Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver uitgraven:

Vijver uitgraven

Ik wil een vijver laten uitgraven en grond laten afvoeren in mijn tuin. De tuin is toegankelijk en de vijver moet ongeveer 3 bij 2,5 meter worden en 1,20 meter diep.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver uitgraven uit heel Nederland:

Graafwerk voor een vijver

Ik woon in Nieuwegein noord en wil een vijver laten uitgraven en grond laten afvoeren vijver moet + 3 bij 2. 5 zijn diepte 1. 20 wat kost dat bij jullie???

Bestaande vijver uitbreiden

Ik wil mijn bestaande vijver van 3 x 1,8 x 0,8 meter gaan uitbreiden en daarom laten uitgraven. De nieuwe vijver moet ongeveer 6 x 3,5 x 1 worden. Ik wil daarbij een goede kwaliteit folie laten gebruiken. Indien gewenst kan ik meehelpen. De plek waar de vijver moet komen is goed bereikbaar. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Vijverwand herstellen

Ik heb een vijver met voorgevormde folie. De vijverwand is voor een deel verzakt en ik wil die daarom opnieuw laten uitgraven. Daarna moet het worden opgevuld met zand en een verstevigde rand moet worden opgebouwd ter verbetering. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang dan uw plan van aanpak en een offerte.

Tuin aanleggen bij nieuw gebouwde woning

Voor een nieuw bouwwoning willen wij de tuin laten aanleggen. Zou u een offerte voor volgende werkzaamheden willen geven ? De werkzaamheden 1- Uitgraven en afvoer vd grond. De oprit = 30 cm diepte. De fundering = 30 cm diepte. De vijver = 50 cm diepte. 2- Aanvullen met zand, puin / menggranulaat. De oprit 30 cm diepte. De tuinpad rondom het huis 20 cm diepte. 3- Leveren beton mortel voor fundering tbv veranda. Fundering met oppervlakte 0,5 x 10 meter x 60 cm diepte. Fundering met oppervlakte 28 m2 x 20 cm diepte 4- Bestraten oprit met grijs buitentegels 20x30x6 cm graniettegels 50x50x3 cm. 5- gras zoden aanleggen. Graag zou je een prijsopgave per werkzaamheid willen geven.

Vijver uitgraven met schop

Vijver uitgraven van 5 bij 5 meter, deze moet vierkant worden. Dus 25 m2 en een meter diep, tenzij het dieper moet. Moet met schop en het zand moet worden afgevoerd. Ik zorg er voor dat de tuin kaal is. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Vijver laten graven

Vijver uitgraven inclusief het afvoeren van zwarte grond. Grootte van de vijver is 3.60 meter x 2.40 meter x 1.50 meter. Geen idee of de ruimte bereikbaar is met een kraan.

Tuin uitgraven en bestraten

Tuin moet uitgegraven worden. De tuin ligt bezaaid met puin van een oude vijver die nog onder de grond ligt. Betreft een tuin van 48 m² (8m diep en 6m breed). De vorige bewoners hebben deze vijver dicht gegooid met stenen, schelpen, eventuele ander vijver afval. Dit moet worden afgegraven tot dat het puin is verwijderd, vervolgens opvullen. Het idee is om het daarna waarschijnlijk in zijn geheel te laten bestraten. Graag ontvang ik een offerte.

Vijver uitgraven en grond afvoeren

Wij willen een vijver laten uitgraven van 1,7 x 3.2 meter met een diepte van 1,5 meter. Graag een prijs inclusief het afvoeren van de grond.

Stobben frezen en vijver uitgraven

In onze tuin staat een stronk van een kastanje, ca 1 meter hoog met een diameter van 90 cm. Deze willen we op de grond laten afzagen, de stronk willen we dan gebruiken voor brandhout. De stobbe moet zo diep mogelijk verwijderd worden. Op die plaats willen we namelijk ook een vijver laten graven. De locatie van de stronk staat globaal op de schets met rood aangegeven. Buitenmaat vijver 5,5 x 3,25 in 3 niveau's, 20-60-80 cm. Als laatste nog een stobbe laten frezen van een sierkers, diameter ca. 30 cm. Deze hoeft maar 20 cm diep gefreesd te worden in verband met aanleg bestrating.

Vijver metselen

Ik wil graag een koivijver aanleggen van 4.50 meter lang, 2 meter breed en 1.60 meter hoog. Uitgraven zal ik zelf doen. Dit betekent dus deels ondergronds en deels bovengronds. De afwerking dient vlak te zijn zodat wij de buitenkant kunnen bekleden met steen en er bij de binnenkant niks door de door ons te plaatsen vijverfolie prikt. Met de te gebruiken materialen uiteraard rekening mee houdende dat er waterdruk op de muren komt. Verdere aandachtspunten: - aanleg voor een bodemdrain welke door ons ter plaatse wordt gebracht en in fundering moet komen; - raam op de lange zijde van circa 40 cm (h) x 80 cm (b). Wij zijn niet te beroerd om eventueel zelf het sjouwen te verrichten of iets dergelijks. Het heeft geen haast en mag uitgevoerd worden wanneer het u schikt. Tuin is te bereiken via een looppoort van circa 90 cm. Graag in uw offerte aangeven welke materialen u gebruikt.

Partners

Partners van Casius