Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting en tuindeur repareren:

Schutting en tuindeur repareren

Onze poortdeur sluit niet meer aan op de schutting, waardoor ik deze niet meer kan afsluiten. Het aansluitende schuttingdeel hangt uit het lood en de paal zit erg los. Deze is mogelijk verrot en zal vervangen moeten worden. Ik laat hier graag even naar kijken en hoor dan wat voor reparatie u kunt verzorgen en tegen welk tarief.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting en tuindeur repareren uit heel Nederland:

Nieuwe schutting en tuindeur

Oude schutting weghalen en nieuwe monteren

Slot op de tuindeur vervangen

Ik wil het slot vervangen op de tuindeur van de houten schutting.

Omgewaaide schutting repareren/vervangen

Ik heb een tuin van 4,5 x 12 meter en nu is er aan 1 kant de hek omgewaaid en gebroken en mijn tuindeur geheel gebroken, ook zijn er van de 7 palen 4 doormidden die vervangen moeten worden. Ik wil 7 schuttingdelen van 180 bij 180 vervangen, 1 deurdeel van 90 bij 180 vervangen en 4 palen van normale lengte hebben. Vervolgens wil ik alle palen in beton gegoten hebben en zou hier een prijsindicatie voor willen.

Plaatsen van een schutting

In verband met stormschade heb ik mijn schutting deels moeten laten verwijderen. Ik wil daarom een nieuwe schutting laten plaatsen in mijn tuin, inclusief een tuindeur en tuinpalen. Eén kant van 4,5 meter en de andere kant van 3 meter (inclusief een Tuindeur). Graag een hoge en de goedkoopste schutting. Zie jullie gedetailleerde offerte graag tegemoet, zodat ik deze eerst bij mijn verzekering in kan dienen voordat ik een afspraak maak.

Schutting en muurtje in de tuin maken

Onze tuinafscheiding van circa 5 meter is volledig omver gewaaid door de storm. - Er dient een muurtje (vast zittend aan het huis) gemetseld te worden van 2 meter breed en 2 meter hoog. - De schutting van twee panelen van 1.80 meter x 1.80 meter met een pergola aan de bovenkant moet worden vervangen. - En er moet een nieuwe tuindeur van circa 90 cm breed komen.

Nieuwe schutting zetten

Zou graag de oude schutting en tuindeur willen vervangen door een nieuwe. 5 x 1.80 m plus een tuindeur op dezelfde plek als de oude . Ook dat de oude schutting word afgevoerd. Materialen daar zorg ik zelf voor (praxis).

Paal en slot vervangen

Onderkant van paal weggerot en slot van tuindeur moet vervangen worden. Dat na de reparatie de schutting vast zit en tuindeur weer op slot kan.

Reparatie schutting en tuindeur

Ik wil 7 tuinschermen en een tuindeur laten monteren. Ik heb al een offerte voor de benodigde materialen. Het gaat om schermen van 180 bij 180 en een deur van 100 cm ongeveer.

Schutting, palen en tuindeur offreren

Door stormschade die is ontstaan op 18 januari 2018 heb ik een opgave/offerte nodig van de schade aan onze tuinschermen, palen en tuindeur. Het betreft 10, gezamenlijke, schutting links 6 x en rechts 4 x plus 10 palen. Onze schuttingen en palen zijn van het merk Elephant, hardhoud 180 x 180 cm lamel, roestvrijstaal beslag en bevestigingsmateriaal. De palen zijn allemaal afgebroken en moeten uitgegraven en allemaal vervangen worden. De schuttingen zijn waarschijnlijk niet meer terug te plaatsen. Ook is onze tuindeur ontwricht en willen hiervoor een nieuwe plaatsen. Graag ontvang ik van u een gedetailleerde offerte voor de verzekering. Afhankelijk van de schadevergoeding zijn wij op zoek naar een goedkopere oplossing zoals draadafsluiting met bovenbuis 2 meter hoog en bekleed met bijvoorbeeld kunsthaag of rietmatten. Indien mogelijk ontvangen wij graag een prijsopgave.

Tuinschermen en tuindeur plaatsen

Ik wil een zijde van de schutting laten herstellen. Het gaat om 3 schermen van 180 bij 180 cm inclusief een deur.

Partners

Partners van Casius