Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Soest of directe omgeving.

601 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Soest:

Hek zwart zweeds rabat met eiken paal plaatsen

Wij zouden graag een schutting laten plaatsen. Van zwart gespoten rabat en eiken palen (10x10) De schutting mag 15 meter lang bij 2meter hoog worden en 7 meter bij 2.40 hoog . Alles mag enkelzijdig worden gemonteerd.

Waterput in de tuin slaan

Waterput slaan voor het besproeien van grasland, Grasveld van ongeveer 100 m2. Het is toegankelijk. Alle materialen die hier voor nodig zijn heb ik niet, deze graag meenemen, zoals waterpomp enzv

Schutting plaatsen en oude schutting verwijderen

Onze schutting is omgewaaid dus wij willen graag de oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen. Hierin zal het moeten gaan om een schutting van vurenhout of grenen 20 m2 lang en één deur. Graag ontvangen wij een offerte incl materialen en arbeid kosten en oude schutting verwijderen en meenemen.

Omgewaaide schutting vervangen

Door de storm is mijn schutting omgevallen, er moet een nieuwe schutting van 20 meter geplaatst worden. Dus ik wil graag een offerte voor totaalprijs dus inclusief materialen, verwijderen, afvoeren en arbeid kosten.

Boomstronk verwijderen en bij buren wortels van struik en betegelen

Graag zou ik een boomstronk laten verwijderen en daarna tegels leggen samen met de buren. Boomstronk zit in mijn eigen tuin. Is een stronk van een berkenboom geweest, die 4 jaar geleden is gekapt. Met de buren heb ik vroeger samen een perkje gehad. Zij heeft nog oude wortels van struiken die weggehaald moeten worden. Het zit aan de straat, dus met machines makkelijk bij te komen. Daarna graag egaliseren en betegelen met goedkope stoeptegels. Het gaat om ongeveer 3.60 m bij 1.50 m.

Een vijver aanleggen in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een vijver in onze achtertuin kan realiseren. We hebben een L-vormige kuil van 7 bij 3 en 7 bij 3 meter die nu 40 cm diep is. We willen graag een strakke vijver laten aanleggen. We zaten eerst aan beton te denken maar ook folie is een optie. Er moet een fontein en rand aanwezig zijn in de vijver. Wellicht ook een pomp als dat nodig is.

Ingraven trampoline (flat ground)

We willen graag een trampoline van 3 meter diameter laten ingraven in onze achtertuin. In de nabijheid van deze plek is recent een hoge spar gekapt. Er liggen dus nogal wat wortels. Daarnaast willen we rondom die trampoline een speelhoek creëren voor onze kinderen en moet het achterterras daar worden aangepast/heringericht.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil een waterput laten slaan, met pomp en evt. beregeningsinstallatie. We wonen in Soest. Buren hebben een put met 10 meter diepte. Onze tuin is circa 500 vierkante meter. Kunt u een prijs geven incl. en excl. beregeningsinstallatie?

Terras aanleggen met de oude stenen

Wegens een aanbouw hebben we de vijver verwijderd en de stenen van het oude terras bewaard. Omdat het mooie stenen zijn, willen we deze graag hergebruiken. De grond moet nog wel geëgaliseerd worden. Het gaat om zo'n 40 m2.

Boom kappen en afvoeren

Boom kappen + afvoeren + verwijderen stronk (graag advies)

Aanleg van een vijver

Graag zou ik een vijver willen laten aanleggen. Er staat nog een rechthoekige 'oude' vijver van keien met visjes die weg mag (visjes uiteraard niet). En daarvoor in de plaats een verhoogde diepe vijver met in een bocht naar beneden een beekloop, die weer naar een volgend vijvertje loopt (zo'n 20 cm diep), in plaats van de terrasstenen die er nu liggen. De vijver wordt een aantal meter lang, maakt een bocht van 90 graden en zal ongeveer 30 cm breed worden. Ik zou dit nog even willen overleggen.

IJzeren tuinhek plaatsen

Ik wil een ijzeren tuinhek plaatsen. Het tuinhek is aanwezig. Het is een deur met staanders (een soort poort) van een meter lang. Het hek is 2 meter lang.

Bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton

Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de bielzen in de voortuin. Vervolgens het leveren en plaatsen van ongeveer 13 meter betonnen bielzen antraciet aan de voorzijde naar 48 cm hoog en aan de oprit zijde naar 12 cm hoog.

Boom kappen en stronk verwijderen

In de voortuin die redelijk te bereiken is, dient een berk van ongeveer 12 meter hoog gerooid te worden. Dichtbij de boom staat een schutting en een andere boom. Het groen dient te worden afgevoerd en de vergunning is aangevraagd.

