Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor een betongaas schutting maken:

Een betongaas schutting maken

Wij willen een schutting geplaatst hebben van betongaas aan beide kanten. Dat moet dan volgestort worden met ballast. Deze wil ik 3 meter hoog hebben. Het gaat om een lengte van 55 meter.
Onze klant uit Montfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een betongaas schutting maken uit heel Nederland:

Schutting plaatsen met betongaas

Kunt u de mogelijkheden geven voor het plaatsen van een betongaas, 10 x 10 cm, schutting over een lengte van 24 meter met hardhouten palen. De hoogte zal 1.80 meter zijn. In de schutting komt een hoek van 90 graden. En op een andere plaats een hoekje van ongeveer 5 graden. Op dit moment staat er een laurierhaag die eventueel verwijderd en afgevoerd dient te worden door de vakman. Hiervoor ontvang ik graag separaat een offerte. Het betreft de zij- en achtertuin die goed bereikbaar is.

Betongaas schutting inclusief plaatsen

Ik wil graag mijn tuin afscheiden met betongaas schutting. Het betreft 50 meter. Op 1 plek wil ik een poort van ongeveer 2 meter breed. Alles moet geplaatst worden. Het betreft een stuk langs oude eikenbomen. Wat gaat dit kosten?

Betongaas schutting laten plaatsen

Een beton gaas schutting van 11,30 meter lang van verzinkt gaas met 10 cm maaswijdte en hardhouten palen.

Betongaas schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een betongaas schutting over ongeveer 11.30 meter van verzinkt gaas van kleine gaatjes met hardhouten of betonnen palen. Hoor graag van u.

Schutting van betongaas laten plaatsen

Ik wil graag 9 meter betongaas schutting laten plaatsen die ongeveer 1.80 meter hoog is. Eventueel wil ik ongeveer 1 meter 80 hoog afgewerkt met eventueel bamboe.

Betongaas schutting plaatsen

25 meter betongaas schutting plaatsen met houten palen er tussen. Wij zijn erg benieuwd naar een indicatie van de prijs hiervan. De klimplanten verzorgen wij zelf.

Schutting plaatsen van betongaas met klimop

Schutting van betongaas inclusief palen plaatsen totaal ongeveer 48 strekkende meters. Aan de achterkant heb ik al een stuk staan. Beide zijkanten mogen een nieuwe schutting hebben. Het gaat om een vrijstaande woning. Eventueel een deel van 19 meter al dicht gegroeid. Dit betreft het stuk wat ik deel met de buren, wat ik dan graag al dichtbegroeid zou willen. Graag prijsopgave van beide soorten/typen.

Betongaas schutting en poort laten plaatsen

Betongaas (roest) inclusief palen plaatsen over een lengte van ongeveer 25 meter. En aan de voorkant een poort ter afscheiding van de oprit en zijkant huis.

Oude schutting vervangen door composiet schutting

Het betreft het verwijderen van houten schutting en het plaatsen van antraciet composiet schutting. Deze dient afgewisseld te worden met ongeveer 4 trelley schermen of betongaas van ongeveer 60 cm breed. De totale schutting zal ongeveer 17 meter lang worden en 1.80 meter hoog.

Plaatsing betongaas schutting

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de plaatsing van ongeveer 14,5 meter betongaas schutting. Aangezien onze kavel ongeveer 20 cm hoger ligt dan het aangrenzende land zou ik graag weten of het mogelijk is om aan de onderkant tussen de schuttingpalen met hardhouten planken een grondkering te maken en wat de meerprijs hiervan zou zijn. Mocht er meer informatie nodig zijn hoor ik het graag.

Partners

Partners van Casius