Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Loenen aan de Vecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Loenen aan de Vecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Loenen aan de Vecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Loenen aan de Vecht of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Loenen aan de Vecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Loenen aan de Vecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Loenen aan de Vecht:

Betonnen schutting met houten schermen

Graag een offerte voor het plaatsen van een beton/houten schutting van 7,8 meter lang en een poort van een meter breed. Incl plaatsen. De oude schuttingen verwijderen we zelf.

Compleet nieuwe tuin met overkapping aan achterzijde van de tuin

Tuin van 9 x 5,5 meter. Willen geheel nieuwe tuin met houten schutting. Veel grote tegels en aan de rand planten. Aan de achterzijde van de tuin willen we een overkapping van +/- 3 x 5,5 m. Misschien iets smaller maar dat weten we niet precies. Veel groen in de tuin vinden we ook mooi. Aansluiting voor verlichting in de tuin (de verlichting elementen schaffen we zelf aan).

Drainage probleem

De rechterkant van de tuin heeft een drainage probleem. Iedere keer als er veel regen is gevallen blijft er op 2 plekken water staan. Hierdoor gaat de beplanting ook kapot. Hebben jullie hier een blijvende oplossing voor? De tuin is in het voorjaar van 2015 opnieuw aangelegd door Buitengewoon hoveniers. Sinds 2017 hebben wij dit terugkerende probleem. Er zijn verticale grindgaten gemaakt, maar dat helpt niet. Ik hoor graag of hier een oplossing voor is.

Boomstronken verwijderen

Wij hebben een 12 tal bomen omgezaagd en zijn op zoek naar iemand die de stronken en wortels kan verwijderen. Gemiddelde diameter van de bomen is 20-30cm. Zijn conifeer achtige bomen volgens mij. Bij voorbaat

Schutting zetten, bloembakken maken en straten

Graag zou ik de achtertuin willen voorzien van 1 dicht schuttingdeel en 2 open (betongaas) en een poort. Is er ook een mogelijkheid om in de voortuin iets te plaatsen waar de containers in kunnen? Eventueel ook bloembakken van steen maken en een deel bestraten.

Schutting plaatsen

Graag zou ik een schutting laten plaatsen tussen mijn achtertuin en die van de buren. De huidige schutting is met een storm omgewaaid. De schutting is 6,40 meter. We willen graag een goedkope schutting (zo goedkoop mogelijk) die wel onderhoudsvrij is en wel hardhouten palen, omdat deze niet rotten. Ook moet de achterkant wat grenst aan het fietspad vernieuwd worden. We hebben beiden een poort van 1 meter. En aan de kant van de buren een stuk van 240 cm. Aan mijn kant heb ik 2 delen van 1 mdgdf en 2 schuine stukjes van 50 cm.

Achtertuin ophogen en omspitten

De achtertuin is op dit moment leeg en dient te worden omgespit en opgehoogd. De tuin is ongeveer 10 meter breed en 13 meter diep. Er zal een pad van 1.80 meter breed en een terras van 3 meter diep en 5 meter breed betegeld te worden met gebakken klinkers. Er dienen borders aangelegd te worden die wij zelf zullen invullen. Verder zal er nog gras gelegd moeten worden.

Tuin vernieuwen

Tuin uitgraven, tegels, vlonder en oude kiezels, en gelijk maken, kiezelmatten met daarop grijze kiezels storten. Enkele groenblijvende helmgrassen als plant. Oppervlakte voortuin is ongeveer 65 m2

Complete tuin aanleggen bij nieuwbouw huis

Voor en achtertuin grondwerkzaamheden 450 m2. Spit-level niveau aanbrengen 225 m2. Extra grond. Bestrating en graszoden aanleg. Pad rondom huis aanbrengen. Beukenheg rondom plaatsen en grond verrijken met aarde. Hardhout terras van 30 m2 funderen en plaatsen. Onder terras een opslag voor haardhout maken 20 m2. 2 Bomen snoeien. Borders aanleggen. Reinigen van slootkant 70 strekkende meter.

Gaashekwerk en poort plaatsen

Graag zou ik een opgave van kosten willen voor het plaatsen van een gaashekwerk van 10 bij 10 cm (gegalvaniseerd)over een lengte van 9 meter en 16,40 meter ,150 cm hoog met hardhouten smalle palen,en een houten poort van 180 cm hoog.

