Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen:

Schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen

Ik wil schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen voor meerdere woning. Zie document voor gedetailleerde beschrijving.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen uit heel Nederland:

2 schuttingen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 2 houten schuttingen en poorten voor mij en de buren kan plaatsen. Totaal 10,70 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen. Kunt u in de offerte vermelden welke soorten houten schuttingen er zijn? Alvast bedankt.

Schutting leveren en plaatsen

Tussen ons en de buren een schutting van grenen en licht grijs betonnen palen van 10.30 en aan de kopse kant een totale lengte van 4.35 waarbinnen 2 poorten van 1.00 meter. Dus een T vorm. De poort zitten in de 4.35 meter totaal. Ik zie graag de offerte tegemoet en ook de leverdatum eventueel. Wij hebben nu Coniferen en schuttingen en de schuttingen mogen weggehaald worden.

Schuttingen inclusief 2 poorten plaatsen

Ik zoek een hovenier die een schutting kan plaatsen. De huidige schutting(en) verwijder ik zelf. Ik zie graag een schutting terug met een betonantracieten onderkant met houtschermen daar boven. De schutting moet ongeveer 200 cm hoog zijn. De totale lengte is 2070 cm waar ook twee poorten in verwerkt moeten zijn.

Houtbetonschutting met poorten plaatsen

Houtbetonschutting op een lengte van 870cm plaatsen (4-5 schuttingen), 5xbetonpalen moeten 80cm diep in het grond. Tevens aansluitend 2 deurpoorten plaatsen (2x 100cm). Metalen frame voor de deurpoorten op maat maken op een breedte van 310cm.

Twee nieuwbouw tuinen aanleggen

Totaal circa 10 m3 afgraven en afvoeren (15cm), circa 10 m3 zand storten en ongeveer 40m2 bestraten verdeeld over 2 woningen (22a en 22b) met aangrenzende tuin maar met schuttingen en poorten. Planten borders vullen met tuinaarde circa 4m3. Los zand kan worden gestort in parkeerplaats achter a 8m tot tuinpoort. Tuinpoorten zijn 1 meter breed, aangrenzende steeg is circa 1. 5m breed. Graag offerte voor de totale werkzaamheden en indicatie voor startwerkzaamheden inclusief btw. Alvast bedankt,

Schutting met poorten plaatsen

13 meter lange schutting plaatsen inclusief 2 stuks poorten. Betreft beton palen antraciet inclusief betonnen sluitstuk op de grond en Douglas houten schuttingen van 21 planken.

Schuttingen vervangen

Graag een offerte t.b.v. 2 schuttingen. 1 aan de achterzijde van twee woningen inclusief 2 poorten plaatsen. 4 delen (180 bij 180/160 cm) en 2 poorten en een schutting tussen beide huizen. Indien mogelijk dan ook graag de oude schutting en palen verwijderen en afvoeren. De tuinen hebben een achterom.

Schuttingen, hek en poorten plaatsen

Het plaatsen van 3 schuttingen en een poort voor de achtertuin. Het plaatsen van een hek en een poort voor de voortuin.

Composiet schuttingen leveren en plaatsen

We wonen met een blok van 4 huizen in een nieuwbouwwijk. Het zou fijn zijn als u een offerte zou kunnen komen maken en meten. We willen graag composiet schuttingen, inclusief poorten. Offerte per huis, zou dit kunnen?

Schuttingen plaatsen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor de aanschaf en plaatsing van een schutting bij 5 nieuwbouwhuizen te Loosdrecht. Wij wensen een schutting van betonpalen in antraciet grijs met houten schermen een aantal poorten. De grond betreft nieuwbouwkavels en is vrij van obstakels. De afmetingen voor de 5 huizen zijn als volgt: Schutting Bouwnummer 1/2. -schutting 8,80 meter -1x poort 1 meter -1x poort 1,20 meter Schutting Bouwnummer 2/3 -5,60 meter Schutting Bouwnummer 3/4 -schutting 7,60 meter -2x poort van 1 meter Schutting Bouwnummer 4/5 -5,60 meter Poort Bouwnummer 5 - 1x poort 3 meter De plaatsingsdatum betreft 4 september aanstaande. Aangezien wij de offerte aanvraag bij meerdere aanbieders uit hebben staan zouden wij graag direct uw scherpste prijs ontvangen.

Partners

Partners van Casius