Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor een betongaas schutting maken:

Een betongaas schutting maken

Wij willen een schutting geplaatst hebben van betongaas aan beide kanten. Dat moet dan volgestort worden met ballast. Deze wil ik 3 meter hoog hebben. Het gaat om een lengte van 55 meter.
Onze klant uit Montfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een betongaas schutting maken uit heel Nederland:

Schutting zetten, bloembakken maken en straten

Graag zou ik de achtertuin willen voorzien van 1 dicht schuttingdeel en 2 open (betongaas) en een poort. Is er ook een mogelijkheid om in de voortuin iets te plaatsen waar de containers in kunnen? Eventueel ook bloembakken van steen maken en een deel bestraten.

Betongaas schutting laten plaatsen

Ik wil een betongaas schutting laten plaatsen over een lengte van ongeveer 4,30 meter. Ik heb geen achterom.

Betongaas schutting laten plaatsen

Wij willen een schutting van 6 meter laten plaatsen. Tussen de palen willen wij betongaas (roestvrij) van 220 cm.

Plaatsen van een erfafscheiding

Plaatsen van een schutting. Afvoeren van de oude omgewaaide schutting. 12 meter schutting, tussen palen, met paalhouders, wilgenrol, betongaas en klimop. aanschaf materialen graag in overleg met de vakman.

Offerte voor nieuwe schutting

Composiet schutting/ betongaas/hedra als gevolg storm kapot en palen afgebroken. Schutting dient vervangen te worden. Ik heb hiervoor een offerte nodig voor de verzekering. Palen staan in beton.

Schutting aan 2 zijden laten plaatsen

Betongaas schutting aan twee zijden van de tuin plaatsen. Links: 699 cm, rechts 846 cm. Hoog 180 cm. Inclusief palen etc. Daarnaast zou ik er graag boomschors matten tegen willen laten plaatsen aan de rechterzijde (846 cm) en de achterzijde (waar al betongaas aanwezig is). Achterzijde is 742 cm breed.

Betongaas schutting leveren en monteren

Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van een betongaas schutting met hardhouten palen. De palen dienen op de al aanwezige betonnen L profielen geplaatst te worden. De lengte totaal is 40 meter en de L profielen zijn 8 cm dik.

Schutting plaatsen met betongaas

Kunt u de mogelijkheden geven voor het plaatsen van een betongaas, 10 x 10 cm, schutting over een lengte van 24 meter met hardhouten palen. De hoogte zal 1.80 meter zijn. In de schutting komt een hoek van 90 graden. En op een andere plaats een hoekje van ongeveer 5 graden. Op dit moment staat er een laurierhaag die eventueel verwijderd en afgevoerd dient te worden door de vakman. Hiervoor ontvang ik graag separaat een offerte. Het betreft de zij- en achtertuin die goed bereikbaar is.

Betongaas schutting inclusief plaatsen

Ik wil graag mijn tuin afscheiden met betongaas schutting. Het betreft 50 meter. Op 1 plek wil ik een poort van ongeveer 2 meter breed. Alles moet geplaatst worden. Het betreft een stuk langs oude eikenbomen. Wat gaat dit kosten?

Betongaas schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een betongaas schutting over ongeveer 11.30 meter van verzinkt gaas van kleine gaatjes met hardhouten of betonnen palen. Hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius