Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Maartensdijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Maartensdijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Maartensdijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Maartensdijk of directe omgeving.

34 klanten uit Maartensdijk bevelen een bij Casius in Maartensdijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Maartensdijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Maartensdijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Maartensdijk:

Waterput met pomp voor de tuin

Ik wil graag een offerte voor een simpele waterput met pomp voor de tuin.

Vijveraanleg

Graag zou ik een indicatie ontvangen voor het aanleggen van een visvijver achter de woning. De oppervlakte zal ongeveer 200 m2 zijn en 1.50 meter diep. De ruimte is goed te bereiken.

Terrastegels en een schutting plaatsen

Nieuwe tuin met terrastegels+schutting voor en achter ongeveer 35 m2

Dubbele poort laten plaatsen

Ik wil graag een dubbele poort met schuttingdeel laten plaatsen. In totaal moet er 5 meter worden opgevuld. De poort en schutting willen wij ongeveer 2 meter hoog hebben en van hardhout.

Boom voor huis kappen

Ik wil graag een boom laten kappen. De boom staat voor ons huis.

Betongaas schutting laten plaatsen

Op de erfafscheiding met de buren wil ik graag 3 schermen van betongaas laten plaatsen. Het gaat om twee schermen van 180 bij 180 cm en 1 scherm van 180 bij 100 cm, inclusief de palen. Ook wil ik graag de huidige schutting en de oude wilgentenen laten afvoeren.

Boom verwijderen uit de achtertuin

Een boom verwijderen uit de achtertuin met een stamomtrek van 75 cm en een stamhoogte van 125 cm. De totale hoogte is ongeveer 5 meter. De boom mag tot ongeveer 50 cm boven de grond afgezaagd worden.

Schutting plaatsen

Plaatsing schutting aan achterzijde tuin. 581,5 cm. Recht toe recht aan. We willen graag 3 kant-en-klare schuttingen van 1,80 x 1,80 (Cardiff) met tuindeur (Cardiff) laten plaatsen. 1 schutting zal moeten worden ingekort om het geheel passend te maken tussen twee schuttingen van buren aan weerszijden. Palen het liefst d.m.v. grondboring en beton laten plaatsen. Schuttingen en palen kopen we bij de Praxis.

Kappen sparreboom

Kappen van een boom in onze achtertuin. Deze boom geeft nu schade aan het terras en schuur van de buren. De kapvergunning is binnen. Boom is ongeveer 10 meter hoog.

Het uitruimen van mijn huidige tuin , ...

Het uitruimen van mijn huidige tuin , opnieuw bestraten