Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor ijzeren tuinhek plaatsen:

IJzeren tuinhek plaatsen

Ik wil een ijzeren tuinhek plaatsen. Het tuinhek is aanwezig. Het is een deur met staanders (een soort poort) van een meter lang. Het hek is 2 meter lang.
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ijzeren tuinhek plaatsen uit heel Nederland:

Tegels plaatsen in achtertuin

Ik wil bestrating in de achtertuin aanleggen. Er moet 55 m2 bestrating komen in een tuin van 60 m2. Ik heb ijzeren tuinhek met poort. De tuin is niet leeg. De vakman dient het oude tegelwerk eventueel zelf te verwijderen.

Voor- en achtertuin bestraten en ijzeren tuinhek plaatsen

Ik wil in het voorjaar van 2018 graag mijn voortuin en achtertuin laten betegelen. Mijn voortuin is 3 x 5 meter en de achtertuin is 11 x 5 meter. Ik wil graag donkergrijze tegels van 60 x 60 cm laten leggen. Ook moet er worteldoek onder, zodat er geen onkruid meer tussen groeit. Verder wil ik aan de voorzijde een ijzeren tuinhek laten plaatsen. Ik zal zelf de oude stenen en de tuingrond afvoeren en zand aanvoeren. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Buxushagen door tuinhek met deurtje vervangen

Op dit moment staan er 3 Buxushagen die verwijderd moeten worden. daarvoor komt een tuinhek in de plaats. Dit zijn twee ijzeren hekjes van 2,50 meter en 1 ijzeren hekje van 7,45 meter inclusief ijzeren deurtje voor de voortuin. Hekjes in overleg met de vakman.

IJzeren tuinhekdeur leveren en monteren

Voor een bestaand tuinhek ben ik op zoek naar een tuinhekdeur ijzer zwart gecoat. Afmeting 110 breed 80 hoog. Ik ontvang graag een prijs van u.

IJzeren tuinhek laten plaatsen

Ik wil graag een gratis offerte / goedkoopste variant+ plaatsen

Tuinhek herstellen

Ons ijzeren tuinhek is beschadigd, dit willen we laten herstellen. Het hek staat in de voortuin die ongeveer 6 meter breed. De herstelofferte zullen wij indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman het werk uit te voeren.

Oud ijzeren hekwerk restaureren

Een oud tuinhek van ongeveer 1 meter hoog en 8.50 meter lang willen wij laten restaureren. Het hek is van ijzer en behoorlijk verroest. Het is een hek uit het begin van de 20e eeuw.

IJzeren hek met electrische bediening plaatsen

Ik wil graag een ijzeren tuinhek, elektrisch bedienbaar halverwege m'n oprit (dijkoprit). Het hek is ongeveer 3 meter breed met aan beide kanten nog eens een stuk van ongeveer 3 meter. Elektriciteitskabels liggen er al.

Voortuin renoveren

Ik wil mijn voortuin van ongeveer 20 m2 renoveren, tussenwoning. De tuin is nu geheel bestraat en dit wil ik graag laten vervangen door een deel bestrating en deels beplanting. Er dient een deel van een ijzeren tuinhek verplaatst te worden, omdat we de inloop willen verleggen. Ik heb nog geen materialen aangeschaft dus graag complete offerte.

Tuin kindvriendelijk maken

Onze tuin, kleine 50 m2, is niet kindvriendelijk. We willen iemand die alles eruit haalt (tegels, ijzeren hekwerk & beplanting) en er iets nieuws in zet: - houten tuinhek + poortdeur van min. 1 meter breed - een doorkijkraster tussen het tuinhek en deur - +- 15 m2 rubber tegels, de rest grote Antraciete (goedkope variant) Bereikbaar via openbare weg, een kraantje kan langs ons hoekhuis naar de tuin. Daarnaast willen wij een losse offerte waarin ook de voorkant meegerekend is. Een stukje van 2,5 bij 2,5 aan het verlengde van de schuur wat betegeld moet worden en een overkapping boven moet komen voor de kliko's, bolderwagen en buitenspeelgoed. Offertes graag maar hooguit een bedrag van 3500,- euro. Uitvoering in mei 2014, eind mei moet het klaar zijn.