Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grote bomen snoeien:

Grote bomen snoeien

Ik wil meerdere grote bomen gesnoeid hebben. Het gaat om een stuk of 4 bomen. De bomen zijn wel een aantal meter hoog en staan in een weiland. De vakman mag het puin afvoeren.
Onze klant uit Rhenen (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grote bomen snoeien uit heel Nederland:

Bomen snoeien

Het snoeien van 2 grote bomen tot ongeveer 1.50 meter met een doorsnede van ongeveer 70 cm en 25 meter hoog, geschat. Daarnaast dient er een eikenboom en een berk gesnoeid te worden. Het groen dient te worden afgevoerd.

Boomstronken verwijderen

Onze volkstuin heeft 3 grote boomstronken die verwijderd moeten worden. De omliggende wortels moeten er ook uit. De bomen hebben gestaan op een stuk grond wat hoger lag dan de rest van de tuin. De wortels komen dus ook boven de normale hoogte van de tuin uit. De stronken zijn ongeveer 40 cm hoog en hier dient te worden betegeld. De tuin is redelijk bereikbaar.

Grote bomen verwijderen en afvoeren

2 grote bomen verwijderen en afvoeren. Locatie (achtertuin) is niet goed bereikbaar.

Grote bomen verwijderen

2 grote bomen verwijderen. Zijn ongeveer 10 tot 12 meter hoog. 1 dennenboom en 1 conifeer.

Tuin aanleggen en bomen verwijderen

Wij willen graag ons voortuintje opnieuw laten aanleggen. De tuin is ongeveer 5 bij 6 meter. Aan de voorzijde en de rechterzijde dient er een heg geplaatst te worden. Verder wil ik gras laten aanleggen en een tegelpad naar de voortuin toe en langs het kozijn. Er zullen aan 2 zijde een border geplaatst moeten worden. Daarnaast moeten er in de achtertuin 5 grote coniferen inclusief wortels verwijderd worden.

Bestaande tuin laten opknappen

We willen graag weten wat het kost om van onze achtertuin een patiotuin te maken, wegens lich. Ziekte. In de tuin zit een vijver met rondom planten en een opgehoogd tuingedeelte met planten en bomen. De rest is bestraat met kleine stenen. Alles zou eruit moeten en dan onderhoudsvrij gemaakt worden met een grote tuintegel, zodat er weinig onkruid kan komen. Het gaat alleen om een idee van de kosten, want op het moment zijn we niet in staat om zo´n tuin te laten aanleggen. Dus s.v.p. een schriftelijke offerte voor in de toekomst.

Dakterras met planten inrichten

We hebben reeds een afgewerkt dakterras, maar willen het nu inrichten met planten/bomen (type olijfboom)/planten bakken/potten. Grote bakken voor kruiden, et cetera. Terras is ongeveer 100 m2.

Leegruimen, egaliseren en bestraten

Ik wil het achterste deel van de tuin (50 m2) laten leeghalen (op twee grote bomen na), egaliseren en bestraten. Liefst met de goedkoopste tegels, gebruikte klinkers zijn prima. De tuin is lastig te bereiken, daarvoor misschien even komen kijken.

Boomstronken en wortels verwijderen

Wij hebben in onze tuin behoorlijk wat last van boomstronken en boomwortels. Wij willen deze graag op korte termijn verwijderd hebben omdat wij ook de bestrating gaan doen en een terras gaan aanleggen. Het gaat om: 2 grote boomstronken (diameter circa 40-50 cm en hoogte circa 50-100 cm) 1 kleine boomstronk (diameter circa 30 cm en hoogte 100-150 cm) 1 kleine boomstronk (diameter circa 30 cm en hoogte circa 10 cm) 1 boomstronk die reeds met stobbenfrees is ingekort maar nog steeds een verhoging geeft. Deze verhoging (dus stronk) moet weg. Ook heb ik nog 2 bomen die mogelijk verwijderd moeten worden inclusief stronk. Graag hoor ik van jullie.

Terrassen aan laten leggen

Wij hebben in onze tuin behoorlijk wat last van boomstronken en boomwortels. Wij willen deze graag op korte termijn verwijderd hebben omdat wij ook de bestrating gaan doen en een terras gaan aanleggen. Het gaat om: 2 grote boomstronken (diameter circa 40-50 cm en hoogte circa 50-100 cm) 1 kleine boomstronk (diameter circa 30 cm en hoogte 100-150 cm) 1 kleine boomstronk (diameter circa 30 cm en hoogte circa 10 cm) 1 boomstronk die reeds met stobbenfrees is ingekort maar nog steeds een verhoging geeft. Deze verhoging (dus stronk) moet weg. Ook heb ik nog 2 bomen die mogelijk verwijderd moeten worden inclusief stronk. Daarna willen wij graag een terras aan de achterkant van ons huis laten aanleggen en een klein terras aan de voorkant van ons huis. Terras achterzijde: circa 32 m2 Terras voorzijde: circa 13 m2. De terrastegels zijn betontegels van 60x60 cm. Die bestel ik een dezer dagen. Kunt u mij een prijsindicatie geven wat het ons zou kosten als jullie dit werk voor ons uitvoeren? En op welk termijn is dit realiseerbaar? Onze voorkeur ligt op zo kort mogelijk termijn. Ik hoop van u te mogen horen. Met vriendelijke groet.

Partners

Partners van Casius