Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nieuwegein of directe omgeving.

1656 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nieuwegein:

Plaatsen nieuwe schutting en poortdeur

Plaatsen schutting. Nu bestaande uit 3 kant-en-klare schutting delen (volgens mij 180 bij 180 cm). Eventueel ook plaatsen van poort. Voorkeur stevig materiaal.

Houtbeton schutting laten plaatsen

Graag laten wij onze schutting vervangen. Deze is 18 meter lang, hoek 3 meter en hoek 1,5 meter. De huidige halen wij weg, de nieuwe moet achter oude komen. Het moet doorkijkvrij zijn en wij willen de schutting van hout met betonnen palen.

Bestrating en nieuwe schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 33 m2 aan bestrating en mijn schutting à 8 meter kan vervangen. Het gaat om het verwijderen van de oude materialen en het plaatsen van de nieuwe. De tuin is goed bereikbaar en moet waarschijnlijk nog wel worden opgehoogd.

Voor en achtertuin aanleggen

Wij willen graag een achtertuin en voortuin laten aanleggen. Achtertuin: 50 m2 helft kunstgras pergola 2 m x 4 m waaronder een zitgedeelte op maat. overige ruimte hout en tegels als vloerdelen. Tevens grote/hoge rechthoekige bloembak van 2m aan de de achterzijde van de pergola. Voortuin: 10 m2 Tegels strak design, zelfde als achter. vierkante strakke bloembak in het midden met een boompje.

Onderhoudsvrije tuin en schutting

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten bestraten. gaat om de achtertuin van 20 m2, deze is te bereiken via een achterom. De huidige bestrating moet er eerst worden uitgehaald, dan moet er nieuwe tegels in komen en ook waarschijnlijk met zand worden geëgaliseerd. Daarnaast graag een nieuwe schutting plaatsen twee zijkanten van 2 keer 3 meter inclusief een tuinhek.

Boomstronk verwijderen en afvoeren

Ik wil een boomstronk verwijderen. De boomstronk is 31 cm in diameter. Mijn deuren zijn 80 centimeter breed, achtertuin is alleen door het huis te benaderen. Stronk staat op een verhoging in de tuin (15 centimeter). Hij staat 40 centimeter van de rand van de verhoging. Graag stronk ook afvoeren.

Schutting vervangen

De schutting moet vervangen worden, het is al 25 jaar oud, de palen zijn verrot. Aan een kant is al vervangen, het gaat nu om een kant, 6,20 meter en de voorkant met een port, 5 meter (port 90 cm). Het is een huurwoning, graag de goedkoopste optie aanbieden. Alvast bedankt.

Schutting rechtzetten

Ik wil houten schuttingdelen recht laten zetten die scheef zijn gaan staan door de storm. Het zijn 3 schuttingdelen van 1,80 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Schutting plaatsen

Schutting en deur aan de poort

Offerte plaatsen schutting

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een schutting bestaande uit 4 houten panelen van 180 x 180 , 6 palen en 2 poortdeuren. Is dat mogelijk?

Rabat schutting laten plaatsen

We willen aan een kant van de tuin de schutting en poort laten vervangen. Voor de schutting willen wij rabat delen. Materialen zouden we graag door het bedrijf laten leveren die de klus aanneemt en indien mogelijk ook de oude schutting afvoert. De schutting is +/- 6 meter lang en 2 meter hoog. Dit zouden we graag door het bedrijf goed laten nameten.

Schutting plaatsen

Wil graag een schutting laten plaatsen. Het gaat om 4 hele schuttingenpanelen van 180cm en een stukje van 77 cm. De wens is hardhout met betonpalen.

