Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom verwijderen:

Boom verwijderen

Er staat een grote hoge boom in de tuin van mijn nieuwe woning die heel veel Licht tegenhoudt. Ik wil hem daarom graag verwijderen, het is 6 meter hoog.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom verwijderen uit heel Nederland:

Stronk verwijderen

Ik heb in mijn bielzen bak een grote boom laten verwijderen. Er is een stronk overgebleven ( diameter +/-70 cm). Ik wil deze stonk laten weg frezen. Toegangs breedte in de bielzen bak is 85 cm.

Glansmispel en poten frame verwijderen en palen met spandraad plaatsen

1 Glansmispel leveren en poten verwijderen van het bamboe frame en twee ijzeren palen met spandraad plaatsen voor de drie glansmispels. (er is een boom afgekapt) Voor de werkzaamheden worden uitgevoerd graag bezoek ter plaatse.

Sierbestrating leveren en leggen en moestuintje maken

Achtertuin totaal ongeveer 105m2 Afmeting tuin: 5.5m bij 19.20m (105.60m2) Schuur in tuin: 3.30m bij 3.20m (10.56m2) Moestuin(nog te maken) 2m bij 10m (20m2) Half betegeld (stoeptegels) op zand en de rest is altijd een moestuin geweest maar nu vol onkruid (zie foto) Ook staat er een boom die verwijdert moet worden (dit hangt af van jullie prijs). Ik wil witte sierbestrating met aan 1 zijde een verhoging van ongeveer 2m breed bij 10m lang en 0.5m hoog. Hier wil ik een klein moestuintje vandaar. Er is nog niks aangeschaft (bestrating zand zeil) en ben op zoek naar een totaalprijs voor het aanschaffen, aanleggen en verwijderen van een tuin (inlc. boom).

Herbestraten oprit / nieuw bestraten voortuin

Graag indicatie van het herbestraten van de oprit evenals de voortuin. Om dit te realiseren moet ook u de boom verwijderen, de huidige bestrating verwijderen, ophogen en egaliseren. Tegels zoeken wij zelf uit, gaat om ongeveer 43m2.

Schutting plaatsen en bomen verwijderen en frezen

Aan beide kanten van de tuin willen we een schutting, ongeveer 10 en 12 meter. Aan een kant blijft een boom op de grens staan en moet er een stukje creatief geplaatst worden, aan de andere kant van de tuin enkele bomen verwijderen, hoofdzakelijk de wortelpartijen die door elkaar groeien zijn even lastig weg te halen. Waarschijnlijk is frezen nodig. Simpele stevige schutting met horizontale houten planken aan beide zijden van de palen. Dit moet ik nog afstemmen maar qua prijs wil ik graag hier de offerte mee beginnen. Afvoerkosten graag apart op de offerte.

Boom verwijderen

Wij willen graag onze Japanse kersenboom laten verwijderen met stronk en al. Deze boom is voor een groot al dood en meerdere takken zijn al verwijderd. De stam is ongeveer 35 á 40 cm breed en de boom zal zo'n 10 á 12 meter hoog zijn.

Complete tuinaanleg

Wij zijn opzoek naar iemand die de volgende dingen kan doen in onze tuin. Graag vragen we een offerte aan voor: Achtertuin: - Tegels verwijderen - Boom kappen (doorsnee 30 cm) - Betegelen - Kunststof schutting beide kanten plaatsen - Kunstgras plaatsen - Overkapping met spotjes - Spotjes in de grond - en overige bijkomende werkzaamheden in overleg Zie voor de afmetingen de plattegronden. Graag zien wij per mail een offerte, zodat we eventueel enkele dingen kunnen uitstellen, maar andere zaken door kunnen laten voeren.

Zinken mastgoot vervangen

Door het snoeien van een boom door de buren is een dikke tak op de zinken goot gevallen en daarbij beschadigd. Deze moet vervangen worden. Lengte L=8100 / 2x uitloop 80mm /kopschot met kraal / mastgoot 30./ het verwijderen van de oude goot en het plaatsen van de nieuwe goot. Ik zie de offerte tegemoet. Mvg Rob

Voor- en achtertuin bestraten en kunstgras leggen, plus boom verwijderen

Graag een offerte voor vervangen straatwerk aan de voorkant van de woning (ongeveer 27 m2), tegels reeds aanwezig, tevens ook het verwijderen van de boom (zie foto). De boom is ongeveer 12 meter hoog, een deel heb ik zelf al verwijderd. De stam is vrij dun en een vergunning is niet nodig. Daarna is stobbenfrezen nog nodig. Voor de achterzijde van de woning: egaliseren bodem, aanleggen 14 m2 tegels en 20 m2 kunstgras (zie foto voor bestaande situatie. Foto's en tekening zijn beschikbaar.)

Divers werk als bomen en schutting verwijderen en borders plaatsen

Ben drie jaar geleden hier komen wonen. De tuin (op zandgrond) van ongeveer 75 m2 voldoet, maar ik heb met een aantal dingen hulp nodig. Er moeten twee (niet heel grote) bomen worden verwijderd, een boom moet getopt, ik wil graag borders laten verhogen (indien mogelijk) en een stuk betonnen schutting moet verwijderd (zie foto) waarna ook een deel schutting moet worden opgeknapt. Liefst zou ik ook een pergola laten plaatsen, maar is budget afhankelijk. Ik ben flexibel wanneer dit uitgevoerd moet worden, maar de voorkeur is dit voorjaar.

Partners

Partners van Casius