Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen:

Schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen

Ik wil schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen voor meerdere woning. Zie document voor gedetailleerde beschrijving.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen uit heel Nederland:

Bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen

Voor een nieuwbouwplan in Ede zoek ik voor mij en 8 buren een bedrijf wat 21 planks onbehandeld douglas houten schuttingen en enkele poorten kan leveren en plaatsen. Gaat om ongeveer 90 meter en 3 poorten. Graag uw reactie met een all-in meterprijs.

Schutting plaatsen

Wij willen een hout/beton schutting laten plaatsen. We willen grenen 21 planken schuttingen met antraciet palen. De totale lengte is 14.5 meter inclusief 2 poorten van 1 meter.

Schuttingen plaatsen voor 7 nieuwbouwwoningen

Wij zijn een blokje van 7 nieuwbouwwoningen en willen graag schuttingen. Horizontaal 200 x 200, betonnen palen en een betonnen onderstukje. 5 woningen hebben een poort voor de achteringang nodig waarvan 2 woningen een schuifdeur met een omlijsting van staal willen. Het hout Douglas, geïmpregneerd. De 2 hoekwoningen krijgen vanuit de bouw stalen hekwerken dus dat hoeft niet berekend te worden. Kunt u aangeven of de levensduur van verticale of horizontale schuttingen verschillen? Buigen de planken van horizontale schuttingen sneller door? Ook willen wij weten of een afdeklat op horizontale schuttingen mogelijk is. De kosten voor het deurbeslag van de poorten graag apart vermelden. De vraag of wij voor collectiviteitskorting in aanmerking komen zien wij ook graag beantwoordt.

2 schuttingen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 2 houten schuttingen en poorten voor mij en de buren kan plaatsen. Totaal 10,70 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen. Kunt u in de offerte vermelden welke soorten houten schuttingen er zijn? Alvast bedankt.

Schutting leveren en plaatsen

Tussen ons en de buren een schutting van grenen en licht grijs betonnen palen van 10.30 en aan de kopse kant een totale lengte van 4.35 waarbinnen 2 poorten van 1.00 meter. Dus een T vorm. De poort zitten in de 4.35 meter totaal. Ik zie graag de offerte tegemoet en ook de leverdatum eventueel. Wij hebben nu Coniferen en schuttingen en de schuttingen mogen weggehaald worden.

Schuttingen inclusief 2 poorten plaatsen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan plaatsen. De huidige schutting(en) verwijder ik zelf. Ik zie graag een schutting terug met een betonantracieten onderkant met houtschermen daar boven. De schutting moet ongeveer 200 cm hoog zijn. De totale lengte is 2070 cm waar ook twee poorten in verwerkt moeten zijn.

Houtbetonschutting met poorten plaatsen

Houtbetonschutting op een lengte van 870cm plaatsen (4-5 schuttingen), 5xbetonpalen moeten 80cm diep in het grond. Tevens aansluitend 2 deurpoorten plaatsen (2x 100cm). Metalen frame voor de deurpoorten op maat maken op een breedte van 310cm.

Twee nieuwbouw tuinen aanleggen

Totaal circa 10 m3 afgraven en afvoeren (15cm), circa 10 m3 zand storten en ongeveer 40m2 bestraten verdeeld over 2 woningen (22a en 22b) met aangrenzende tuin maar met schuttingen en poorten. Planten borders vullen met tuinaarde circa 4m3. Los zand kan worden gestort in parkeerplaats achter a 8m tot tuinpoort. Tuinpoorten zijn 1 meter breed, aangrenzende steeg is circa 1. 5m breed. Graag offerte voor de totale werkzaamheden en indicatie voor startwerkzaamheden inclusief btw. Alvast bedankt,

Schutting met poorten plaatsen

13 meter lange schutting plaatsen inclusief 2 stuks poorten. Betreft beton palen antraciet inclusief betonnen sluitstuk op de grond en Douglas houten schuttingen van 21 planken.

Schuttingen vervangen

Graag een offerte t.b.v. 2 schuttingen. 1 aan de achterzijde van twee woningen inclusief 2 poorten plaatsen. 4 delen (180 bij 180/160 cm) en 2 poorten en een schutting tussen beide huizen. Indien mogelijk dan ook graag de oude schutting en palen verwijderen en afvoeren. De tuinen hebben een achterom.

Partners

Partners van Casius