Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nieuwegein of directe omgeving.

1659 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nieuwegein:

Aanleggen tuin

Het egaliseren van de tuin, aanleggen van een terras, schutting inclusief poort en een deel van de tuin van gras voorzien. Het gaat om een totaal oppervlakte van circa 40-55 m2.

Tuin afgraven voor fundering van een schuur

Ik wil op korte termijn een schuur bouwen van ongeveer 20 m2. Hiervoor moet ongeveer 20 cm worden afgegraven. Eventueel een geul van ongeveer 20 cm diep voor een fundering. Opvullen met nieuw zand is niet nodig. Ik zal helpen bij het geheel. De locatie bevindt zich in mijn achtertuin en is goed toegankelijk via een voetgangerspad van 1.5 meter.

Bestrating voor en achtertuin incl. schutting

Het laten leggen van bestrating van een voor en achtertuin. Momenteel ligt in beide tuinen stenen en zand. Dit mag afgevoerd worden. Tevens het plaatsen van een schutting inclusief deur. Achtertuin is circa 30 m3 en voortuin 12 m3. Beide tuinen zijn goed bereikbaar. Ik verzorg zelf de tegels. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden van een schutting. De lengte zal ongeveer 7 meter zijn, en de hoogte 1,80 cm.

Leeghalen en bestraten voortuin

Wij willen graag onze voortuin leeg laten halen en opnieuw aanleggen. Er liggen nu stenen en planten, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en we willen er nieuwe stenen in planten in hebben. De tuin is 160 m2. Graag een offerte.

Tuin egaliseren en bestrating aanleggen

Wij willen onze tuin egaliseren van 40 vierkante meter om vervolgens een deel van de tegels samen met nieuwe tegels opnieuw aan te leggen. Er liggen nu tegels en grind. Dit zou dan afgevoerd moeten worden. Er is een achterom aanwezig.

Een achtertuin afgraven en egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven, ophogen en egaliseren. De tuin is 55 m2 groot en momenteel goed bereikbaar. De tuin moet worden opgehoogd met zand en aarde. Ik uiteindelijk een vijver in de tuin, een deel bestraten en een deel voorzien van gras.

Tuin uitgraven incl. Paar bomen en vullen met zand

Ik wil mijn tuin uitgraven en opvullen met zand. De tuin is makkelijk bereikbaar. Het gaat om 50 m2.

Nesling coolfit harmonicadoek monteren

Inmeten en bij eventuele aankoop monteren van Nesling coolfit harmonicadoek van ongeveer 3,50 x 2,70 meter. Ook wil ik weten of het kan aan de door mij zelf neergezette hardhouten palen.

Tuin egaliseren, betegelen, gras leggen en schutting zetten

Voor onze achtertuin (80 m2) graag een offerte om schutting te plaatsen, grond te egaliseren voor bestrating en deels gras leggen, ook beplantingen. Voor de voortuin (20 m2) de verwilderde platen weghalen en nieuwe plaatsen + bestrating.

Boom verwijderen

Er staat een grote hoge boom in de tuin van mijn nieuwe woning die heel veel Licht tegenhoudt. Ik wil hem daarom graag verwijderen, het is 6 meter hoog.

Resten 7 leilindes verwijderen

Ik zoek een hovenier die 7 al afgezaagde leilindes kan uitfrezen/verwijderen. De stammen hebben een dikte van circa 15 cm. Prima vanaf weg bereikbaar.

Tuinschermen en poort vervangen

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin de schutting inclusief poort kan vervangen. Het gaat om 5 schermen van 180 bij 180 cm. De schermen moeten op een verhoging komen. De oude schutting inclusief poort kan eventueel door dezelfde partij verwijderd worden. Misschien moet er ook een boom verwijderd worden. Het gaat om een hoekhuis.

Afgraven, afvoeren en ophogen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de achtertuin. Hier ligt nu gras en bestrating wat verwijderd moet worden. Daarna zal de tuin afgegraven moeten worden, grond afgevoerd en eventueel opgehoogd. De tuin is 5 meter breed en 12 meter lang en er is een achterom aanwezig.

Tuin afgraven egaliseren en afvoeren

Ik wil de tuin van 30-40 m2 opnieuw laten leggen. Het gaat om het egaliseren en afvlakken van de tuin. Daarvoor moeten de boom en de struiken verwijderd worden.

Poort tuindeur laten plaatsen

Er staat in de achtertuin al een schutting. Graag zouden wij hier een poortdeur met slot willen laten monteren. Wellicht zal er nog een stukje schutting geplaatst moeten worden om de deur aansluitend te maken.

