Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijverfolie in de vijver vervangen:

Vijverfolie in de vijver vervangen

Bij het leegpompen van mijn vijver zag ik in de hoek een lekje. Onder de folie (rubber) zie nu ook water. De vijver is 4 meter lang, 1 meter diep en 90 cm breed.
Onze klant uit Leusden (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijverfolie in de vijver vervangen uit heel Nederland:

Vijverfolie vervangen

In 2009 is in mijn voortuin een kleine vijver aangelegd: HxBxL 60x120x198. Deze vijver loopt nu steeds leeg en ik denk dat de folie poreus geworden is en vervangen moet worden. Graag heb ik hiervoor een prijsopgave.

Vijver repareren

Vijver heeft een scheur in de betonnen zijkant. Om scheuren in de toekomst te voorkomen willen wij de vijver graag laten bekleden met vijverfolie (liefst met dakrubber dat ingebrand wordt, als dit geschikt is). De vijver heeft een afmeting van ongeveer 5 m2 en is 75 cm diep. Het water kan ik eventueel zelf met een buurman eruit halen. Er is een tuinpoort aanwezig. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaalkosten.

Vijver herinrichten

Graag ontvangen we een vrijblijvende offerte binnen 2 weken voor het herinrichten van onze vijver. Te weten leegmaken van onze vijver, opnieuw vormgeven en opnieuw bekleden met vijverfolie.

Terras verwijderen en vijver aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een deel van mijn terras kan verwijderen en hier een rechthoekige vijver met vijverfolie in kan plaatsen. Afmeting betreft ca. 2 bij 1,20 meter.

Vijverfolie plaatsen in bestaande vijver

Ik zoek een hovenier die een reeds uitgegraven vijver met aan beide kanten een plateau kan voorzien van folie. De vijver is 500 bij 140 cm groot en 200 cm diep. De vijver is momenteel leeg. De achtertuin is goed bereikbaar.

Nieuw vijverfolie in vijver

Ik zoek een hovenier die nieuw vijverfolie kan aanleggen in onze vijver. De vijver is ongeveer 5,25 bij 2,50 meter en in het midden 1,10 meter diep. Beplanting bestaat uit lelies,krabbenscheer, pontederia en gele plomp. Er zitten veel ruisvoorns, een grote winde, kikkers en salamanders in. De vissen dienen tijdelijk te worden verplaatst.

Vijverfolie vervangen

De vijverfolie pvc is 12 jaar oud en moet vervangen worden. De vijver heeft een L-vorm en de afmetingen zijn 6*3 m, diepte ca 90 cm en 3*3 meter diepte 40 cm. Totale oppervlakte 27 m2.

Vijverfolie vervangen

Drie jaar geleden heeft een tuinman mijn tuin rond de vijver wat gerenoveerd en nieuwe vijverfolie in de vijver gelegd. Sinds vorig jaar augustus zit 'ergens' in de bovenrand (15 cm) van de folie een lek. Hij komt het probleem niet oplossen want hij denkt dat er een reiger of katten de lek veroorzaakt hebben. Ik denk zelf aan de lasnaad die in de folie zit. We komen er dus niet uit. Maar ik wil weer een leuke vijver hebben. Wat kost het vervangen van de folie? De folie ligt deels onder de stenen en onder de tuin. De vijver is ongeveer 1,80 bij 2,40 meter, en 45 cm diep.

Vijverfolie plaatsen op locatie

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het leveren en plaatsen van vijverfolie (4ever flex). De vijver is 4,30 x 2,15 meter en 1,10 meter diep. Er zit ook een ondieper gedeelte in. Ook graag de levertijd aangeven, waarvoor dank.

Vijverfolie plaatsen

Ik ben benieuwd naar wat het kost om nieuwe folie voor m'n vijver van 5 breed en 5 meter lang en een stuk van 4 meter lang en 3 meter breed door jullie te laten maken.