Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting en tuindeur repareren:

Schutting en tuindeur repareren

Onze poortdeur sluit niet meer aan op de schutting, waardoor ik deze niet meer kan afsluiten. Het aansluitende schuttingdeel hangt uit het lood en de paal zit erg los. Deze is mogelijk verrot en zal vervangen moeten worden. Ik laat hier graag even naar kijken en hoor dan wat voor reparatie u kunt verzorgen en tegen welk tarief.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting en tuindeur repareren uit heel Nederland:

Tuinhekken plaatsen

Ik wil dat er een schutting wordt geplaatst met 2 betonnen stutten op de hoeken. Verder moet er een tuindeur aan de straatkant komen. Het zijn schuttingen met verticale planken. Het gaat om 10 meter straatkant, 5,5 meter kopse kant en 3 meter aan de tuinzijde met de buren. De schutting dient 1,80 meter hoog te worden. Ik wil dat de schutting van hout is.

Composiet tuinschutting plaatsen

Ik wil een composiet schutting met aluminium over een lengte van 18 meter. Schermen van 180 x 180 cm met palen van 300 cm onderbroken door 3 trellis schermen van 90 cm breed. En 3 keer een tuindeur van 140 cm breed bij 180 cm hoog. Graag een offerte hiervoor inclusief plaatsen. Wij zijn benieuwd naar jullie reactie.

Schutting plaatsen

Ik wil dat er een schutting wordt geplaatst met 2 betonnen stutten op de hoeken. Verder moet er een tuindeur aan de straatkant komen. Het zijn schuttingen met verticale planken. 10 meter straatkant. 5,5 meter kopse kant. 3 meter tuinzijde buren. De schutting dient 1,80 meter hoog te worden. Ik wil dat de schutting van hout is.

Toegangsdeur naar tuin maken

In een bestaande schutting, betondraad/houten palen, willen we een tuindeur laten maken. Dat mag een standaard maatvoering zijn, bijvoorbeeld 90 x 120 cm, graag met stevige constructie bijvoorbeeld basis van metaal met houten paneel eroverheen en afsluitbaar. We zijn zelf helemaal niet handig, maar tuinman kan wel al beplanting en betondraad wegknippen. Moderne stijl.

Slot en klink van dikke tuindeur vervangen

De deurklink en het slot van de poortdeur in de schutting moeten vervangen worden. Het is geen standaarddeur; dikker dan normaal. Graag offerte voor nieuwe deurklink met slot en montagekosten.

Schutting plaatsen met tuindeur

Ik wil graag dat er 6 houten tuinschermen van 180 x 180 cm of 2,00 x 2,00 meter geplaatst gaan worden en een tuindeur (stalen frame) van 1,00 breed en 2,00 meter hoog. De tuin is leeg er dient alleen geplaatst te worden en ter plekke op maat gezaagd te worden. De houten palen kunnen met houder in de grond hoeven niet in cement gestort te worden. De tuin is al leeggehaald.

Tuinhek plaatsen

Het plaatsen van een tuindeur van 90 cm breed met aansluitend een klein stukje schutting van ongeveer 53 cm. Hoogte 1.80 meter. Materiaal hardhout. De werkplek is goed bereikbaar. Het is verstandig om nog even contact op te nemen met de klant over de materiaalkeuze en andere vraagstukken.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De schutting is 18 strekkende meter inclusief tuindeur. Het gaat om 9 schermen, palen en tuindeur.

Tuindeur en stukje schutting plaatsen

Ik heb een tuindeur en een stukje schutting die geplaatst moet worden. De afmeting totaal is 3,35 meter, waar de deur dus in moet komen te vallen. Ik hoor graag uw beste prijs.

Tuinmuur metselen

Graag willen wij een tuin muur laten metselen inclusief fundering. De lengte van de muur zal 20 meter worden en de hoogte 2 meter. Er dient een dubbel tuindeur geplaatst te worden. Dit is een brede deur en een loopdeur van gezamenlijk 2.70 meter breed. De muur is ter vervanging van een bestaande houten schutting die wij zelf verwijderen.

Partners

Partners van Casius