Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Houten of directe omgeving.

899 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleg voor en achter, drainage ophogen bestrating, schuttingen plaatsen voor meerdere woningen bij nieuwbouw project, tuin grond weghalen+zand+bestraten, tuin egaliseren en drainage aanleggen, aanleg tuin, achtertuin herinrichten, aanleggen tuin nieuwbouw huis, afgraven en zand storten, kunstgras aan laten leggen, aanleggen terras, tuinhuis, ondervloer en schutting zetten, houten vlonder bouwen bij sloot, tuin renoveren, tuin vernieuwen en plaatsen schuur, tuin renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Houten:

Bolsedoorn laten verwijderen

Wij hebben 2 Bolesdoorns die we willen verwijderen en laten afvoeren uit onze voortuin. Graag ontvang ik uw offerte.

Struiken, bomen weghalen en wegbrengen

Ik wil in de voortuin 4 struikbomen weg laten halen. Twee van 1 meter en 2 van 1,90 meter. Deze moeten met stronk en wortels eruitgehaald en weggebracht worden.

Boomstronken laten verwijderen

Het gaat om 3 stronken die ik graag wil verwijderen 1. 17 cm diameter: In de hoek van de tuin. De heg links op de foto is al weg. Uiteraard kan de loungeset ook aan de kant om ruimte te maken (de lastigste, vandaar 1 foto zie bijlage) 2. 10 cm diameter: Boomstronkje achter in de tuin, dichtbij de achterste schutting 3. 13 cm diameter achter in de tuin De tuin is enkel toegankelijk via een berging (met dorpel/drempel) waarvan de twee deuren 89 cm breed zijn. Echter voor de laatste deur recht tegenover de deur op ongeveer een meter afstand een muurtje. Je zult dus een hoek moeten maken mochten er machines voor nodig zijn. Voor alle 3 geldt dat ik straks geen gras wil laten groeien, maar in ieder geval wil ik de stronk er voldoende uit hebben dat die tot 20-30 cm onder het oppervlakte verwijderd is. Eventueel geen probleem als de misschien wel grote wortels deels blijven zitten. Het puin kan ik zelf afvoeren.

Tuinschermen met hardhouten palen monteren

Wij willen graag een houten schutting met hardhouten palen (materiaal aanwezig) laten plaatsen aan de achterkant en zijkant van de achtertuin houten tuinschermen van 2 x 2 meter, 1 houten deur van 1 x 2 meter en 10 hardhouten palen. Ik heb een plattegrond bijgevoegd. De palen kunnen aan de achterkant van de tuin waarschijnlijk niet diep in de grond geplaatst worden. Op ongeveer 30 centimeter diepte zit de rand van een laag beton in de weg. We weten zelf niet hoe de palen het beste geplaatst kunnen worden.

Lage tuinafscheiding maken.

Wij willen graag bij de voortuin een tuinafscheiding van beton rotsmotief. De afmetingen van onze voortuin is 3,92 x 4 meter. Er is wel 1 hoekpaal nodig.

Tuin afgraven en ophogen

Betreft een nieuwbouw woning waar de voortuin en achtertuin afgegraven en opgevuld moeten worden. Ongeveer de helft is bestemd voor terras (zand) en de rest voor klein groen (aarde). Oppervlak is naar schatting 80-85 m2. Langs het huis is het smalste stuk ongeveer 1 meter.

Tuinontwerp maken

Vorig jaar hebben wij ons huis gekocht. De tuin vinden we nu wat ouderwets en zouden wij graag een ontwerp willen laten maken door een creatieve vakman. Graag maken we er een hippe, verrassende, creatieve plek van waar we verschillende plekjes hebben om heerlijk te loungen. Een tuin met niet te veel onderhoud, maar ook niet te veel tegels, water moet makkelijk de grond in kunnen zakken. De tuin mag zeker veel groen bevatten. De tuin is zo'n 5,5 x 16 meter.

Nieuwe schuttingen plaatsen

Ik wil graag weten wat het kost om 6 schuttingen te laten plaatsen? En wat het kost om de oude schermen weg te halen (incl. Hedera) en af te voeren.

Poort voor tuin laten plaatsen

Offerte voor een nieuwe poort ( vrijstaand dus niet aan een schutting vast)

Drainage in tuin laten aanleggen

Wilt u voor ons een drainagesysteem aanleggen? En wat zijn de kosten? De afstand van schutting tot schutting is ongeveer 5 meter. De beplanting van de tuin is ongeveer 3 meter. Bij, heftige, regenval ligt er veel water op deze 15 m2, 3 x 5 meter. De hele tuin is ongeveer 10 meter lang, maar onder het terras hoef dus geen drainage aangelegd te worden. In afwachting op uw reactie.

Schutting met windschade repareren

De schutting tussen mij en de buren is omgewaaid. Het betreft een rechte schutting (10 meter), volledig hout, met hard houten palen in de grond. De palen, die zijn gestort met beton moeten uitgegraven worden, vernieuwd en weer ingegraven en weer gestort met beton. Vervolgens moet de schutting weer gemonteerd worden met de bestaande schuttingdelen.

