Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nigtevecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nigtevecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nigtevecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nigtevecht of directe omgeving.

17 klanten uit Nigtevecht bevelen een bij Casius in Nigtevecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nigtevecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nigtevecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nigtevecht:

Aanleg terras en bestrating

Goede middag, We willen onze bestaande tuin van ca 55m2 renoveren. Hierbij gaat het om het aanleggen van een terras vlonder of keramiek (hout-look) tegel, het aanleggen van een gazonnetje en keramieke betegeling in de rest van de tuin. In de bijlage een bestand van hoe we het ongeveer willen hebben (maar eigen suggesties zijn welkom). Ik hoor graag wat de mogelijkheden en kosten zijn. Met vriendelijke groet, Jurjen

Tuin afgraven en oude grond af laten voeren

Ik zoek een hovenier die aarde af kan graven en eventueel zand kan storten in mijn achtertuin. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven. In totaal gaat het om 9 m3. De achtertuin is bereikbaar via een doorgang van 170 cm breed.

Tuin ophogen en bestrating aanleggen

De tuin is totaal 250 m2 groot. Hierbij zal de helft opgehoogd moeten worden met zand. Er zal verder een deel aangevuld moeten worden met aarde. De oude bestrating is verwijderd en de vakman dient na overleg de nieuwe bestrating te leveren. Hoeveel m2 bestrating er gelegd moet worden is nog niet helemaal duidelijk.

Hek van tuingaas en een poort laten plaatsen

Wij gaan voor een korte periode een woning huren aan de vecht. Aan de achterzijde willen wij graag een een hek laten plaatsen van 1.50 meter hoog en ongeveer 5 meter lang. Dit mogen houten palen zijn met tuingaas of staafmatten inclusief een smalle poort van 90 cm met een slot.

Gras in de tuin laten leggen

De zandgrond afgraven, aarde aanbrengen en gras leggen. Het gaat om ongeveer 70 m2.

Aarde en gras leveren en aanleggen

Grond afgraven (zand), aarde leveren en gras leggen ongeveer 70 m2.