Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grote bomen snoeien:

Grote bomen snoeien

Ik wil meerdere grote bomen gesnoeid hebben. Het gaat om een stuk of 4 bomen. De bomen zijn wel een aantal meter hoog en staan in een weiland. De vakman mag het puin afvoeren.
Onze klant uit Rhenen (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote bomen snoeien uit heel Nederland:

Grote wilgen knotten

Twee grote wilgen van ongeveer 35 jaar oud staan scheef en dreigen ' top zwaar ' te worden zo aan de grond te zien. De bomen hangen schuin boven het water en ik wil graag een prijsopgave van u ontvangen voor het knotten van deze wilgen.

Twee bomen flink terug snoeien

Ik wil 2 bomen flink terug laten snoeien door een vakman. Het gaat om een treurwilg en om een grote populier van ongeveer 1 meter in diameter en met een hoogte van ongeveer 18 meter. Ik ontvang graag vooraf uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Bomen verwijderen en flink snoeien

In onze tuin van ons nieuwe huis staat in de voortuin een grote Ceder en achter een hoge Es. Beide willen we laten verwijderen. Ook moet er een beukenhaag en nog wat struiken flink gesnoeid worden: en ook een andere grote Es ingekort. Is het verwijderen vergunningsplichtig? Achterom is een pad van ongeveer 1 tot 1.5 meter breed.

Bomen snoeien

Het snoeien van 2 grote bomen tot ongeveer 1.50 meter met een doorsnede van ongeveer 70 cm en 25 meter hoog, geschat. Daarnaast dient er een eikenboom en een berk gesnoeid te worden. Het groen dient te worden afgevoerd.

Boomstronken verwijderen

Onze volkstuin heeft 3 grote boomstronken die verwijderd moeten worden. De omliggende wortels moeten er ook uit. De bomen hebben gestaan op een stuk grond wat hoger lag dan de rest van de tuin. De wortels komen dus ook boven de normale hoogte van de tuin uit. De stronken zijn ongeveer 40 cm hoog en hier dient te worden betegeld. De tuin is redelijk bereikbaar.

Grote bomen verwijderen en afvoeren

2 grote bomen verwijderen en afvoeren. Locatie (achtertuin) is niet goed bereikbaar.

Grote bomen verwijderen

2 grote bomen verwijderen. Zijn ongeveer 10 tot 12 meter hoog. 1 dennenboom en 1 conifeer.

Tuin aanleggen en bomen verwijderen

Wij willen graag ons voortuintje opnieuw laten aanleggen. De tuin is ongeveer 5 bij 6 meter. Aan de voorzijde en de rechterzijde dient er een heg geplaatst te worden. Verder wil ik gras laten aanleggen en een tegelpad naar de voortuin toe en langs het kozijn. Er zullen aan 2 zijde een border geplaatst moeten worden. Daarnaast moeten er in de achtertuin 5 grote coniferen inclusief wortels verwijderd worden.

Bestaande tuin laten opknappen

We willen graag weten wat het kost om van onze achtertuin een patiotuin te maken, wegens lich. Ziekte. In de tuin zit een vijver met rondom planten en een opgehoogd tuingedeelte met planten en bomen. De rest is bestraat met kleine stenen. Alles zou eruit moeten en dan onderhoudsvrij gemaakt worden met een grote tuintegel, zodat er weinig onkruid kan komen. Het gaat alleen om een idee van de kosten, want op het moment zijn we niet in staat om zo´n tuin te laten aanleggen. Dus s.v.p. een schriftelijke offerte voor in de toekomst.

Dakterras met planten inrichten

We hebben reeds een afgewerkt dakterras, maar willen het nu inrichten met planten/bomen (type olijfboom)/planten bakken/potten. Grote bakken voor kruiden, et cetera. Terras is ongeveer 100 m2.

Partners

Partners van Casius