Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Maarssen of directe omgeving.

843 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Maarssen:

Gehele achtertuin opknappen en voortuin mogelijk ook

Onze tuin willen we graag aanpakken. Het onkruid en wat worteldoek moet verwijdert worden en de tuin moet geëgaliseerd worden. Het afval moet afgevoerd worden. Er moet een deel betegelt worden, wij willen graag advies over hoe we de tuin het beste kunnen indelen, zodat de tuin onderhoudsarm wordt. Aan een kant willen we ook een schuttingen laten plaatsen, van ongeveer 5-6 meter. Er is heel makkelijk binnen te komen in de tuin. Er is een poort aan de zijkant maar er kan ook rondom naar binnen gekomen worden. De tuin is 10 meter diep x 5,50 meter breed ongeveer. We hebben een veranda van ongeveer 3,50 meter diep. Materiaal wil ik graag in overleg bespreken wie dat gaat doen. De voortuin van ongeveer 2 x 3 meter willen we ook graag aanpakken. Daar zouden we ook een lage schutting willen hebben als het kan.

Verwijderen oude tuinhuis en plaatsen nieuw tuinhuis met overkapping

Ik wil ons tuinschuurtje van hout laten afbreken en hoek met hulststruiken vrij maken voor een te maken tuinhuis met overkapping (geen plat dak) graag overleg met mogelijkheden voor het leveren van een nieuw tuinhuis. Afvoeren van het oude materiaal kan via een doorgang van ruim een meter breed via een achteruitgang.

Gras maaien, heggen korten, struiken

De gras in ons tuin is beetje door de mollen verpest. De aarde is de ene gebied hoog en de andere gebied laag. Dit wil ik graag op laten knappen. De tuin is 100 m2.

Schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen

Ik wil schuttingen met poorten en houten huisjes plaatsen voor meerdere woning. Zie document voor gedetailleerde beschrijving.

Afreien ophoogzand

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuin kan egaliseren en kan bestrating. Het gaat om 28 m2. Ben er zelf mee begonnen maar het afreien/afschot lukt me niet. Ik regel de tegels. Graag een offerte.

Een achtertuin voorzien van bestrating en graszoden

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het bestraten van een terras (24 m2), het bestraten van een stuk van 9 m2 bestemd om fietsen op te plaatsen en een pad van 6 m2. De rest van de tuin moet voorzien worden van graszoden. De tuin is 60 m2 groot en bereikbaar per achterom. Wellicht moeten delen van de tuin worden afgegraven en worden opgehoogd met zand.

Grasmat vervangen in de tuin

Graag bestaande grasmat vervangen (plm 45M2). Offerte voor verwijderen/afvoeren huidige grasmat. Ophogen en egaliseren ondergrond en aanbrengen nieuwe grasmat.

Beschoeiing langs de waterkant vervangen

Ik zoek een hovenier die beschoeiing aan de waterkant kan plaatsen. Dit moet gebeuren over een lengte van 15 meter. De tuin is goed bereikbaar. De huidige beschoeiing dient naar mijn weten niet per se verwijderd te worden. Dit werk moet waarschijnlijk gebeuren met zwaarder geschut. Met wat voor een materiaal de beschoeiing gemaakt moet worden bespreek ik graag met de vakman.

Waterput slaan in de tuin

Graag zou ik een waterbron in mijn tuin (500m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het zou gaan om het boren (afvoeren van grond eventueel). Graag ontvang ik advies over, de kosten, werkzaamheden, en eventuele andere details. Werkzaamheden kunnen in overleg start, van morgen tot over een paar weken/maanden.

Oprit opnieuw bestraten

CA 34 m2 tegels klein formaat voor het huis opnieuw bestraten dus omdraaien en opnieuw leggen zodat het weer netjes ligt en nieuw lijkt. staan zo nu en dan twee auto s op is een zogenaamde carport nu een beetje verzakt dus ook wat nieuw zand aanbrengen Je kunt er altijd bij ook in het weekend

Afgraven van de tuin en verwijderen van boomstronken

Graag wil ik van u een offerte voor het afgraven van mijn tuin en het verwijderen van de boomstronken die erin staan. De gemeente heeft onlangs de bomen gekapt en de grond aan ons over gedaan. De tuin moet aan de achterzijde afgegraven worden en daar waar nodig gestut worden. Graag hoor ik van u.

Berk laten kappen

Wij willen graag een berk laten kappen berk staat achter in de tuin onder de boom staat een tuin huisje er kan van af de weg achter de tuin bij de boom komen.

