Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom verwijderen:

Boom verwijderen

Er staat een grote hoge boom in de tuin van mijn nieuwe woning die heel veel Licht tegenhoudt. Ik wil hem daarom graag verwijderen, het is 6 meter hoog.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom verwijderen uit heel Nederland:

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Achtertuin van een kleine 40 M2 waar de bamboe verwijderd moet worden , ook onder te tegels waarschijnlijk. Ook een grote boom moet omgekapt.

Grote kastanjeboom verwijderen

Een grote kastanjeboom 15 m hoog zou ik graag laten kappen. Er is makkelijk bij te komen met een kleine vrachtwagen. De boom staat in de hoek van de tuin op een recreatie park. De eigenaar van het park geeft toestemming de boom te laten verwijderen. Ook de stronk moet verwijdert worden en ook graag afvoeren.

Boomstronk verwijderen

Graag laat ik een boomstronk verwijderen uit mijn achtertuin. De boom is al gekapt. graag ook direct afvoeren. Er is makkelijk bij de boomstronk te komen. De tuin is via een normale tuinpoort te bereiken, ik denk dat deze ongeveer 80 cm breed is.

Boom verwijderen

Boom van ongeveer 11 meter hoog moet worden verwijderd uit de achtertuin. Staat naast een schutting

Boom kappen, stronk verwijderen en aanleg klinkers

L. S. Graag zou ik u om een offerte willen vragen voor het kappen van een boom in mijn achtertuin, snoeien van een hoge struik en aanleg van de tuin (ca 12 m2) in Dordrecht. (zie foto's en schets in bijlage - weet niet of uw systeem alle foto's heeft geladen) Gewenste werkzaamheden: - kappen boom (Es?) van ca. 9 - 10 m hoog in kleine achtertuin + verwijderen wortel. Afstand van stam tot tuinmuur is slechts 10 cm. - snoeien hoge struik - cementtegels verwijderen - klinkers plaatsen op grond + maken van 2 verhogingen van klinkers (ca. 50 cm hoog) voor planten dan wel als omranding regenton - plaatsen regenton onder afvoerpijp - afvoer hout boom, snoeihout en event. cementtegels Het ontwerp, kiezen + plaatsen van planten doe ik zelf, bestelling van klinkers en levering eveneens. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden en hoor ik wanneer uitvoering mogelijk zou zijn. Wat mij betreft zo snel mogelijk. Wellicht weet u ook of ik een vergunning nodig heb. Ik wil de boom kappen omdat die volgens mij en mijn buurman VvE een risico vormt mbt wortels die onder het huis gaan groeien en hoogte bij relatief smalle stam.

Omgewaaide boom verwijderen

Omgewaaide boom + stobbe verwijderen. Het gaat om een boom van ongeveer 6 meter, hij is half in een vijvertje gevallen dus zal waarschijnlijk met een kraan moeten worden verwijderd.

Boom kappen in de tuin

Ik heb een Italiaanse Populier van circa 26 meter in de tuin staan. Wat zouden de kosten ongeveer zijn als ik die boom en stronk wil laten verwijderen? De boom is moeilijk bereikbaar.

Boomstronk verwijderen

In onze tuin staat een stronk van een omgehakte boom die we graag verwijderd willen hebben. De diameter is ongeveer 30 cm. De bedoeling is dat er een gazon overheen komt. Niet alle wortels hoeven verwijderd te worden, zolang het gras er mooi overheen kan. Er is een tuinpoort aanwezig. In overleg kan het afgevoerd worden, afhankelijk van de kosten.

Gras en boomstronk verwijderen

Wij hebben 50 m2 gras in onze tuin liggen en dat willen wij er helemaal uit hebben. Er is ook nog een stronk (40 cm) van een boom aanwezig die er ook uit moet. Er zal wel wat gras (15 m2) bestrating (40 m2) en tuin terug komen.

Boomwortels verwijderen

Stam en wortels van boom verwijderen in mijn achtertuin. De achtertuin is of via het huis of via een brandgang te bereiken. Stam is 35 cm in doorsnede

Partners

Partners van Casius