Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor beplanting verwijderen en gras plaatsen:

Beplanting verwijderen en gras plaatsen

Wij hebben een enorme tuin, maar geen groene vingers. Wij willen graag meer gras in de tuin i.p.v. beplanting zodat de jongens kunnen voetballen en onderhoud minimaal is. De beplanting ook graag afvoeren. De tuin is ongeveer 600 m2.
Onze klant uit Harmelen (Utrecht) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beplanting verwijderen en gras plaatsen uit heel Nederland:

Voortuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de huidige tegels en beplanting. Vervolgens dient er voor 24 m2 aan tegels gelegd te worden. Tevens het plaatsen van een tuindeur van 90cm breed, tuinpoort van 250 cm breed en hekje van ongeveer 2 m plaatsen.

Sierbestrating achtertuin

Ik zoek een vakman voor het bestraten van mijn achtertuin ongeveer 60 m2. Ligt nu oude bestrating in + beplanting, deze graag verwijderen en afvoeren Graag bestraten met gebakken klinkers.

Schutting en hekwerk verwijderen en vervangen voor nieuwe betonschutting met deur

Het betreft een hoektuin( 5 x5 meter bij 3meter ongeveer) waarbij het aanwezige hekwerk met beplanting verwijderd en afgevoerd moet worden en een nieuwe beton schutting geplaatst ,evt met deur.

Tuin renoveren

Voortuin ca. 12 m2 Oude beplanting en aarde eruit Nieuwe aarde en beplanting nodig Midden tegels verwijderen en af voeren Tegelpad blijft bestaan en hekwerk

Tuin voor en achter renoveren ofwel opnieuw aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. De voortuin is 30 m2 en de achtertuin is 70 m2. De voorkant dient betegeld te worden, beplanting verwijderen en ophogen. De achtertuin dient bamboe-vrij gemaakt te worden, opgehoogd, betegeld en een deel met gras te worden voorzien. Daarnaast moet de vlonder blijven en wellicht de schutting vervangen.

tuin uitruimen, afgraven, bestraten

Onze tuin graag uitruimen (terrasstenen, borderbak + beplanting, grindpad), inclusief verwijderen en afvoeren oude schuur, en klaarmaken voor bestrating en aanleg gazon. De tuin is 6 x 12,5 meter. Voor oude situatie zie tekening en foto.

Renoveren van voor- en achtertuin

Achtertuin heeft zevenblad probleem. Uitgraven, wortelbroek ter voorkoming nieuw zevenblad probleem. Ophogen en nieuw ontwerp met houten of tegelterras. Schuttingen achter plaatsen. Betreft hoekhuis. Zijkant beplanting. Leibomen met stevige planten ertussen. Geen nieuwe schuttingen zijkant i.v.m 2 X stormschade .Graag levende planten als schutting. Wegwerken uitbouw tuinkamer buren door plantenhaag, of schutting. Grote perenboom (12 m hoog) en bloesemboom in vorm snoeien en oude schommel met betonnen voet verwijderen. De achtertuin is 5 bij 11 meter en de voortuin is 5 bij 7 meter. Voortuin is nog in redelijke staat. Vervangen wortelbroek, ophogen en met bestaande klinkers renoveren. Was de bedoeling deze met ACHTERTUIN mee te pakken maar binnen 8 jaar aanleg stadsverwarming en riool zou verspilling zijn van geld en goederen.

Tuin bestraten, schutting plaatsen, beplanting en pergola

Onze tuin egaliseren daarna bestraten, beplanting, pergola en nieuwe schutting plaatsen. Graag ook meenemen in offerte verwijderen van oude bestrating en schutting. Tuin is 18 m2, 7,57 meter diep en 2,37 meter breed. Foto van tuinontwerp en bestrating die we graag willen is bijgevoegd. Maten pergola 10 x 10 hout.

Talud ophogen en betegelen

Ik wil een talud laten ophogen. De tuin is vorig jaar aangelegd. De breedte van de tuin is 12 meter. Ongeveer de helft van de breedte is nu aangelegd als steiger met een keerwand aan de zijkant van de steiger die schuin afloopt richting het water. Naast de steiger hebben we het talud beplant. Dit gaat om een oppervlakte van circa 4,5 meter breed en 3 meter diep. Dit gedeelte zouden we graag laten ophogen. Dit betekent ook dat de keerwand 'recht getrokken' moet worden aan de zijde van de steiger. We zouden graag alles uit handen geven. Van ophogen tot het betegelen (tegels schaffen we hierbij zelf aan) en de beplanting verwijderen we zelf.

Verwijderen bestaande tuin en aanleggen nieuwe tuin

Onze tuin is ongeveer 16 meter diep en 5 meter breed. Deze is nu geheel bestraat met kunstgras. Dit alles moet er uit. Tuin moet opgehoogd, met nieuwe stenen bestraten, echt gras erin en bakken met beplanting. En een nieuwe schutting aan 1 kant. Bijgevoegd foto van de huidige situatie.

Partners

Partners van Casius