Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Loosdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Loosdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Loosdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Loosdrecht of directe omgeving.

96 klanten uit Loosdrecht bevelen een bij Casius in Loosdrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Loosdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Loosdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Loosdrecht:

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een put in mijn achtertuin Laten slaan. Heb eventueel ook twee buren die het gelijktijdig willen. Kan geen grote vrachtwagen bij ons komen. Eventueel ook pomp leveren en aansluiten. Dit is puur ter bereging à 1200 m2 tuin.

Naaldbomen verwijderen

Graag wil ik weten wat het kost om 6 naaldbomen te laten verwijderen. Afvoeren optioneel.

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een offerte dan wel advies voor het boren/slaan van een grondwaterput ten behoeve van de beregening van de tuin.

Houten vlonder terras en bestrating achter

Ik wil graag een houten vlonder terras aan het huis.. Dit is nog een idee. En bestrating achter het huis. Het gaat om totaal 48 m2. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten zullen zijn.

Houten schuttingdeur plaatsen

Ik wil graag een houten schuttingdeur (170 x 1.00 meter) laten plaatsen met metalen skelet, hij wordt geschilderd. De paal voor montage is al aanwezig.

Schade aan schutting repareren

Door de voorjaarsstorm is de schutting gedeeltelijk omgewaaid en beschadigd, waarbij de palen gebroken zijn. Het betreft een houten schutting. Tevens dient de poortdeur gecontroleerd te worden. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. Het zijn twee schuttingdelen van 180 bij 180 cm.

Tuin afgraven en en ophogen met zand

15 cm afgraven en afvoeren en ophogen met zand in zowel voor en achtertuin. Totale oppervlakte is 45 m2 achtertuin en 10 m2 voortuin. Achtertuin is bereikbaar via achterom met poort.

Houten terras vervangen

Wij wonen in Loosdrecht aan de Rading in het bos en ons Douglas houten terras is ruim 13 jaar oud. Omdat we in het bos wonen is het verouderingsproces van ons terras sneller gegaan dan normaal en is het aan vervanging toe. We zijn op zoek naar een (grove) prijsopgaaf. Hierbij de details: Oppervlak: Ongeveer 55 m2 in een L-vorm om ons huis aangelegd. Lengte 12 meter en breedte 7 meter. Houtsoort: Douglas houten planken 25 mm dik, 21 cm breed. Circa 2-3 mm ruimte tussen de planken. Inclusief onderliggende draagbalken. Ongeveer 7 x 5 cm. Schroeven: RVS Spax. Bereikbaarheid: Aanhanger kan voor de deur worden geparkeerd. Toegankelijkheid via schuurdeur. Gaarne het oude terras afvoeren (mooi stookhout?). We horen graag wat u hiervoor rekent.

Schuttingen plaatsen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor de aanschaf en plaatsing van een schutting bij 5 nieuwbouwhuizen te Loosdrecht. Wij wensen een schutting van betonpalen in antraciet grijs met houten schermen een aantal poorten. De grond betreft nieuwbouwkavels en is vrij van obstakels. De afmetingen voor de 5 huizen zijn als volgt: Schutting Bouwnummer 1/2. -schutting 8,80 meter -1x poort 1 meter -1x poort 1,20 meter Schutting Bouwnummer 2/3 -5,60 meter Schutting Bouwnummer 3/4 -schutting 7,60 meter -2x poort van 1 meter Schutting Bouwnummer 4/5 -5,60 meter Poort Bouwnummer 5 - 1x poort 3 meter De plaatsingsdatum betreft 4 september aanstaande. Aangezien wij de offerte aanvraag bij meerdere aanbieders uit hebben staan zouden wij graag direct uw scherpste prijs ontvangen.

Heg vervangen door een schutting

Wij hebben op de erfgrens met onze buren nu een heg staan en willen die laten verwijderen en vervangen door een schutting. De tuin van onze buren ligt net iets hoger, daarom willen we een goede kwaliteit materiaal, zodat de onderkant van de schutting niet snel verrot. We denken daarom aan een hout-met-beton schutting of een volledige hardhouten schutting. De maat van de schutting is 18 meter lang en 180 cm hoog. Wij laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Tuin laten renoveren

Ik wil graag mijn tuin van 110 m2 laten renoveren. Betreft grondwerk, bestrating, beplanting. Het gaat om de voortuin.

