Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor diverse klussen in de tuin:

Diverse klussen in de tuin

Mijn achtertuin ligt aan het water en is hier en daar wat verzakt. Halverwege de tuin is er een trappetje naar een lager gedeelte met gras bij het water. Er staan daar ook 2 bomen. Ik wil het grasgedeelte van ongeveer 15 m² netjes en onderhoudsvrij laten maken. Ik denk zelf aan het plaatsen van worteldoek met een houten geraamte en daarop vlonderplanken. Verder wil ik 1 van de bomen laten verwijderen en afvoeren. Als laatste klus wil ik aan 2 kanten verlichting in de tuin laten aanbrengen. Alle aan- en afvoer moet via mijn huis gebeuren. Ik wil een afspraak maken om de tuin hier te laten beoordelen. Ik krijg dan graag uw advies en een prijsopgave met aparte posten voor de verschillende onderdelen.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor diverse klussen in de tuin uit heel Nederland:

Klussen in huis en tuin

1)Er moet een sleutel gezocht worden voor een slot in de kelder . Daarvoor moet het slot eruit, maar dat lukt mij niet. 2) Op het bordes achter het huis moet 1 vierkante meter klinkers opnieuw gelegd worden. De klinkers heb ik. Misschien is een zakje geel zand nodig. 3) achter de WC pot lekt het. Er staat altijd een klein plasje water. 4) Er moet een nieuwe keukenboiler geplaatst worden, in de kelder onder de keuken. Daar zit al een boiler, maar die is volgens mij kapot.

Penslot in tuindeur plaatsen en de tuin winterklaar maken

Daar diegene mij heeft laten zitten voor deze klussen (via de Ooievaarsregeling) zou ik graag eerst een prijsopgave van u willen weten. Penslot van de tuindeur kapot, deur gaat niet meer open. Slot vervangen. 2) Tuin winterklaar maken,wat allang had moeten gebeuren, maar goed, diegene waar ik deze afspraak mee had, heeft mij laten zitten. Dus graag een prijsopgave van u voor deze 2 dingen.

Klussen aan sloten en deuren

Mijn huis staat te koop en ik woon zelf al elders. Nu is het slot in de poort kapot en moet worden vervangen. Ik wil dat met de nodige spoed laten verzorgen, omdat de tuin nu vrij te betreden is en dat is niet wenselijk. De poort moet ook beter worden afgehangen. Verder sluit de schuurdeur moeilijk doordat de deur iets verzakt is. Dat slot is niet kapot. Ik laat deze klussen graag snel verzorgen en ontvang vooraf hiervoor uw prijsopgave.

Bestrating renoveren met bestaand materiaal

Ik wil in onze tuin diverse klussen laten verzorgen. Ik wil ons terras van 7 x 6 meter opnieuw laten betegelen met de bestaande tegels en cobble stones. Er moet nieuw zand onder en alles moet goed worden aangetrild. Verder wil ik ons garagepad van 20 tot 25 meter lang opnieuw laten bestraten met hergebruik van de huidige tegels. Tussen de rijpaden ligt daar heel oud en slecht gras. Ik laat die tussenruimte graag opnieuw aanleggen met ongeveer 15 m² graszoden. Ik maak graag even een afspraak, zodat u de klus hier kunt beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast met de klus. Die mag in het najaar of anders in het vroege voorjaar worden uitgevoerd.

Huidige tuin leegtrekken en opnieuw aanleggen

De huidige voortuin bestaat uit 37 m2 tegels en 23m2 beplante tuin De werkzaamheden zijn: • Het geheel leeghalen van deze tuin en alles (inclusief huidige tegels), m.u.v. een deel van de beplanting, afvoeren. • Extra zand storten op de oude zandlaag en zand storten op de andere plekken waar betegeld wordt en waar de linia palissade gelegd worden voor een border • 50m2 betegelen met betontegels 30x20x 8 cm (inclusief al het voor- en nawerk wat daar bij hoort en inveegzand met onkruidbestrijding) • Op de andere 10 m2 van de tuin een border maken, waarvan de buitenkant gemaakt wordt met linia palissaden (15x15x60 cm) die gelegd worden op de aan te brengen opsluitbanden (5x15x100 cm). Inclusief al het voor- en nawerk wat daar bij hoort. Deze border heeft een omtrek van ca 18 m. Ca 1/3 deel wordt 3 linia palissaden hoog. De rest wordt 2 palissaden hoog (details border bijlage) • De border vullen met tuinaarde tot circa 30 cm hoog In de totaal prijs van de offerte moeten alle kosten van bovenstaande taken worden opgenomen inclusief benodigde materialen (o.a. zand, tegellijm, aarde enz. ) m.u.v. de beton tegels, palissaden en opsluitbanden die ik zelf verzorg. Uitvoerdatum in september/begin oktober 2017. Exacte datum wordt in overleg bepaald Alleen reageren indien ruime ervaring in dit soort klussen en indien referenties Graag op kort termijn een gespecificeerde scherp geprijsde offerte toesturen.

Diverse klussen in huis en tuin

Wij willen 4 planken laten plaatsen tussen de keukenkast en de muren. De planken moeten in de kleur van de keuken geschilderd worden. Het plaatsen moet zodanig gebeuren dat je geen plankdragers ziet. Verder willen wij 5 louvre-deuren laten plaatsen als afscheiding in onze woonkamer. Ze hoeven niet scharnierend geplaatst te worden, maar vast. Het gaat om 2 deuren aan de linkerkant en 3 aan de rechterkant van kamer. De plafondhoogte is 260 cm, de deuren zijn ongeveer 242 cm hoog. De deuren zijn hier al voorhanden. Als laatste klus willen wij gaten van 10 cm doorsnede laten boren in 4 tegels in onze tuin, zodat daar spotjes in geplaatst kunnen worden.

Klussen rondom het huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren zoals aan één kant, 4 x 1.5 m, schutting plaatsen en mijn tuin laten betegelen. De tegels heb ik nog niet aangeschaft. De tuin moet eerst nog leeggehaald worden van het afval. Dit mag ook afgevoerd worden.

Hout verwijderen, bamboematten bevestigen en hekwerk in tuin verwijderen

Ik heb een aantal klussen in de tuin. Er steekt een deel uit de overkapping. Dat moet verwijderd worden. Tegen de overkapping aan wil ik bamboematten maken. Voorin de tuin wil ik hekwerk verwijderd hebben. Er moet nog veel meer gebeuren in de tuin, zoals verdeling van zand en bestrating, maar ik wil eerst kijken hoe dit gaat. Graag zo snel mogelijk. Morgen zelfs al welkom.

Kunststof gevelbekleiding plaatsen

Ik wil graag een nieuwe kunststof gevelbekleding laten plaatsen ongeveer 6 m2. Ook voor de tuin de oude portiek een schutting element uithalen en nieuwe laten plaatsen. Graag offertes voor beide klussen apart en samen.

Stammen en wortels van coniferen verwijderen

Er zijn in een hoek van de tuin 4 conifeerstammetjes van 40 cm hoog overgebleven. Deze moeten op korte termijn worden verwijderd voor het plaatsen van een schuur. De p;lek is niet heel gemakkelijk bereikbaar; alleen via de schuurdeur. Bovendien is er nog een rijtje conifeerstammetjes van circa 80 cm op de afscheiding van de parkeerplaats met de buurman. Dat laatste is circa 4 meter lang met enkele stammen van 10-15 cm in doorsnee. De twee klussen mogen apart uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius