhaken Daarnaast willen we als optionele stelpost het leggen van een tijdelijk grasmat. Er ligt reeds zwarte grond en wit zand op de juiste locaties (zie tekening). Echter omdat wij verwachten dat de stenen tegels pas in najaar zullen worden gelegd, willen we nu (tijdelijk) alvast een grasmat voor de kinderen. Werkzaamheden: Uitrollen en aanstampen van grasrollen (grond is al geëgaliseerd). Graag ontvangen we uw offerte met specificatie van materialen en arbeid.

Schutting plaatsen

Zou graag willen weten wat een schutting met beton kost voor 8 meter en wat de wachttijd is 21 planks

Tuin uitgraven en egaliseren

De achtertuin die goed te bereiken is moet worden uitgegraven. Er zal ongeveer 30 cm afgegraven moeten worden en er zijn meerdere kleine boomstronken van 20 tot 35 cm die volledig verwijderd moeten worden. Dit dient dat te worden afgevoerd, nieuw zand gestort en daarna geëgaliseerd.

Tuinaanleg

I would like to replace the bricks of my current garden, and build some space for plants on two sides. My garden is 46 square meters Ik wil de stenen van mijn huidige tuin vervangen, en bouwen wat ruimte voor planten aan beide zijden. Mijn tuin is 46 vierkante meter

Renovatie van de tuin

I would like to replace the bricks of my current garden, and build some space for plants on 2 sides. Ik zou de stenen van mijn huidige tuin willen vervangen en een beetje ruimte voor planten aan 2 zijden opbouwen. De huidige tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er nieuwe bestrating aangelegd te worden en borders gemaakt. De achtertuin heeft een achterom.

Afgraven van de tuin

15 cm tuin afgraven van 40 m2 Bomen zijn inmiddels verwijdert

Vijver uitgraven met schop

Vijver uitgraven van 5 bij 5 meter, deze moet vierkant worden. Dus 25 m2 en een meter diep, tenzij het dieper moet. Moet met schop en het zand moet worden afgevoerd. Ik zorg er voor dat de tuin kaal is. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Renovatie van de tuin

Let op! De klant spreekt alleen Engels. De tuin is 50 m2 en de oude stenen dienen te worden verwijderd en nieuwe stenen geplaatst. Verder willen wij aan beide kanten een smalle border om planten te plaatsen. De tuin is goed bereikbaar.

Struiken rooien en terras uitbreiden

Ik wil graag 2 struiken en een rozenstruik laten verwijderen. Daarnaast wil ik de border laten verwijderen en het terras laten uitbreiden. Gaat om een stuk van circa 3 x 1 meter. Inclusief het afvoeren ervan. De nieuwe materialen in overleg.

Tuin aanleggen

Oude tegels verwijderen en afvoeren, circa 20 m². Egaliseren met zand. Aanleggen nieuwe tegels (60*60), circa 16 m² Aanleggen kunstgras, circa 4 m²

Volkstuin renoveren

Betreft het bestraten van 20 meter, bij het huisje, tegels verleggen (los paadje maken los), deel onkruid verwijderen, paaltjes vastmaken, gazon maaien, deel ophogen in tuin.

Denneboom toppen

Ik wil graag op korte termijn een grote dennenboom in de tuin van mijn buurman laten toppen. Hij is nu ongeveer 20 - 30 meter en haalt veel licht en zonlicht in onze kleine stadstuin weg. De buurman is uiteraard akkoord.

Hardhouten vlonder aanleggen

Wij zijn op zoek naar een vlonder van hardhout van 5 meter lang en 3 meter breed, tegen ons huis aan. De ondergrond is geëgaliseerd maar niet verhard. Graag ontvangen we van u een offerte inclusief montage.

Vlonder in de tuin aanleggen

Wij willen in onze nieuwe tuin graag een hardhouten vlonder aanleggen, van ongeveer 5.30 meter breed en 2 meter diep, tegen ons huis aan. De grond zal geëgaliseerd worden opgeleverd. Graag ontvangen we van u een offerte en eventuele mogelijkheden.

Schuttingdelen laten monteren

Hoeveel vraagt u voor 6 schutting delen te monteren?

Schutting en pergola plaatsen

Ik wil graag een schutting (2 panelen) en een pergola (ongeveer 3 meter lang, 2 x 4 palen en ruiters) laten plaatsen. Ik zou het fijn vinden als de spullen ook opgehaald zouden worden bij de bouwmarkt. Er staat nu een oud houten hek, ook staat er een oude schutting (van de buren). Ik wil de nieuwe schutting graag voor de oude schutting laten plaatsen en de pergola komt voor het oude hek.

Tuin betegelen en schutting plaatsen

Het volledig betegelen van de achtertuin van een nieuwbouwwoning inclusief afgraven, afvoeren en het aanbrengen van een zandlaag 20 cm. De oppervlakte zal 40 m2 zijn wat betegeld moet worden.Verder wil ik graag aan beide kanten planten bakken van 3 meter × 60 cm. Er dient ook een schutting geplaatst te worden. Het zal dan gaan om hardhouten schuttingsdelen met betonnen palen en onderplaten. Er zal 1 deel 6 meter en 1 deel 8 meter lang moeten worden en de hoogte zal 1.80 meter zijn.

Tuin opnieuw aanleggen

Onze tuin moet leeggehaald worden: oude tegels eruit en onkruid uitgraven. Vervolgens dient de tuin te worden geëgaliseerd en volledig bestraat. De tuin is ongeveer 50 m2 groot en goed bereikbaar via een achterom De oude tegels en overige afval dienen door de vakman te worden afgevoerd.