Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Mijdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Mijdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Mijdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Mijdrecht of directe omgeving.

248 klanten uit Mijdrecht bevelen een bij Casius in Mijdrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Mijdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 17 Tuinen afgraven en bestraten, beschoeiing aan de wal en waterkant plaatsen (173 m1), complete tuin renovatie, 160 meter schutting leveren en plaatsen, voortuin ingegraven fietsenstalling realiseren, damwand en terras vervangen, tuinrenovatie 250 m2, onderhoudsvrije tuin aanleggen, complete tuin renovatie, hardhouten terras en kunstgras aanleggen, hout/beton schutting, tuindeur van composiet op maat maken, 80 meter plantenbakken renoveren/vernieuwen, vier voor- en achtertuinen afgraven, een houten schutting inclusief poort plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Mijdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Mijdrecht:

Riet verwijderen

Ik zou graag riet met wortel willen laten verwijderen in de sloot die grenst aan mijn achtertuin. Achter de beschoeiing groeit riet in het water, maar dit komt inmiddels onder de beschoeiing door de tuin in. Het gaat om een gedeelte van 10 meter bij 1,5 meter. Vanaf mijn tuin is het niet goed bereikbaar. Het beste is om het vanaf de andere kant of vanaf het water te bereiken

Tuin renovatie

Ik zou graag mijn voor en achtertuin opnieuw laten bestraten. De voortuin is ongeveer 3,5 m2 en de achtertuin is ongeveer 15 m2. Het grind en de tegels moet eruit en afgevoerd worden. Verder moet het waarschijnlijk nog opgehoogd worden met zand. De grond zakt hier snel weg, dus graag ook advies over andere opties dan zand ophoging. De tuin is goed bereikbaar via de zijkant van het huis. Er is een hekje langs de sloot, deze kan ook vervangen worden.

Nieuwe schuttingdelen leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 5 meter aan schutting inclusief poort kan leveren en plaatsen. De oude schutting verwijder ik zelf. Ik wil de palen en schuttingdelen van hout.

Schutting vervangen

Mijn schutting is beschadigd door de storm, en daarom wil ik hem graag verwijderen, afvoeren en vervangen door een nieuwe. Ik weet niet precies wat de maten zijn. De nieuwe schutting moet van hout zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Het laten opkrikken van een chalet

Ik zoek een vakman die mijn chalet weer waterpas kan krikken. Het gaat om een chalet van 70 m2 wat ongeveer 7 cm verzakt is. Welke werkwijze het best gebruikt kan worden bespreek ik graag met de vakman.

Bestrating verhogen

Bestaande bestrating van ongeveer 12 vierkante meter ophogen en recht leggen. Het moet met 10 cm opgehoogd worden.

Houten terras bij een chalet

Het terras moet 5 meter breed en 3.5 meter diep worden en op een hoogte van ongeveer 80 cm. Ik heb zelf die maat uitgegraven voor zand maar wat kost het om dat door jullie te laten maken

Tuin gedeeltelijk renoveren

In de achtertuin die goed te bereiken is wil ik een stuk van 4 meter houten schutting plus een poortdeur laten vervangen door nieuwe houten schuttingsdelen en palen. Daarnaast is er een stuk van ongeveer 2 bij 3 meter waar nu een soort houten bielsen liggen die afgevoerd moeten worden en daarna betegeld.

Tuin leeghalen en afvoeren

Voortuin : - Buxes uit de tuin en laten afvoeren. - 2 x wortels van kleine boom struik verwijderen - Afvoeren tuinafval Achtertuin : - Uitgraven 20cm ronding (zie foto) - Weghalen dikke wortels - Klein gat graven voor plaatsen nieuwe boom Het lijkt dat ik de foto's niet allemaal kan uploaden

Diverse tuinwerkzaamheden

Mijn zoon en ik wonen op 5 minuten afstand. In mijn tuin dient er een boom van 5 meter hoog gerooid te worden. Deze staat dicht tegen de schutting aan. Daarnaast is er nog een struik die verwijderd moet worden. In de tuin van mijn zoon zijn 2 struiken die verwijderd moeten worden. Het groenafval dient te worden afgevoerd.

Achter- en voortuin aanleggen

Graag zou ik mijn oude tuin willen vervangen door een nieuwe voor- en achtertuin. Het ontwerp weten wij zelf al. Voortuin is 36 m2 en de achtertuin is 54 m2. De achtertuin heeft een achterom.

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het opnieuw bestraten van mijn achtertuin. Mijn tuin is 68 m2 ik wil 65 m2 bestraten en stuk dat overblijft kunstgras. Ik zal 30 x 30 cm tegels gebruiken of 50 x 50 cm. De oude bestrating zal ik zelf verwijderen en afvoeren. De achtertuin die via een achterom te bereiken is zal wel opgehoogd moeten worden.

