Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor houtbeton schutting laten plaatsen:

Houtbeton schutting laten plaatsen

Graag laten wij onze schutting vervangen. Deze is 18 meter lang, hoek 3 meter en hoek 1,5 meter. De huidige halen wij weg, de nieuwe moet achter oude komen. Het moet doorkijkvrij zijn en wij willen de schutting van hout met betonnen palen.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtbeton schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Heg verwijderen plaatsen houtbeton schutting

Ligusterhaag 12,40 meter en 2 m hoog weghalen en beton/houten schutting plaatsen. Schutting is een haakse hoek van 7,80 meter x 4,60 meter. Met betonnen palen wit/grijs en diamantkop. Ook dezelfde kleur betonnen onderplaten van 20 cm hoog. Grenen geïmpregneerde schermen van 23 planken.

Heg verwijderen + plaatsen houtbeton schutting

Wij willen graag een heg laten verwijderen en daarvoor in de plaats een houtbeton schutting laten plaatsen. De schutting zal ongeveer 35 mtr moeten worden en de heg die er staat is ongeveer 30 mtr. Wij hebben een hoekhuis, dus de heg staat aan de straat. Graag ook afvoeren.

Schutting

Met 10 buren graag houtbeton schutting door trekken tussen de woningen. Tuinen zijn ca 10 mtr diep. Het gaat met om meerder huizen dus ongeveer 10. Om het allemaal ietjes duidelijker te maken heb ik een tekening, maar deze kon ik helaas niet toevoegen, ik zou hem nog wel kunnen delen mocht het nodig zijn.

Plaatsen houtbeton schutting afgewisseld met gaasschermen

Wij willen graag op een lengte van 12 meter een beton houten Douglas schutting, afgewisseld met gaasschermen, laten plaatsen. Dus: een paneel hout, dan een paneel gaasscherm, dan een paneel hout enzovoorts. Er staan nu coniferen, dit halen wij zelf weg samen met de buren.

Houtbeton schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een houtbetonschutting. Ongeveer 10 meter lang, dan haaks ongeveer 3 meter, inclusief een poortdeur. Antraciet kleurige betonplaten en palen met diamantkop. Grenen 23 planks. Eventueel ook een nieuw terras aanleggen, maar het gaat in eerste instantie om de schutting, omdat deze is omgewaaid. De huidige schutting halen wij zelf weg. Het is heel erg nat achter het huis, dus adviseren ze om een houtbeton schutting te plaatsen. Er staat wel een vijver van 2 m lang aan een kant naast de schutting ik weet niet of dit problemen oplevert. Aan de andere kant kunt u er wel bij via de buren.

Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen

Onze tuin graag leeghalen +-70 m2 bestrating rondom borders leeghalen met grote struiken +-30 meter Opnieuw bestraten +-120 m2 en 30 meter houtbeton schutting plaatsen.

Schutting afbreken afvoeren en vervangen

Ik zoek een hovenier die de oude schutting kan afbreken en een nieuwe ervoor terug kan plaatsen op de nieuwe erfafscheiding. De lengte van de schutting zal ongeveer 19,2 m bedragen. Het langste stuk van de schutting is 17 m lang, inclusief een poort van 1,2 m. Dan is er een hoek waarna er nog een stukje overblijft van 2,2 m. We zijn op zoek naar een houtbeton schutting met 21 planken van Douglas hout. De huidige schuttingdelen zijn 1,80 breed en die breedte is wat ons betreft prima voor de nieuwe schutting. De poort willen we graag 1,2 m breed.

Houtbeton schutting voor de voortuin realiseren

We willen deze schutting graag zo omdat de rest van de tuin, zijkant en achtertuin ook van beton/hout zijn. - Zie de foto voor de huidige situatie. De schutting begint dan vanaf de lantaarn paal, op het lege stukje zetten we dan een plant. - Zie de andere foto voor de gewenste type lage schutting. De hoogte bedraagt zo'n 65 cm en aan de voor/straatkant is het zo'n 5 meter. Om de hoek bedraagt het overige gedeelte zo'n 4,76 cm. - Verwijderen en afvoeren van de buxus. We zijn flexibel wat betreft planning, er is geen haast bij maar mag ook snel als er een gaatje is.

Tuinhek met een deur plaatsen

Ik wil een tuin schutting laten plaatsen van houtbeton of hout. Het gaat om een totaal van 12 meter die geplaatst moet worden waarvan 1 meter een deur moet zijn.

Beton met hout schutting met deuren plaatsen

Wij willen graag op 2 plekken in onze tuin een houtbeton schutting laten plaatsen. Een schutting van 570 x 180 cm en daarin willen we graag twee deuren, zodat we er - indien nodig - met de auto doorheen kunnen. De schutting wordt geplaatst tussen twee gebouwtjes over een boeren grindpad. De deuren komen aan één kant circa 50 cm van de hoek, dus niet in het midden. De andere schutting wordt 330 x 180 cm en daar willen graag één deur in. Deze komt aan één kant tegen een gebouw aan en loopt deels over stoeptegels.

Partners

Partners van Casius