Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting en tuindeur repareren:

Schutting en tuindeur repareren

Onze poortdeur sluit niet meer aan op de schutting, waardoor ik deze niet meer kan afsluiten. Het aansluitende schuttingdeel hangt uit het lood en de paal zit erg los. Deze is mogelijk verrot en zal vervangen moeten worden. Ik laat hier graag even naar kijken en hoor dan wat voor reparatie u kunt verzorgen en tegen welk tarief.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting en tuindeur repareren uit heel Nederland:

Schutting met tuindeur plaatsen

Ik wil graag een 18 meter lange schutting plaatsen, met 1 tuindeur. Composiet of hout, zolang het maar een duurzame schutting wordt. Vanaf de derde week van september kan deze aangelegd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Schutting vervangen

Hardhouten schutting 180x180, 15 planken met onderplaat. Lange zijde ~7,40 m korte zijde ~5,50 m waarin zich een tuindeur bevind breed 1,20m .

Schutting en tuindeur plaatsen

Ik zou graag een schutting met deur (van de Praxis) willen plaatsen in mijn tuin. Ik ben benieuwd naar de montage kosten. Het gaat om twaalf panelen die in een hoek moeten worden gezet (het betreft een hoekwoning).

Nieuwe schutting met tuindeur plaatsen

Ik wil graag nieuwe schutting laten plaatsen met poort. De schutting moet 15,5 meter worden en de poort 1 meter.

Tuindeur en tuinhek repareren

Ik wil mijn tuin laten repareren. De schutting is omgewaaid na een flinke windstorm en regenbui. Daarom willen we hem nu extra stevig laten repareren (met stalen palen, stevig hek, et cetera), zodat het probleem zich niet nog eens voordoet. De exacte meters weet ik niet, het is ongeveer 6 meter dat hek dat omgewaaid is én de tuindeur. De omgevallen schutting moet worden verwijderd en daar moet dan een nieuwe voor op de plaats komen. Ik heb foto's van de schade die ik in de bijlage zal zetten.

Schutting met tuindeur laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. 2 hoeken en een tuindeur van 90 cm (totaal een kleine 30 meter) plaatsing inclusief materiaal. Schutting en palen.

Schutting plaatsen inclusief tuindeur

Ik wil een schutting en poort laten plaatsen. De totale schutting is ongeveer 10 meter lang inclusief schuttingdeur dus in totaal 5 schermen en een deur. De vakman mag ook de oude schutting weghalen. Dit wil ik eventueel zelf doen afhankelijk van de prijs.

Schutting en tuindeur herstellen

In de tuin moeten de schutting en tuindeur hersteld worden. Deze zijn omgewaaid door de storm. Er moeten nieuwe palen (die ik zelf wel wil kopen) geplaatst worden, waaraan schutting en deur opnieuw bevestigd moeten worden. Gaat om twee schuttingen die bevestigd worden aan 1 paal en 2 muurdelen en een deur die bevestigd wordt aan 1 paal en de muur. De schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De deur is 90 bij 180 cm.

Nieuwe schutting en tuindeur plaatsen

Oude schutting weghalen, afvoeren en nieuwe monteren. Het gaat om zo'n 7 delen (180 x 180 cm) en een tuindeur. Achtertuin is goed bereikbaar.

Slot op de tuindeur vervangen

Ik wil het slot vervangen op de tuindeur van de houten schutting.

Partners

Partners van Casius