Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom verwijderen:

Boom verwijderen

Er staat een grote hoge boom in de tuin van mijn nieuwe woning die heel veel Licht tegenhoudt. Ik wil hem daarom graag verwijderen, het is 6 meter hoog.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom verwijderen uit heel Nederland:

Boom rooien

Ik wil een Magnolia boom verwijderen. Het zit aan de straatkant. Goede toegang. Ongeveer 4 meter hoog diameter 86 cm.

Boom verwijderen

In mijn achtertuin heb ik een boom die dood is. Wat kost het om deze te laten verwijderen? Er mag een stam blijven staan, hij hoeft dus niet met wortel en al weg. De diameter is circa 22 cm. De hoogte is geschat tussen de 10 en 15 meter. Het groen afval dient te worden afgevoerd.

Dode boom plus stronk verwijderen

Ik wil een dode Conifeer uit mijn tuin laten verwijderen. Hij is 4 meter hoog.

Kappen en uitfrezen ceder

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een ceder van 8 meter hoog. Dit alles inclusief hout afvoeren. Alles zo spoedig mogelijk omdat boom probleem veroorzaakt met naalden. (ik heb al twee keer in het verleden een vergunning verkregen van de gemeente). Ook wortels verwijderen. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar.

Een kapvergunning regelen en het werk uitvoeren

Ik ben op zoek naar een hovenier die ons kan helpen met de aanvraag van een kapvergunning voor de boom in onze afgesloten binnentuin. Boom heeft een omtrek van 115 cm op 130 hoogte en is net hoger dan het huis van 4 verdiepingen. Kunt u ons helpen de aanvraag te verzorgen en wat zijn de kosten voor de kap inclusief de verwijderen van de stronk?

Boom verwijderen

Ik heb een grote boom van 6 meter hoog en ik wil hem uit mijn tuin laten verwijderen zodat ik nieuwe tegels kan plaatsen. Ik hoop dat u langs kunt komen.

Boom laten verwijderen uit tuin

Graag zou ik een boom uit mijn goed te bereiken achtertuin laten verwijderen. De boom is 2.50 meter hoog en staat in de buurt van een schutting. Graag hoor ik van de vakman of de boom gekapt of gerooid moet worden.

Boom verwijderen uit een achtertuin

Ik zoek een hovenier die die een boom uit de achtertuin kan verwijderen. De boom is ongeveer 750 cm hoog. De boom is matig bereikbaar. De boom dient gekapt, uitgefreesd en afgevoerd te worden.

Een boom kappen en wegfrezen

Ik zoek een hovenier die een flinke boom met veel takken uit mijn achtertuin kan verwijderen. De wortels/stam dienen weggefreesd te worden. De boom is zeer goed bereikbaar.

Amber boom + stronk verwijderen en afvoeren

Ik wil een amber boom verwijderen. Zelf geplant 2006 stam dikte destijds 6 cm, nu inmiddels 22 cm op 50 cm vanaf de grond. Boom ongeveer 8 meter hoog. Bedoeling nieuwe aanplant.

Partners

Partners van Casius