Aanpassen van een tuin

Onze tuin is 4 jaar geleden aangelegd en wij willen wat aanpassingen laten doen. Kunstgras in plaats van echt gras, 5 x 3,5 meter, wat borders vervangen voor tegels, 80 x 80 cm, vlonderplanken wellicht vervangen, in de zijtuin rubbertegels onder een speelhuis (nog te installeren), in de voortuin een border vervangen voor tegels en een fietsenrek. Hebben jullie dit voorjaar tijd en wat zouden grofweg de kosten zijn

Geel zand afgraven en vervangen door zwart zand

Onze nieuwbouw tuin is voorzien van 25 cm geel zand bovenop de kleigrond. Op de stukken waar wij een tuin willen, hebben wij tegels van 50 x 50 cm weggehaald. Ook onder de paar cm zwart zand zit geel zand. Het gaat om 2 delen, 2 bij 1.50 meter en 7.50 bij 1.25 meter, die wij graag van zwart zand voorzien zouden willen hebben. De tuin is goed bereikbaar.

Schuttingdelen leveren en laten plaatsen

Ik wil 18 schuttingdelen (180 x 180 cm) met palen laten plaatsen, graag zou ik een offerte willen met de prijs van materialen kopen en plaatsen. Geen voorwerk nodig. Schuttingdelen niet duurder dan 80 euro per stuk.

Schuttingdelen met palen plaatsen

Ik wil 15 schuttingen en palen kopen en plaatsen door praxis.

Boomstronken verwijderen en boom snoeien

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die 2 boomstronken kan verwijderen. 1 in de voortuin, deze staat vrij, met een grote diameter van ongeveer 80 cm en in de achtertuin is ongeveer 40 cm. Deze staat ongeveer 1 meter van de schutting verwijderd. Daarnaast hebben we een grote boom die gesnoeid moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hier voor zijn. De achtertuin is alleen te bereiken door een poort van zo’n 90 cm.

Tuin leeghalen, afgraven en egaliseren

In de achtertuin met achterom dient er een heg van 9 meter lang en 2 coniferenhagen van elk 2.50 meter lang verwijderd te worden en afgevoerd. Daarnaast zou ik graag wat advies ontvangen voor het eventueel afgraven van de tuin. Daarna zal er grond gestort moeten worden en het geheel geëgaliseerd. De tuin is ongeveer 11 meter lang en 6 meter breed.

2 x bomen kappen

Betreft 2 Esdoorns (op de foto boom 1 en 2) van circa 10 meter. Hoog en een doorsnede van circa 30 cm. De bomen staan in mijn achtertuin op 1-2 meter van de gevel. Er is geen achterom, aan- en afvoer materialen, takken en hout moet door het huis of over het water. Gaarne uitgesplitste offerte kappen-stronk en wortels verwijderen, afvoer hout. Hoor graag.

Voor- en achtertuin aan laten leggen

Achtertuin 25 m2: afgraven+ keramische tegels afleggen van VT-wonen Duostone (60 cm bij 60 cm, 4 cm dik). De achtertuin willen we volledig betegelen. Daarnaast willen we de mogelijkheden voor de schutting bespreken, klimop of iets passend. Voortuin 36 m2: afgraven, parkeerplek maken + deels beplanten en deels betegelen met normale tegels. Graag een complete offerte inclusief materialen, manuren en dergelijke.

Tuin afgraven, ophogen, egaliseren en aftrillen

Onze voor-, zij- en achtertuin afgraven, eventueel ophogen met geschikt zand en aftrillen, zodat het daarna legklaar is voor onze tegellegger. Het betreft 65 vierkante meters.

Schutting met palen plaatsen

Ik wil 5 restanten van grondpalen uit de grond halen. Vervolgens 10 palen plaatsen met lange pen-paalhouder en cement, daarna 90 planken als schutting aanbrengen, daarna 1 poort met klein stukje planken plaatsen en als laatst 1 tuinhek plaatsen. De schutting die moet komen is 10 plus 1,5 centimeter

Tuin bij een nieuwbouwhuis afgraven en ophogen

Wij zouden graag de tuin van ons nieuwbouwhuis 15 cm willen laten afgraven en vervolgens willen laten ophogen met zand. Er ligt momenteel kleigrond in (zie foto). De totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Bij één van de buren is geprobeerd met een karretje met rupsbanden te gaan afgraven maar die zakte weg. Graag zouden wij een prijsindicatie willen ontvangen en willen weten hoe snel het gedaan zou kunnen worden. De tuin heeft een achterom.

Volledige tuinrenovatie

Oude tegels en grind afvoeren. Tuin uitgraven, en egaliseren. Gras leggen, nieuwe tegels leggen waar oude tegels en grind lag. Misschien een slim idee om iemand langs te laten komen om een volledige indruk te krijgen. Het is een diepe tuin van minstens 60 vierkante meter. Ik wil graag keramische tegels dus dit graag even in overleg. Het huis heeft een achterom maar er zit wel een schutting omheen dus daar moeten we ook even over overleggen.

Herstellen van de schutting na storm

De schutting is 15 meter. De meeste palen zijn afgebroken, slechts twee niet. Als ze nog goed zijn, de houten planken opnieuw aanbrengen en enkele vervangen. Graag een offerte inclusief benodigde materialen.

Eenvoudige schutting plaatsen

Het betreft een rechte eenvoudige horizontale houten planken schutting plaatsen met houten palen eventueel in cement zetten. De lengte is 20 meter en de hoogte 1.80 meter. Moeten wij oude schutting zelf verwijderen? Graag een offerte voor het verwijderen van de oude delen en plaatsen van de nieuwe schutting. Deze offerte zullen wij indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren