Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin egaliseren, betegelen, gras leggen en schutting zetten:

Tuin egaliseren, betegelen, gras leggen en schutting zetten

Voor onze achtertuin (80 m2) graag een offerte om schutting te plaatsen, grond te egaliseren voor bestrating en deels gras leggen, ook beplantingen. Voor de voortuin (20 m2) de verwilderde platen weghalen en nieuwe plaatsen + bestrating.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin egaliseren, betegelen, gras leggen en schutting zetten uit heel Nederland:

Leemgrind/stol pad (afmeting atletiekbaan)

Wij zijn opzoek naar iemand voor het egaliseren en aanvullen met leemgrind van bestaande paden op een kleine volkstuincomplex. Het heeft de vorm en afmeting (400 meter lang en 2-2,5 meter breed) van een atletiek-baan met middenpad (200 meter). We willen graag advies. We hebben nu leemgrind liggen, het lakt een beetje en het wordt ook stol genoemd. De paden hebben in het midden een hoge bult, wij willen dit laten afschrapen. Met een hark en schoffel hebben we het al geprobeerd, maar dat is niet te doen. Onder de paden ligt drainage. Wij halen zelf onkruid weg. Een deel van het materiaal kan hergebruikt worden, een deel zal bijgevuld moeten worden. Riolering en elektra ligt er ook onder, ik heb een plattegrond waarop staat waar alles ligt. Het is vrij makkelijk bereikbaar, vanaf de straatkant loopt een fietspad naar ons terrein, maar dit is ook toegankelijk voor grote auto's. We zouden het liefst voor april dit laten uitvoeren, want dan start het seizoen, maar mocht het niet lukken zou het later ook kunnen. Bezichtiging vooraf mogelijk, graag zelfs. Ik woon vlakbij de tuin.

Tuin opnieuw laten betegelen

Ik wil 2 opties bespreken met de vakman: 1) Huidig terras opnieuw laten betegelen met huidige tegels en egaliseren 2) huidig terras opnieuw laten betegelen met nieuwe tegels en egaliseren. Terras opnieuw laten betegelen of egaliseren. De achtertuin is 25 m2.

Sierbestrating leggen

Ik wil sierbestrating in mijn achtertuin. Ongeveer 25 vierkante meter. De ondergrond is zand. Misschien een cirkel in het midden. Ik zorg ervoor dat de tuin gestript is. Het materiaal voor deze klus, inclusief egaliseren mogen worden opgenomen in de offerte.

Tuin uitgraven, nieuw zand, egaliseren

Ik ben opzoek naar een partij die onze tuin/gras kan omploegen, uitgraven (circa 20 cm diep), nieuw zand kan leveren en kan egaliseren. Het gebied waar het om gaat is circa 500 m2 groot. (eventueel) de tuin is goed toegankelijk voor grotere machines. Ik ben benieuwd of jullie hierin iets kunnen beteken en hoe wij dan eventueel tot een opdracht kunnen komen. Hierbij een foto van de tuin. Het gaat ook nog om een stuk voor en achter het huis. Er ligt nu met name oud gras, de bestrating haal ik er zelf al uit. Bij voorkeur het omploegen, egaliseren binnen nu en 4 weken. Qua tijden/dagen is alles mogelijk, ik ben hierin erg flexibel. Als het handig is wil ik zelf ook wel meehelpen.

Tuin renovatie

Tuin ophogen egaliseren, damwand ophogen, schutting plaatsen. De tuin is 9,5 lang en 5,5 breed. Is 1 schutting van 9,5 meter. Verder liggen er een aantal tegels van 25 m2 die moeten worden verwijderd en een paar vlonders.

Vloer storten

Tijdsindicatie ivm planning: Maandag 6 of dinsdag 7 april - Hoeveel m2: 20m2, verwachting een kleine 4m3 aan beton - Hoe diep: rondom 60cm en grootste oppervlak +/- 30cm - Welke etage: Begane grond, uitbouw schuur - Wat voor vloer wilt u: Standaard beton - Wat is de ondergrond/vloer: Rondom zal het bekisting en zand betreffen, 60cm diep (incl. wapeningskorf), overige oppervlak op de huidige tegels (incl. funderingsbewapening), zoals op de foto te zien is - Vloerverwarming ja/nee: Nee - Kunt u de situatie beschrijven: In april 2020 gaan we onze schuur uitbouwen, volledige breedte van de tuin (=6meter) en een deel richting het woonhuis. Oppervlakte +/- 20m2 erbij, ter verduidelijking op de foto waar de standard 30x30cm tegels liggen + 30cm van het gras wat er nog bij betrokken wordt. Wij zullen zelf alles voorbereiden, bekisting, funderingsbewapening etc. wij willen enkel het storten + egaliseren van de vloer uitbesteden. Standaard cement/vrachtwagen kan achterzijde tuin bereiken.

Tuin met riet en puin uitgraven, afvoeren en egaliseren

Mijn tuin moet uitgegraven worden. Het staat vol met riet en ik denk puin onder de grond. Het zal mogelijk minstens dan 20 cm moeten worden afgegraven en afgevoerd, inclusief egaliseren. Mijn tuin is ongeveer 12 bij 8.5. meter. De locatie is goed toegankelijk.

Tuin herinrichten

Ik wil mijn voortuin van 22 m2 laten aanpakken. De oude grasmat moet eruit en worden afgevoerd. Aanvoeren van zand, aantrillen en egaliseren. De voortuin is bereikbaar via de straatkant.

Tuin stukje bestraat en graszoden

Onze tuin willen wij opnieuw laten bestraten en laten egaliseren, de totale tuin is 6 x 10, met de huidige tegels zal dit moeten worden bestraat, het resterende deel met graszoden.

Tuin onderhoud en egaliseren bestrating

Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht in de Eilandbuurt in Almere. Graag zouden wij in contact komen voor het laten opstellen van een offerte voor het volgende: • 2 jaarlijkse onderhoud (mogelijk vaker, afhankelijk van de prijs) • Vernieuwen van gras • Overige ideeën zijn altijd welkom Toelichting Het betreft vrijstaande woning op een perceeloppervlakte van ca. 680m2. De tuin is overwegend bestrating en gras. Daarnaast een aantal bomen en heggen. Werkzaamheden welke in ieder geval in het onderhoudscontract opgenomen moeten worden: • Snoeien heggen • Snoeien bomen • Huidige bestrating opnieuw bestraten (egaliseren)

Partners

Partners van Casius