Kunstgras aanleggen

Graag ontvang ik een prijs voor het volgende: Kunstgras 35m2 Aanleg ervan Tuin moet iets opgehoogd worden

Blokhut plaatsen

Ik wil dat een blokhut van 175 x 242 cm in elkaar wordt gezet. Deze moet in de tuin komen te staan.

Schutting en poort plaatsen

Schutting plaatsen van hardhout of duurzaam maar goedkoper alternatief als afscheiding tussen de buren. 180 cm hoog en 900 cm lang.Optioneel : poort (150 cm breed en 180 hoog en moet op slot kunnen van beide kanten). Plus weghalen van oude schuttingdeel + houten hek. 2e Schutting (haaks op de poort) van 450 cm. Dit betreft een andere zijde van de tuin dan de eerder genoemde schutting. Ook hier moet oude poort + schutting weg gehaald worden.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Heg verwijderen en schutting plaatsen. De heg is ongeveer van 13 meter, ligusterhaag. Het is één lang stuk, met de buren verbonden. Deze mag met wortel verwijderd worden en afgevoerd worden. De plek is te bereiken via een looppad met twee hekjes. Deze zullen tijdelijk verwijdert moeten worden, ze kunnen er wel uit. Daarvoor wil ik graag in plaats een houten schutting, bestaande uit schuttingsdelen met een toog en houten palen. Ik wil daar graag draadschermen ertussen, ongeveer 2. Het leveren van de schuttingsdelen mag meegenomen worden in de offerte.

Straatwerk verhogen met tempex

Het straatwerk aan de voor- en achterzijde dienen blijvend verhoogd te worden met tempex. De voorzijde is ongeveer 70 m2 en goed bereikbaar. De achterzijde is ongeveer 25 m2. Dit gedeelte is alleen via de woning bereikbaar.

Tegels verwijderen en graszoden leggen

Ik wil een gedeelte van mijn achtertuin renoveren. De tegels, een stukje grind en een tuinhuisje moeten eruit en graszoden (56 m2) moeten terug worden geplaatst met een schommel erop.

Voor- en achtertuin bestraten en tuin leeghalen

Het verwijderen en afvoeren van een blokhut Het verwijderen en afvoeren bestrating achtertuin Zand leveren ( voor en achtertuin). 6m3 Geleverde 6 pallets stenen in de achtertuin te krijgen . Moeilijk bereikbaar!! Misschien palletwagen! Stenen worden op 6 europallets geplaatst. Rechte randen van 3 te maken perkjes Palissades 50cm breed en 50 hoog. 5 paaltjes van 8 cm vierkant Paaltjes 8cm vierkant Voortuin 55 m2 Achtertuin. 80

Coniferen laten rooien

Het betreft het rooien van 2 coniferen, de omtrek van de stammen op borsthoogte is 60 en 50 cm. Twee smalle hoge coniferen van 5 a 6 meter hoogte en 1 meter van de weg af. Tevens wil ik de stronken laten verwijderen en afvoeren. Volgens mij is er geen kapvergunning vereist.

Schuttingen en een poort plaatsen

4 wanden spachtelputz waarvan twee met een raam en één met een schouw plafond sierpleister (spuiten) Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Verzakkende vlonder en beschoeiing herstellen

Herstel/renovatie van de vlonders in de achtertuin, grenzend aan sloot. Tevens de beschoeiing vernieuwen. Als laatste het ingraven van een 220v leiding voor een stopcontact. Er is geen materiaal aanwezig, verandering in het ontwerp is eventueel mogelijk. De vlonders willen we van houtwerk of composiet. Het zijn 2 kleine vlonders van ongeveer 1.5 x 1.5 en een grote vlonder van 3.3 x 3.9 meter. De beschoeiing aan de slootkant heeft een lengte van ongeveer 6 meter. Een schets en foto's zijn beschikbaar.

Nieuwe schutting laten leveren en plaatsen

Hiermee een aanvraag voor het weghalen en afvoeren oude schutting en coniferen. Vervolgens leveren en plaatsen van een geïmpregneerde houten schermen en palen. De lengte van de schutting aan de linkerzijde van de tuin is 12 meter en de gewenste hoogte is 2 meter (hoekwoning). De lengte van de schutting aan de rechterzijde van de tuin is een kleine 10 meter met een gewenste hoogte van 1,80 meter.

Tuinhek + deur plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die in mijn achtertuin een hek met een deur erin kan plaatsen. Breed moet het hek ongeveer 2.20 meter zijn en hoog ongeveer 1.80 meter. Zoals op de foto is te zien moet er nog een gedeelte van het hek worden verwijderd. Svp alleen biedingen als U de klus wilt doen onder de € 340. Zie foto's in de bijlage

Verzakte oprit herstellen

Ophogen/egaliseren van de dubbele oprit (ongeveer 40m2) met gebruik van oude of nieuwe materialen. Tevens de bielzen afscheiding en trap vervangen voor een stenen uitvoering. Kleine trap van twee treden. Foto's bijgevoegd. Levering van de materialen in overleg.