Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor plaatsen nieuwe schutting en poortdeur:

Plaatsen nieuwe schutting en poortdeur

Plaatsen schutting. Nu bestaande uit 3 kant-en-klare schutting delen (volgens mij 180 bij 180 cm). Eventueel ook plaatsen van poort. Voorkeur stevig materiaal.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen nieuwe schutting en poortdeur uit heel Nederland:

schutting plaatsen

schutting plaatsen van 8.80 m. Op 4.40m moet paal komen ivm erfafscheiding. Het is een schutting voor 2 woningen

Schutting plaatsen

De lange lengte is 18.3 meter dan gaan we het bochtje om dat moet 4.76 meter worden en dan nog een bochtje om en dat is 1.33 meter. Op het lange stuk moet tussendoor ook nog een poortdoor komen.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Schutting Zweeds Rabat Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen 11,70 meter Zweeds rabat Douglas hout met aan onze kant zwart en bij de buren als dat kan naturel. En anders ook zwart. De hoogte moet 1.80 meter worden.

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen circa 22 meter inclusief 2 poorten.

Schuttingdeur/tuinpoort maken en plaatsen

Plaatsen van een deur in steeg tussen garage en schutting. De breedte van de steeg is 1,5m, de schutting is 1,8 m hoog. Gewenste deur breedte is 1m. Er moet dus ook nog een klein stukje opgevuld worden. Materiaal hout wat we zelf een kleurtje kunnen geven. Incl. hang en sluitwerk. Zie foto’s van de situatie.

Schutting plaatsen, bestraten

Ik wil graag een schutting plaatsen van ongeveer 8 meter en 25m2 tegels laten verwijderen, tuin ophoge en bestraten met betontegels van 60×60cm (foto niet mijn tuin wel wat ik zou willen aan schutting en kleur tegels

Schutting leveren en plaatsen

Als bijlage heb ik een foto van onze gewenste schutting. Alleen zouden we het hout graag in hardhout willen. De totale lengte van de plaats waar de schutting moet komen is 8,5 meter... De schutting moet onze tuin afscheiden van een naastgelegen sloot. Graag inclusief plaatsing

Schutting plaatsen

Vervangen van schutting en tuindeur, poort achtertuin. Ongeveer 2m breed.

Nieuwe houten schutting met nieuwe stenen of betonnen onderlaag

Wij willen een schutting plaatsen van circa 7 meter lang tussen ons en de buren. Wij denken aan een constructie met een onderlaag van eerst circa 70 cm steen of beton en daarbovenop de schutting. Zowel het leveren als het plaatsen. (Maximaal toegestane totale hoogte vermoedelijk 1,80 meter). Mogelijk volgt daarna ook nog bestratingswerk.

Schutting afbreken en nieuwe plaatsen

Wij zoeken iemand die een betonnen schutting ( +/- 25m) kan afbreken en afvoeren. Schutting bestaat uit betonnen palen met daarin betonnen platen met een breedte van ongeveer 2m

Partners

Partners van Casius