Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronken verwijderen:

Boomstronken verwijderen

Wij hebben een 12 tal bomen omgezaagd en zijn op zoek naar iemand die de stronken en wortels kan verwijderen. Gemiddelde diameter van de bomen is 20-30cm. Zijn conifeer achtige bomen volgens mij. Bij voorbaat
Onze klant uit Loenen aan de Vecht (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronken verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronken verwijderen

Ik wil 4 stronken weg laten halen van 20, 35, 40 en 45 cm in diameter. Ik regel zelf het puin.

Twee boomstronken verwijderen

2 boomstronken verwijderen

Boomstronken verwijderen

2 boomstronken en eventueel de stronken van de heg verwijderen uit de voortuin. Omdat ik maar één foto kan uploaden, heb ik gekozen voor een overzichtsfoto. De stronken zitten allemaal aan de straatkant van de tuin.

Vier boomstronken verwijderen

Ik wil 4 oude boomstronken van circa 16 cm diameter verwijderen. De tuin is makkelijk te bereiken. De buxussen willen wij ook verwijderd hebben. De vakman moet het ook afvoeren.

Boomstronken verwijderen

Er staan 6 boomstronken welke verwijderd dienen te worden. De diameter daarvan is 20 tot 25 cm. Het is goed toegankelijk allemaal. Stobbes moeten weggefreesd worden.

Stronken verwijderen

Wij zouden graag een offerte willen voor het wegfrezen van 3 boomstronken in Eerbeek. Belangrijk is ook de wachttijd. Met vr. Gr. Leo en Joanna

Verwijderen boomstronk

Het gaat om het verwijderen van een boomstronk. Eventueel moeten er nog boomstronken van een middelgrote conifeer verwijderd worden.

Boomstronken laten verwijderen

Ik wil graag twee boomstronken laten verwijderen uit de achtertuin. De doorsnede is ca. 15 cm. De boom steekt nog 30 centimeter de grond uit. De tuin is bereikbaar per achterom.

Boomstronken verwijderen

Ik heb 4 boomstronken die verwijderd moeten worden. De diameter van de bomen was circa 30-40 centimeter. 3 staan aan de kant van de weg en 1 langs de garage. Alles moet afgevoerd worden door de vakman.

Boomstronken verwijderen

Wij willen 2 boomstronken verwijderen uit onze tuin. 1 Stuk met een diameter van circa 500 mm en 1 stuk met een diameter van circa 800 mm. De bereikbaarheid is goed, aan de achterzijde van onze tuin is een poort met een doorgang van circa 2500 mm breed aanwezig.

Partners

Partners van Casius