Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht of directe omgeving.

7784 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: bestaande tuin en nieuw stuk grond samenvoegen, zwembad uit de tuin verwijderen en tuin opnieuw aanleggen, volledige tuinrenovatie, tuin inrichten met witte muren en bankirai schutting, composiet schuttingen plaatsen, composiet schutting laten monteren, complete achtertuin renoveren, tuin afgraven en zand leggen bij nieuwbouw, bouwgrond afgraven, afvoeren en zand leggen, tuinbestrating aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, nieuwe tuin aanleggen, schuttingen plaatsen bij nieuwbouwwoningen, composiet schutting monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

Schutting plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen 5 grenen tuinschermen van 180 x 180 cm en 3 Trellisschermen, 180 x 180 cm. De oude schutting zal moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast dienen er stenen geplaatst te worden om muurtjes te maken om op te zitten. Hier willen wij graag wat advies over.

Schuttingen plaatsen bij nieuwbouwwoningen

Wij willen graag voor 5 tuinen, schuttingen laten plaatsen van composiet. Inclusief 5 poortdeuren. Het gaat om totaal ongeveer 85 meter schutting. Graag zien wij een offerte tegemoet. Met vriendelijke groet, Sabina van Rossum

Boom snoeien

Wij hebben een boom van ongeveer 11 meter hoog in onze achtertuin die flink gesnoeid moet worden. Ik weet niet wat voor soort het is. Ik laat de boom graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw offerte. Voor het maken van een afspraak graag even mailen, ik reageer dan snel. In verband met mijn werk mag ik niet gebeld worden.

Tuin afgraven en egaliseren met bestratingszand

De voortuin van 15 m2 en de achtertuin van 24 m2 dient 15 cm afgegraven te worden. Hierna zal er op het grootste gedeelte tegelzand gestort moeten worden en geëgaliseerd. De voortuin is goed bereikbaar en de achtertuin via een poort, 1 meter breed

Tuintje afgraven, afvoeren en ophogen

We willen ons tuintje af laten graven en ophogen. Misschien ook laten bestraten met zelfde stenen die er al liggen

Bremstruiken weghalen

Er moeten 2 bremstruiken voor het huis weggehaald worden, inclusief wortels. De struiken zij ongeveer 1.50 en 2.50 meter hoog. Het werk is direct bereikbaar vanaf de straat.

Tuinrenovatie

Opnieuw bestraten van tuin 59m2 met betontegels. Afvoeren oude grond/tegels/klimop/afval/onkruid en ophogen tuin. Heraanleg electra onder tuin, herstel waterkraan.

Tuin opnieuw aanleggen

Kleine stadstuin (5 x 5), met aan de achterkant aangrenzend een schuur en parkeerplaats voor auto. Aan beide zijkanten van de tuin een schutting, uitgangspunt is dat deze blijven staan. Tuin moet onderhouds- en kindvriendelijk zijn (we zijn geen tuiniers), aan de achterkant privacy bieden en tegelijkertijd zo ruimtelijk en gezellig mogelijk zijn. Veilig voor kinderen, geen vijver.

Schutting plaatsen

Het plaatsen van een vurenhout schutting. - 1. 9m hoog - twee delen, in totaal 14m lang - geen hoeken of poort

Ophoogzand uit de voortuin afvoeren

Ik wil ongeveer 10 m³ ophoogzand laten verwijderen uit onze voortuin. De container kan voor de deur staan. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Schutting van vurenhout plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een vurenhout schutting. - 1.90 meter hoog, - twee delen, in totaal 14 meter lang, - geen hoeken of poort.

Tuin ontwerpen en aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning de tuin van 45 m² al laten afgraven door een bedrijf dat bij de buren aan de slag was. We willen nu zand laten aanbrengen en aarde en een tuinontwerp laten maken. We willen een afspraak maken om de sfeer hier even te bekijken en onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte voor zowel het maken van het ontwerp als de aanleg van de tuin.

Nieuwe schuttingschermen plaatsen

Wij hebben in totaal 17 meter en 88 centimeter (verdeeld over 2 kanten) aan nieuwe schutting nodig. Wij willen graag schermen met geen tot weinig doorkijk en rond/boog aan de boven kant. Met betonnen palen. Tuin is 90 m².

Schutting plaatsen

Strekkende meter is 10,5 m, oude schutting verwijderen en plaatsen nieuwe schutting. Tenminste 180 cm hoog. Optioneel is afvoeren van de oude schutting, dit ligt aan de meerprijs. Verschillende opties: -Bamboe (donker van kleur, iets dikker formaat) Of -Douglas/lariks met betonpalen

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tuin egaliseren en deel van de tuin tegelen andere deel gras. In totaal is de tuin 30 m2 waarvan 15 m2 betegeld moet worden en 15m2 gras. Het betreft een nieuwbouwwoning dus tuin is op dit moment leeg. Voor het egaliseren moet er ook zand gestort worden.

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij wonen sinds enige tijd in onze nieuwbouwwoning en willen nu de tuin van ongeveer 50 m² laten aanleggen. We willen de klus voor de winter af hebben. Er staat al een schutting, maar de tuin is nu alleen een grote berg onkruid. We hebben al wel een ruw idee voor de aanleg en willen dat graag met u bespreken. Er moet in elk geval geel zand in en een stuk worden betegeld. We willen een afspraak maken en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Conifeer snoeien

We hebben in totaal 150 meter conifeer in de tuin. Wat kost het om dat te laten snoeien. Deze zijn ongeveer 2 meter hoog. Daarbij wil ik ook dat de vakman het puin afvoert.

Tuin achterzijde renoveren

Ik wil mijn achtertuin graag renoveren. Op dit moment zijn er klinkers en beplanting aanwezig en moeten worden verwijderd. De appelboom zal wel moeten blijven staan. Er zullen grote tegels en een deel kunstgras gelegd moeten worden. Het gaat om een moderne tuin die makkelijk te onderhouden is. Uiteraard sta ik open voor suggesties en ideeën. De tuin is 50 m2 groot en goed bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

Hi, ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van een boomstronk. Het gaat om een boomstronk aan de achterzijde van de woning. Zie bijgevoegde foto.

Aanleg terrassen en pad ertussen

Wij willen de paden en terrassen in de tuin laten aanleggen. In totaal circa 25 m2 straatwerk. Antracietkleurige, rechte betontegels van 60 x 60 cm. Twee terrassen die met een paadje verbonden worden. Er ligt nu ook bestrating. Dat moet eruit gehaald worden, graag als optie mee aanbieden. De boel egaliseren en bestrating leggen. Tevens de tegels als optie aanbieden. Mogelijk ook een deel van de beplanting.

Gezamenlijk schuttingdelen monteren

Wij willen graag 3 buren onze schuttingen laten vervangen en willen graag hierbij een ge detail offerte van u vragen. Het gaat om de volgende afmetingen: Linker Buurman schutting: Schutting Links: 1x 1. 00 M 2x 1. 80 M Rechter Buurman schutting: Schutting rechts: 1X 1. 44 M 3x 1. 80 M Deur zijde: 0. 90 CM schutting 1. 00 M Deur Tuinscherm grenen 21-planks Tuinscherm douglas 21-planks Tuinscherm hardhout 21-planks Betonpaal antraciet Onder plaat grijs. Afdekplaat op de schutting Afwerking van de betonpaal: Diamantkop Kunt uw in u offerte aangeven wat de arbeid is en de overige kosten.. En in welke termijn kunt u beginnen. Kunt u in de 3 offertes precies aangeven wat de kosten zijn voor de linker schutting en de kosten voor de rechterschutting. Ik hoor graag van uw. Met vriendelijke groeten,

Schuttingen vervangen met buren samen

Wij willen graag 3 buren onze schuttingen laten vervangen en willen graag hierbij een ge detail offerte van u vragen. Het gaat om de volgende afmetingen: Linker Buurman schutting: Schutting Links: 1x 1. 00 M 2x 1. 80 M Rechter Buurman schutting: Schutting rechts: 1X 1. 44 M 3x 1. 80 M Deur zijde: 0. 90 CM schutting 1. 00 M Deur Tuinscherm grenen 21-planks Tuinscherm douglas 21-planks Tuinscherm hardhout 21-planks Betonpaal antraciet Onder plaat grijs. Afdekplaat op de schutting Afwerking van de betonpaal: Diamantkop Kunt uw in u offerte aangeven wat de arbeid is en de overige kosten.. En in welke termijn kunt u beginnen. Kunt u in de 3 offertes precies aangeven wat de kosten zijn voor de linker schutting en de kosten voor de rechter schutting. Ik hoor graag van uw. Met vriendelijke groeten,

Magnolia terug laten snoeien

Ik heb in mijn achtertuin een Magnolia staan die veel te groot en vooral hoog (ongeveer 6 meter) is geworden. Deze wil ik graag flink terug laten snoeien. Graag ontvang ik informatie over de prijs (inclusief afvoeren van het gesnoeide hout). Uitvoermoment is wanneer het uitkomt en voor de boom het beste is.

Tuin aanleggen

Graag willen wij onze tuin aanleggen met modern grijze vierkante tegels met eventueel vierkante plantenbakken wit. De tegels moeten 60 bij 60 centimeter worden. Tuin is reeds uitgegraven en er ligt zand. Ik wil ook dat de tuin geëgaliseerd wordt. De tuin is driehoekig en 63 m2.

Schutting plaatsen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een schutting te plaatsen. We hebben de schuttingdelen wel al gekocht. Alleen de betonpalen en betonplaten moeten we nog kopen (kunnen we eventueel ook zelf online). Dus vroegen we ons af hoeveel de plaatsingskosten zijn. De schutting is 7,7 + 3,25 + 3,25 = 14,2 meter lang. Ongeveer 10 palen moeten de grond in. De grond is zand / klei. Alvast bedankt voor uw offerte. Als het bevalt heb ik nog een hele tuin die aangelegd moet worden (is nu alleen maar zand). De buren hun tuin is al aangelegd. Groeten,