Betonnen tuinmuurtjes

Wij willen graag planten borders maken in onze tuin in twee soorten 1- hoogte 40 cm, breed 15 cm, vierkant 3,5 m x 2,5 m. 1b- hoogte 40 cm, breed 15 cm, vierkant 3,5 m x 1,5 m 2 rechte muurtjes 2 stuks van 20 cm hoog en 10 cm breed 3 m lang 2b muurtje van 20 cm hoog en 10 cm breed met een hoek van 3 m

Bestraten en schutting plaatsen

Uitbouw woning gehad, tuin moet gedaan worden inclusief schutting. Ik weet nog niet van welk materiaal de schutting moet zijn, maar hij moet in ieder geval 15 meter lang worden. De huidige bestrating moet verwijderd en afgevoerd worden, en daarna moet er ongeveer 35 m2 bestraat worden. Graag ontvang ik een offerte.

Aanleggen tuin

Het egaliseren van de tuin, aanleggen van een terras, schutting inclusief poort en een deel van de tuin van gras voorzien. Het gaat om een totaal oppervlakte van circa 40-55 m2.

Tuin afgraven voor fundering van een schuur

Ik wil op korte termijn een schuur bouwen van ongeveer 20 m2. Hiervoor moet ongeveer 20 cm worden afgegraven. Eventueel een geul van ongeveer 20 cm diep voor een fundering. Opvullen met nieuw zand is niet nodig. Ik zal helpen bij het geheel. De locatie bevindt zich in mijn achtertuin en is goed toegankelijk via een voetgangerspad van 1.5 meter.

Bestrating voor en achtertuin incl. schutting

Het laten leggen van bestrating van een voor en achtertuin. Momenteel ligt in beide tuinen stenen en zand. Dit mag afgevoerd worden. Tevens het plaatsen van een schutting inclusief deur. Achtertuin is circa 30 m3 en voortuin 12 m3. Beide tuinen zijn goed bereikbaar. Ik verzorg zelf de tegels. Ik laat mij informeren over de mogelijkheden van een schutting. De lengte zal ongeveer 7 meter zijn, en de hoogte 1,80 cm.

Leeghalen en bestraten voortuin

Wij willen graag onze voortuin leeg laten halen en opnieuw aanleggen. Er liggen nu stenen en planten, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en we willen er nieuwe stenen in planten in hebben. De tuin is 160 m2. Graag een offerte.

Tuin egaliseren en bestrating aanleggen

Wij willen onze tuin egaliseren van 40 vierkante meter om vervolgens een deel van de tegels samen met nieuwe tegels opnieuw aan te leggen. Er liggen nu tegels en grind. Dit zou dan afgevoerd moeten worden. Er is een achterom aanwezig.

Een achtertuin afgraven en egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven, ophogen en egaliseren. De tuin is 55 m2 groot en momenteel goed bereikbaar. De tuin moet worden opgehoogd met zand en aarde. Ik uiteindelijk een vijver in de tuin, een deel bestraten en een deel voorzien van gras.

Tuin uitgraven incl. Paar bomen en vullen met zand

Ik wil mijn tuin uitgraven en opvullen met zand. De tuin is makkelijk bereikbaar. Het gaat om 50 m2.

Nesling coolfit harmonicadoek monteren

Inmeten en bij eventuele aankoop monteren van Nesling coolfit harmonicadoek van ongeveer 3,50 x 2,70 meter. Ook wil ik weten of het kan aan de door mij zelf neergezette hardhouten palen.

Tuin egaliseren, betegelen, gras leggen en schutting zetten

Voor onze achtertuin (80 m2) graag een offerte om schutting te plaatsen, grond te egaliseren voor bestrating en deels gras leggen, ook beplantingen. Voor de voortuin (20 m2) de verwilderde platen weghalen en nieuwe plaatsen + bestrating.

Boom verwijderen

Er staat een grote hoge boom in de tuin van mijn nieuwe woning die heel veel Licht tegenhoudt. Ik wil hem daarom graag verwijderen, het is 6 meter hoog.

Resten 7 leilindes verwijderen

Ik zoek een hovenier die 7 al afgezaagde leilindes kan uitfrezen/verwijderen. De stammen hebben een dikte van circa 15 cm. Prima vanaf weg bereikbaar.