Omgewaaide naaldboom verwijderen

Naaldboom is omgewaaid in Loosdrecht. Ligt in de tuin en moet verwijderd worden. Makkelijk bereikbaar, boom ligt plat op de grond. Is een boom van 30 jaar oud en ongeveer 6 meter hoog.

Tuin afgraven en gras leggen

Ik wil in mijn voortuin gras laten leggen. De tuin is nu voorzien van grind en een kleine conifeer in midden met een paar stenen. Dit moet er wel eerst worden uitgehaald en afgevoerd voordat er gelegd kan worden. De tuin is ongeveer 3 meter breed en 6 meter lang. Het pad ernaast moet blijven. Graag een prijsopgave met ongeveer de kosten die er worden gemaakt.

Tuin laten renoveren

Ik wil mijn tuin laten renoveren volgens bijgevoegd ontwerp: - vlonder van circa 15 m2 hardhouten delen - achter schutting 5.30 m betongaas met (hard)houten palen 2 meter hoog - houten poort 1 meter breed. Alles te leveren door hovenier. En een deel bestrating van circa 25 m2 met bestaande bestrating van tegels 40 x 60 cm gecombineerd met waaltjes.

Terrasoverkapping plaatsen

Ik wil binnenkort een terrasoverkapping bestellen. Gaat om 4 palen die in de grond moeten komen. Voor foto, zie http://gardenonline.nl/terrasoverkapping/terrasoverkapping/terrasoverkapping-george/ Wie kan mij hiermee helpen?

Boom snoeien

Boom snoeien tot stamhoogte van een meter. Het ontdoen van takken en inkorten van een boom in de voortuin. Doorsnee circa 25/30 cm en tot 1 meter hoogte laten staan. Afvoer groen afval kunnen we zelf.

Bloemen en planten in een tuin

Wij hebben een huis laten bouwen in Loosdrecht. De tuin hebben we geheel betegeld maar weten nu niet wat en hoe met boompjes & planten. Misschien kunt u ons daarin adviseren. We hebben deeds enkele bakken met 1-jarig zomergoed erin.

Plan voor mijn achtertuin

Ik wil graag een low-budgetplan om mijn achtertuin te renoveren, waar ik mettertijd zelf invulling aan kan geven. Ik woon sinds 1,5 jaar in een eengezinshoekwoning met een achtertuin van 10x20m. In achtertuin staan 5 grote zomereiken. Mijn woningbouwvereniging geeft mij geen toestemming een kapvergunning aan te vragen voor 1 of meerdere bomen. Op dit moment zit ik erg slecht in mijn geld maar ik zou graag een mooie achtertuin hebben, nu is het niets. Ik wil bijvoorbeeld graag een terras, een moestuin, een zwembad. Maar ik heb nooit een tuin gehad en weet niet wat er allemaal kan met die 5 eiken. Ze geven natuurlijk ook veel troep in het najaar met de eikels en bladeren die vallen.

Aanleg hardhouten terassen

Aanleg van 2 ruime terrassen aan de Stilleplas in Nieuwe Loosdrecht. Ze staan op land, wel moerassige grond. Het gaat om een verhoogd terras van 4,20 x 4,20 en zo'n 50cm hoog met een trap aan de voorkant. Tweede terras is 3 x 3 met een stuk steiger er aan vast van 6m1; aan de beschoeiing kan die vastgemaakt worden. Totaal dus zo'n 35m2 Van hardhout.

aanleggen gazon, circa 50 m2 het ...

aanleggen gazon, circa 50 m2 het voorwerk is vrijwel geheel klaar tuin is goed toegankelijk locatie nieuw-loosdrecht

Onze tuin grenst 45 meter aan het water. ...

Onze tuin grenst 45 meter aan het water. Door de storm is de beschoeiing en steiger volledig vernield en zo'n 40 cm tuin is op diverse plaatsen weggeslagen. We willen een nieuwe beschoeiing aanleggen die stevige stormen kan doorstaan. Mag van (hard)hout zijn. Steiger is niet nodig. In dit project willen we tevens de waterlijn iets wijzigen, dwz op sommige plekken water wegnemen en grond storten en op andere plekken water teruggeven.

Tuin heeft 45 meter grenzend aan open ...

Tuin heeft 45 meter grenzend aan open water waar vaak westenwind op staat. De beschoeiing en steiger moeten vernieuwd worden en de grenslijn van de tuin moet gewijzigd worden. Tvens heipalen slaan voor terras aan water en beton storten voor terras.