Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton:

Bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton

Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de bielzen in de voortuin. Vervolgens het leveren en plaatsen van ongeveer 13 meter betonnen bielzen antraciet aan de voorzijde naar 48 cm hoog en aan de oprit zijde naar 12 cm hoog.
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton uit heel Nederland:

Houten tuin bielzen uitgraven en afvoeren

Het gaat om het verwijderen van 28 meter (circa 16 cm / 28 cm) ouderwetse dikke, zware tuinbielzen uit achtertuin. De helft is ingegraven, de helft is half ingegraven en vermolmd.

Bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton

Het keermuurtje van houten bielzen in mijn voortuin moet vervangen worden door bruine betonnen bielzen. De lengte is ongeveer 14 meter en de hoogte ongeveer 60 cm hoog.

Vervangen muurtje rondom border voortuin

Het huidige muurtje bestaat uit blokken lavasteen. Dit moet vervangen worden door bielzen van  donker grijs beton. Om een “knik” in een van de borderranden recht te trekken moet een klein stukje  opnieuw bestraat worden. Het werk omvat dus het verwijderen van de oude stenen en het leggen van de nieuwe stenen en het  bestraten van een klein stukje van 0,4 x 1,4 meter. In totaal gaat het om ca. 21 strekkende meters. De bielzen moeten in drie lagen worden aangebracht, de  onderste laag onder de grond, de andere twee lagen boven de grond. De bielzen dienen verlijmd te worden. De materialen (bielzen, lijm, stenen) en de container voor het afvoeren van de oude stenen worden  door ons geregeld. In de bijlage zit een plattegrond en foto's ter verduidelijking. Wij hebben nog 2 andere klussen voor de tuin op Casius gezet. Hierop kan ook gereageerd worden.

Voortuin renoveren

Graag zou ik het volgende laten doen: - Verwijderen en afvoeren van 35 meter bielzen - Terrastegels leggen van 26 m2 - Stenen plantenbak aanleggen (formaat 0,6x0,15x0,15) 4,5 x 1,00 cm - Stenen plantenbak aanleggen (formaat idem) 2,65 x 0,75 cm - 3 meter schutting met extra stevige palen plaatsen - Graszoden leggen van 15 m2

Bielzen verwijderen en afvoeren

In mijn voortuin liggen 4 spoorbielzen. Ze zijn helemaal verrot. Ze liggen op een afstand van 2 meter van de straat ongeveer. Ik wil dat de biezen worden opgehaald en afgevoerd. De bielzen zijn goed bereikbaar.

Terras aanleggen

Wij willen graag een terras laten aanleggen. Er zijn nog geen materialen in huis maar ons oog laten vallen op de Geoceramica Lava Slate 80 x 80 cm. Bij voorkeur met betonnen bielzen als opsluitbanden. Op de plek waar het terras moet komen ligt nu ook al een terras. De kwaliteit van het zand eronder is onbekend. Het afvoeren oude terras doen we zelf. Het terras zal ongeveer 18 m2 moeten worden.

Bielzenkeerwand vervangen

Bij mijn achtertuin moet de keerwand van bielzen worden vervangen. De bielzen zijn inmiddels 36 jaar oud. De hoogte van de keerwand is 1,20 meter. En de lengte is 11 meter. Tevens graag in de offerte het afvoeren van de oude bielzen meenemen. Wat zijn de mogelijkheden qua materiaal voor deze keermuur? Graag in de offerte verschillende opties meenemen. De tuin is door de garage bereikbaar of mogelijk via de tuin van de buren. Dan is het maximaal 2,20 meter breed.

Tuin leeghalen en egaliseren

Tuin egaliseren, grond afvoeren, boompjes, struiken en bielzen verwijderen en afvoeren.

Terras opnieuw aanleggen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van de oude tegels en bielzen. Hierna gaat het om het uitgraven en afvoeren van grond en witzand toevoegen. Er zal daarna een terras van 23 m2 met 60 x 60 cm betontegels en 10 m2 klinkers gelegd moeten worden.

Bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton

Ik wil de bielzen uit mijn achtertuin laten afvoeren rondom de border, het is ongeveer 12 meter lang en 3 lagen hoog, deze wil ik laten vervangen door stenen bielzen. Afvoer van het afval is de verantwoording van de vakman. De tuin is goed te bereiken.

Partners

Partners van Casius