Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom kappen en stronk verwijderen:

Boom kappen en stronk verwijderen

In de voortuin die redelijk te bereiken is, dient een berk van ongeveer 12 meter hoog gerooid te worden. Dichtbij de boom staat een schutting en een andere boom. Het groen dient te worden afgevoerd en de vergunning is aangevraagd.
Onze klant uit Soest (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom kappen en stronk verwijderen uit heel Nederland:

Kappen/wegtakelen grote eik in achter tuin

Ik wil graag een grote eik in de achtertuin weg halen. De takken zijn moeilijk om naar beneden te halen. Ben er eerlijk gezegd nog niet helemaal over uit of de boom volledig weg moet of dat we het laten snoeien, graag in onderling overleg. De vakman kan het materiaal afvoeren.

Boom kappen

Wij willen de boom op de foto laten kappen. Wij hebben nog geen kapvergunning aangevraagd, willen eerst weten hoeveel het gaat kosten. Het kan eventueel afgevoerd worden via de tuin van de buren of via een langer pad in onze eigen tuin.

Boom kappen

Ik wil een boom kappen en de stronk verwijderen. De tuin is bereikbaar met de auto via een fietspad achterom. De kapvergunning is aangevraagd, moet nog worden gegeven.

Boom kappen of snoeien

Graag laten wij de boom op de foto helemaal laten kappen of snoeien (advies gevraagd) in verband met schilderwerk.

Kappen van een beuk

Graag zou ik een grote beuk weghalen. Deze is namelijk dood. Als ik deze boom helemaal wil laten verwijderen heb ik een vergunning nodig. Daarom zou ik graag een offerte willen ontvangen van de kosten voor het omzagen en weghalen van de boom, en een offerte van de kosten voor het laten verwijderen van alleen de takken. Graag ook een offerte inclusief de kosten van het afvoeren van de takken/ boomstronk en een offerte exclusief de kosten van het afvoeren. Bij de boom is makkelijk bij te komen. Het staat achter hooibergschuur en aan de andere kant is het weiland. Via het weiland is er bij te komen.

Boom kappen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het kappen van de boom zoals in de bijlagen. Het grote nadeel van deze boom is, is dat er een rozenstruik doorheen groeit. De boom zelf staat in de tuin van mijn buurvrouw. Dit is een wat oudere mevrouw bij wie, letterlijk, de boom boven haar hoofd is gegroeid. Er is toestemming om de boom te verwijderen. Dit met grote instemming van de overige buren en appartement bewoners. Situatie: - Groeit een rozenstruik door de boom heen - Staat in een kleine tuin - Tuin bevindt zich aan het einde van een poort/brandgang (+/- 35 m) Mocht u nog meer informatie nodig hebben, dan hoor ik dat graag.

Boom kappen

Beuken boom kappen en stronk weghalen incl. alles afvoeren. De boom is 15 meter hoog. Graag een offerte.

Kappen Japanse honingboom

Boom verwijderen plusminus 15 meter hoog, gezien de situatie lijkt het me handig om wat meer foto's van de omgeving te maken zodat de prijs goed ingeschat kan worden. Dit zal ik doen als u contact met mij opneemt. Ik ontvang graag een offerte.

treurwilg (12 jaar oud) weghalen

Ik wil een 12 jaar oude treurwilg laten kappen. Het is ongeveer 10 meter lang. De boom staat a/d rand van de tuin met daarnaast open (gemeentelijk) grasveld.

Boom in tuin kappen en afvoeren

Ik wil een boom laten kappen en afvoeren. Boom staat dicht bij de schutting en de buren ondervinden er last van. Graag bespreken hoe dit het beste verwijderd kan worden.