Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Odijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Odijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Odijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Odijk of directe omgeving.

74 klanten uit Odijk bevelen een bij Casius in Odijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Odijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Odijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Odijk:

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Ben opzoek naar een Zweeds Rabat schutting in het wit. Lengte 8 m breedte 5,3 hier moet een poort in van 1 tot 1,2 meter. Graag een prijs voor montage en materialen apart. 1 kant hebben we al gedaan alleen wil het liefst alles vanuit dezelfde leverancier ivm kleurverschil.

Kronkelwilg kappen

Graag willen wij een eerste prijsindicatie van jullie vernemen voor het kappen van onze kronkelwilg, huishoog, in achtertuin van een hoekhuis naast steeg. Vergunning is niet bekend. Is ongeveer 12 a 14 meter . Ook graag afvoeren.

Boom verwijderen

In de tuin tegen een schutting aan staat een boom van ongeveer 4 a 5 meter hoog. Deze boom wil ik graag laten kappen en separaat zou ik de kosten willen weten voor het verwijderen van de stronk zodat wij erover heen kunnen tegelen. Kunt u ook separaat aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van het groen afval.

Onkruid en grind uit voortuin verwijderen

In de voortuin (30 m2) heeft een tuinman ooit ontzettend veel grind gestort. Er is geen goed worteldoek gebruikt, waardoor het grind zich in de loop der jaren overal heen heeft verplaatst. Er moet flink wat afgegraven worden. Er komt dan deels bestrating, deels planten in tuinaarde. Geen probleem dus als alles wat lager komt.

Boomwortels weghalen

Betreft 5 x boomwortels (waarvan 1 den met zeer uitgebreid oppervlakkig wortelstelsel). In verband met de bouw van een prefab beton tuinhuis dienen er diverse palen van 70 cm de grond in te gaan. Dit doet de bouwer, echter hij wil dit gebied absoluut wortelvrij. Geen idee of met het weghalen van de boomwortels tot op zo'n diepte gewerkt wordt. De tuin is goed bereikbaar voor eventuele graafmachine.

Afgraven en egaliseren tuin

Graag zou ik van u een prijsopgave willen ontvangen voor het afgraven en egaliseren van onze tuin. Het betreft een voor-zij en achtertuin die door de vorige bewoners aanzienlijk is opgehoogd en die wij weer op een normaal niveau willen brengen. De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 50 a 75 m2. De afgegraven grond moeten worden afgevoerd.

Complete tuinrenovatie

Goedendag, wij willen onze tuin gaan renoveren. De werkzaamheden zijn als volgt: - Aanleggen van een nieuw terras en pad (inclusief nieuwe tegels) circa 55 m2. - Aanleggen van een nieuw terras (middels hergebruiken van huidige tegels) circa 15 m2. NB: huidige terras wordt door ons zelf verwijderd. - Verwijderen huidige gazon, egaliseren grond en aanleggen nieuw gazon middels graszoden, circa 70 m2. - Gedeeltelijk plaatsen nieuwe schutting in verband met aankoop extra grond. lengte ongeveer 15 meter

Hoge haagbeuk snoeien

Wij hebben een haagbeuk die een hoge boom is geworden. Inmiddels is die zo groot dat er wat aan gedaan moet worden. Graag ontvangen we een offerte. De boom moet alleen ingekort worden en eventueel het puin wordt afgevoerd.

Hout-met-beton schuttingen plaatsen

Ik wil hout-met-beton schuttingen laten plaatsen van 15.8 en 11.5 meter lang en 180 cm hoog. In het korte stuk moet een poortdeur komen. De bestaande schutting moet worden verwijderd en afgevoerd. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Wortels en stam van een Dennenboom rooien

Er is in mijn voortuin een dennenboom omgezaagd. De stam met wortels moeten er nog uit. De stam heeft een diameter van ongeveer 20 centimeter. Wat gaat dat kosten?

Zij- en achtertuin renoveren

Ik heb recent een verbouwing aan het huis gehad. De zijtuin en achtertuin, moeten gerenoveerd worden. Eerst wil ik graag de oude planten en struiken laten verwijderen. Dan wil ik voor de heropbouw van de tuin graag de volgende klussen laten uitvoeren: De aanleg nieuw terras met zwarte grote matte tegels, deze schaf ik zelf aan (50 m2), de aanleg van een gazon (80 m2), ook wil ik graag perken aan laten leggen zonder beplanting (dit willen we zelf doen). De totale oppervlakte van de zij- en de achtertuin is 150 m2. Graag zou ik een raming willen hebben van de kosten. Is dit op korte termijn realiseerbaar?

Schutting slopen en nieuwe schermen plaatsen

Het betreft het slopen van de bestaande schutting en het nieuw plaatsen van 8 getoogde schermen en 9 palen met bevestigingsmiddelen. De palen willen wij in een gat in de grond met zand aangevuld.

Coniferen kappen en afvoeren

Coniferen rooien en afvoeren. Misschien kunnen ze ook getopt worden? Het zijn 3 coniferen van een jaar of 20 oud. De bomen staan in de achtertuin, via een brandgang bereikbaar.

Omgewaaide boom verwijderen

Moom is net omgewaaid, hangt op schutting. Moet snel weg buurman heeft terras met reataurant Odijk

Vijverfolie in lekkende vijver vervangen

Folie huidige vijver 20 jaar oud. Vijver lekt. Vervangen folie. Advies bij vervangen folie m.b.t. behoud vissen etc. en planten. Wie zorgt voor afvoer overtollig materiaal?

Tuin deels betegelen en hekje plaatsen

Ik wil graag een (simpel) houten hekje om de tuin heen, met een poortje aan de zijkant. Enkel het deel tot de inrit. En ik zou graag aan de kant van het huis ipv die rare plantenberg en andere rommel een deel betegeld willen zodat ik fijn kan zitten. Volgens mij is de tuin ongeveer 5x4m. Oh en rechts van de tuin (het deel wat tegen het hek van de buren aan zit) wat gras wegsteken zodat ik daar wat tomatenplanten e.d. kan planten

Tuintje afgraven/opvullen

Onze achtertuin is ongeveer 8 bij 6 meter groot. De grond bevat erg veel steentjes en stenen. Wij willen graag ongeveer 30 cm grond laten afgraven, dat laten afvoeren, vervangen met 30 cm nieuwe tuingrond en de ondergrond vlak laten maken (om gras te zaaien). De tuin is achterom bereikbaar via een smal voet/fietspad.

Voortuin leeghalen en vernieuwen met split

Voortuin van ongeveer 3 x 4 meter leeghalen. Struiken verwijderen en afvoeren. Worteldoek aanbrengen en split aanbrengen. Tuinpad bestraten. Inclusief levering.

Betegelen voortuin

Mijn voortuin van 12 vierkante meter wil ik helemaal betegeld hebben. Ook het leveren van stenen en zand. Geen sierstenen.

Sinds kort zijn wij verhuisd. We zijn op ...

Sinds kort zijn wij verhuisd. We zijn op zoek naar een nieuwe inrichting voor onze achtertuin. Gezien het feit dat we geen wetenschap hebben van mogelijkheden en kosten informeren wij ons.