Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor blokhut plaatsen:

Blokhut plaatsen

Ik wil dat een blokhut van 175 x 242 cm in elkaar wordt gezet. Deze moet in de tuin komen te staan.
Onze klant uit Mijdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut plaatsen uit heel Nederland:

Fundering plaatsen voor tuinhuisje

Wij willen een tuinhuis bouwen van 6,50 bij 4,50 meter buitenmaats. Op een stevige vloer/fundering, die ongeveer 30 cm boven het maaiveld uitkomt om vocht/inwatering te voorkomen. Er hoeft geen kruipruimte onder dit huisje. Echter wel afvoer, water + elektra moet moet wel door de vloer naar binnen. Vervolgens bouwen wij dan zelf een blokhut op deze ondergrond.

Blokhut monteren

Ik wil over 2 weken een blokhut in de tuin plaatsen. De afmeting is 1.80 bij 2.46 meter en zal op een stenen ondergrond komen te staan.

Terrasoverkapping met tuinhuis plaatsen

Een tuinhuis/blokhut met overkapping, van in totaal 6 bij 3 meter. Van hout. De ondergrond is deels tegels en deels grond. Wat kost het in elkaar zetten en het plaatsen ervan?

Blokhut plaatsen

Blokhut met overkapping-Vermont plaatsen. Betreft 2.50 meter bij 3 meter. Er moet ook een dakgoot aan. Ik zou ook graag advies hebben over welk soort beits er nodig is.

Dakbedekking maken op blokhut

Ik wil dakbedekking plaatsen op mijn nieuwe blokhut waar een zadeldak op zit. Het dak is recent waterdicht belegd met gebrand dakleer. Ik wil eventueel betonnen dakpannen als dat kan. De afmetingen zijn 221,5 x 339,5 en 321,5 x 339,5 cm.

Blokhut renoveren

Ik heb een zes hoekig tuinhuis waarvan het dak en de vloer nog goed zijn. De panelen beginnen nu erg te rotten. Ook de deuren en ramen zijn slecht. Het huisje is ongeveer 15 jaar oud. De doorsnee van de blokhut is 3 meter. Graag zou ik weten wat het renoveren van de blokhut zou kosten. En of dit nog te doen is of dat we beter een nieuw huisje kunnen laten plaatsen. Afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan. De werkplek is goed bereikbaar.

Blokhut plaatsen

Wij hebben een blokhut gekocht bij Azalp. Nu blijkt dat we deze niet gemonteerd krijgen. Wij kunnen dit zelf niet. Kunnen wij de Gamma blokhutservice ook inschakelen? Wij hebben een tekening van de blokhut. Wij horen graag van u.

Blokhut plaatsen

Het monteren van 2 houten garages (blokhutten). Het betreft 2 complete pakketten met alle benodigde materialen voor 2 garages. De bestrating waar de garages geplaatst moeten worden is al verzorgd. Het gaat puur om het in elkaar zetten van de garages.

Blokhut monteren en plaatsen

In een betegelde tuin een blokhut plus overkapping plaatsen. Het materiaal moet door een smalle steeg in de tuin geplaatst worden.

Blokhut plaatsen

Het betreft het opbouwen van een blokhut de basis ligt er al in vorm van een vlonder het betreft de blokhut Ohio geleverd door gamma. Heb de materialen al aangeschaft. Blokhut is 3 x 3.40 m.

Partners

Partners van Casius