Diverse onderhoudsklussen in de tuin

Wij willen een stuk bestrating van 3 x 5 meter in onze tuin laten herplaatsen, omdat de huidige tegels ongelijk liggen. Verder willen we een stuk van 3 x 5 meter laten aanleggen met nieuwe tegels. Ook willen we rubberen tegels laten plaatsen en een dubbel klimrek. Als laatste willen we een driehoekig schaduwdoek laten spannen boven de nieuwe bestrating. We hebben ook nog een reparatieklus aan een draadwerk schutting. Die dient verstevigd te worden en een houten lat aan de bovenzijde moet worden vervangen. We hebben ook een nieuw draadwerk hek gekocht en dat willen we in het midden van de schutting laten plaatsen. De totale schutting is 8 meter lang. We willen de klus graag in overleg met u inplannen, het liefst binnen de komende maanden.

Esdoorn met stam verwijderen

In mijn tuin, direct aan het water, staat een Esdoorn met een stamomtrek van 180 cm. Graag een prijsopgave voor het kappen en de stronk wegfresen tot onder het maaiveld. De boom is bereikbaar via een smal pad van ruim een meter breed.

Omgewaaide schutting laten vervangen

Door de storm is onze schutting gisteren omgewaaid. We hebben een gesloten schutting. Enerzijds een schutting met een deur en anderzijds (links) een tuinhekken schutting. Door de storm is onze linkerschutting gisteren omgewaaid. De schutting met de deur staat nog (3. 15cm breedte),maar misschien willen we deze ook laten vervangen. De schutting die is omgewaaid, bestond uit 4 houten tuinschermen (breedte 180cm, hoogte 180cm). Graag ontvang ik voor u op korte termijn een vrijblijvende offerte voor een AllInnprijs voor het vervangen van de schutting (dus incl. Voorrijkosten, plaatsen schutting en BTW),voor: 1. Een goedkope en degelijke houten schutting 2. Een goedkope en degelijke kunsstof schutting In afwachting van een spoedige reactie, telnrPS Desgewenst kan ik u een foto van de omgewaaide schutting mailen.

Omgewaaide tuinschutting vervangen

Graag ontvang ik van u op korte termijn een All In prijs (totale kosten plaatsen schutting, eventuele voorrijkosten en BTW). Onze 4 tuinschermen van 180 x 180 cm zijn gisteren omgewaaid. Het is een gesloten tuin met deur. De deur zit ook bevestigd aan een schutting die niet is omgewaaid, in totaal is dit deel 315 cm breed. Misschien willen wij dit deel ook vervangen. Graag ontvang ik op korte termijn een vrijblijvende offerte van de kosten mét en zonder vervanging van het deel met deur. Graag offerte specificeren in de volgende uitvoering: 1. Een degelijke maar voordelige houten schutting 2. Een degelijke maar voordelige kunststof schutting In afwachting van uw spoedige reactie, graag binnen 2 weken de schutting plaatsen.

Bomen kappen

Plus minus 15 bomen moeten gekapt dan wel gesnoeid worden. Bomen zijn te hoog om te kunnen meten. Ze staan in achtertuin, dikkere en dunnere. Graag ook restanten wegwerken, dan wel meenemen.

Tuinschutting en poort vervangen

Afvoeren oude tuinschutting. Aanbrengen tuinschutting 1.80 breed, 7 maal. Aanbrengen 1 poort 1.10 breed. Van hout. Nog niet besteld.

Tuinaanleg

tuinaanleg

Het ruimen van heggen stuiken en ...

Het ruimen van heggen stuiken en afvoeren. Opnieuw beplanten/bestraten tegels e.d. Tuin is iets meer dan 50m2.

ik heb een achtertuin met de afmetingen ...

ik heb een achtertuin met de afmetingen 7 X 9 mtr. (ruime schatting)en het is helemaal aan renovatie toe. Momenteel is het een onkruidparadijs maar dat kan ik wel verwijderen zodat het minder werk voor u is. ONtwerp heb ik het één en ander al bedacht: Eerst het geheel zand en antiworteldoek werk. Betegeling wil ik graag in chinees hardsteen(http://www.tuinhoutsteengoed.nl/aanbiedingen08/chineeshardsteen.jpg). klein grint tuintje erin van 1 bij 2 mtr. Van de kant van tuinachterdeur een steiger vloer(http://www.gemarko.nl/images/foto-s/natuursteen-tuinen-a/image/design_tuinen_gemarko_003.jpg)die 2 meter diep de tuin ingaat, die iets hoger is dan wat betegeld word.(zie afbeelding) Apart heb ik nog een zijpad naast me huis die ook dezelfde betegeling nodig zou kunnen hebben

Onderhoud achtertuin en omheining ...

Onderhoud achtertuin en omheining vernieuwen. Voortuin omheining vernieuwen, nieuwe bestrating en beplanting. Tuin/buitenverlichting voor en achtertuin.