Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting en tuindeur repareren:

Schutting en tuindeur repareren

Onze poortdeur sluit niet meer aan op de schutting, waardoor ik deze niet meer kan afsluiten. Het aansluitende schuttingdeel hangt uit het lood en de paal zit erg los. Deze is mogelijk verrot en zal vervangen moeten worden. Ik laat hier graag even naar kijken en hoor dan wat voor reparatie u kunt verzorgen en tegen welk tarief.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting en tuindeur repareren uit heel Nederland:

Tuinhek plaatsen

Het plaatsen van een tuindeur van 90 cm breed met aansluitend een klein stukje schutting van ongeveer 53 cm. Hoogte 1.80 meter. Materiaal hardhout. De werkplek is goed bereikbaar. Het is verstandig om nog even contact op te nemen met de klant over de materiaalkeuze en andere vraagstukken.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De schutting is 18 strekkende meter inclusief tuindeur. Het gaat om 9 schermen, palen en tuindeur.

Tuindeur en stukje schutting plaatsen

Ik heb een tuindeur en een stukje schutting die geplaatst moet worden. De afmeting totaal is 3,35 meter, waar de deur dus in moet komen te vallen. Ik hoor graag uw beste prijs.

Tuinmuur metselen

Graag willen wij een tuin muur laten metselen inclusief fundering. De lengte van de muur zal 20 meter worden en de hoogte 2 meter. Er dient een dubbel tuindeur geplaatst te worden. Dit is een brede deur en een loopdeur van gezamenlijk 2.70 meter breed. De muur is ter vervanging van een bestaande houten schutting die wij zelf verwijderen.

Tuindeur en schutting laten monteren

Ik zou graag de prijs willen weten voor een tuindeur. De ruimte is ongeveer 2 meter dus er zou nog een klein stukje schutting geplaatst moeten worden. Graag ontvang ik een prijsopgave

Tuin bestraten en schuttingen plaatsen

Ik wil de tuin laten bestraten (incl ophogen) met 25 m2 betontegels (30x30 cm), 3 schuttingen laten plaatsen en een tuindeur (poort). Er liggen nu grindtegels die verwijderd moeten worden en er staan 3 oude schuttingen. Tevens afvoeren. Zeker een kuub zand nodig voor het ophogen. De nieuwe schutting bestaat uit een paneel van 1,80x1,80m, gaaspaneel van 1,80x1,80 en een gaaspaneel 0,90x1,80. Tevens de palen vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Schutting leveren en plaatsen

Composiet schutting + tuindeur leveren en plaatsen: A- lengte +/- 6.5 meter B- lengte +/- 4.5 meter (grenst aan schuur,) C- lengte +/- 4.5 meter inclusief deur (grenst aan schuur) Voor deel C ontvangen wij als alternatief graag ook een offerte voor erfafscheiding met groen (reeds begroeid) inclusief composiet tuindeur. Alvast hartelijk voor uw reactie.

Tuin bestraten en schutting met tuindeur plaatsen

Het gaat om aanleg patio tuin van ongeveer 15 m2. Deze dient opgehoogd te worden met wit zand, volledige bestrating met bijvoorbeeld waaltjes en opsluitband. Daarnaast plaatsing hek van ongeveer 3 meter. Tevens bestrating van een pad van ongeveer 10 m2. Eveneens ophoging, waaltjes en opsluitband. Tenslotte Tuindeur van ongeveer 1,5 meter.

Schutting en tuindeur repareren

Mn nieuwe woning heeft een veels te kapot tuindeur en heeft een onafgemaakte schutting in de tuin zelf

Composiet schutting neer laten zetten

Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor een composiet schutting van 180 cm hoog en 82 strekkende meters. Volledig van composiet, inclusief de palen. Wij willen geen (zichtbaar) beton en 2 keer een tuindeur van c.a. 90 cm. Het gaat om een vrijstaande woning, die eind dit jaar wordt opgeleverd. Op dit moment staan er nog hekken om de woning en wordt er in volle gang gebouwd. Graag leveren en plaatsen.

Partners

Partners van Casius