Verwijderen van een boomstronk

Boomstronk verwijderen zodat er daarna bestraat kan worden

Kunstgras leggen

Ik wil graag kunstgras laten leggen en eventueel aantrillen. De maat is 29,12 m2

Schutting met betonnen palen monteren

Ik wil graag een schutting met betonnen palen laten plaatsen. De lengte van de schutting is ongeveer 12.20 meter dus er moeten 7 schermen geplaatst worden.

Schutting vervangen

Ik zoek een partij die mijn schutting kan vervangen. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de huidige, 14,5 meter lange, schutting. Vervolgens moet er een nieuwe schutting geplaatst worden met aan de lange kant een poort van één of anderhalf meter breed met cilinder slot. Ik wil dat de schutting gemaakt word van 180 bij 180 cm schermen.

Laurier uit tuin verwijderen

We willen graag een deel van onze Laurier laten verwijderen. Hier komt de 3e augustus een schutting. De laurier moet 30 juli eruit worden gehaald, inclusief wortels. De lengte is 7 meter en de hoogte 2.40 meter. Prijs inclusief verwijderen.

Laurierhaag afvoeren

Ik wil graag dat mijn huidige laurierhagen afgevoerd wordt. Het betreft 6 hagen van ongeveer 1,5 meter doorsnede en 1,7 meter hoog. Het verwijderen doe ik zelf. De hagen zijn op te halen aan de zijkant van de woning welk goed bereikbaar is.

Afdak maken om motor te stallen en bestraten

In het verlengde van een bestaand afdak een afdak maken ten behoeve van de stalling van een motorfiets in de zijtuin. Ook moet er bestraat worden met gewone trottoirtegels, afmeting grond is 3 meter breed en 4 meter lang. Het afdak moet schuin en is dus breder dan 3 meter. Er staat een schutting naast het huis, houten palen en stevige planken, waar het afdak op komt te rusten. Gewone golfplaten is voldoende.

Boomstronken met wortels frezen

In de achtertuin, toegang via garage en tuindeur, 80 cm, zijn reeds uitgegraven boomstronken met wortels aanwezig. Deze wil ik graag laten weg frezen. Het afvoeren is niet nodig.

Tuin opknappen

55 m2 tuin en 13 m2 Cor en achtertuin opknappen. Egaliseren, bandje eromheen en betegelen. Plus reparatie 3 tuinhekpalen. Stroompunt tuin en verlichting verplaatsen. Voorwaarde is binnen een maand starten. Foto’s en tuintekening beschikbaar bij interesse.

Tuin veranderen

De tuin is 5.60 bij 7.50 meter groot. Hier dienen de tegels van 60 bij 60 cm verplaatst te worden en een deel ervan afgevoerd. Er zal een terras gemaakt moeten worden van 1.50 bij 5.60 meter. Daarnaast dient er grond gestort te worden waar ik zelf beplanting in aan kan brengen.

Beschoeiing en terrasvlonder aanleggen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor de volgende werkzaamheden: • Materiaal en plaatsing van beschoeiing (mes en groef, min. 3cm dik) • Materiaal en plaatsing van een vlonder/terras Zie bijlage voor schets, het stuk waar de beschoeiing moet komen is met groen aangetekend en is totaal ongeveer 17 meter en moet 92,5 cm hoog komen. Zelf heb ik een berekening gemaakt voor 18.5 cm brede beschoeiingsplanken. Graafwerkzaamheden zijn reeds uitgevoerd. Er is ook een schets plattegrond foto toegevoegd om een beter beeld te krijgen. Het terras aan het water neemt ongeveer 21 m2 in beslag, voorkeur voor gladde hardhouten vlonder planken zonder groef, parallel langs de waterkant gelegd. Er is door de gemeente vorig jaar een nieuwe beschoeiing langs de waterklant geplaatst wat gedeeltelijk kan gebruiken als fundering voor het terras. We willen het terras 30 cm over het water laten uitsteken. Graag ontvang ik een offerte. We willen de werkzaamheden voor 1 Mei uitgevoerd hebben. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Bestaande tuin renoveren. Woning gekocht enkele maanden geleden maar de tuin is volledig bestraat en voldoet totaal niet aan onze wensen. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 65 m2. De tuin is namelijk 11 meter diep en 5,6 meter breed.

Offerte voor nieuwe schutting

Composiet schutting/ betongaas/hedra als gevolg storm kapot en palen afgebroken. Schutting dient vervangen te worden. Ik heb hiervoor een offerte nodig voor de verzekering. Palen staan in beton.