Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Utrecht of directe omgeving.

7931 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: drainage in de tuin aanleggen, tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning, voor- en achtertuin laten renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin aanleggen, voor- en achtertuin renoveren, tuin afgraven, ophogen en aanpassen, voortuin en achtertuin renoveren, dijktuin inclusief veranda renoveren, tuinaanleg aan de voor- en achterkant, nieuwe tuin met schuur aanleggen, nieuwe tuin aan laten leggen, nieuwe tuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen, tuin compleet en volledig aanleggen, tuin opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Utrecht:

Nieuwe schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 4 schuttingdelen en de oude verwijderen.

Vervangen van 5 schuttingdelen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 5 houten schuttingsdelen van 180 x 180 cm. De palen wil ik graag ook laten vervangen door houten palen. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De achtertuin is te bereiken via een achterom.

Schutting herstellen indien mogelijk

Tijdens de storm van begin januari is de schutting gesneuveld. Het blijkt dat de verbindingspalen verrot zijn. De schermen lijken intact. Het gaat om 6 schermen en dus 7 palen. Ik wil graag stevige palen die langer meegaan dan vijf jaar. De tuin loopt wat af en ligt op het Zuid-Westen.

Schuttingen en deur vervangen

Mijn bejaarde ouders wonen in Hilversum in een hoekhuis (huurwoning). Vandaag heeft het gestormd en zijn de verouderde schuttingen allemaal kapot gewaaid. Mijn vader heeft het zelf ooit aangelegd maar niet stevig en goed genoeg. Ik heb even gemeten en het betreft ongeveer 4 meter recht stuk en dan een stuk van 1,40 meter, 90 graden dwars. Dit is nu een deur maar dat kan ook binnen het rechte stuk van 4m. Dus in totaal zo een 5,4 meter waar dan ook een deur binnen in zit. We hebben het niet breed maar misschien valt jullie aanbod binnen ons budget. We horen het graag zsm. Bvd

Schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag mijn schutting vervangen Ik heb nu 13 delen staan en die hebben het 10 jaar overleefd Ik zou nu graag iets plaatsen wat het langer haalt! Heeft u daarvoor een offerte voor mij met en zonder het afbreken van de oude schutting? Ik hoop omdat het zo’n groot stuk is dat u een mooie prijs kunt maken

Vijf hardhouten schuttingdelen plaatsen

Hardhout

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil mijn tuin van 4 bij 4 meter egaliseren, een waterafvoer plaatsen, bestraten, een deel van de schutting plaatsen over een lengte van totaal 3 meter en elektriciteit plaatsen voor lampjes.

Berk snoeien

Berk snoeien. In de achtertuin staat een Berk van ongeveer 10 a 15 meter hoog. Ik wil deze laten snoeien. Hij is nu te groot. Deze Berk staat in de achtertuin en is alleen door het huis te bereiken. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Hardhouten tuindeur vervangen

Ik wil een nieuwe hardhouten tuindeur laten plaatsen in een bestaand stalen kozijn met hergebruik van de bestaande scharnieren, het slot en de deurkruk. De huidige deur is bij Praxis gekocht en pas twee jaar oud. Helaas is de deur nu al verrot. Ik wil daarom graag een afspraak maken met een vakman om de deur hier in te meten en mij dan ook te adviseren over een geschikte deur. Ik ontvang graag uw offerte.

Inloop van water in schuur verhelpen

Bij langdurige regenval loopt de vloer van de schuur (circa 8 m2) sinds ongeveer een half jaar/jaar helemaal onder water (een paar cm hoog). Het is een vloer van beton of cement (dikte onbekend). Het water komt niet onder de drempel door, maar lijkt uit de fundering te komen en de plassen vormen zich vanuit de achterzijde van de schuur. Er is een nieuwbouwproject pal achter de schuur; de rooilijn van de nieuwe bebouwing is circa 2 meter naar de straat verplaatst, bestaand plantsoen is verwijderd en alles is bestraat of bebouwd. Het lijkt grondwater te zijn dat niet weg kan. De aannemer van de nieuwbouw heeft een rij stenen die tegen de achterzijde van de schuur lag verwijderd, maar dit heeft niet geholpen.

Voor- en achtertuin straatwerk en vlonder leggen

Ik wil bestrating aan laten leggen. Voortuin. Ongeveer 18 vierkante meter betontegels van 80x40x5 cm. Tevens moet er 20 vierkante meter in de voortuin met vlonders worden voorzien op latjes niet op palen. Ook moet er in de achtertuin 15 vierkante meter vlonder worden geplaatst op latjes ( dus wederom niet op palen).

Tuin ophogen bij nieuwbouw

Onze tuin van onze nieuwbouwwoning met ongeveer 5 cm ophogen (met zand) voor het aanleggen van een terras van ongeveer 30 m2. Het gaat dus alleen om het storten en egaliseren van de tuin.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Graag willen we 2 Jeu de Boules banen aanleggen op een terrein wat nu voorzien is van deels grind en deels bestrating. Kortom de top laag moet eraf en afgevoerd en dan moeten er 2 banen aangelegd worden. Waarbij deze onderhoudsarm zijn en tegen een stootje kunnen.