Schutting plaatsen

Ik wil graag 3 schutting panelen later verwijderen en laten herplaatsen. Voordat dit kan gebeuren dient de hedera verwijderd te worden en 2 stronken van de wortels van de hedera. De tuin is goed te bereiken.

Tuin afgraven en takken kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen van enkele takken van een grote boom in onze tuin en eveneens wellicht afgraven en afvoeren van het verhoogde gedeelte op de foto (min nog eens een stuk voor een te plaatsen jacuzzi) van een gedeelte van onze tuin. Het spreekt voor zich dat er ook gerust even iemand langs mag komen om de situatie te zien. Het gaat om de voorkant van de woning.

Tuin leeghalen, egaliseren en betegelen

Patio tuin van ongeveer 42 m2. Deze zal eerst leeggehaald moeten worden (beplanting, betegeling en houten hok), dit mag ook afgevoerd worden. Vervolgens egaliseren en betegelen. Nieuwe betegeling zou ik qua materiaal graag in overleg willen doen.

Waterput slaan in de tuin

Mijn grondoppervlak is ongeveer 700 m2. Daarop staat een woning en een berging. De drupinstallatie is aangelegd maar er moet nog een put komen omdat de druk van de waterleiding niet hoog genoeg is. Het gaat dus om een put slaan en een pomp plaatsen. Goed toegankelijk allemaal.

Beukenboom laten kapen

Een beuk moet gekapt worden en de stronk mag blijven staan, omdat er meerdere natte oksels en scheuren in de boom zitten. Planning van kap, zo gauw mogelijk, Noodkap door gemeente al toegezegd. De boom staat circa 30 meter van de straat, is toegankelijk via oprit van buren of met telescoopkraan. Kap hout afvoeren en werkplek opgeruimd achterlaten.

Designvijver in de tuin laten aanleggen

Wij willen een design vijver laten aanleggen. De afmetingen zijn ongeveer 3,50 meter breed, 8 meter lang en 1 meter diep. Daarom heen zal er 1 rij zwarte tegels van 60 bij 60 cm gelegd moeten worden. Tevens ontvang ik graag advies over de materialen waar de vijver van gebouwd zou kunnen worden en advies over de mogelijke zuiveringsinstallatie.

Tuinpoort laten plaatsen

Tuinpoort/deur laten plaatsen van 110 cm breed en 180 cm hoog. Wie geeft mij advies? Goed toegankelijk allemaal, duur moet naar de straatkant open gaan.

Terras verlengen en nieuwe graszoden leggen

In de achtertuin daar moeten nieuwe graszoden in. Oude gras moet verwijderd worden. Oppervlakte circa 5 meter bij 7 meter, dus 35 m2. Terras moet stukje verlengd worden. Oppervlakte 2,5 meter bij 2,5 meter dus circa 6,5 m2. Klus kan door de garage heen gedaan worden.

Bielzenkeerwand vervangen

Bij mijn achtertuin moet de keerwand van bielzen worden vervangen. De bielzen zijn inmiddels 36 jaar oud. De hoogte van de keerwand is 1,20 meter. En de lengte is 11 meter. Tevens graag in de offerte het afvoeren van de oude bielzen meenemen. Wat zijn de mogelijkheden qua materiaal voor deze keermuur? Graag in de offerte verschillende opties meenemen. De tuin is door de garage bereikbaar of mogelijk via de tuin van de buren. Dan is het maximaal 2,20 meter breed.

Tuin en omgewaaid tuinhek renoveren

De tuin willen wij omvormen tot een tuin die in elk seizoen kleurig is. Hiervoor dienen er ook nieuwe planten geplaatst te worden en een ontwerp gemaakt. Verder is er een looppad van 80 cm breed en 6 meter. Deze willen wij graag laten verbreden tot 1.20 meter door het laag muurtje af te breken, turfstenen liggen los op elkaar en is 2 of 3 stenen hoog. Aan de achterzijde van de tuin is een 11 meter breed tuinhek omgewaaid. Hiervoor zullen er 8 houten palen geplaatst moeten worden. Het tuinhek bestaat uit betongaas en een hoog, 1.80 meter, schapenhek ervoor. De tuin is 45 meter lang en 11 meter breed en heeft een ingang via de zijkant.

Aanschaf en plaatsing van een nieuwe schutting

Bestaande schutting van circa 8 meter plus poort is 25 jaar oud en moet vervangen worden. Wat kost de aanschaf plus plaatsing van een nieuwe schutting en poort die weer 25 jaar meegaat? Een betonnen schutting lijkt mij hierin het beste.