Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijverfolie in de vijver vervangen:

Vijverfolie in de vijver vervangen

Bij het leegpompen van mijn vijver zag ik in de hoek een lekje. Onder de folie (rubber) zie nu ook water. De vijver is 4 meter lang, 1 meter diep en 90 cm breed.
Onze klant uit Leusden (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijverfolie in de vijver vervangen uit heel Nederland:

Vijverfolie vervangen en mogelijk bedekken met epdm

Oude vijverfolie vervangen. Inhoud vijver ongeveer 4500 liter. Ik wil graag een offerte voor folie en optie epdm. Brug ligt los tussen de twee grote delen in.

Vijverfolie vervangen

Ik heb een vijver van 3 bij 3,50 en 120 diep maar hij is ergens lek en ik weet niet waar. Hoe kan ik het op sporen en wat kost het om het eventueel te laten vervangen. Er zitten nog vissen in de vijver.

Vervangen vijverfolie

Mijn vijver lekt op verschillende plaatsen. Reden waarom de folie (PVC) vervangen moet worden. In de rand, waar de folie onder doorloopt, staan grassen. Ik stuur u bijgevoegd een tekening en een paar foto’s mee, zodat u een indruk krijgt. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte. Indien het nodig is dat u daarvoor de situatie ter plaatse ziet, dan kan dat natuurlijk. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Tuinvijver aanleggen

Ik zoek een hovenier die een tuinvijver kan aanleggen van ongeveer 2 bij 3 meter met vijverfolie. De vorm van de vijver is al uitgegraven. De vijver moet wel minder diep worden dan de huidige vorm. Hoe de vijverranden moeten komen weten we nog niet. Wel moet er een vijverfilter en een pomp aangesloten worden. Daarnaast is opvul zand of grind nodig. Het werk moet plaatsvinden in mijn achtertuin welk goed bereikbaar is.

Vijver aanleggen

Graag wil ik een aantal werkzaamheden in de achtertuin laten aanleggen. Ik zou graag een vijver van 5 bij 2.50 meter groot laten maken met vijverfolie. Daarnaast moet er voor in de avond verlichting aangelegd worden en zal er een deel van de bestrating, ongeveer 5 bij 4 meter, moeten worden aangepast. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Vijverfolie vervangen

Onze vijver is lek en staat droog. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de folie, leeghalen van de vijver, herstellen damwanden en randen. De vijver is nier vormig en ongeveer 5 bij 2,5 meter en twee meter op z'n diepst.

Vijverfolie laten vervangen

Mijn huidige natuur aangelegde vijver (circa 108 m2) is lek en daarom moet het folie vervangen worden. Het leeghalen van de vijver zal ik zelf doen, ook het verwijderen van het gras dat langs de rand van de vijver staat, zal ik zelf doen. Graag een offerte met PVC en een waarbij rubber(achtig) folie wordt gebruikt. Ik heb een schets met maten en diepte meegestuurd.

Vijverfolie aanbrengen

Ben net klaar met het metselen van de vijver (L vorm). Afmetingen binnenwerk 4.70 x 1.35 meter en 1.60 x 1.25 meter. Hoogte 1.20 meter. Het betreft alleen het aanbrengen van de folie, inclusief leveren.

Vijverfolie aanbrengen en gras inzaaien

Ik heb een tuin met een grasveld wat opnieuw ingezaaid dient te worden. Veel onkruid etc. Het gras is minimaal 15 jaar oud. De vijver is lek dus daar moet een nieuwe folie in. De vijver bestaat uit 2 delen wil nu een grote vijver.

Grote vijver laten graven

Wij willen een grote vijver laten graven en de grond laten afvoeren. De vijver wordt ongeveer 7 meter lang. Op het breedste punt wordt hij 3 meter breed, op het smalste punt 2 meter breed. De vijver wordt ongeveer 1 meter diep en wordt voor een groot gedeelte omrand door een ondieper gedeelte voor planten manden. Graag willen wij weten wat hier de kosten van zijn. Graag willen we ook een opgave ban de kosten als we ook het vijverfolie laten plaatsen.