Achtertuin afgraven en opvullen met zand

Wij willen onze achtertuin van ongeveer 43 m² 15 cm diep laten afgraven. Er liggen daar nu graszoden en tegels. Deze willen we allemaal laten afvoeren. Na het afgraven moet de tuin worden gevuld met zand. We willen er in het voorjaar kunstgras laten plaatsen en een deel van de tuin laten betegelen. Er is toegang tot de tuin via een steeg vanaf de openbare weg met een breedte van minimaal 80 cm. We laten de tuin graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Tuin renoveren en bestraten

27 m2 terras aanleggen

Tuin betegelen en gras aanleggen

Terras vergroten met basis uitvoering tegels, en gras aanleggen. Totale oppervlakte tuin: 5 meter breed en 10 meter diep

Schutting plaatsen, uitgraven en zand aanbrengen

Samen met onze buren zijn we van plan om schuttingen collectief laten doen. Daarom schrijf ik deze brief om een offerte te aanvragen. Daarnaast, ik wil graag weten of jullie kan ook zorgen voor uitgraven van de tuin en zand leggen? Wij zijn in totaal 14 woningen. De lengte van de huizen is tussen 5 en 8 meter (sommige woningen hebben uitbouw gedaan) en de breedte is 5,20 meter. Ik wil graag een vrijblijvende offerte hiervoor. Wij willen waarschijnlijk allemaal houten schuttingen. De schutting moet 180 cm hoog worden.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik wil graag het restant bamboescheuten en alle wortels laten verwijderen in mijn achtertuin. Misschien ook een kleine blik op en actie in de tuin van 1 buur, omdat daar ook bamboescheuten opkomen. Ik heb geen achterom. Graag zo spoedig mogelijk, maar uiteraard in overleg en afhankelijk van de kosten.

Schuttingdelen plaatsen

Ik ben op zoek naar en voordelige houten schutting met horizontale planken. Deze dient geleverd en geplaatst te worden. De lengte zal ongeveer 5.35 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. Er is geen oude schutting aanwezig.

Plaatsen van een schutting

Graag wil ik een offerte (van verschillende materialen) van een gepotdekselde schutting van 7 bij 2.

Tuin opnieuw aanleggen

De achtertuin bij mij rijtjeswoning is ongeveer 5 meter breed en 6 meter lang. In het midden van de tuin staat een schuurtje. Op dit moment is de tuin volledig bestraat maar verzakt. De tegels moeten eruit, dan opgehoogd en terug geplaatst. Graag zou ik ook een border willen laten aanleggen en advies ontvangen voor de beplanting.

Plaatsen van schuttingen

Wij willen in de tuin van ons nieuwbouwhuis aan 2 zijden schuttingen / draadschermen plaatsen. Beide kanten zijn circa 6 meter lang. Aan 1 zijde is het de bedoeling dat het eerste deel (van 1,80 meter lang) 1,80 meter hoog wordt. Het tweede stuk van 1,80 meter lang wordt 1,65 meter hoog en het derde deel van 2,40 meter wordt 1,30 meter hoog. De eerste 2 delen bestaan uit composiet materiaal en het 3e deel uit draadhek. Aan de andere zijde worden de schuttingen 1,80 hoog. De eerste 1,80 meter composiet, vervolgens 2,40 meter draadhek en de laatste 1,80 meter weer composiet schutting. We willen de palen in beton gestort hebben. Zou u antwoord kunnen geven op onderstaande vragen? Hoeveel palen hebben we nodig en van welke lengte? Kunt u een prijsopgaaf per zijde afgeven (in verband met verrekening met 2 verschillende buren). Kunt u een prijs afgeven inclusief materiaal en deze kosten apart specificeren?

Schutting plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen 5 grenen tuinschermen van 180 x 180 cm en 3 Trellisschermen, 180 x 180 cm. De oude schutting zal moeten worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast dienen er stenen geplaatst te worden om muurtjes te maken om op te zitten. Hier willen wij graag wat advies over.

Schuttingen plaatsen bij nieuwbouwwoningen

Wij willen graag voor 5 tuinen, schuttingen laten plaatsen van composiet. Inclusief 5 poortdeuren. Het gaat om totaal ongeveer 85 meter schutting. Graag zien wij een offerte tegemoet. Met vriendelijke groet, Sabina van Rossum

Boom snoeien

Wij hebben een boom van ongeveer 11 meter hoog in onze achtertuin die flink gesnoeid moet worden. Ik weet niet wat voor soort het is. Ik laat de boom graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw offerte. Voor het maken van een afspraak graag even mailen, ik reageer dan snel. In verband met mijn werk mag ik niet gebeld worden.