Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grote bomen snoeien:

Grote bomen snoeien

Ik wil meerdere grote bomen gesnoeid hebben. Het gaat om een stuk of 4 bomen. De bomen zijn wel een aantal meter hoog en staan in een weiland. De vakman mag het puin afvoeren.
Onze klant uit Rhenen (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote bomen snoeien uit heel Nederland:

Grote boomstronk verwijderen

In mijn tuin stonden bomen, deze zijn verwijderd. 1 stronk dient verwijderd te worden omdat er een schutting geplaatst dient te worden. De stronk heeft een diameter van pakweg 50/60cm. De achtertuin is alleen via de voordeur en de tussendeur (tussen gang en woonkamer) bereikbaar. Verder is de tuin dan goed begaanbaar.

Boomwortels en stronken van grote struiken verwijderen

We hebben in de tuin alle bomen omgezaagd. Nu moet alleen nog wat onder de grond ligt, wortels, verwijderd worden. Het gaat om boomwortels, grote struiken die wij er niet uit krijgen, en een conifeer met een wortel diameter 50 cm. Het gaat om 6 stuks in achtertuin en 7 stuks in voortuin. De tuin wordt vervolgens volledig opnieuw gedaan, dus hoeft geen rekening gehouden te worden met tegels.

Coniferenhaag, bomen en struiken verwijderen

Ik wil een taxus haag van ongeveer 4m, enkele struiken, rhododendrons en een grote Portugese populier laten verwijderen. Diep genoeg zodat er opnieuw een haag geplant kan worden. In de bijlage zijn foto's gevoegd, al het groen moet verwijderd worden.

Tuin egaliseren en aanleggen

Graag zou ik onze tuin willen egaliseren. Momenteel loopt hij erg ongelijk, waardoor we ook een afstapje hebben uit onze keuken. We zouden graag een nieuwe schutting aan 1 kant willen laten plaatsen. We willen graag een overkapping waar een lounge bank en een eettafel in kan staan. Verder willen we ook een hout schuurtje waar alle tuingereedschappen opgeslagen kan worden. Liefst nog een plek waar hout opgeslagen kan worden voor de winter. Verder willen we gras in onze tuin en aan de zijkanten planten en bomen. Onze achtertuin heeft L vorm, en heeft de oppervlakte van 170 m2 ongeveer. En de voortuin heeft een oppervlakte van 80 m2. In onze voortuin staat een grote boom, die mogen we niet zomaar weg halen. Graag zouden we deze ook laten staan. We willen graag een strakke voortuin, met grote vierkante/ rechthoekige bakken waar kleinere bomen in komen te staan. Met daarom ook gras. Graag zouden we een offerte aan willen vragen wat ongeveer de kosten zijn.

Smalle hoge bomen rooien

Hierbij willen wij graag een offerte ontvangen over enkele te rooien struikjes, stronken en een redelijke hoge smalle boom in Almere-Buiten. De grote boom staat op een ongunstige plek van 20 meter hoog. De vakman mag vervolgens al het puin afvoeren.

Kappen van grote en hoge bomen

Het kappen van 5 hoge / grote bomen (circa 15 meter). Graag op de offerte apart vermelden wat het verwijderen van de wortels kost.

Trampoline ingraven in de tuin

Ik wil graag een ingegraven trampoline voor de Zorgboerderij waar ik werk. De tuin is 17 bij 16 meter. Van de tuin is een gedeelte waar andere speeltoestellen staan en appelbomen. Ook staat er op het grasveld al een trampoline maar deze wil ik graag inruilen voor een ingegraven trampoline. Deze trampoline is 430 cm en staat vrij van alle speeltoestellen. Naast de trampoline staan grote bomen (op de foto te zien) en is het voor de veiligheid beter om de ingegraven trampoline twee meter hiervandaan komt. De nieuwe ingegraven trampoline die ik hiervoor wil gebruiken is ook 430 cm.

Bomen rooien

Op 30 maart krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning en in de voortuin staan 2 grote bomen. Deze bomen zijn ongeveer 6 meter hoog en wil ik graag laten rooien. De voortuin is goed bereikbaar, er kan voor de tuin geparkeerd te worden.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil graag een nieuw ontwerp laten maken van de tuin. Waarbij in ieder geval de bomen verwijderd worden (Apenboom 12 meter, grote berk 5 meter, eik 12 meter en 2 kleine boompjes van ongeveer 2 meter hoog). Verder wil ik een groot grasveld aanleggen van 12 meter x 4.5 meter. En het terras opnieuw gelegd te worden.

Voorbereiden grond voor schutting en grote stronk verwijderen

Voor het plaatsen van een schutting met betonpalen kwamen de vakmensen teveel wortels tegen van oude bomen en ernaast gelegen gemeentestruiken. Over een lengte van 15m x 50cm strook grond. Tevens staat er nog een oude coniferenstronk 50 cm doorsnee die weg moet.

Partners

Partners van Casius