Egaliseren tuin en aangrenzend stukje gemeentegrond

Ik zoek een hovenier voor het afgraven en ophogen van een deel in mijn achtertuin. Het gaat om een stuk van 7,5 bij 5 meter wat ongeveer 10 cm moet worden afgegraven. Het gaat dus om 4 m3 aarde wat afgegraven moet worden. Vervolgens dient dit gat met 2 m3 aarde en 2 m3 zand te worden opgehoogd en vervolgens geëgaliseerd worden. De achtertuin is bereikbaar per achterom en zou bereikbaar moeten zijn met een kleine graafmachine.

Tuinschutting met tuindeur verbreden

Ik wil mijn tuindeur verbreden naar 2 meter zodat er een brommobiel in de tuin kan. De deur is nu 90 cm. Er zou een extra schutting deur gemaakt kunnen worden of één grote. Voorkeur gaat uit naar de eerste optie.

Tuin renoveren

Beplanting links en in het midden verwijderen. De border rechts blijft. Border links voorbereiden voor beplanting (deze regelen we zelf). Tuin egaliseren, kunstgras aanleggen (11 m2, graag aanschaf via vakman). Opnieuw aanleggen bestrating in huidige stijl (8 m2 nieuwe tegels nodig). Een Bolcatalpa planten (aanschaf via vakman) met een stam van 200 cm.

Damwanden slaan en terras vernieuwen

Van de eerste verdieping is de toegang tot de tuin. Er is nu eerst 4 meter terras en dan met een trap naar beneden kom je in de rest van de tuin op de begane grond. Alle 90 m2 grond onder het terras op de eerste verdieping moet afgevoerd worden en om aan weerszijden de tuinen van de buren niet te laten instorten moeten er 2 damwanden of iets dergelijks geplaatst worden voordat er afgegraven wordt. Optioneel door dezelfde vakman: Uiteindelijk moet het terras weer terug komen op palen zodat op de begane grond het huis zichtbaar is geworden. Op de begane grond kunnen dan openslaande deuren gemaakt worden.

Verwijderen van onze Coniferenhaag

Graag willen wij onze coniferenhaag laten verwijderen. Hij is ca. 6 meter lang en 2 meter hoog. Via de achterzijde kan men onze tuin bereiken . Vervolgens willen wij graag een hedera helix haag van 2 meter hoog en 1.20 breed ( 5x) . Eventueel keuze voor stalen staanders of houten palen .

Tuin renoveren

Achtertuin naar schatting tussen de 300 en 350 m2. Het is geen rechthoek daarom een schatting van de oppervlakte. Tuin voor ongeveer 70% nu met planten, vijver en bomen. Rest bestraat. Bijna alle beplanting en vijver moet eruit. Bestrating kan blijven. 10% ongeveer van bestrating kan weg maar op andere plek weer gelegd worden. Wil graszoden waar nu allemaal beplanting staat. Stevig gras in verband met honden en eventueel van rubber tegels een rechthoek om een zwembad op te zetten. Optioneel een bewateringssysteem.

Vijver aanleggen

Ik zou graag een vijver laten aanleggen in mijn achter tuin. Vierkant of langwerpig model. Maten zijn 120 cm bij 300 cm en deze moet 150-180 cm diep worden waarvan 80 cm onder de grond en de rest boven de grond. Ik wil graag twee offertes, 1 met glazen wand aan de 120 cm zijde en 1 zonder glazen wand. Ik heb een poort.

Boomwortel verwijderen

Wij hebben een Japanse kersenbloesem met een wortel die onze bestrating omhoog duwt. Vanwege een klein budget zal ik zelf de bestrating verwijderen, maar ik heb hulp nodig bij het verwijderen van de wortel. De boom zelf zal flink ingekort worden zodat als hij verzwakt alleen schade kan brengen aan een tuinhek. Ik wacht u reactie af.

Drainage om de woning aanleggen en aansluiten

Aan 2 zijdes van mijn woning zou ik graag een drainage willen laten aanleggen en aansluiten. Hierboven op zal het aangevuld moeten worden met bijvoorbeeld schelpenzand. De lengtes zijn 6 en 12 meter. Verder zal de betonnen vak waar de regenpijp in uitkomt en de aansluiting naar de put is zal 17 cm verplaatst moeten worden in verband met isolatie.

Tuin afgraven en zand storten

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven en weer op laten hogen met wit zand. Het gaat om circa 25 m2 met hoog gras en enkele struiken. Het ophoogzand kan worden geleverd door de verhuurder. Ik heb een achterom.